Επιλέξτε γράμμα:   Α • Β  Γ • Δ • Ε • Ζ  Η • Θ • Ι • Κ • Λ • Μ  Ν  Ξ  Ο  Π  Ρ  Σ  Τ  Υ  Φ  Χ  Ψ  Ω

Απαντήσεις στα όνειρά σας

4.195652173913 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.20 (23 Ψήφοι)

Απαντήσεις στα όνειρά σας

Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε το όνειρό σας στο αλφαβητάρι μας ή δεν σας καλύπτει η ερμηνεία και δεν μπορείτε να κατανοήσετε τι ακριβώς σημαίνει, τότε παραθέστε στη φόρμα που ακολουθεί όσο αναλυτικότερα μπορείτε την περιγραφή του και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Παρακαλούμε, μην γράφετε το κείμενό σας με κεφαλαία γράμματα και greeklish (λατινικούς χαρακτήρες), ώστε να κάνετε το έργο μας ευκολότερο...

UPDATE: Λόγω μεγάλης συμμετοχής, η παρούσα ενότητα της ιστοσελίδας μεταφέρεται σε νέα τοποθεσία και μπορείτε να μεταβείτε σε αυτήν κάνοντας κλικ εδώ. Στο εξής, μπορείτε να γράφετε εκεί τα όνειρά σας, ή να ανατρέχετε σε προηγούμενες απαντήσεις ονείρων άλλων επισκεπτών.


Σχόλια   

ΒΑΣΙΛΙΚΗ
-1 # ΒΑΣΙΛΙΚΗ 12-12-2011 21:17
Θα σας γράψω ένα όνειρο που με προβλημάτισε και με ανησύχησε και αν κάποιος μπορεί να δώσει μια εξήγηση θα ήθελα να την ακούσω.
Ήμουνα λέει σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας μου(ο οποίος δεν βρίσκεται δυστυχώς πλέον εν ζωή στην πραγματικότητα) και ήμασταν κι άλλα άτομα μέσα στο αυτοκίνητο.Εγώ καθόμουνα στο πίσω κάθισμα υποτίθεται κι ο πατέρας μου συζητούσε μαζί με τα άλλα άτομα κατά τη διάρκεια της διαδρομής όπου υποτίθεται πως κάπου πηγαίναμε.Εγώ για την ακρίβεια καθόμουνα ανάμεσα σε άλλα 2 άτομα.ήμουν στην μέση αν θυμάμαι καλά δηλ.
Μετά ξαφνικά στην επόμενη σκηνή του ονείρου βρίσκομαι με την αδερφή μου σε κάποιο ύψωμα.πιθανόν βουνό που στεκόμασταν όρθιες,στην άκρη της κορυφής ή σε ένα πολύ ψηλό σημείο τελοσπάντων.Εντ ωμεταξύ το τοπίο ήταν στρωμένο με χιόνι,χωρίς ωστόσο να βλέπω οτι χιονίζει όμως.Είδα λοιπόν και ιδίως αυτό το θυμάμαι πολύ έντονα πως η αδερφή μου που στεκόμασταν δίπλα-δίπλα φορούσε γαλότσες που της έβλεπα πρώτη φορά(μάλλον καινούριες οπότε)χρώματος μπέζ,το εκρού δηλ να το χαρακτηρίσω,ένα γήινο χρώμα καφέ το πολύ ανοιχτό.Η αδερφή μου στεκότανε μια χαρά ενώ εγώ φορούσα πιθανόν μποτάκια(δεν θυμάμαι τι ακριβώς παππούτσι ήτανε)το οποίο ήταν ακατάλληλο για το χιονισμένο τοπίο με αποτέλεσμα να βουλιάζουνε τα πόδια μου μέσα.Ζήτησα τη βοήθεια της αδερφής μου και μου έδωσε το χέρι της ώστε να αποφύγω την καθίζηση αυτή.Όντως με βοήθησε και έβγαλα τα παπούτσια μου από το χιόνι και μάλλον πήγαμε πιο πίσω και σταθήκαμε που είχε λιγότερο χιόνι.Εκεί δυστυχώς ξύπνησα!
Απάντηση
nana
-1 # nana 20-01-2017 12:21
tha akouseis neo apo makria ,apo anthropous pou den gnorizeis
tha exeis kapia diskoliaq sto na pragmatipoiisei s kati epanw sti douleia sou i sto spiti ala tha ta katafereis . mono oi kenouries galotses den einai kalo kai idika otan ta forame
Απάντηση
Γιώτα
-4 # Γιώτα 09-01-2012 22:20
Καλησπέρα
Είδα όνειρο ότι έψαχνα να βρώ το ονοματεπώνυμο ενός άντρα και τελικά έμαθα από κάποιον οτι θα τον βρώ στο facebook με το όνομα Panagiotis Psilos (σας το γραφω ακριβως οπως το είδα στον υπνο μου).
Το θέμα είναι ότι αυτό το όνομα που είδα στο όνειρο δεν το εχω ξαναδεί ποτέ μου,τι θα μπορούσε να σημαίνει όλο αυτο?
Απάντηση
ΓΙΩΡΓΟΣ 1957
0 # ΓΙΩΡΓΟΣ 1957 13-01-2012 10:17
Εβλεπα απόψε στον ύπνο μου οτι στο χωριό στο σπίτι μου σε μια καμάρα που ενώνει δύο δωμάτυια, έτρεχε άσπρο Αγιο Μύρο
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 16-01-2012 18:31
Παραθέτοντας ΓΙΩΡΓΟΣ 1957:
Εβλεπα απόψε στον ύπνο μου οτι στο χωριό στο σπίτι μου σε μια καμάρα που ενώνει δύο δωμάτυια, έτρεχε άσπρο Αγιο Μύρο

