Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Θάβω

2.6875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.69 (8 Ψήφοι)

Αν θάβεις κάποιον ζωντανό, που πέθανε στ’ όνειρό σου, θα έχετε και οι δυο σας πλούτη και μακροζωία. Αν θάβεις κάποιον που έχει πεθάνει, δεν πρόκειται να διαρρεύσουν τα μυστικά που εμπιστεύτηκες. Αν ο νεκρός ήταν συγγενής σου, αναζητά από εσένα έλεος και τη συγγνώμη του την έχεις με όλη του την καρδιά.

Θάλασσα

3.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.67 (3 Ψήφοι)
Αν δεις στον ύπνο σου ότι κολυμπάς στη θάλασσα, θα περάσεις μια μικρή περίοδο ξεκούρασης ύστερα από κουραστική εργασία. Αν η θάλασσα που κολυμπάς είναι ήσυχη με καταγάλανα νερά, σημαίνει πως περνάς μια καλή και ευτυχισμένη ζωή. Αν όμως είναι ταραγμένη με μεγάλα κύματα ή είναι θολή, αυτό σημαίνει πως αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσεις. Αν ακούς από μακριά τον ήχο της θάλασσας, θα μείνεις για λίγο μόνος, καθώς θα χάσεις αγαπημένα σου πρόσωπα ή φίλους. Αν είσαι νέα γυναίκα και ονειρευτείς ότι γλιστράς πάνω σε ήρεμη θάλασσα, θα έχεις επιτυχίες στον έρωτα. Αν δεις θάλασσα αφρισμένη, αυτό σημαίνει ότι θα παρασυρθείς από το κυνήγι της ηδονής και των υλικών απολαύσεων, με αποτέλεσμα να χάσεις την εκτίμηση προσώπων που ίσως μπορούσαν να σου φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

Θαλασσινά

2.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.50 (4 Ψήφοι)

Αν βλέπεις ή τρως μαλάκια ή οστρακοειδή κ.λ.π., δεν είναι καλός οιωνός. Στενοχώριες και πίκρες και προστριβές προοιωνίζουν. Σε περίπτωση που τα καθαρίζεις και τα προσφέρεις, θα λύσεις προβλήματα άλλων και θα σε ανταμείψουν με διωγμούς, συκοφαντίες και βρισιές.

Θαλασσινός

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.75 (2 Ψήφοι)

Οι κόρες που ονειρεύτηκαν θαλασσινό, θα παντρευτούν νωρίς. Οι έγγαμες θα γεννήσουν αγόρι. Οι άρρωστοι θα γειάνουν. Οι ξενιτεμένοι θα επιστρέψουν στις εστίες τους. Αν γίνεις θαλασσινός και βρίσκεσαι στη στεριά, κάποιοι σε επιβουλεύονται και μπορεί να σε βλάψουν.

Θάμνος

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.50 (3 Ψήφοι)
Αν δεις στον ύπνο σου ότι κρύβεσαι πίσω από θάμνους για να μη σε δουν, θα ντροπιαστείς λόγω της κακής συμπεριφοράς σου. Αν δεις θάμνους τρυφερούς και χωρίς αγκάθια, θ’ ακούσεις καλά λόγια. Αν δεις ξερούς και με αγκάθια, θα έχεις απρόβλεπτα εμπόδια και έξοδα. Αν τους μαζεύεις, θα προλάβεις κάποιο κακό. Τέλος, αν δεις θάμνους να καίγονται ή τους καις εσύ, θα μάθεις νέα που θα είναι εξαιρετικά δυσάρεστα.

Θάνατος

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (2 Ψήφοι)
Μην ανησυχείς αν είδες στον ύπνο σου θάνατο, καθώς στα όνειρα έχει συνήθως μεταφορική σημασία. Είναι πιθανό π.χ. να προμηνύει απλά το τέλος μιας φάσης της ζωής σου, ιδιαίτερα αν ονειρεύτηκες ότι πέθανες εσύ, ενώ δεν αποκλείεται το όνειρό σου να είναι αποτέλεσμα του φόβου που έχεις μέσα σου για τον θάνατο. Αν δεις ότι πέθανε κάποιος δικός σου άνθρωπος, πρόκειται για σημάδι ότι θα ζήσεις πολλά χρόνια, ωστόσο μπορεί επίσης να αποτελεί και μήνυμα ότι υποσυνείδητα τρέφεις έχθρα γι' αυτόν. Τέλος, αν είδες να πεθαίνει ο σύζυγος ή ο αγαπημένος σου, αυτό σημαίνει ότι η αγάπη σου για εκείνον έχει χαθεί.

Θαύμα

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Όπως κι αν το δεις, σημαίνει απάτη. Ή θα απατήσεις ή θα σε απατήσουν. Αν το βλέπεις ή το ακούς με πολλούς, θα ρεζιλευτείς.