Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Ψάθα - Ψάθινα είδη

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.75 (2 Ψήφοι)
Αν αγοράζεις ψάθινο καπέλο, θα έχεις ειλικρινείς ερωτικές προτάσεις. Αν φοράς ψάθινο καπέλο, θα έχεις προστασία και στοργή από άτομο που αγαπάς. Αν πλέκεις ψάθες για στρώσιμο, θα έχεις μικρά έσοδα. Αν κοιμήθηκες, στ' όνειρό σου, πάνω σε ψάθα, θα έχεις απλή, τίμια και ευτυχισμένη ζωή, ενώ ίσως το όνειρό σου αποτελεί και προμήνυμα για κάποια κληρονομιά. Αν κάθεσαι σε σκιά κάτω από ψάθα, θα περάσεις ευχάριστη παραθεριστική ζωή και θα γνωρίσεις τον μοναδικό και τελευταίο έρωτα της ζωής σου.

Ψαλίδι

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (2 Ψήφοι)

Αν ακονίζεις ψαλίδι, θα αντιμετωπίσεις με επιτυχία τις συκοφαντίες που θα γίνουν εις βάρος σου. Αν κόβεις ύφασμα, θα κατασπαταλήσεις τα χρήματά σου και θα γνωρίσεις ημέρες φτώχειας. Αν σου δίνουν ή δίνεις ψαλίδι, θα σε εμπλέξουν σε οικονομική περιπέτεια και θα ζημιωθείς. Οι νέοι που αλλάζουν ή αγοράζουν ψαλίδι, θα έχουν ανωμαλίες αισθηματικές ή και λύση ερωτικών δεσμών. Οι έγγαμοι που αλλάζουν ψαλίδα στ' όνειρο τους, θα έχουν συζυγικές προστριβές. Το όνειρο αυτό είναι ακόμη πιο δυσοίωνο αν είναι ανοιχτό και ίσως προμηνύει χωρισμό. Αν ονειρευτείς ψαλίδα κλαδέματος, θα έχεις καλές και προσοδοφόρες επενδύσεις. Αν κόβεις τσίγκους ή άλλα μέταλλα με ψαλίδα, θα ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια που θα σου παρουσιαστούν. Αν σπας ψαλίδι, είναι χωρισμός. Τέλος, αν δεις πως χάνεις ψαλίδι είναι καλό. Σημαίνει ότι θα ξεφύγεις από μια δύσκολη κατάσταση.

Ψάλτης

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.75 (2 Ψήφοι)

Αν ακούσατε ψάλτη στ' όνειρο σας, θα σας κάνουν ανόητες ερωτικές προτάσεις ή αταίριαχτο συνοικέσιο. Αν γίνατε στον ύπνο σας ψάλτης, θα έχετε κοινωνική προβολή που θα μετανιώσετε γι' αυτή. Αν ονειρευτήκατε πως παντρευτήκατε ψάλτη, θα 'έχετε ερωτικές προστριβές. Αν βοηθάτε ψάλτη ως δεύτερη ή τρίτη φωνή ή κρατάτε το ίσο, θα καταδικαστείτε για συνεργεία σε συκοφαντική δυσφήμιση.

Ψαράς - Ψάρεμα

3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.75 (2 Ψήφοι)
Αν ψαρεύεις στον ύπνο σου και δεν πιάνεις ψάρια, θα έχεις αποτυχίες στα σχέδιά σου. Αν πιάνεις μικρά ψάρια, θα έχεις μικρά έσοδα. Αν ψαρεύεις με ένα αγκίστρι, σε περιμένει φτώχεια. Αν ψαρεύεις με απόχη, θα αποτύχεις γιατί δεν έχεις μέθοδο και υπομονή. Αν ψαρεύεις με παραγάδι, θα έχεις καλούς συνεργάτες και θα πετύχεις. Αν ψαρεύεις, τέλος, με δίχτυα, θα έχεις εύκολα και πολλά κέρδη. Αν βλέπεις να περνούν κολυμπώντας πολλά ψάρια και να πιάνεις και να μην τελειώνουν, θα έχεις άφθονα κέρδη. Αν τα ψάρια ή το ψάρι που έπιασες σπαρταρούν επίμονα, θα έχεις ψυχική ταραχή και οικογενειακή αναστάτωση.

