Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Όαση

2.3888888888889 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.39 (9 Ψήφοι)
Αν ονειρευτείς ότι βρίσκεσαι σε όαση σημαίνει πως έφτασε επιτέλους η ώρα στη ζωή σου να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τους κόπους σου. Αν δεις από μακριά όαση, η ώρα της ξεκούρασης πλησιάζει και πρέπει να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή.

Οδηγός - Οδήγηση

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.50 (3 Ψήφοι)
Αν οδηγείς όχημα μόνος σου και είναι δικό σου σημαίνει ότι ο έλεγχος της ζωής σου και της δουλειάς σου βρίσκεται στα χέρια σου. Αν οδηγείς όχημα κοινής χρήσεως (π.χ. λεωφορείο, τρένο κτλ.), τότε θα σου ζητηθούν ευθύνες για ξένες υποθέσεις που έχεις αναμειχθεί. Αν βλέπεις άλλον οδηγό και εσύ είσαι επιβάτης (σε κοινό όχημα), η μοίρα σε πάει εκεί που θέλει αυτή και μην κάνεις τον κόπο να προσπαθήσεις να αλλάξεις την τροπή των πραγμάτων. Αν όμως βλέπεις ότι έχεις οδηγό σε ιδιωτικό όχημα, τότε σημαίνει ότι ναι μεν έχεις ευημερία, αλλά αφήνεις άλλους να έχουν τον έλεγχο της ζωής σου. Αν οδηγείς με υπερβολική ταχύτητα θα 'χεις αποτυχία στο γάμο ή στις ερωτικές σου σχέσεις. Αν οδηγείς χαρούμενος στην εξοχή, θα συναντήσεις μικρή υλική ικανοποίηση και μεγάλη ευτυχία. Αν οδηγείς ταξί, θα κοπιάσεις πολύ στη δουλειά σου και το όφελος θα είναι πολύ μικρό.

Οδοντίατρος

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Αν ονειρευτείς οδοντίατρο να περιποιείται τα δόντια σου, θα 'χεις κάθε λόγο να αμφιβάλλεις για την τιμιότητα των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάζεσαι. Αν ο γιατρός περιποιείται τα δόντια γυναίκας, θα μπερδευτείς σκάνδαλο ηθικής. Αν ο οδοντογιατρός σου βάζει δόντια, θα πάρεις γράμμα που θα σε ταράξει. Αν σου βγάζει δόντι θα χάσεις χρήματα.

Ομίχλη

3.6 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.60 (5 Ψήφοι)
Αν δεις στον ύπνο σου πυκνή ομίχλη, τότε το όνειρο σου δεν είναι τόσο καλό. Το μήνυμα που σου στέλνει το όνειρό σου είναι ότι πρέπει να προσπαθήσεις πολύ και να παλέψεις για να βγεις από τις διάφορες δυσκολίες που σου παρουσιάζονται. Αν δεις πως περπατάς μέσα στην ομίχλη, είναι κακό προμήνυμα για τα επαγγελματικά σου σχέδια. Αν ήσουν στην ομίχλη αλλά βγαίνεις από αυτή, θα κάνεις ένα κουραστικό ταξίδι, αλλά θα βγεις κερδισμένος. Γυναίκα που ονειρεύεται ότι είναι μέσα στην ομίχλη, θα μπερδευτεί σε σκάνδαλο. Αν πάλι δει ότι βγαίνει από την ομίχλη, θα αποκαταστήσει το όνομά της και θα αποκαλυφθεί μια σκευωρία που έγινε εις βάρος της. Αν είσαστε τυλιγμένοι στην ομίχλη, σημαίνει πως η αλήθεια που επιζητείται μετά μανίας, θα αργήσει να αποκαλυφθεί.

Ομπρέλα

3.3636363636364 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.36 (11 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου ομπρέλα, το όνειρο σου είναι καλό. Σημαίνει, ότι όλα πηγαίνουν καλά και κάποιοι από το περιβάλλον σου ενδιαφέρονται για σένα, και σε προσέχουν, για να είσαι πάντα καλά και να πηγαίνουν και οι δουλειές σου καλά.

Όπλο-Οπλοστάσιο

3.125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.13 (12 Ψήφοι)
Αν δεις στον ύπνο σου όπλα, ή ότι κρατάς στο χέρι σου όπλο, το όνειρο σου είναι καλό. Σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος ικανός και δυνατός, που μπορείς αμέσως να λύσεις τα διάφορα προβλήματά σου. Αν δεις άντρες οπλισμένους με κάθε είδους όπλο, θα συμβεί ένα γεγονός -σταθμός στη ζωή σου- που η έκβασή του καλή ή κακή, θα είναι ανάλογη με το θάρρος που θα το αντιμετωπίσεις. Αν δεις οπλοστάσιο και είσαι μόνος εκεί μέσα, κινδυνεύει η πνευματική σου γαλήνη. Αν δεις στρατιώτες, σε περιμένει επιτυχία ό,τι κι αν κάνεις.

Όρνια

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου όρνιο ή όρνια να πετούν μαζί ή να επιτίθενται σε κάποιο πράγμα, το όνειρο σου δεν είναι και τόσο καλό. Σημαίνει πως σε περιμένουν διάφορες φουρτούνες και στραβοτιμονιές.

Ορνιθοτροφείο

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 0.00 (0 Ψήφοι)
Αν δεις ορνιθοτροφείο, αυτό σημαίνει ότι στην παρούσα φάση η ζωή σου είναι πολύ μπερδεμένη, αλλά όχι εξαιτίας σου. Το όνειρό σου αποτελεί προειδοποίηση ότι θα πρέπει να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σου και ότι δεν θα πρέπει να χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί μπορεί να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες από κάτι που ίσως ειπωθεί σε μια στιγμή έντασης.