Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Δάγκωμα

2.7857142857143 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.79 (7 Ψήφοι)

Το δάγκωμα είναι γενικώς σημάδι ζήλιας και κακίας. Αν δεις τον αγαπημένο σου ή την αγαπημένη σου να σε δαγκώνει, να ξέρεις πως σε αγαπά, αλλά και σε ζηλεύει συγχρόνως. Αν σε δαγκώνει κάποιος άλλος, φίλος, άγνωστος ή συγγενής σου, να ξέρεις πως κάποιος εχθρός σου θα προσπαθήσει να σου κάνει κακό. Αν σε δαγκώνει κάποιο ζώο (δεν έχει σημασία τι), να προσέξεις πολύ τους εχθρούς σου διότι σχεδιάζουν κάτι κακό για σένα. Αν εσύ δαγκώνεις κάποιον, σημαίνει πως έχεις εχθρικές διαθέσεις για το πρόσωπο αυτό.

Δαδί

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (1 Ψήφος)

Το αναμμένο δαδί που βλέπεις ή κρατάς στα χέρια σου, σημαίνει σφοδρό και φλογερό ερωτικό αίσθημα. Αν είναι σβησμένο, θα δοκιμάσεις λύπες, και στενοχώριες στον αισθηματικό τομέα, και αποτυχίες στις δουλειές σου.

Δάκρυα

3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 3.00 (7 Ψήφοι)

Αν δεις στον ύπνο σου δάκρυα, το όνειρό σου είναι συνήθως καλό, καθώς τα δάκρυα αποτελούν σημάδι χαράς, ευθυμίας, ανακούφισης και ευημερίας. Έτσι, να περιμένεις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή σου και χαρμόσυνα νέα ή γεγονότα, που θα αλλάξουν την τύχη σου. Όσα περισσότερα τα δάκρυα, τόσο καλύτερο είναι το όνειρο και τα ευχάριστα για σένα. Υπάρχουν όμως και ορισμένες εξαιρέσεις. Συγκεκριμένα, στην περίπτωση που δεις ότι τρέχουν δάκρυα από τα μάτια σου εξαιτίας του γέλιου, τότε να περιμένεις λύπη και στενοχώρια. Αν είσαι γυναίκα και δεις δάκρυα στα μάτια του άνδρα σου, αυτό σημαίνει ότι άλλαξαν τα αισθήματά του για σένα. Αν φίλος σου έχει δάκρυα στα μάτια του, θα μάθεις άσχημα νέα γι’ αυτόν. Αν δεις νύφη με δάκρυα, την περιμένουν άσχημα γεγονότα. Αν κλαις σε χαρούμενη περίσταση, θα μάθεις δυσάρεστες ειδήσεις.

Δακτυλίδια

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.50 (1 Ψήφος)

Το χρυσό δακτυλίδι που είδες, σημαίνει τιμές και δόξες. Το ασημένιο, στενοχώρια και το χάλκινο ή το κατασκευασμένο από κάποιο άλλο μέταλλο, σημαίνει φτώχεια. Αν βγάζεις από τα χέρια σου δακτυλίδι ή δακτυλίδια, να ξέρεις πως διώχνεις μια μεγάλη στενοχώρια σου. Αν είσαι παντρεμένος ή παντρεμένη και δεις πως έχασες ένα σου δακτυλίδι, περίμενε διαζύγιο.

Δαμάσκηνα

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 2.75 (6 Ψήφοι)

Αν τρως ώριμα δαμάσκηνα, περίμενε επιτυχίες πολλές. Αν δεις ή τρως ξερά δαμάσκηνα περίμενε απιστία από το αγαπημένο σου πρόσωπο. Τα πράσινα δαμάσκηνα, συμβολίζουν την απογοήτευση. Αν τρως δαμάσκηνα μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο, περίμενε γάμο και ευτυχισμένες μέρες.