Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Γαβάθα

3.65 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.65 (10 Ψήφοι)

Γαβάθα

Αν δεις στον ύπνο σου γαβάθα, το όνειρό σου σχετίζεται με την επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση. Γενικά, τα γεμάτα φαγητά δοχεία σημαίνουν πλούτη και εισοδήματα, ενώ τα άδεια σημαίνουν φτώχεια και ζημιές από τις δουλειές σου. Αντίθετα, τα ακάθαρτα σημαίνουν προσβολές και παράνομα κέρδη. Επίσης, αν σου προσφέρουν γαβάθα γεμάτη φαΐ, θα νιώσεις μεγάλη χαρά από ανέλπιστα κέρδη που θα έχεις.

Γάγγραινα

3.7142857142857 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.71 (7 Ψήφοι)

Γάγγραινα

Αν δεις στον ύπνο σου ότι κάποιο μέλος του σώματός σου πάσχει από γάγγραινα, το όνειρό σου είναι κακό και προμηνύει ασθένεια για σένα. Αν δεις άλλον να πάσχει από γάγγραινα, αυτό σημαίνει για σένα ψυχική ηρεμία και για εκείνον αρρώστια. Αν ονειρευτείς γάγγραινα και είσαι άρρωστος, θα επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας σου. Αν είσαι υγιής, θα μετατεθείς κάπου και θα ζήσεις εκεί δύσκολες μέρες. Αν κάνεις κινησιοθεραπεία ή παίρνεις φάρμακα για να θεραπευθείς από τη γάγγραινα, δεν θ' αλλάξει η ζωή σου, όσο κι αν προσπαθείς.

Γάζα

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 5.00 (3 Ψήφοι)

Γάζα

Αν δεις στον ύπνο σου ότι έχεις γάζα στο σώμα σου, χωρίς να βλέπεις πληγή, θα σε καλέσουν σε μια φιλική συγκέντρωση και θα γνωρίσεις κάποιο αξιόλογο πρόσωπο. Αν δένεις με τη γάζα πληγή, κάποια χαρά κρύβεις ή σου κρύβουν άλλοι, για να σου κάνουν έκπληξη. Αν η γάζα είναι απλωμένη κάπου (όχι στο σώμα), κάποιο μυστικό σου θα φανερώσεις. Αν είναι ματωμένη, θ' ακούσεις δόξες και τιμές.

Γάιδαρος

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.00 (5 Ψήφοι)

Γάιδαρος

Αν ονειρευτείς γάιδαρο που γκαρίζει, θα αποτύχεις σε κάτι που προσπαθείς να πετύχεις. Αν δεις απλά γάιδαρο, το όνειρό σου προμηνύει διαφωνίες και ανησυχίες. Αν σκαρφαλώνεις στη ράχη του ζώου, θα πάρεις κάποια σημαντική θέση εξουσίας, έστω και σιγά-σιγά. Αν απλώς κάθεσαι πάνω του, θα εκτεθείς στα μάτια του κόσμου και θα χάσεις την υπόληψή σου εξαιτίας των άτιμων πράξεών σου. Αν είσαι πάνω του και τρέχεις, θα τιμηθείς χωρίς να το αξίζεις. Αν βαδίζεις με κανονικό βήμα, θα τιμηθείς επάξια αλλά με μεγάλη καθυστέρηση. Αν του βάζεις τροφή να φάει, σημαίνει ότι σου αρέσουν οι φιλανθρωπίες και επίσης ότι είσαι γενικά άτομο γενναιόδωρο, που χαρακτηρίζεται από μια τάση αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους του. Αν ο γάιδαρος σε κλωτσάει, θα δεχτείς προσβολή από κατώτερα άτομα. Αν δεις ότι πέφτεις από τη ράχη του ζώου, τότε θα πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να είσαι προνοητικός. Αν τον φορτώνεις, θα απαλλαγείς πολύ αργά από τα βάρη σου. Αν γυναίκα βλέπει πως είναι πάνω σε γάιδαρο, θα ρεζιλευτεί. Αν βαράς γάιδαρο, θα έχεις επιζήμια λογομαχία. Αν δεις πολλούς γαϊδάρους, οι εχθροί σου θα πουν άσχημα λόγια για σένα και θα σε δυσφημίσουν. Αν είσαι άνδρας και βλέπεις γαϊδούρια να ερωτοτροπούν, να γκαρίζουν κλπ, θα έχεις μία αξέχαστη ερωτική περιπέτεια. Αν είσαι γυναίκα, θα σε εγκαταλείψει ο σύντροφός σου. Αν ονειρευτείς ότι έχεις αυτιά γαϊδάρου, η κακή διαγωγή σου θα σε ρεζιλέψει σε όλους. Αν δεις γάιδαρο γκρίζου χρώματος, αυτό σημαίνει απιστία και προδοσία. Αν ο γάιδαρος είναι μαύρος, το όνειρό σου προμηνύει τσακωμό με φίλους ή συγγενείς σου. Αν είναι λευκός, θα λάβεις χρήματα. Αν είναι κόκκινος, θα στενοχωρηθείς.

