Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Υπάλληλος

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Αν δεις ότι είσαι υπάλληλος, το όνειρο είναι γενικά καλό, ακόμη καλύτερο δε, αν είναι γνωστός σου αυτός στον οποίο εργάζεσαι. Αν δεις όμως ότι είσαι υπάλληλος σε εχθρό σου, θα ταπεινωθείς. Αν δεις ότι προσλαμβάνεις υπαλλήλους, θα χάσεις χρήματα, ενώ αν απολύεις, θα χάσεις φίλο.

Υπηρέτης

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Υπηρέτης

Αν ονειρευτείς υπηρέτη, σημαίνει ότι θα έχεις καλή τύχη, η οποία μπορεί ωστόσο να αργήσει να ‘ρθει. Μια κρίση θυμού, μάλιστα, μπορεί να σου δημιουργήσει ανησυχία χωρίς λόγο. Αν δεις ότι η υπηρέτρια που έχεις στο σπίτι είναι όμορφη και πιστή, όλα θα κυλήσουν ομαλά στη δουλειά και στο σπίτι σου. Σε περίπτωση όμως που δεις ότι είναι άσχημη, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός διότι περιστοιχίζεσαι από αναξιόπιστους συνεργάτες. Αν ονειρευτείς ότι απολύεις υπηρέτη, προμηνύονται λύπες και οικονομικές απώλειες για σένα. Αν πάλι δεις ότι ο υπηρέτης σού έκλεψε κάτι, τότε να ξέρεις ότι κάποιος από το περιβάλλον σου εποφθαλμιά τα προσωπικά σου στοιχεία, οπότε επιχειρεί να τα σφετεριστεί και να τα εκμεταλλευτεί. Αν η οικονομική σου κατάσταση είναι καλή και βλέπεις ότι έγινες υπηρέτης, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα χάσεις όλα τα υπάρχοντά σου. Αν είσαι παντρεμένη γυναίκα και δεις ότι γίνεσαι υπηρέτρια στο ίδιο σου το σπίτι, θα έχεις πολλές περιπέτειες, βάσανα και μια όχι τόσο ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Αν είσαι γυναίκα ανύπαντρη, ο αγαπημένος σου θα σε αφήσει. Αν δεις στον ύπνο σου ότι στο σπίτι σου έχεις πολυπληθές υπηρετικό προσωπικό, αυτό σημαίνει ότι πολλοί ψεύτικοι και πονηροί φίλοι θέλουν το κακό σου.

Υπνοβάτης

1.625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 1.63 (4 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου υπνοβάτη ή ότι εσύ είσαι υπνοβάτης, το όνειρο σου δεν είναι καλό. Σημαίνει πως θά 'χεις μικροπροβλήματα και κάποιες μικροστενοχώριες.

Ύπνος

2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.00 (3 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου ότι κοιμάσαι, το όνειρό σου δεν είναι καλό. Σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξεις και συ λίγο τον εαυτό σου, για να ζεις μια χαρούμενη ζωή, με τις όποιες ανθρώπινες απολαύσεις, μέσα στα όρια του λογικού.

Υπόγειο

2.1875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.19 (8 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου υπόγειο ή ότι μένεις στο υπόγειο, το όνειρο σου δεν είναι καλό. Σημαίνει ότι κάτι σοβαρό σε απασχολεί, και θα πρέπει σύντομα να προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις. Γενικώς, το υπόγειο σημαίνει φτώχεια, αρρώστιες, αθλιότητες, ταπεινώσεις, προσβολές, ανηθικότητα.

Υποθέσεις

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.75 (2 Ψήφοι)

Αν ονειρευτείτε πως ασχοληθήκατε και στον ύπνο σας με τα καθημερινά σας προβλήματα, το όνειρο δεν έχει προφητική σημασία, επιβάλλεται, όμως, να μειώσετε τις αγωνίες σας, γιατί κινδυνεύει η υγεία σας. Αν ονειρευτείτε πως ασχολείστε με υποθέσεις που δεν σας απασχολούν στην καθημερινή σας ζωή, θα έχετε κέρδη από τις επιχειρήσεις σας ή προαγωγές βαθμολογικές και οικονομικές.

Υπολογιστής

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (3 Ψήφοι)

Αν δεις ότι χειρίζεσαι ηλεκτρονικό υπολογιστή, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου για να λύσεις κάποιο πρόβλημα που θα παρουσιαστεί στη ζωή σου. Αν δεις ότι βρίσκεσαι σε ένα κέντρο υπολογιστών, που πολλοί από αυτούς εργάζονται, θα γνωριστείς με διανοούμενους.