Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Ραβδί

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.50 (6 Ψήφοι)
Αν δεις στον ύπνο σου ότι κρατάς κάποιο ραβδί, είτε στηρίζεσαι σε αυτό, είτε όχι, το όνειρο σου είναι καλό. Σημαίνει ότι πολύ σύντομα οι μόχθοι σου θα σε ανταμείψουν και όλα θα πάνε καλά για σένα. Επίσης, όταν περπατάς στηριζόμενος σε ραβδί, μπορεί να σημαίνει ότι θα σε βοηθήσουν άτομα που τα εμπιστεύεσαι σε κάποια υπόθεσή σου ή άλλη στιγμή της ζωής σου. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεχτικός και να πρυτανεύει η κρίση σου.

Ραδιόφωνο

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.75 (2 Ψήφοι)

Αν δεις ότι ακούς ωραία μουσική στο ραδιόφωνο, θα 'χεις ευχάριστη και ήρεμη ζωή στο σπίτι. Αν το ραδιόφωνο σε ξεκουφαίνει, είναι προμήνυμα αρρώστιας. Αν εσύ κάνεις ραδιοφωνική εκπομπή, θα κερδίσεις την εκτίμηση του κοινωνικού σου κύκλου, με μια εξαιρετική πράξη σου.

Ραντεβού

3.8 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.80 (5 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου, ότι πηγαίνεις ή δίνεις ραντεβού για να συναντηθείς με κάποιο πρόσωπο, σημαίνει, πως θα αντιμετωπίσεις διάφορες δυσκολίες και μικροστενοχώριες.

Ράφτης - Ράψιμο

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (2 Ψήφοι)

Αν δεις πως κάνεις πρόβα σε ράφτη, ή σου παίρνουν μέτρα για ρούχα, θα πάρεις απάντηση σε μια αίτηση εργασίας που έχεις κάνει. Αν δεις ράφτη να δουλεύει, θα κάνεις ταξίδι μακρινό. Αν ράβεις ο ίδιος, να περιμένεις πρόοδο και επιτυχίες, ενώ αν δεις άλλους να ράβουν, είναι προειδοποίηση για αποταμίευση για δύσκολη περίοδο που θα έρθει.

Ρολογάς

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Αν γίνατε στ' όνειρο σας ωρολογάς, θα έχετε σημαντικά κέρδη από τις εργασίες σας και τις προβλεπτικές επενδύσεις σας. Αν ονειρευτείτε πως πάτε το ρολόι σας σε ρολογά ή συνομιλείτε με ρολογά, θα αποχτήσετε πιστό και αφοσιωμένο φίλο που θα σας ωφελήσει πολύ.

Ρολόι

3.6333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.63 (15 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου ρολόι, να ξέρεις ότι το όνειρο αυτό συμβολίζει τον χρόνο σου, τη διάρκεια της ζωής σου και την τύχη σου. Όταν ονειρευτείς απλά ρολόι, αυτό σημαίνει ότι ο καιρός περνάει γρηγορότερα απ' ότι νομίζεις και θα πρέπει να τον εκμεταλλευτείς. Αν δεις μεγάλο ρολόι, από εκείνα που δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα βρεθεί στο δρόμο σου κάποιος εχθρός. Αν ακούς τους χτύπους του, σημαίνει πως χάνεις την ώρα σου ασχολούμενος με πράγματα ασήμαντα και ευτελή. Αν ακούς το ρολόι να χτυπάει τις ώρες, κατά μία εκδοχή, θα μάθεις δυσάρεστα νέα για φιλικό σου πρόσωπο, ενώ κατά μία άλλη θα πρέπει να πάρεις μια σημαντική απόφαση. Αν δεις ότι φοράς ρολόι, κάποιο πρόσωπο με επιρροή σε έχει προσέξει. Αν το ρολόι είναι και κόσμημα, θα αναλάβεις την προστασία κάποιου νέου ατόμου. Αν δεις πως κοιτάς συνέχεια την ώρα, τα σχέδιά σου θα ματαιωθούν από αντιπάλους σου. Αν σπάσει το ρολόι σου, κινδυνεύεις να χάσεις κάποιο αντικείμενο. Αν κλέβεις ρολόι, θα αποκτήσεις κάποιο θανάσιμο εχθρό, ενώ αν δωρίζεις ρολόι κινδυνεύεις να χρεοκοπήσεις από σπατάλες. Αν κουρδίζεις ρολόι, θα 'χεις επιτυχία στη συζυγική ζωή ή στον έρωτα. Αν σου προσφέρουν ρολόι, θα δοκιμάσεις πολλούς περιορισμούς από αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν προσφέρεις ρολόι, θα έχεις πολλές παράλογες απαιτήσεις από τους συνεργάτες σου και θα σε εγκαταλείψουν. Αν χάνεις το ρολόι σας, θ' απαλλαγείς νωρίς απ' τις μεγάλες σου φροντίδες. Αν σταματά το ρολόι σου, θα δοκιμάσεις κάποια μεγάλη χαρά και θ' αλλάξεις ζωή.

Ρούχα

3.4285714285714 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.43 (7 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου, ότι φοράς ωραία και καινούργια ρούχα, αυτό σημαίνει, ότι θάχεις κοινωνική άνοδο και καταξίωση στην κοινωνία. Αντίθετα, όμως σημαίνει, όταν τα ρούχα σου είναι παλιά, λερωμένα ή σχισμένα.