Είναι πολύ καλό το όνειρό σου. Όλα τα άγια πράγματα βγαίνουν σε καλό και σημαίνουν προστασία.
Απάντηση
Μηλίτσα
-1 # Μηλίτσα 16-01-2012 18:35
Παραθέτοντας Γιώτα:
Καλησπέρα
Είδα όνειρο ότι έψαχνα να βρώ το ονοματεπώνυμο ενός άντρα και τελικά έμαθα από κάποιον οτι θα τον βρώ στο facebook με το όνομα Panagiotis Psilos (σας το γραφω ακριβως οπως το είδα στον υπνο μου).
Το θέμα είναι ότι αυτό το όνομα που είδα στο όνειρο δεν το εχω ξαναδεί ποτέ μου,τι θα μπορούσε να σημαίνει όλο αυτο?

Συνήθως, όταν βλέπουμε τέτοια όνειρα, σημαίνει ότι θα έχουμε σύντομα κάποια συνάντηση. Το συγκεκριμένο όνομα που λες δεν έχει κάποια σημασία.
Απάντηση
Μηλίτσα
+1 # Μηλίτσα 16-01-2012 18:44
Παραθέτοντας ΒΑΣΙΛΙΚΗ:
Θα σας γράψω ένα όνειρο που με προβλημάτισε και με ανησύχησε και αν κάποιος μπορεί να δώσει μια εξήγηση θα ήθελα να την ακούσω.
Ήμουνα λέει σε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας μου(ο οποίος δεν βρίσκεται δυστυχώς πλέον εν ζωή στην πραγματικότητα)και ήμασταν κι άλλα άτομα μέσα στο αυτοκίνητο.Εγώ καθόμουνα στο πίσω κάθισμα υποτίθεται κι ο πατέρας μου συζητούσε μαζί με τα άλλα άτομα κατά τη διάρκεια της διαδρομής όπου υποτίθεται πως κάπου πηγαίναμε.Εγώ για την ακρίβεια καθόμουνα ανάμεσα σε άλλα 2 άτομα.ήμουν στην μέση αν θυμάμαι καλά δηλ.
Μετά ξαφνικά στην επόμενη σκηνή του ονείρου βρίσκομαι με την αδερφή μου σε κάποιο ύψωμα.πιθανόν βουνό που στεκόμασταν όρθιες,στην άκρη της κορυφής ή σε ένα πολύ ψηλό σημείο τελοσπάντων.Εντωμεταξύ το τοπίο ήταν στρωμένο με χιόνι,χωρίς ωστόσο να βλέπω οτι χιονίζει όμως.Είδα λοιπόν και ιδίως αυτό το θυμάμαι πολύ έντονα πως η αδερφή μου που στεκόμασταν δίπλα-δίπλα φορούσε γαλότσες που της έβλεπα πρώτη φορά(μάλλον καινούριες οπότε)χρώματος μπέζ,το εκρού δηλ να το χαρακτηρίσω,ένα γήινο χρώμα καφέ το πολύ ανοιχτό.Η αδερφή μου στεκότανε μια χαρά ενώ εγώ φορούσα πιθανόν μποτάκια(δεν θυμάμαι τι ακριβώς παππούτσι ήτανε)το οποίο ήταν ακατάλληλο για το χιονισμένο τοπίο με αποτέλεσμα να βουλιάζουνε τα πόδια μου μέσα.Ζήτησα τη βοήθεια της αδερφής μου και μου έδωσε το χέρι της ώστε να αποφύγω την καθίζηση αυτή.Όντως με βοήθησε και έβγαλα τα παπούτσια μου από το χιόνι και μάλλον πήγαμε πιο πίσω και σταθήκαμε που είχε λιγότερο χιόνι.Εκεί δυστυχώς ξύπνησα!

