Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Νάνος

2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.25 (4 Ψήφοι)
Αν ονειρευτείς τον εαυτό σου σαν νάνο, θα υποστείς κοινωνική ταπείνωση από πρόσωπο που σε εκτιμούσε. Αν δεις άλλον νάνο (γνωστό σου πρόσωπο), το όνειρό σου εκφράζει την υπεροψία που έχεις για τον εαυτό σου απέναντι στο εν λόγω άτομο. Αν δεις έναν άγνωστο με τη μορφή νάνου, τότε κάποιος είναι πολύ πιο διαφορετικός απ' ότι νομίζεις και θα προσπαθήσει να σε ταπεινώσει, χωρίς ευτυχώς να το πετύχει. Αν νάνος σε διασκεδάζει με τους τρόπους του, σημαίνει πως αφήνεσαι σε διασκεδάσεις και θα έχεις αρνητικές συνέπειες από αυτό. Αν βλέπεις ότι έγινε νάνος η γυναίκα σου, η ερωμένη σου ή κάποια γνωστή σου, αυτό σημαίνει πως θα αηδιαστείς από τους τρόπους της.

Νανουρίζω

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.50 (3 Ψήφοι)
Αν ονειρευτείς ότι νανουρίζεις κάποιον ή μωρό, αυτό το πρόσωπο θα χρειαστεί τη συμπαράσταση σου και πρέπει να του τη δώσεις. Αν νανουρίζουν εσένα, έχεις ανάγκη ζεστασιάς και φιλίας και θα σου δοθεί. 

Νάρκη

3.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.25 (2 Ψήφοι)
Αν δεις απλώς νάρκη, θα πέσεις σε παγίδα μα δεν θα πάθεις κακό. Αν δεις νάρκη ν' ανατινάζεται, τότε κάποιο κακό θα σου συμβεί ή θ' ακούσεις φοβερά νέα. Αν εσύ τοποθετείς νάρκη, τότε θα προξενήσεις μεγάλο κακό. 

Ναυαγός - Ναυάγιο

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.50 (3 Ψήφοι)
Αν δεις στον ύπνο σου ότι βρέθηκες ναυαγός στη θάλασσα, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα έχεις μεγάλες δυσκολίες στη ζωή σου. Αν γλιτώνεις ή σε σώζει άλλος, θα βρεις βοήθεια απ' αυτό το πρόσωπο. Αν πνίγεσαι σε ναυάγιο, όλα θα καταστραφούν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Αν δεις άλλον ναυαγό, αυτό σημαίνει ότι έχεις δημιουργήσει μια πολύ κακή κατάσταση σ' αυτό το πρόσωπο, που τον έφθασε στο σημείο της καταστροφής και πρέπει κάτι να κάνεις για να επανορθώσεις. Αν ονειρευτείς ναυάγιο και είσαι και εσύ μέσα, θα περάσεις μεγάλο κίνδυνο. Τέλος, αν ονειρευτείς απλά ένα ναυάγιο, χωρίς εσένα μέσα, όλα σου τα σχέδια θα αποτύχουν.

Ναυπηγείο

2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.00 (3 Ψήφοι)
Αν βρεθείς μέσα σε ναυπηγείο, θα σου δοθεί μεγάλη ευκαιρία να κερδίσεις πολλά χρήματα. Αν κατασκευάζεις σκάφος μέσα σε ναυπηγείο, θα δημιουργήσεις μεγάλη περιουσία με το μυαλό σου και τον δυναμισμό σου.

Ναύτης - Ναυτικός

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.75 (4 Ψήφοι)
Αν ονειρευτείς πως είσαι ναυτικός (ενώ δεν είσαι στην πραγματικότητα), θα μπλεχτείς σε μεγάλες περιπέτειες, αλλά στο τέλος θα νικήσεις και θα αποκομίσεις κέρδη. Αν είσαι ναυτικός και δεις ότι ταξιδεύεις, όλα θα πάνε όπως τα λογαριάζεις. Αν είσαι ναυτικός και βρεθείς στη στεριά, θα έχεις πολυέξοδες περιπέτειες και ίσως ανακαλύψεις απιστία εκ μέρους αγαπημένου σου προσώπου. Αν δεις άλλον ναυτικό και είσαι μαζί του, θ' ακούσεις νέα από μακριά. Αν χτυπάς ναυτικό ή λογομαχείς μαζί του, θα πέσεις σε πλεκτάνη και θα δυσκολευτείς για να βγεις. Αν γυναίκα δει πως παντρεύεται ναυτικό, θα 'χει ειδήσεις ή χρήματα από πρόσωπο που βρίσκεται στην ξενιτειά.

Νεκροθάφτης

2.3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.30 (5 Ψήφοι)
Αν ονειρευτείς νεκροθάφτη, κάποιος δικός σου άνθρωπος θα πεθάνει. Αν εσύ γίνεσαι νεκροθάφτης, θα έχεις πολλές θλίψεις, στεναχώριες και πίκρα.