Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Γαβάθα

3.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.88 (12 Ψήφοι)

Γαβάθα

Αν δεις στον ύπνο σου γαβάθα, το όνειρό σου σχετίζεται με την επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση. Γενικά, τα γεμάτα φαγητά δοχεία σημαίνουν πλούτη και εισοδήματα, ενώ τα άδεια σημαίνουν φτώχεια και ζημιές από τις δουλειές σου. Αντίθετα, τα ακάθαρτα σημαίνουν προσβολές και παράνομα κέρδη. Επίσης, αν σου προσφέρουν γαβάθα γεμάτη φαΐ, θα νιώσεις μεγάλη χαρά από ανέλπιστα κέρδη που θα έχεις.

Γάγγραινα

3.7142857142857 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.71 (7 Ψήφοι)

Γάγγραινα

Αν δεις στον ύπνο σου ότι κάποιο μέλος του σώματός σου πάσχει από γάγγραινα, το όνειρό σου είναι κακό και προμηνύει ασθένεια για σένα. Αν δεις άλλον να πάσχει από γάγγραινα, αυτό σημαίνει για σένα ψυχική ηρεμία και για εκείνον αρρώστια. Αν ονειρευτείς γάγγραινα και είσαι άρρωστος, θα επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας σου. Αν είσαι υγιής, θα μετατεθείς κάπου και θα ζήσεις εκεί δύσκολες μέρες. Αν κάνεις κινησιοθεραπεία ή παίρνεις φάρμακα για να θεραπευθείς από τη γάγγραινα, δεν θ' αλλάξει η ζωή σου, όσο κι αν προσπαθείς.

Γάζα

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

Γάζα

Αν δεις στον ύπνο σου ότι έχεις γάζα στο σώμα σου, χωρίς να βλέπεις πληγή, θα σε καλέσουν σε μια φιλική συγκέντρωση και θα γνωρίσεις κάποιο αξιόλογο πρόσωπο. Αν δένεις με τη γάζα πληγή, κάποια χαρά κρύβεις ή σου κρύβουν άλλοι, για να σου κάνουν έκπληξη. Αν η γάζα είναι απλωμένη κάπου (όχι στο σώμα), κάποιο μυστικό σου θα φανερώσεις. Αν είναι ματωμένη, θ' ακούσεις δόξες και τιμές.

Γάιδαρος

3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.75 (12 Ψήφοι)

Γάιδαρος

Αν ονειρευτείς γάιδαρο που γκαρίζει, θα αποτύχεις σε κάτι που προσπαθείς να πετύχεις. Αν δεις απλά γάιδαρο, το όνειρό σου προμηνύει διαφωνίες και ανησυχίες. Αν σκαρφαλώνεις στη ράχη του ζώου, θα πάρεις κάποια σημαντική θέση εξουσίας, έστω και σιγά-σιγά. Αν απλώς κάθεσαι πάνω του, θα εκτεθείς στα μάτια του κόσμου και θα χάσεις την υπόληψή σου εξαιτίας των άτιμων πράξεών σου. Αν είσαι πάνω του και τρέχεις, θα τιμηθείς χωρίς να το αξίζεις. Αν βαδίζεις με κανονικό βήμα, θα τιμηθείς επάξια αλλά με μεγάλη καθυστέρηση. Αν του βάζεις τροφή να φάει, σημαίνει ότι σου αρέσουν οι φιλανθρωπίες και επίσης ότι είσαι γενικά άτομο γενναιόδωρο, που χαρακτηρίζεται από μια τάση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους του. Αν ο γάιδαρος σε κλωτσάει, θα δεχτείς προσβολή από κατώτερα άτομα. Αν δεις ότι πέφτεις από τη ράχη του ζώου, τότε θα πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να είσαι προνοητικός. Αν τον φορτώνεις, θα απαλλαγείς πολύ αργά από τα βάρη σου. Αν γυναίκα βλέπει πως είναι πάνω σε γάιδαρο, θα ρεζιλευτεί. Αν βαράς γάιδαρο, θα έχεις επιζήμια λογομαχία. Αν δεις πολλούς γαϊδάρους, οι εχθροί σου θα πουν άσχημα λόγια για σένα και θα σε δυσφημίσουν. Αν είσαι άνδρας και βλέπεις γαϊδούρια να ερωτοτροπούν, να γκαρίζουν κλπ, θα έχεις μία αξέχαστη ερωτική περιπέτεια. Αν είσαι γυναίκα, θα σε εγκαταλείψει ο σύντροφός σου. Αν ονειρευτείς ότι έχεις αυτιά γαϊδάρου, η κακή διαγωγή σου θα σε ρεζιλέψει σε όλους. Αν δεις γάιδαρο γκρίζου χρώματος, αυτό σημαίνει απιστία και προδοσία. Αν ο γάιδαρος είναι μαύρος, το όνειρό σου προμηνύει τσακωμό με φίλους ή συγγενείς σου. Αν είναι λευκός, θα λάβεις χρήματα. Αν είναι κόκκινος, θα στενοχωρηθείς.