Το όνειρό σου είναι αρκετά καλό. Κατ’ αρχάς, ο πεθαμένος είναι προστασία, ενώ το γεγονός ότι είδες ότι ήσουν με την αδερφή σου σε ύψωμα σημαίνει επιτυχίες. Το χιονισμένο τοπίο πάλι είναι πολύ καλό να το δεις στο όνειρό σου και σημαίνει ευτυχία. Τέλος, το ότι βούλιαζαν τα πόδια σου στο χιόνι, σημαίνει ότι θα περάσεις μια στενοχώρια, αλλά τελικά θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις η αδερφή σου.
Απάντηση
chris750
+1 # chris750 21-01-2012 07:04
καλησπερα σας θα σας γραψω για κατι που συνεβει στον υπνο μου δεν ηταν ακριβως ονειρο αλλα μιας εντονης κ βαθειας φωνης που μου ειπε οτι θα πεθανω στα 38 μου απο καρκινο!!εκει ξυπνησα!σημειωσ τε οτι αυτη τι στιγμη οδευω στα 37..!!
Απάντηση
evelyna
0 # evelyna 26-01-2012 16:55
kalhspera,
prosfata eida sto oneiro mou pws perpatousa se ena steno dromaki mazi me kapoia atoma apo thn parea mou,me spitia(monokato ikies kai polukatoikies) trigyrw,kai ka8ws pernousa apo brosta ta spitia ginontan pio psilaaaa......t o steno auto odhgouse se adiexodo,opou uphrxe mia panemorfh kai megalh ekllhsia.....up oti8etai pws htan o agios stulianos kai bhka mesa na anapsw ena keri....bainont as sthn upoti8emenh ekklhsia...mesa uphrxe taverna,opou kosmos etrwge,epine... .phra 3 keria kai enw plhsiaza pros to manouali gia na anapsw ta keria mou,kapoioi an8rwpoi xorevan.....kai meta vre8hka kapou allou me filous apo ta palia...mou exei kanei megalh entupwsh o AGIOS STYLIANOS,dioti den uparxei kapoios sthn oikogeneia mou m'auto to onoma...8a h8ela sas parakalw na ermhneusete to oneiro mou.....euxaris tw ek twn proterws!
Απάντηση
γεωργία
0 # γεωργία 27-01-2012 22:33
Καλησπέρα.Είδα ένα περίεργο όνειρο πριν λίγες μέρες και χρειάζομαι την βοήθεια σας.Ημουν σε ένα σπίτι που υποτίθεται οτι ήταν δικό μου αλλά όχι όπως είναι στην πραγματικότητα. Ξαφνικά βλέπω ένα μικρό κουταβάκι με άσπρο σώμα και μαύρο κεφάλι και το πήρα αγκαλία να το χαιδέψω.Απο μακριά ήρθε η μάμα του κουταβιού, μια μεγάλη κάτασπρη σκύλα και μου γαύγιζε γιατί νόμιζε πως έκανα κακό στο κουταβάκι της.Το άφησα κάτω φοβισμένη και πήγα προς το σπίτι μου.Και η μάνα και το κουταβάκι με ακολούθησαν στο σπίτι μου και εκεί ξαφνικά ή η μάνα ή το κουταβάκι(δεν θυμάμαι καλά) μετατράπηκε σε ένα υπέροχο παγόνι που άνοιξε τα φτερά του.Δεν άκουσα το παγόνι να κράζει.μπορεί καποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτό?
