Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Αίμα

4.1153846153846 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.12 (13 Ψήφοι)

Αίμα

Αν δεις στον ύπνο σου αίμα, θα πρέπει να φυλάγεσαι από παράξενες φιλίες. Αν δεις ρούχα λεκιασμένα με αίμα, εχθροί επιδιώκουν να ματαιώσουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία που ανοίγεται μπροστά σου. Αν δεις αίμα να τρέχει από πληγή, θα πρέπει να περιμένεις σωματικούς πόνους και στενοχώρια. Επίσης, προμηνύονται κακές επιχειρήσεις από ατυχείς διαπραγματεύσεις και συμπράξεις.

Αίμα στα χέρια σου σημαίνει άμεση κακοτυχία, αν δεν προσέξεις τον εαυτό σου και τις υποθέσεις σου. Αν δεις αίμα κόκκινο, τότε πολύ σύντομα θα μάθεις κάτι ευχάριστο ή θα σου συμβεί κάτι καλό. Αν το αίμα τρέχει κόκκινο και στην υγεία σου είσαι καλά, θα έχεις επιτυχίες μεγάλες και γρήγορη χαρμόσυνη είδηση σε περιμένει.

Αν το αίμα που θα δεις είναι πολύ κόκκινο και προέρχεται από άλλους, θα έχεις πολλές και σημαντικές επιτυχίες, που θα γίνονται πιο σημαντικές όσο πιο πολύ είναι το αίμα. Αν πάλι τρέξει πάνω σου αίμα, θα πάρεις μεγάλη χαρά, πλούτη, ενώ θα γευτείς την ευτυχία και θα εκπληρωθούν οι ερωτικές σου επιθυμίες. Αν όμως η υγεία σου δεν είναι καλή και δεις αίμα, τότε αυτή θα χειροτερέψει.

Αν δεις αίμα μαύρο και βρώμικο ή αν το φτύνεις, αυτό σημαίνει αρρώστια. αν δεις ότι ουρείς αίμα, θα απαλλαχτείς από κάτι το ανεπιθύμητο. Αν δεις ότι χάνεις αίμα, θα εκπληρωθούν οι ερωτικές σου επιθυμίες. Αν δεις ότι βγαίνει αίμα από το στόμα σου, σε περιμένει μεγάλη αρρώστια. Αν δεις ότι δίνεις αίμα σε κάποιον άλλο, σε περιμένει σύντομη ευτυχία.

Αν είσαι άρρωστος και δεις ότι λερώθηκες από το αίμα κάποιου ζώου που το σφάζουν, θα γίνεις γρήγορα καλά. Αν είσαι υγιής θα γίνεις πολύ δυνατός. Όταν κοπέλα δει αίμα από την περίοδό της, να περιμένει γάμο γρήγορα, ενώ αν είναι παντρεμένη την περιμένει μεγάλη χαρά.


Σχόλια   
johnny
0 #1 johnny 07-08-2014 00:23
Καλησπέρα σας θα ήθελα τη βοήθεια σας. Εχτές είδα ένα όνειρο οττι έβηξα και κοιταζωντας μετά το χερι μ με το οποίο κάλυψψα το στόμα μ υπήρχε κατακοκκινο αιμα. Τι μπορει να σημαινει αυτο? Σας ευχαριστω!
Παράθεση
Βαγγέλης
0 #2 Βαγγέλης 08-01-2015 19:49
Γειά σας… εχθές ονειρεύτηκα πως εγω και η μαμα μου ήμασταν έξω από το σπίτι μας στο χωριό και είδα κάτι αγορακια στην βεράντα εγώ έτρεξα και ανέβηκα τα σκαλιά γρήγορα να μπω στο σπίτι αλλά μόλις έφτασα μου άνοιξε την πόρτα ένα άγνωστο αγοράκι με κοίταζε σαν διάβολος και κρατούσε ένα χαρτοκόπτη… τότε τρόμαξα μην κάνει κακό στην μαμά μου πήγα να του το πάρω και μου το κάρφωσε στον ουρανίσκο μου… κατάλαβα πως έτρεχε πολύ αίμα αλλά δεν μπορούσα να το δω ούτε να βγάλω τον χαρτοκόπτη γιατί δεν το άφηνε το αγοράκι.. γύρισα σιγά σιγά στην μαμά μου να με δει και αυτή με κοίταζε τρομοκρατημενη… πονούσα δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να αφήσει τον χαρτοκόπτη και το πέταξα από τα σκαλιά και σκοτώθηκε. Τι μπορει να σημαίνει;
Παράθεση
Προσθήκη νέου σχολίου