Γαϊτανάκι

3.7142857142857 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.71 (7 Ψήφοι)

Γαϊτανάκι

Αν δεις στον ύπνο σου όμιλο χορευτών να χορεύει το γαϊτανάκι, θα σου στήσουν, με πολλή μαεστρία, κάποια πλεκτάνη που θα σου αρέσει και που θα σε ζημιώσει οικονομικά και ηθικά. Αν χορεύεις το γαϊτανάκι, θα πάρεις μέρος σε γοητευτική εκδήλωση και ίσως διακριθείς. Εναλλακτικά, ενδέχεται να συνάψεις ερωτική σχέση με άτομο που γνωρίζει την οικογένειά σου, κινδυνεύοντας να μαθευτεί στον κόσμο και να εκτεθείς.

Γάλα

3.0714285714286 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.07 (7 Ψήφοι)

Γάλα

Αν δεις στον ύπνο σου ότι πίνεις γάλα, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα έχεις καλή υγεία και επιτυχίες στη δουλειά σου. Αν γυναίκα δει ότι πίνει γάλα, θα έχει οικογενειακή γαλήνη και ευτυχία. Αν ονειρευτείς γάλα σε μπουκάλι, θα σου συμβεί κάποιο απρόοπτο. Αν γάλα τρέχει από τα στήθη ζώου, θα έχεις επιτυχία στις ερωτικές σου σχέσεις. Αν δεις γάλα να βράζει και είσαι γυναίκα, προβλήματα θα διαταράξουν την οικογενειακή γαλήνη σου, ενώ αν είσαι άνδρας, θα σε βλάψουν εχθροί. Οι άνδρες που βλέπουν γάλα γυναίκας στ' όνειρό τους, θα έχουν ευτυχισμένο γάμο ή ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, αν είναι έγγαμοι. Οι γυναίκες που βλέπουν δικό τους γάλα ή άλλων γυναικών, θα αποκτήσουν υγιή τέκνα. Αν δεις να χύνεται γάλα, σημαίνει ότι κάποια μυστικά θα κοινοποιηθούν ή, εναλλακτικά, πως η κατάστασή σου δεν θα βελτιωθεί γιατί εσύ ο ίδιος διώχνεις την τύχη σου. Αν τρως γάλα, τα έργα σου θα εκτιμηθούν και θ' αμειφθείς. Αν το κάνεις τυρί ή γιαούρτι, οι δημιουργίες σου θα έχουν διαχρονικότητα και θα τιμηθείς γι' αυτό. Αν μαζεύεις την κορφή από το γάλα, θα έχεις ανέλπιστα πλούτη.