Απάντηση
Stavros
-1 # Stavros 30-01-2012 12:34
Kalhspera! Shmera eida, ena arketa parakseno oneiro. 8umamai oti hmoun sto spiti m , sygekrimena sto mpalkoni , me 2 koritsia, ek to opoion mono to ena 8umamai. Auto to koritsi, eixe terastia omoiothta me ena koritsi sthn pragmatikothta, alla eimai sigouros oti dn htn auth, htan pio mikrokamomenh na to pw,,, pio leptoula...Epis hs auth h kopela dn htn ellinida, htan rwssida h kati tetoio, epishs nmz oti ta rouxa tis htan petamena apo to balkoni katw, h kati tetoio. Thn arxh tou oneirou dn thn 8umamai, kai dn kserw ama exei shmasia, Epishs auto to koritsi pou sas lew, to sympathisa kai mou arese para polu. Please, ekshgeiste m ti shmainei! Eyxaristw.
Απάντηση
natalia
0 # natalia 02-02-2012 19:25
γεια σασ! σημερα ειδα ενα περιεργο ονειρο. ημουν λεει μεσα στην ταχη του σχολειου και καθομουν. ξαφνικα μπαινει ενασ μεσα. τον ξερω ομωσ. ειναι ενασ απο μια μεγαλυτερη ταξη. ξαφνικα αρχισε να με τραβαει χωρισ να πει ουτε μια λεξη. με τραβουσε δυνατα και εγο ειχα πεσει στο πατομα και κρατιομουν. φοναζα βοηθεια εκλαιγα και ολα τα παιδια παιρνουσαν κοιταζαν και εφευγαν. αυτοσ ηθελε να με παρει μαζι του με το ζορι. στο τελοσ ομωσ μπαινει ενασ μεσα στην ταξη και με εσωσε. μετα τον αγγαλιασα και τον ευχαριστουσα. Δεν τολμω να πω ομωσ οτι αυτοσ που με εσωσε μου αρεσει παρααααα πολυ.
Απάντηση
Ζoi Andreou
0 # Ζoi Andreou 05-02-2012 20:35
eida sto oneiro moy to agapimeno moy proswpo na me xaideyei sto magoylo kai meta ir8en ena lewforeio kai 8a pigainne na dei ena podosfairiko agwna!!!
Απάντηση
ΕΛΕΝΗ
+1 # ΕΛΕΝΗ 05-02-2012 20:38
καλησπερα σας ,
με ειδε ονειρο η αδερφη μου οτι ημουν λεει πορνη και εκδιδομουν σε μια πλατεια οταν με αντκρυσε αρχισε να κλαιει με λυγμους γιατι δεν πιστευε ποτε οτι θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο,επισης εκτος οτι εκδιδομουν εκανα λεει και την "ροδα"(που καναμε στο σχολειο σαν τουμπα,πρεπει να την ξερετε!)συνεχει α λεει γυρω γυρω στην πλατεια!τι περιεργο ονειρο ειναι αυτο ?μπορειτε να το ερμηνευσετε?
ευχαριστω πολυ.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 07-02-2012 17:33
Παραθέτοντας chris750:
καλησπερα σας θα σας γραψω για κατι που συνεβει στον υπνο μου δεν ηταν ακριβως ονειρο αλλα μιας εντονης κ βαθειας φωνης που μου ειπε οτι θα πεθανω στα 38 μου απο καρκινο!!εκει ξυπνησα!σημειωστε οτι αυτη τι στιγμη οδευω στα 37..!!