Ψάρια

3.7 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.70 (10 Ψήφοι)

Αν πουλάς ή αγοράζεις μεγάλη ποσότητα ψαριών, θα έχεις εύκολα κέρδη. Αν τα ψάρια είναι παστά, θα κάνεις μη επικερδείς επενδύσεις και θα στενοχωρηθείς. Αν τρως ψάρια λίμνης, θα μειωθούν τα κέρδη σου. Αν τρως ποταμίσια ψάρια, θα έχεις περιστασιακά και λίγα κέρδη. Αν τρως θαλασσινά ψάρια, θα έχεις άφθονα και μόνιμα κέρδη. Αν τηγανίζεις ψάρια, θα στενοχωρηθείς. Αν τα ψάρια που έπιασες ή αγόρασες μυρίζουν, θα έχεις την κατακραυγή του κόσμου για τα άτιμα κέρδη σου. Αν τρως ωμά ψάρια, θα σε πληγώσει αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν παστώνεις ψάρια, θα έχεις μικρά και μακροπρόθεσμα κέρδη. Αν δεις ψάρια να κολυμπούν σε καθαρά νερά, θα αποκτήσεις την εύνοια ισχυρών ανθρώπων. Νεκρά ή σάπια ψάρια, σημαίνει απώλεια χρημάτων ή περιουσίας ύστερα από μεγάλη καταστροφή. Αν δεις ότι πιάνεις ψάρια με δίχτυα ή με τα χέρια, θα εκπλαγείς με τη συμπεριφορά των φίλων σου και μάλιστα δυσάρεστα. Αν τα πιάνεις με αγκίστρι, θα έχεις επιτυχία στον έρωτα ανεξαρτήτως της ηλικίας σου. Αν δεις την ψαριά μιας ψαρόβαρκας, ή πολλά ψάρια μαζί, αν είναι μικρά σημαίνει κέρδη, αν είναι μεγάλα στεναχώριες. Ψάρια στην ψαραγορά που εκτίθενται κατά είδος, προμηνύουν ευχάριστο ταξίδι, αν είναι φρέσκα και λαχταριστά, ενώ αν είναι μπαγιάτικα και μυρίζουν, θα πληρώσεις πολλά χρήματα στο δημόσιο.

Ψαρόνι

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.75 (4 Ψήφοι)
Αν πετά ψηλά και μακριά, θα έχεις δυσάρεστες πληροφορίες για αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν πετά κοντά σου, θα έχεις ανεπιθύμητες ερωτικές προτάσεις. Αν το θανατώνουν ή το θανατώνεις, θα διακόψεις σχέσεις και θα λυπηθείς.

Ψείρες

2.5769230769231 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.58 (13 Ψήφοι)

Μια ψείρα, μόνη της, σημαίνει ότι θα σε φάει η έγνοια και η αγωνία για την υγεία σου, ίσως χωρίς να υπάρχει λόγος. Αν δεις πολλές ψείρες μαζί, το όνειρο δεν είναι καλό, προμηνύει συνήθως αρρώστια. Αν δεις ψείρες στο σώμα σου, θα σε πλησιάσουν ασυνείδητοι άνθρωποι, με δελεαστικές προτάσεις, τους οποίους αν ακούσεις χάθηκες. Επίσης μεγάλη απογοήτευση θα νοιώσεις, αν δεις ψείρες σε άλλους, ενώ αν τις δεις στα ζώα, είναι προμήνυμα πείνας και φτώχειας. Τέλος, αν δεις ότι σκοτώνεις ψείρες, το όνειρό σου δεν είναι καθόλου καλό και σημαίνει φτώχεια και πολλές στενοχώριες.

Ψέμα

2.7857142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.79 (7 Ψήφοι)

Αν κάποιος σου λέει ψέματα και τον πιστεύεις, θα σε εξαπατήσουν συγγενικά σου πρόσωπα. Αν κάποιος λέει ψέματα και δεν τον διακόπτεις για να ομολογήσεις την αλήθεια, θα συνεργήσεις σε προσβολή και φθορά αγαπημένου σου προσώπου και θα ταπεινωθείς. Αν εσύ λες ψέματα, από φόβο ή συμφέρον, και σε πιστεύουν εκείνοι που σε ακούνε, θα χάσεις την υπόληψή σου. Αν δεν σε πιστεύουν και σε αποδοκιμάζουν, θα προδοθεί κάποιο μυστικό σου και θα λυπηθείς πολύ. Αν δεις πως λες ψέματα για να βοηθήσεις κάποιον, θα σου κάνουν αυστηρή και άδικη κριτική για τη συμπεριφορά σου.