Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Ηγούμενος

3.0714285714286 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.07 (7 Ψήφοι)

Το ράσο στα όνειρο σημαίνει στενοχώριες κι αρρώστιες. Ειδικά αν δεις ηγούμενο στ’ όνειρό σου, κάποιος άλλος κάνει κουμάντο στη ζωή σου και στο σπίτι σου και δεν μπορείς ν’ αντισταθείς και ν’ αναπτύξεις εποικοδομητικές πρωτοβουλίες για σένα και τους δικούς σου. Αν δεις ηγουμένη, να προσέξεις τη γυναίκα που σε γυροφέρνει. Αν σε περιποιούνται, όλοι οι φίλοι σου σε υποσκάπτουν, μα δεν θα τολμήσουν να σου κάνουν κακό.

Ηδονή

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Αν δοκιμάσεις στον ύπνο σου σαρκική ηδονή με υλικά επακόλουθα και σου συνέβη για πρώτη φορά ή σου συμβαίνει κατά αραιά χρονικά διαστήματα, το όνειρό σου δεν είναι προφητικό. Αν σου συμβαίνει συχνά μια ή και δύο φορές την εβδομάδα, πρέπει να ελέγξεις την υγεία σου. Αν κάποιος άλλος σε ηδονίζει, θα έχεις απρόβλεπτες στενοχώριες. Αν προσφέρεις σε κάποιον ηδονή, χωρίς να συμμετέχεις, τον απατάς ή θ’ απατήσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν συμμετέχεις, θα έχεις προστριβές με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Ηθοποιός

2.3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.30 (10 Ψήφοι)
Αν ονειρευτείς ηθοποιό που παίζει στη σκηνή, αυτό σημαίνει ότι θα περάσεις ευχάριστες μέρες με αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν αυτός που παίζει είναι ηθοποιός που θαυμάζεις, θα έχεις πρόσκαιρη ερωτική γνωριμία. Αν είναι άγνωστος ηθοποιός και δεις ότι συζητήσατε, θα έχεις συνάντηση με επιπόλαιο πρόσωπο και θα ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Αν δεις ότι εσύ είσαι ηθοποιός, θα κάνεις κάποια ευχάριστη αλλά κουραστική δουλειά ή θα πληγεί η υπόληψή σου. Αν δεις ότι ερωτεύεσαι ηθοποιό, τότε θα έχεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις κάποιο ταλέντο σου. Αν δεις πως ηθοποιός πεθαίνει πάνω στη σκηνή, το όνειρό σου προμηνύει κακοτυχία. Αν είσαι γυναίκα και ονειρευτείς ότι παντρεύεσαι ηθοποιό, η εξέλιξη της σχέσης σου θα σε πικράνει. Τέλος, αν είσαι άνδρας και δεις ότι σχετίζεσαι με γυναίκα ηθοποιό, θα τσακωθείς με τη σύντροφό σου.

Ηλεκτρική σκούπα

3.1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.10 (10 Ψήφοι)

Αν δεις ότι καθαρίζεις με την ηλεκτρική σκούπα κάποιο χαλί ή έπιπλο, αυτό σημαίνει ότι επιθυμείς να εξαφανιστούν όλα τα εμπόδια που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα σου, προκειμένου να μπορέσεις να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις. Δηλώνει επίσης ότι κάποιος από το περιβάλλον της εργασίας σου, σού βάζει τρικλοποδιές ή το μπορεί να το κάνει στο άμεσο μέλλον. Το όνειρο αυτό αφορά κυρίως τον επαγγελματικό τομέα, ενώ για τα επαγγελματικά σου προαναγγέλλει ότι θα πάρεις πολλά χρήματα μέσα στους επόμενους μήνες. Να σημειωθεί ότι είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσεις την τύχη σου στα τυχερά παιχνίδια.

Ηλεκτρισμός

3.2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.20 (5 Ψήφοι)

Αν ένιωσες πως σε χτύπησε το ρεύμα, θα έχεις σοβαρό ερωτικό δεσμό. Αν παίζεις με ηλεκτρισμένα καλώδια, σε θαυμάζει ο σύντροφος ή η σύντροφός σου. Αν σε χτυπήσει το ρεύμα και πεθάνεις, θα έχεις τρισευτυχισμένο γάμο.

Ηλεκτρολόγος

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)
Αν δεις στον ύπνο σου ηλεκτρολόγο να σου φτιάχνει το σπίτι η ότι εσύ προπαντός ασχολείσαι με τα ηλεκτρολογικά, το όνειρό σου σημαίνει πως θα έχεις πολλές επιτυχίες στη ζωή σου.

Ηλίθιος

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.75 (4 Ψήφοι)

Αν δεις ηλίθιο κάποιο φίλο ή γνωστό ή συγγενή, θα έχεις κοινωνική αναγνώριση. Αν ο ηλίθιος είναι άγνωστος, θα έχεις απροσδόκητη προαγωγή. Αν ο ίδιος καταντάς ηλίθιος και σε περιπαίζουν, η δόξα σου θα είναι ασύγκριτη.

Ηλικία

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.75 (2 Ψήφοι)

Αν ελέγχεις την ηλικία σου, σε απασχολούν τα οικονομικά σου και σε κουράζουν. Αν κάποιος άλλος ελέγχει την ηλικία σου, θα έχεις οικονομικά μπλεξίματα με δημόσια ή ιδιωτική επιχείρηση. Αν ελέγχουν την ηλικία κόρης, αισθάνεται γεροντοκόρη, αλλά θα έχει έναν αξιοζήλευτο γάμο πολύ σύντομα.