Μην αγχώνεσαι διότι ο θάνατος ταυτίζεται με τη συνέχιση της ζωής, οπότε το όνειρό σου είναι καλό! Το γεγονός πως είδες ότι θα πεθάνεις, σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστες ειδήσεις...
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 07-02-2012 18:03
Παραθέτοντας evelyna:
kalhspera,
prosfata eida sto oneiro mou pws perpatousa se ena steno dromaki mazi me kapoia atoma apo thn parea mou,me spitia(monokatoikies kai polukatoikies) trigyrw,kai ka8ws pernousa apo brosta ta spitia ginontan pio psilaaaa......to steno auto odhgouse se adiexodo,opou uphrxe mia panemorfh kai megalh ekllhsia.....upoti8etai pws htan o agios stulianos kai bhka mesa na anapsw ena keri....bainontas sthn upoti8emenh ekklhsia...mesa uphrxe taverna,opou kosmos etrwge,epine....phra 3 keria kai enw plhsiaza pros to manouali gia na anapsw ta keria mou,kapoioi an8rwpoi xorevan.....kai meta vre8hka kapou allou me filous apo ta palia...mou exei kanei megalh entupwsh o AGIOS STYLIANOS,dioti den uparxei kapoios sthn oikogeneia mou m'auto to onoma...8a h8ela sas parakalw na ermhneusete to oneiro mou.....euxaristw ek twn proterws!

Θα βρεις μπροστά σου εμπόδια και θα περάσεις μια μικρή στεναχώρια, αλλά θα σε προστατέψει ο Άγιος Στυλιανός και θα το ξεπεράσεις γρήγορα.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 07-02-2012 18:10
Παραθέτοντας γεωργία:
Καλησπέρα.Είδα ένα περίεργο όνειρο πριν λίγες μέρες και χρειάζομαι την βοήθεια σας.Ημουν σε ένα σπίτι που υποτίθεται οτι ήταν δικό μου αλλά όχι όπως είναι στην πραγματικότητα. Ξαφνικά βλέπω ένα μικρό κουταβάκι με άσπρο σώμα και μαύρο κεφάλι και το πήρα αγκαλία να το χαιδέψω.Απο μακριά ήρθε η μάμα του κουταβιού, μια μεγάλη κάτασπρη σκύλα και μου γαύγιζε γιατί νόμιζε πως έκανα κακό στο κουταβάκι της.Το άφησα κάτω φοβισμένη και πήγα προς το σπίτι μου.Και η μάνα και το κουταβάκι με ακολούθησαν στο σπίτι μου και εκεί ξαφνικά ή η μάνα ή το κουταβάκι(δεν θυμάμαι καλά) μετατράπηκε σε ένα υπέροχο παγόνι που άνοιξε τα φτερά του.Δεν άκουσα το παγόνι να κράζει.μπορεί καποιος να μου εξηγήσει τι είναι αυτό?

