Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Γάμος

3.7142857142857 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.71 (14 Ψήφοι)

Γάμος

Αν δεις στον ύπνο σου ότι βρίσκεσαι σε γάμο κάποιου άλλου, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα παρευρεθείς σε ένα γεγονός που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Αν δεις ότι παντρεύεσαι, ενώ στην πραγματικότητα είσαι άγαμος, θα λάβεις ευχάριστα μαντάτα και η τύχη σου θα αλλάξει με απρόσμενο τρόπο προς το καλύτερο. Αν όμως δει το ίδιο όνειρο άνδρας ή γυναίκα που είναι έγγαμοι, σημαίνει ότι τσακωμοί θα διαταράξουν την οικογενειακή τους ηρεμία, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να κινδυνέψουν από σοβαρή ασθένεια. Όποιος ονειρευτεί γάμο και είναι στην πραγματικότητα έγγαμος και άρρωστος, η κατάσταση της υγείας του θα επιδεινωθεί. Αν είσαι άνδρας και ονειρευτείς ότι σου δίνουν για νύφη τη γυναίκα σου, θα έχεις πολλά κέρδη και επιτυχίες στις επιχειρηματικές σου προσπάθειες. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις γυναίκες που θα δουν το συγκεκριμένο όνειρο. Αν δεις στον ύπνο σου ότι ο γάμος σου γίνεται με μουσικά όργανα και μεγαλοπρέπεια, το όνειρό σου προμηνύει θάνατο δικό σου ή κάποιου στενού συγγενή σου. Αν όμως τελείται πολιτικός γάμος, θα σε τιμήσουν οι ανώτεροί σου. Για τις γυναίκες, το ίδιο όνειρο σημαίνει ότι θα κάνουν άνετη και ευχάριστη ζωή. Αν βρίσκεσαι σε γάμο φιλικού ή συγγενικού σου προσώπου, το εν λόγω άτομο ενδέχεται να αρρωστήσει βαριά ή ακόμα και να πεθάνει. Αν δεις γαμήλια ακολουθία, αυτό σημαίνει πως στηρίζεις πολλά σε κάποια χαμένη υπόθεση που αφορά άλλον, αλλά τελικά θα ματαιωθούν οι ελπίδες σου. Αν δέχεσαι πρόσκληση σε γάμο, θα μάθεις άσχημα νέα. Αν παρευρίσκεσαι απλά σε γάμο ως προσκεκλημένος, θα μάθεις για κάποιον θάνατο. Αν ονειρευτείς τους συμπεθέρους σου, μαζι με όργανα και τραγούδια, θα πληροφορηθείς κάποια δυσάρεστη είδηση. Αν δεις πως στεφανώνεις άγαμο, το άτομο αυτό θα ζήσει μεγάλες δόξες.


Σχόλια   
Μαρία
0 #1 Μαρία 31-03-2016 00:13
Είδα στο όνειρο μου ότι οι δικοί μου με παντρευαν με το ζόρι με συγγενικο πρόσωπο για οικονομικούς λόγους εγώ όμως δεν ήθελα τι σημαίνει αυτό?
Παράθεση
Me
0 #2 Me 30-01-2021 08:44
Είδα στον υπνο μου πως με παντρψαν με το ζορι και ημουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαλια ψυχικα αλλα με παντρευαν με κοπελα?! (δηλαδη ιδιο φυλλο)
Παράθεση
Προσθήκη νέου σχολίου