Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Ωδείο

4.3571428571429 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.36 (7 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου ωδείο, αυτό υποδηλώνει συναισθηματικό κενό και πως αδυνατείς να δεις την πραγματικότητα όπως είναι. Αν ονειρευτείς ότι σπουδάζεις μουσική σε ωδείο, το όνειρό σου είναι πολύ καλό και προμηνύει επαγγελματική επιτυχία σε οποιοδήποτε επάγγελμα ασκείς και μεγάλη καριέρα. Επίσης, ίσως γνωρίσεις σύντομα κάποιο αξιόλογο και καλλιεργημένο άτομο που θα σε βοηθήσει να προοδεύσεις και να βελτιώσεις τη ζωή σου. Αν διδάσκεις σε ωδείο, θα έχεις κάποια επαγγελματική επιτυχία που θα σε καταξιώσει. Αν τραγουδάς ή παίζεις κάποιο όργανο μέσα σε ωδείο, θα σου συμβεί κάποιο ευχάριστο γεγονός. Αν ονειρευτείς πως βρίσκεσαι σε ωδείο και ακούς τον ήχο μουσικών οργάνων, προμηνύονται σκάνδαλα, παρεξηγήσεις και πολύ σύντομα θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά του παρελθόντος σου, προκαλώντας αναταραχή στη ζωή και το περιβάλλον σου. Αν βρίσκεσαι σε άδειο ωδείο, τότε θα κλειστείς στον εαυτό σου και θα βιώσεις τη μοναξιά. Αν περπατάς άσκοπα στις αίθουσες ή τους διαδρόμους κάποιου ωδείου, χαιρετώντας τον κόσμο, πρέπει να μετριάσεις τα πάθη σου διότι πλησιάζουν δύσκολες καταστάσεις. Αν το ωδείο γκρεμίζεται, το όνειρο αυτό προμηνύει τη διάλυση μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Ωκεανός

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.50 (6 Ψήφοι)

Αν δεις στο όνειρό σου ωκεανό και αυτός είναι απέραντος και ήρεμος, τότε είτε θα γίνεις μέτοχος σε μια νέα επιχείρηση είτε θα έχεις υψηλή θέση σε κάποια επιχείρηση. Σε περίπτωση που ο ωκεανός είναι ταραγμένος, πρόσεξε γιατί κάποιος κίνδυνος σε απειλεί.

Ωμός

3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.75 (8 Ψήφοι)

Αν δεις ότι τρως κάτι ωμό (π.χ. φρούτα ή οποιοδήποτε φαγητό), τότε το όνειρό σου δεν είναι καλό και θα πρέπει να περιμένεις σύντομα δύσκολες μέρες να σε βρουν.

Ώμος

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)
Οι γεροί ώμοι σημαίνουν επιτυχία, ενώ οι ωραίοι γυναικείοι ώμοι σημαίνουν ερωτικό πάθος. Στον αντίποδα, οι ασθενικοί ώμοι σημαίνουν αποτυχίες, ενώ αν τους δεις σπασμένους, αυτό το όνειρο προμηνύει θάνατο. Οι γυμνοί ώμοι προμηνύουν ευχάριστη αλλαγή στη ζωή σου. Ώμοι γυρτοί και κουρασμένοι, ιδίως οι δικοί σου, σημαίνουν προβλήματα, τα οποία θα λυθούν μόνο με τη βοήθεια τρίτων.

Ώρα

3.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.88 (8 Ψήφοι)
Αν ονειρευτείς πως είσαι συνεπής στο ραντεβού σου, θα έχεις επιτυχίες στη ζωή σου. Αν περιμένεις κάποιον και η ώρα δεν περνά, και αγωνιάς, θα σε πικράνει αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν μετράς τις ώρες ωρολογίου, θα σπαταλήσες τη ζωή σου σε ανόητες και κοινότυπες πράξεις. Αν σου είπε κάποιος ψέματα ή λάθος ώρα και έχασες κάποιο ραντεβού, θα μεσολαβήσουν τρίτοι στη ζωή σου, θα σε αναστατώσουν και θα ματαιώσουν τα σχέδιά σου, γιατί είναι σίγουροι για την αβουλία που σε διακρίνει... κι αυτά θα τα κάνουν για να σε κληρονομήσουν. Αν δεις πως κοιτάζεις την ώρα, θα γευτείς την απογοήτευση από κάποια είδηση που περιμένεις να έρθει.

Ωραίος

3.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.88 (4 Ψήφοι)

Αν δεις κάποιον ή τον εαυτό σου ωραίο, το όνειρό σου σημαίνει ευτυχία, υγεία και μακροζωία. Αν μίλησες με ωραίο πρόσωπο στον ύπνο σου, η ερωτική ή συζυγική ζωή σου θα είναι αρμονική. Αν σου πουν πως έγινες όμορφος, θα δοκιμάσεις θλίψεις και θα έχεις προβλήματα με την υγεία σου. Αν σου πουν πως έχασες την ομορφιά σου και τη φρεσκάδα σου, θ' απαλλαγείς από πονηρούς κι επιζήμιους φίλους.

Ωρολογοποιός

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου ωρολογοποιό, το όνειρο αυτό σημαίνει ότι κάποιος φίλος σου θα σταθεί στο πλευρό σου και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Αν ονειρευτείς ότι είσαι εσύ ο ίδιος ωρολογοποιός, τότε θα καταφέρεις να πλουτίσεις με τον ιδρώτα και τους κόπους σου.