Θα σε πλησιάσει ένας εχθρός, αλλά μη φοβάσαι γιατί εσύ με τον τρόπο σου θα καταφέρεις τελικά να τον αποφύγεις. Επίσης, να περιμένεις πολύ σύντομα ευχάριστα νέα...
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 07-02-2012 18:17
Παραθέτοντας Stavros:
Kalhspera! Shmera eida, ena arketa parakseno oneiro. 8umamai oti hmoun sto spiti m , sygekrimena sto mpalkoni , me 2 koritsia, ek to opoion mono to ena 8umamai. Auto to koritsi, eixe terastia omoiothta me ena koritsi sthn pragmatikothta, alla eimai sigouros oti dn htn auth, htan pio mikrokamomenh na to pw,,, pio leptoula...Epishs auth h kopela dn htn ellinida, htan rwssida h kati tetoio, epishs nmz oti ta rouxa tis htan petamena apo to balkoni katw, h kati tetoio. Thn arxh tou oneirou dn thn 8umamai, kai dn kserw ama exei shmasia, Epishs auto to koritsi pou sas lew, to sympathisa kai mou arese para polu. Please, ekshgeiste m ti shmainei! Eyxaristw.

Θα περάσεις σύντομα μια στεναχώρια, ίσως κάποια μικρή ερωτική απογοήτευση, ωστόσο σύντομα όλα θα φτιάξουν και θα βρεις το δρόμο σου.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 07-02-2012 18:23
Παραθέτοντας natalia:
γεια σασ! σημερα ειδα ενα περιεργο ονειρο. ημουν λεει μεσα στην ταχη του σχολειου και καθομουν. ξαφνικα μπαινει ενασ μεσα. τον ξερω ομωσ. ειναι ενασ απο μια μεγαλυτερη ταξη. ξαφνικα αρχισε να με τραβαει χωρισ να πει ουτε μια λεξη. με τραβουσε δυνατα και εγο ειχα πεσει στο πατομα και κρατιομουν. φοναζα βοηθεια εκλαιγα και ολα τα παιδια παιρνουσαν κοιταζαν και εφευγαν. αυτοσ ηθελε να με παρει μαζι του με το ζορι. στο τελοσ ομωσ μπαινει ενασ μεσα στην ταξη και με εσωσε. μετα τον αγγαλιασα και τον ευχαριστουσα. Δεν τολμω να πω ομωσ οτι αυτοσ που με εσωσε μου αρεσει παρααααα πολυ.

Το κλάμα να ξέρεις ότι είναι χαρά! Από κει και πέρα, θα αντιμετωπίσεις ένα μικρό προσωπικό προβληματάκι, αλλά με τη βοήθεια των φίλων σου θα το ξεπεράσεις.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 07-02-2012 18:24
Παραθέτοντας Ζoi Andreou:
eida sto oneiro moy to agapimeno moy proswpo na me xaideyei sto magoylo kai meta ir8en ena lewforeio kai 8a pigainne na dei ena podosfairiko agwna!!!

Θα έχεις μια ευχάριστη συνάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 07-02-2012 18:30
Παραθέτοντας ΕΛΕΝΗ:
καλησπερα σας ,
με ειδε ονειρο η αδερφη μου οτι ημουν λεει πορνη και εκδιδομουν σε μια πλατεια οταν με αντκρυσε αρχισε να κλαιει με λυγμους γιατι δεν πιστευε ποτε οτι θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο,επισης εκτος οτι εκδιδομουν εκανα λεει και την "ροδα"(που καναμε στο σχολειο σαν τουμπα,πρεπει να την ξερετε!)συνεχεια λεει γυρω γυρω στην πλατεια!τι περιεργο ονειρο ειναι αυτο ?μπορειτε να το ερμηνευσετε?
ευχαριστω πολυ.

