Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Λαβύρινθος

3.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.25 (8 Ψήφοι)

Αν δεις πως βρίσκεσαι σε λαβύρινθο, θα συναντήσεις μεγάλα εμπόδια στις εργασίες σου και πολλοί θα σε κυνηγήσουν. Αν δεν βρίσκεις την άκρη του λαβύρινθου και χάνεσαι περιπλανώμενος, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα ανακουφιστείς και σιγά-σιγά θα βρεις τον δρόμο σου.

Λάμπα

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (5 Ψήφοι)
Αν λάμπα σε φωτίζει με άπλετο φως, θα έχεις αφθονία αγαθών, πολυτέλεια και διασκεδάσεις. Αν είσαι άγαμος και βλέπεις τη λάμπα να φωτίζει ζωηρά, θα κάνεις πετυχημένο και όπως τον περίμενες γάμο. Αν η λάμπα στέλνει θαμπό φως που μόλις φέγγει, θα έχεις αποτυχίες και απογοήτευση στα σχέδιά σου. Αν η λάμπα ξαφνικά σβήνει, ή πέφτει και σπάει, δεν θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου. Αν αγοράζεις λάμπες, θα μπερδευτείς σε ανέντιμες ιστορίες και θα αποκαλυφθείς.

Λαμπάδα

3.2857142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.29 (7 Ψήφοι)

Αν δεις λαμπάδα αναμμένη, σημαίνει ψυχική γαλήνη και ευλογία στο σπίτι σου. Αν είσαι άγαμος-η και δεις να ανάβεις λαμπάδα, θα παντρευτείς σε εντελώς τυχαία γνωριμία. Λαμπάδα που τρεμοσβήνει σημαίνει προσεχή θάνατο στην οικογένειά σου.

Λάσπη

3.15 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.15 (10 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου πως περπατάς στη λάσπη, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα χάσεις την εμπιστοσύνη των φίλων σου και πως θα έχεις απώλειες και ανησυχίες στην οικογενειακή σου ζωή. Αν δεις άλλους να περπατούν στη λάσπη, τότε θα ακούσεις άσχημα λόγια εναντίον φίλου ή υπαλλήλου σου. Αν ονειρευτείς λάσπη στα ρούχα σου, τότε πρέπει να προσέξεις πολύ γιατί η υπόληψή σου κινδυνεύει. Αν δεις πως τη σκουπίζεις από τα ρούχα σου, αυτό είναι πολύ καλό όνειρο και σημαίνει ότι θα καταφέρεις να αποφύγεις τις επιθέσεις των εχθρών σου. Αν τα παπούτσια σου λασπώθηκαν, θα σε κατακρίνουν για πράξεις που δεν φταις. Σε περίπτωση που δεις ότι χτίζεις με λάσπη, θα ολοκληρωθούν τα σχέδιά σου. Τέλος, για τον αγρότη αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα έχει μικρή σοδειά. Αν γυναίκα δει μόνο λάσπη, να προσέξει πολύ στην πρόταση που της έγινε τελευταία, γιατί θα μετανιώσει σύντομα αν τη δεχτεί.

Λαχείο

3.05 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.05 (10 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου πως περιεργάζεσαι λαχείο, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα ασχοληθείς με κάποια μικρής αξίας επιχείρηση εξαιτίας της οποίας θα κάνεις ένα ανώφελο ταξίδι. Αν δεις πως έχεις τον τυχερό αριθμό, πρόσεξε γιατί κάποια εμπορική συναλλαγή θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Αν δεις άλλους να κερδίζουν το λαχείο, αυτό προμηνύει συγκεντρώσεις και διασκεδάσεις με πολλούς φίλους. Αν νέα γυναίκα ονειρευτεί λαχείο, το όνειρό της σημαίνει πως η απροσεξία της θα της δημιουργήσει απογοητεύσεις και πως ο σύζυγός της δεν είναι πολύ σταθερός. Αν γενικότερα ονειρευτείς λαχείο με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσεις επικίνδυνες φιλίες, ενώ στα αισθηματικά σου θα έχεις μόνο παροδική ευχαρίστηση.

Λειτουργία

3.1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.10 (5 Ψήφοι)

Αν δεις την Θεία Λειτουργία, θα σου φέρει γρήγορα χαρά, αγαλλίαση και ευτυχία οικογενειακή. Για τους άγαμους προμηνύει πλούσιο γάμο. Για τους έγγαμους είναι σημάδι καλών τέκνων.

Λεμόνι - Λεμονάδα

3.2857142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.29 (7 Ψήφοι)

Αν δεις ότι φτιάχνεις λεμονάδα και την πίνεις, θα σιγουρευτούν οι υποθέσεις σου. Αν δεις λεμονιά θα παντρευτούν καλά τα μέλη της οικογένειάς σου. Τα άνθη της λεμονιάς για τους άγαμους σημαίνει γρήγορα ένα καλό γάμο. Αν είσαι ασθενής και δεις το δένδρο της λεμονιάς, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, σύντομα θα γίνεις καλά. Αν είσαι αρραβωνιασμένος-η και δεις να τρως λεμόνια, ο αρραβώνας σου θα διαλυθεί. Αν είσαι παντρεμένος-η θα αντιμετωπίσεις οικογενειακούς διαπληκτισμούς.

Λεωφορείο

3.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.25 (14 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου λεωφορείο που είναι σταματημένο ή ταξιδεύει, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις αποτέλεσμα σε κάποια δουλειά που σχεδίαζες. Αν το λεωφορείο είναι γεμάτο ανθρώπους, θα αντιμετωπίσεις πιέσεις στη δουλειά σου. Αν μπαίνεις σε λεωφορείο για να ταξιδέψεις κοντά ή μακριά, θα έχεις σίγουρη επιτυχία. Αν δεις ότι ταξιδεύεις άνετα και ευχάριστα, όλα θα κυλήσουν ομαλά στη ζωή σου και θα έχεις επίσης κάποια επιτυχία στο άμεσο μέλλον. Τέλος, αν ταξιδεύεις στριμωγμένος, θα βρεις μπροστά σου πολλά εμπόδια και θα βασανιστείς, αλλά θα πετύχεις τελικά τους σκοπούς σου.