Γαλατάς

4.1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.10 (5 Ψήφοι)

Γαλατάς

Αν δεις στον ύπνο σου γαλατά, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα έχεις πολλά εμπόδια στη δουλειά σου και τα κέρδη σου θα είναι επισφαλή. Αν πουλάς γάλα, θα έχεις εμπόδια στην εργασία σου. Αν είσαι γυναίκα και δεις ότι πουλάς γάλα, σημαίνει ότι έχεις κάνει πολλά λάθη και τώρα τα πληρώνεις. Αν πουλάς γάλα αλλά δεν βλέπεις αγοραστές, είσαι αναξιόπιστος και οι φίλοι σου θα σε περιφρονήσουν. Αν γυναίκα πουλάει γάλα και δεν το αγοράζουν, θα μείνει ανύπαντρη. Αν είναι παντρεμένη, θα περιφρονηθεί από το σύζυγό της. Αντίθετα, αν πουλάς γάλα και τρέχουν να το αγοράσουν, χωρίς να τους δίνεις, θα έχεις ανέλπιστες προσφορές και μεγάλα περιθώρια επιλογής. Αν δίνεις γάλα, θα κάνεις πολλές παραχωρήσεις που θα σε ζημιώσουν.

Γάμος

3.6875 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.69 (8 Ψήφοι)

Γάμος

Αν δεις στον ύπνο σου ότι βρίσκεσαι σε γάμο κάποιου άλλου, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα παρευρεθείς σε ένα γεγονός που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Αν δεις ότι παντρεύεσαι, ενώ στην πραγματικότητα είσαι άγαμος, θα λάβεις ευχάριστα μαντάτα και η τύχη σου θα αλλάξει με απρόσμενο τρόπο προς το καλύτερο. Αν όμως δει το ίδιο όνειρο άνδρας ή γυναίκα που είναι έγγαμοι, σημαίνει ότι τσακωμοί θα διαταράξουν την οικογενειακή τους ηρεμία, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να κινδυνέψουν από σοβαρή ασθένεια. Όποιος ονειρευτεί γάμο και είναι στην πραγματικότητα έγγαμος και άρρωστος, η κατάσταση της υγείας του θα επιδεινωθεί. Αν είσαι άνδρας και ονειρευτείς ότι σου δίνουν για νύφη τη γυναίκα σου, θα έχεις πολλά κέρδη και επιτυχίες στις επιχειρηματικές σου προσπάθειες. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις γυναίκες που θα δουν το συγκεκριμένο όνειρο. Αν δεις στον ύπνο σου ότι ο γάμος σου γίνεται με μουσικά όργανα και μεγαλοπρέπεια, το όνειρό σου προμηνύει θάνατο δικό σου ή κάποιου στενού συγγενή σου. Αν όμως τελείται πολιτικός γάμος, θα σε τιμήσουν οι ανώτεροί σου. Για τις γυναίκες, το ίδιο όνειρο σημαίνει ότι θα κάνουν άνετη και ευχάριστη ζωή. Αν βρίσκεσαι σε γάμο φιλικού ή συγγενικού σου προσώπου, το εν λόγω άτομο ενδέχεται να αρρωστήσει βαριά ή ακόμα και να πεθάνει. Αν δεις γαμήλια ακολουθία, αυτό σημαίνει πως στηρίζεις πολλά σε κάποια χαμένη υπόθεση που αφορά άλλον, αλλά τελικά θα ματαιωθούν οι ελπίδες σου. Αν δέχεσαι πρόσκληση σε γάμο, θα μάθεις άσχημα νέα. Αν παρευρίσκεσαι απλά σε γάμο ως προσκεκλημένος, θα μάθεις για κάποιον θάνατο. Αν ονειρευτείς τους συμπεθέρους σου, μαζι με όργανα και τραγούδια, θα πληροφορηθείς κάποια δυσάρεστη είδηση. Αν δεις πως στεφανώνεις άγαμο, το άτομο αυτό θα ζήσει μεγάλες δόξες.