Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Ταγάρι

2.6666666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.67 (3 Ψήφοι)
Αν δεις στον ύπνο σου μεγάλο και γεμάτο ταγάρι, θα έχεις πλούσια εισοδήματα. Αν είναι γεμάτο και το έχεις στον ώμο, θα κάνεις κάποιο προσοδοφόρο ταξίδι. Αν είναι άδειο, θα έχεις μειωμένα έσοδα. Αν κάποιος άλλος έχει στην πλάτη του κεντημένο και άδειο ταγάρι, αυτό σημαίνει ότι θα βοηθήσεις οικονομικά έναν συνάνθρωπό σου, όμως αυτός θα φανεί τελικά αχάριστος. Αν σου προσφέρει ταγάρι νέα και άγαμη γυναίκα, τότε είναι πολύ πιθανό να την παντρευτείς.

Ταξίδι

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.75 (4 Ψήφοι)

Το ταξίδι σημαίνει τύχη και κέρδη. Αν δεις ότι ταξιδεύεις σε άγνωστα και άγρια μέρη, θα αντιμετωπίσεις εχθρούς και ίσως αρρώστια. Αν είσαι σε μέρη με γυμνούς βράχους, θα 'χεις προσωρινά κέρδη που θα τα ακολουθήσουν μεγαλύτερες ζημιές. Αν ταξιδεύεις σε πράσινα καλλιεργημένα βουνά ή λόφους, θα 'χεις μεγάλη επιτυχία σε οποιαδήποτε επιχείρηση ανακατευτείς. Αν ταξιδεύεις μόνος σου με αυτοκίνητο θα 'χεις ατυχία, ενώ αν είσαι μαζί με άλλους θα ‘χεις τύχη. Αν κάνεις θαλασσινό ταξίδι, θα σου τύχει κληρονομιά. Αν το καράβι βουλιάξει, περίμενε καταστροφή.

Ταύρος

3.2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.20 (5 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου ταύρο να βόσκει και να σε βλέπει αμέριμνος, θα έχεις την προστασία κάποιου ισχυρού προσώπου. Αν δεις ταύρο μαινόμενο, θα δοκιμάσεις σφοδρή ερωτική ταραχή. Αν σε ρίχνει κάτω και σε πατάει ή είσαι όρθιος και σε χτυπάει με τα κέρατά του, θα ηττηθείς από ερωτικό αντίζηλο. Αν τον νικάς, θα έχεις απρόσμενη και πολύ μεγάλη ερωτική επιτυχία. Αν σφάζεις ταύρο, θα εξουδετερώσεις τους εχθρούς σου. Αν τρως κρέας ταύρου, θα συναντηθείς πολύ σύντομα με πολύ φιλικό και αξιόλογο πρόσωπο.

Ταυτότητα

3.625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.63 (4 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου ότι κρατάς αστυνομική ταυτότητα, το όνειρό σου σημαίνει ότι την αμέσως επόμενη ημέρα θα στενοχωρηθείς για κάποιο πράγμα. Σε περίπτωση που άλλος κρατάει την ταυτότητα, τότε εκείνος θα στενοχωρηθεί. Αν εχθρός σου κρατάει την ταυτότητα, αυτό σημαίνει ότι θα απαλλαγείς από αυτόν. Τέλος, αν ονειρευτείς ταυτότητα χεριού και ειδικά χρυσή, τότε θα έχεις κέρδη και επιτυχίες.

Τάφος

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (5 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου τάφο ή ότι σε ενταφιάζουν, το όνειρο σου είναι καλό. Σου στέλνει μια ελπιδοφόρα είδηση ότι σύντομα με τη δική σου προσπάθεια θα κατορθώσεις να ξεπεράσεις τα διάφορα προβλήματά σου. Αν δεις φρεσκοσκαμμένο τάφο, θα υποφέρεις πολλά από τα λάθη άλλων, ή θα αντιμετωπίσεις σοβαρό κίνδυνο. Αν περπατάς ανάμεσα σε τάφους, το όνειρο είναι κακό και προμηνύει θάνατο, ή άτυχο γάμο. Αν κοιτάς μέσα σε άδειο τάφο, θα νοιώσεις μια μεγάλη απογοήτευση. Αν δεις φίλο ή συγγενή σε τάφο σκεπασμένο μέχρι το λαιμό, θα τον βρει συμφορά. Αν δεις το δικό σου τάφο, οι εχθροί σου, σου σκάβουν κυριολεκτικά τον λάκκο. Αν σκάβεις τάφο, θα βρεις στο δρόμο σου πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, που θα τον αντιμετωπίσεις μόνο αν δεις ότι τελειώνεις τον τάφο. Πολύ κακό όνειρο είναι για γυναίκα, αν τη βρει η νύχτα να κοιμάται σε άδειο τάφο.

Ταχυδρόμος

2.9285714285714 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.93 (7 Ψήφοι)
Αν δεις στον ύπνο σου ταχυδρόμο, το όνειρο σου είναι καλό. Σημαίνει πως σύντομα θα λάβεις κάποια απάντηση που περιμένεις πολύ ή θά 'χεις ευχαρίστα νέα από άνθρωπο του δικού σου περιβάλλοντος.

Τοκετός

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.75 (4 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου ότι γέννησες, και ενώ είσαι έγγυος, το όνειρο σου είναι πολύ καλό και σημαίνει, ότι θα κάνεις ένα ωραίο και γερό παιδάκι. Εάν όμως δεν είσαι έγγυος, σημαίνει πάλι, ότι θά 'χεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.

Τραγούδι

3.375 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.38 (8 Ψήφοι)
Αν δεις στον ύπνο σου ότι ακούς να τραγουδούν και χαίρεσαι, θα μάθεις ευχάριστα νέα από αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν δεις ότι τραγουδάς εσύ ο ίδιος, θα έχεις ξεγνοιασιά και χαρούμενη ζωή. Τέλος, αν δεις ότι τραγουδάς μαζί με άλλους, το όνειρό σου προμηνύει ερωτική ανταπόκριση και αξιοθαύμαστη συνεργασία στις επιχειρήσεις σου.