Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Μαγαζί

3.4166666666667 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.42 (6 Ψήφοι)

Αν δεις ανοιχτό μαγαζί, σημαίνει ευτυχία, μικροχαρές, αφθονία αγαθών, διασκεδάσεις, καλή φήμη. Αν είσαι μπροστά σε κλειστό μαγαζί, σημαίνει πως κάποιες πόρτες έχουν κλείσει για σένα οριστικά και καλά θα κάνεις να αλλάξεις κατεύθυνση, αν δεν έχεις πολλές ελπίδες. Αν πάλι δεις μαγαζί ανοιχτό αλλά χωρίς εμπορεύματα θα περάσεις μια σύντομη ασθένεια και θα στεναχωρηθείς περισσότερο από όσο έπρεπε.

Μαγεία - Μάγος

3.0714285714286 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.07 (14 Ψήφοι)
Αν δεις στο όνειρό σου ότι κάνεις μαγικά ή παρακολουθείς κάποιον άλλο να το κάνει, σε περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και συναντήσεις όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα. Μάλιστα, αν δεις ότι κάνεις θαύματα, τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα για σένα. Αν ονειρευτείς μάγο και τελετές μαγείας, η υγεία σου θα είναι καλή, ενώ αν δεις πως εσύ ή κάποιος άλλος κάνετε μαγικά, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Γενικά, να ξέρεις πως οτιδήποτε κι αν δεις στον ύπνο σου σχετικά με μαγεία και γάμο, το όνειρό σου είναι συνήθως πολύ καλό. Ωστόσο, στην περίπτωση που ονειρευτείς πως σου κάνουν μάγια, αυτό σημαίνει ότι θα πέσεις σε μια καλοστημένη παγίδα. Καλό είναι, λοιπόν, να προσέξεις πολύ τις καινούριες γνωριμίες και τους συναδέλφους σου.

Μαθήματα

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.50 (9 Ψήφοι)

Αν δεις ότι παίρνεις μαθήματα από γυναίκα, θα αποτύχεις στα σχέδιά σου. Αν παίρνεις μαθήματα από χήρα, θα προκόψεις στις δουλειές σου. Αν δεις ότι είσαι δάσκαλος, ενώ δεν είσαι, θα χάσεις την εκτίμηση της κοινωνίας από ένα ξαφνικό γεγονός, το οποίο θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Μαϊμού

2.2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.20 (5 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου μαϊμού, πρέπει να προσέξεις γιατί πολλοί είναι αυτοί που, αν και στην αρχή θα σε κολακέψουν, στη συνέχεια θα θελήσουν να εξαπατήσουν και να σε βλάψουν. Αν δεις ψόφια μαϊμού, είναι πιθανό να σε απατά το αγαπημένο σου πρόσωπο. Αν ταΐζεις μαϊμού ή τη δεις να χορεύει, πολλοί θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν. Αν σε γλείφει ή σε χαϊδεύει μαϊμού, σημαίνει ότι σε απατά η σύζυγος ή ερωμένη. Αν δεις ότι σου επιτίθεται μαϊμού, άτομα που σε μισούν θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν με επιστολές και δεν πρέπει να χάσεις την ψυχραιμία σου. Μαϊμού που την βλέπεις από μακριά, σημαίνει πως άνθρωποι που σε ζηλεύουν σου στήνουν άσχημη παγίδα και πρέπει να πάρεις τα μέτρα σου για να μη πλανηθείς οικτρά. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, σε περίπτωση που δεις μαϊμού να σε κοροϊδεύει, τότε αυτό σημαίνει ότι έχεις πολλούς ανταγωνιστές και θα πρέπει να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να υπερισχύσεις.