Γαϊτανάκι

3.7142857142857 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.71 (7 Ψήφοι)

Γαϊτανάκι

Αν δεις στον ύπνο σου όμιλο χορευτών να χορεύει το γαϊτανάκι, θα σου στήσουν, με πολλή μαεστρία, κάποια πλεκτάνη που θα σου αρέσει και που θα σε ζημιώσει οικονομικά και ηθικά. Αν χορεύεις το γαϊτανάκι, θα πάρεις μέρος σε γοητευτική εκδήλωση και ίσως διακριθείς. Εναλλακτικά, ενδέχεται να συνάψεις ερωτική σχέση με άτομο που γνωρίζει την οικογένειά σου, κινδυνεύοντας να μαθευτεί στον κόσμο και να εκτεθείς.

Γάλα

3.3125 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.31 (8 Ψήφοι)

Γάλα

Αν δεις στον ύπνο σου ότι πίνεις γάλα, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα έχεις καλή υγεία και επιτυχίες στη δουλειά σου. Αν γυναίκα δει ότι πίνει γάλα, θα έχει οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία. Αν ονειρευτείς γάλα σε μπουκάλι, θα σου συμβεί κάποιο απρόοπτο. Αν γάλα τρέχει από τα στήθη ζώου, θα έχεις επιτυχία στις ερωτικές σου σχέσεις. Αν δεις γάλα να βράζει και είσαι γυναίκα, προβλήματα θα διαταράξουν την οικογενειακή γαλήνη σου, ενώ αν είσαι άνδρας, θα σε βλάψουν εχθροί. Οι άνδρες που βλέπουν γάλα γυναίκας στ' όνειρό τους, θα έχουν ευτυχισμένο γάμο ή ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, αν είναι έγγαμοι. Οι γυναίκες που βλέπουν δικό τους γάλα ή άλλων γυναικών, θα αποκτήσουν υγιή τέκνα. Αν δεις να χύνεται γάλα, σημαίνει ότι κάποια μυστικά θα κοινοποιηθούν ή, εναλλακτικά, πως η κατάστασή σου δεν θα βελτιωθεί γιατί εσύ ο ίδιος διώχνεις την τύχη σου. Αν τρως γάλα, τα έργα σου θα εκτιμηθούν και θ' αμειφθείς. Αν το κάνεις τυρί ή γιαούρτι, οι δημιουργίες σου θα έχουν διαχρονικότητα και θα τιμηθείς γι' αυτό. Αν μαζεύεις την κορφή από το γάλα, θα έχεις ανέλπιστα πλούτη.

Γαλατάς

4.1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.10 (5 Ψήφοι)

Γαλατάς

Αν δεις στον ύπνο σου γαλατά, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα έχεις πολλά εμπόδια στη δουλειά σου και τα κέρδη σου θα είναι επισφαλή. Αν πουλάς γάλα, θα έχεις εμπόδια στην εργασία σου. Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι πουλάς γάλα, σημαίνει ότι έχεις κάνει πολλά λάθη και τώρα τα πληρώνεις. Αν πουλάς γάλα αλλά δεν βλέπεις αγοραστές, είσαι αναξιόπιστος και οι φίλοι σου θα σε περιφρονήσουν. Αν γυναίκα πουλάει γάλα και δεν το αγοράζουν, θα μείνει ανύπαντρη. Αν είναι παντρεμένη, θα περιφρονηθεί από το σύζυγό της. Αντίθετα, αν πουλάς γάλα και τρέχουν να το αγοράσουν, χωρίς να τους δίνεις, θα έχεις ανέλπιστες προσφορές και μεγάλα περιθώρια επιλογής. Αν δίνεις γάλα, θα κάνεις πολλές παραχωρήσεις που θα σε ζημιώσουν.

Γαλοπούλα

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.75 (2 Ψήφοι)

Γαλοπούλα

Αν δεις στον ύπνο σου γαλοπούλα ή πολλές γαλοπούλες, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα αλλάξει η τύχη σου σημαντικά και θα ‘ρθουν για σένα καλύτερες μέρες, χωρίς λύπες και δυσάρεστες καταστάσεις. Αν δεις ότι τρως γεμιστή γαλοπούλα, θα λάβεις ευχάριστα νέα και θα έχεις πολλά κέρδη. Αν ονειρευτείς άρρωστη ή ψόφια γαλοπούλα, θα γνωρίσεις την ταπείνωση και θα ζήσεις δύσκολες μέρες. Αν αγοράζεις γαλοπούλα, να περιμένεις γάμο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν δεις ότι εσύ ο ίδιος είσαι γαλοπούλα, σε περιμένουν στενοχώριες και άσχημες μέρες. Αν γαλοπούλα πλησιάζει προς το μέρος σου, κάποιος μεγάλος εχθρός σου θα αποτύχει να σε βλάψει. Ομοίως, αν δυο γαλοπούλες παλεύουν, αυτό σημαίνει ότι δυο άνθρωποι προσπαθούν να σου κάνουν κακό, αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Αν δεις γαλοπούλα να λαλεί, θα έχεις καλή υγεία.