Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Σάβανο

3.875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.88 (4 Ψήφοι)

Σάβανο

Αν δεις σάβανο στον ύπνο σου, σημαίνει ανησυχία και δολοπλοκίες εις βάρος σου, αρρώστια ή και θάνατος κάποιου γνωστού σου προσώπου. Αν ονειρευτείς συγκεκριμένο πρόσωπο να φορά σάβανο, αυτό σημαίνει ότι ο θάνατος βρίσκεται κοντά του. Αν ονειρευτείς ότι το φοράς εσύ, θα αρρωστήσεις βαριά και θα κινδυνεύσεις με θάνατο. Αν ωστόσο είσαι ασθενής και δεις να σε σαβανώνουν, τότε θα γίνεις καλά. Αν δεις το ίδιο όνειρο και είσαι γυναίκα, ο γάμος σου θα έχει κακό τέλος. Αν δεις σαβανωμένα πτώματα, θα 'χεις σειρά ατυχιών, ενώ αν δεις να ξεσαβανώνουν πτώμα, θα συμφιλιωθείς με εχθρό σου.

Σακούλα

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Σακούλα

Αν δεις στον ύπνο σου ότι κρατάς σακούλα με χρήματα ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα, αυτό σημαίνει ότι είσαι οικονόμος και θα αποκτήσεις πλούτη. Αν δεις ότι κρατάς σακούλα με λευκά ρούχα ή τρόφιμα, θα έχεις μόνο κέρδη και απολαύσεις. Αν ονειρευτείς άδεια σακούλα, τότε πρέπει να επανεξετάσεις κάποιες καταστάσεις γιατί κοπιάζεις άδικα στη ζωή σου.

Σαλάτα

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Σαλάτα

Αν δεις στον ύπνο σου ότι ανάμεσα στα υπόλοιπα φαγητά στο τραπέζι σου βρίσκεται και μια ωραιότατη σαλάτα, αυτό σημαίνει ότι θα λάβουν τέλος οι στενοχώριες και τα βάσανά σου. Αν δεις ότι αγοράζεις ή πουλάς έτοιμη σαλάτα ή λαχανικά για σαλάτα, θα πληγείς ηθικά και για πρώτη φορά θα λυπηθείς πολύ. Αν είσαι δε γυναίκα, θα ντροπιαστείς μπροστά σε κόσμο. Αν ονειρευτείς σαλάτα χωρίς λάδι, ξύδι και αλάτι, τότε πρέπει να προσέξεις πολύ στις δουλειές σου γιατί αναμειγνύεσαι με ανάξιους ανθρώπους. Αν η σαλάτα είναι έτοιμη αλλά δεν προλαβαίνεις να την αγγίξεις και να φας από αυτήν, θα γευτείς σύντομα μια μεγάλη πίκρα και απογοήτευση. Αν δεις ότι τρως σαλάτα άνοστη και με κακής ποιότητας υλικά, θα νιώσεις αηδία για τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν.

Σανό

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Αν δεις ότι κάνεις δεμάτια σανού μέσα στον ήλιο, σημαίνει ότι θα χάσεις λεφτά και θα χρεωθείς. Αν ο ουρανός είναι συννεφιασμένος, θα πάρεις χρήματα που ποτέ δεν θα περίμενες. Ανύπαντροι που παίζουν μέσα σε σανό, θα έχουν ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες. Αν δεις ότι παθαίνεις αλλεργία από σανό, είναι προειδοποίηση ότι πρέπει να προσέχεις την υγεία σου. Αν αποθηκεύεις σανό σε αχυρώνα, θα βρεις ευημερία.

Σαπούνι

2.9090909090909 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.91 (11 Ψήφοι)

Αν δεις σαπούνια, θα περάσεις ευχάριστες ώρες με τους φίλους σου. Αρωματικά σαπούνια, σημαίνουν επιτυχία στον έρωτα, ενώ σαπούνι κουζίνας ή πλυντηρίου, σημαίνει σκληρό αγώνα έως ότου να φτάσεις στην επιτυχία. Φαρμακευτικό σαπούνι, σημαίνει ότι θα νοιώσεις άσχημα σε μια συντροφιά. Αν χρησιμοποιείς σαμπουάν, θα πάρεις ευχάριστες ειδήσεις, ενώ αν φτιάχνεις σαπούνι θα 'χεις παντού επιτυχίες.

Σαρδέλες

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.50 (3 Ψήφοι)

Αν δεις στο όνειρό σου ότι τρως σαρδέλες, θα μάθεις ευχάριστα νέα και θα αποκομίσεις επαγγελματικά οφέλη. Αν είναι φρέσκιες και τις τρως, τότε θα έχεις καβγά στο σπίτι σου. Σε περίπτωση που ψαρεύεις σαρδέλες, θα έχεις επιτυχίες στον αισθηματικό τομέα.

Σαύρα

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Σαύρα

Αν δεις στον ύπνο σου σαύρα μέσα στο σπίτι σου ή στην αυλή σου, το όνειρό σου σημαίνει ότι κάποιος ύπουλος εχθρός σου δολοπλοκεί εναντίον σου. Αν δεις σαύρα σε σχολείο, μην πιστέψεις τίποτα από όσα σου λένε οι φίλοι σου, οι σοφοί και οι σπουδαγμένοι. Αν δεις σαύρα σε βάρκα ή σε οποιοδήποτε πλεούμενο, θα γίνει θαλασσοταραχή. Αν σαύρα περπατά πάνω σου, θα προσβάλουν την οικογενειακή σου τιμή. Αν πιάνεις σαύρα, θα έχεις λαμπρές επιτυχίες. Αν την σκοτώνεις, θα έχεις μια και μοναδική ευκαιρία να απαλλαγείς από κάποιον επικίνδυνο διώκτη σου, αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να αρνηθείς τις πονηρές και ύπουλες προτάσεις που θα σου κάνει.

Σεισμός

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (1 Ψήφος)

Σεισμός

Αν δεις στον ύπνο σου σεισμό, είναι συνήθως κακό όνειρο που προμηνύει ζημιές και συμφορές σε προσωπικό ή εθνικό επίπεδο. Αν δεις ότι έγινε σεισμός ενώ βρισκόσουν στα ξένα, θα επιστρέψεις στην πατρίδα σου και θα δοκιμάσεις δυνατή συγκίνηση και ταραχή. Ωστόσο, αν ονειρευτείς ότι έγινε σεισμός αλλά δεν υπήρξαν ζημιές, όλοι οι φόβοι σου θα αποδειχθούν αδικαιολόγητοι και θα γελάσεις με τον εαυτό σου όταν το ανακαλύψεις.