Μάλαμα

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.75 (2 Ψήφοι)

Γενικά ότι μαλαματένιο δεις στον ύπνο σου είναι σημάδι τύχης, χαράς και ευτυχίας. Αν βρήκες θησαυρό, θα έχεις ευτυχισμένο συζυγικό βίο και άξια παιδιά. Αν είσαι άγαμος και δεις χρυσάφι στον ύπνο σου, θα κάνεις πλούσιο και καλό γάμο και μάλιστα πολύ γρήγορα. Αν τρως χρυσάφι θα παντρευτείς με συνοικέσιο και όχι το πρόσωπο που αγαπάς. Αν μαζεύεις χρυσάφι που βρέθηκε εκεί και αγωνιάς αν θα προλάβεις να γεμίσεις τα σακούλια σου, σημαίνει ότι θα πέσεις σε παγίδα και θα ζημιωθείς πολύ χρηματικώς. Το καλό για σένα είναι πως θα αντιληφθείς σύντομα το λάθος σου και θα το επανορθώσεις πριν είναι αργά. Αν δεις χρυσά νομίσματα, μικροταραχές και μικροπεριπέτειες στην οικογένειά σου.

Μαλλιά

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (6 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου μαλλιά, οποιουδήποτε χρώματος και εάν είναι αυτά, τότε το όνειρο σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει ότι είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος με ανθρώπινα συναισθήματα και πως σύντομα θα έχεις κάποια ερωτική περιπέτεια.

 

Μανιτάρι

3.8571428571429 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.86 (14 Ψήφοι)
Αν δεις στον ύπνο σου μανιτάρια, το όνειρο σου μπορεί να σημαίνει ότι κάποιο άτομο από το περιβάλλον σου θα χαλάσει, για ασήμαντη αφορμή, τη διάθεσή σου. Ίσως το όνειρό σου να σε προειδοποιεί βέβαια και για κάποιες βιαστικές ενέργειες που πραγματοποιείς, οι οποίες θα σε βλάψουν, ή για μεγάλες δυσκολίες που θα βρεις στο δρόμο σου. Να ξέρεις ότι τα μανιτάρια προειδοποιούν γενικά για προβλήματα και ατυχίες. Κατά τα άλλα, αν είσαι δεσμευμένος ή δεσμευμένη και δεις ότι τρως μανιτάρια, πρόκειται για σημάδι άτυχου έρωτα. Αν δεις ότι προσφέρεις σε κάποιον μανιτάρια, θα πρέπει να προσέξεις τα αισθήματα που έχεις γι’ αυτόν γιατί ίσως σε ωθήσουν σε άσχημες πράξεις. Τα μανιτάρια είναι καλό όνειρο μόνο για τον επαγγελματικό τομέα και προμηνύσουν θετικές εξελίξεις στην εργασία σου. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξεις πολύ αν δεις ότι τα μανιτάρια είναι δηλητηριώδη.

Μαντήλι

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.50 (3 Ψήφοι)

Αν ονειρευτείς άσπρα και καθαρά μαντήλια, το όνειρό σου δηλώνει ευτυχία και έρωτα. Αν τα μαντήλια είναι μαύρα, θα σε βρουν συμφορές. Αν δεις βρόμικα μαντήλια, θα πρέπει να προσέξεις τις παρέες σου. Αν δεις ότι έχασες το μαντήλι σου, πρόσεξε μη χάσεις τους ανθρώπους που σε αγαπάνε. Τα σχισμένα μαντήλια προμηνύουν τσακωμούς, ενώ αν ονειρευτείς πολύχρωμα μαντήλια, θα μπλεχτείς σε περιπέτεια που θα σου προσφέρει λίγη χαρά και πολύ πόνο. Αν δεις ότι χρησιμοποιείς μαντήλι για να σκουπιστείς, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που θα συναντήσεις στο δρόμο σου. Τα καθαρά και όμορφα μαντήλια είναι θετικό σημάδι για την υγεία σου, ενώ, όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να προσέξεις πολύ την υγεία σου σε περίπτωση που δεις ότι πουλάς μαντήλια.