Το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Όταν βλέπεις τον εαυτό ως πόρνη, αυτό σημαίνει ότι θα κάνεις πλούσιο γάμο και θα έχεις ευτυχισμένη ζωή! Όπως έχω ξαναπεί, το κλάμα είναι χαρά.
Απάντηση
ΝΤΙΑ
0 # ΝΤΙΑ 10-02-2012 07:38
χθες το βραδυ είδα πως ημουν έγκυος σε διδυμα αλλα γέννησα μόνο το ένα πολυ έυκολα και χωρις πόνο ένα αγοράκι με μεγάλα πράσινα μάτια και μαυρα ίσια μαλλια. Περίμενα όλη την ημέρα για το δευτερο αλλα δεν το γεννησα ποτε.
Μάλιστα είχα αρχισει και να το θηλαζω και μολις το πηρα αγκαλια για να ρευτει δεν ρευτηκε και το έβαλα στην κούνια να κοιμηθει και το έβλεπα τοσο ήσυχο........

τι εξήγηση θα δίνατε;
Απάντηση
ΤΖΙΝΑΚΙ
+1 # ΤΖΙΝΑΚΙ 11-02-2012 10:48
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ Ο,ΤΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ, ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ).ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΜΕ ΓΚΡΙ, ΜΑΥΡΕΣ,ΑΣΠΡΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ Κ ΧΑΖΟΚΟΙΜΟΤΑΝ.ΤΗ Ν ΦΩΝΑΞΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΨΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΓΑΤΑ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΤΩ ΣΤΑΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ.ΕΥΧΑ ΡΙΣΤΩ!
Απάντηση
ΙΩΑΝΝΑ
0 # ΙΩΑΝΝΑ 12-02-2012 12:41
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΧΘ ΕΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΔΙΑΝΥΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΝ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΕΝΗ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ....ΠΑΡΕΜ ΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙ ΟΓΡΗΓΟΡΑ :-?
Απάντηση
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
0 # ΒΑΣΙΛΙΚΗ 14-02-2012 17:21
Είδα στο όνειρο μου οτι ταξίδευα με μία φίλη μου.Καθόμασταν δίπλα-δίπλα στις θέσεις σε ένα βαγόνι-τρένου.Η φίλη μου αυτή σημειωτέον,στην πραγματικότητα είναι παντρεμένη κι είναι έγκυος τώρα στο πρώτο της παιδί που θα είναι αγόρι.Στο όνειρο τώρα είδα οτι σταμάτησε το τρένο,προφανώς για στάση όπου εμείς παραμείναμε μέσα και βρέθηκε ξαφνικά ο άντρας της στην αποβάθρα και μας έδωσε από το παράθυρο ένα μωρό το οποίο εγώ πρέπει να σηκώθηκα απο το κάθισμά μου για να βοηθήσω να μας το δώσει απο το παράθυρο.Η φίλη μου το πήρε στα πόδια της και το έπαιζε,και ήταν χαριτωμένο,εγώ νομίζω πως δεν το κράτησα απλά το περιεργαζόμουνα .Το μωρό αν θυμάμαι καλά εγώ υποτίθεται πώς γνώριζα οτι μάλλον ήτανε κορίτσι αλλά φορούσε ένα γαλάζιο φορμάκι θυμάμαι.Σημαίνε ι κάτι αυτό η για μένα ή για την φίλη μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων,κι αναμένω την απάντησή σας
Απάντηση
ΝΤΙΑ
0 # ΝΤΙΑ 15-02-2012 07:49
Παραθέτοντας ΝΤΙΑ:
χθες το βραδυ είδα πως ημουν έγκυος σε διδυμα αλλα γέννησα μόνο το ένα πολυ έυκολα και χωρις πόνο ένα αγοράκι με μεγάλα πράσινα μάτια και μαυρα ίσια μαλλια. Περίμενα όλη την ημέρα για το δευτερο αλλα δεν το γεννησα ποτε.
Μάλιστα είχα αρχισει και να το θηλαζω και μολις το πηρα αγκαλια για να ρευτει δεν ρευτηκε και το έβαλα στην κούνια να κοιμηθει και το έβλεπα τοσο ήσυχο........

τι εξήγηση θα δίνατε;
το παραπανω ονειρο θα απαντηθει ποτε ή η μηλιτσα μας αφησε.......... ...........
Απάντηση
Αννα
0 # Αννα 23-02-2012 13:29
Χθες είδε η φίλη μου όνειρο πως ήμασταν λέει σε μια πιτσαρία και εγώ σηκώθηκα να πάω να κολυμπήσω(το χρώμα του δέρματός μου ήταν τελείως μαύρο, ενώ στην πραγματικότητα είμαι ασπρούλα). Όταν έτρωγε η φίλη μου πίτσα, γύρισε και με είδε στην θάλασσα και κολυμπούσα και όταν ξαναγύρισε με είδε πάνω στο νερό πνιγμένη. Έτρεξε να με βοηθήσει, αλλά ήμουν ήδη νεκρή! Πέστε μου σας παρακαλώ, τι σημαίνει;
Απάντηση
ΕΥΑ
+2 # ΕΥΑ 24-02-2012 21:35
Eιδα στον υπνο μου οτι γεννησα ενα πολυ ομορφο μωρο κ το κρατουσα ψηλα κ το κοιτουσα επιμονα....ηταν ε πολυ ζωντανο το ονειρο πραγματικα
Απάντηση
νικολ
0 # νικολ 27-02-2012 16:06
Σουρούπωμα, γύρω στις 8.30 το απόγευμα με την καλοκαιρινή ώρα, σε μια ήρεμη καθαρή και ζεστή θάλλασα ξεβράστηκε ένας χρυσός σταυρός.Προσπαθ ούσα να τον πιάσω και μου εφευγε διότι τον τραβούσε η θάλασσα προς τα μέσα και τον έπιασα με την τριτη προσπάθεια. Εν τω μεταξυ στην αμμο με περίμενε κι ο 2χρονος γιος μου ο οποίος πριν πιασω τον σταυρό πάτησε κι αυτός στο νερό το οποίο ήταν καθαρό και ζεστό αλλά λόγω της ώρας σχεδόν σκοτεινό.
Απάντηση
TANIA79
0 # TANIA79 28-02-2012 12:44
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Τ-SHIRT ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΜΟΝΟ ΓΕΛΟΥΣΕ ΠΟΝΗΡΑ-ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ -ΕΝΙΩΣΑ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ
Απάντηση
Γωγώ
0 # Γωγώ 01-03-2012 07:17
Στον ύπνο μου φώναζα τα ονόματα Γιάννης .
Απάντηση
Γωγώ
+1 # Γωγώ 01-03-2012 07:21
Στον ύπνο μου είδα πως φώναζα ονόματα.Ένα απ΄αυτά Ήταν το Γιάννης.Είδα επίσης έναν παλιό μου δεσμό και ανάφερα και το δικό του όνομα.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 01-03-2012 17:40
Παραθέτοντας ΝΤΙΑ:
Παραθέτοντας ΝΤΙΑ:
χθες το βραδυ είδα πως ημουν έγκυος σε διδυμα αλλα γέννησα μόνο το ένα πολυ έυκολα και χωρις πόνο ένα αγοράκι με μεγάλα πράσινα μάτια και μαυρα ίσια μαλλια. Περίμενα όλη την ημέρα για το δευτερο αλλα δεν το γεννησα ποτε.
Μάλιστα είχα αρχισει και να το θηλαζω και μολις το πηρα αγκαλια για να ρευτει δεν ρευτηκε και το έβαλα στην κούνια να κοιμηθει και το έβλεπα τοσο ήσυχο........

τι εξήγηση θα δίνατε;
το παραπανω ονειρο θα απαντηθει ποτε ή η μηλιτσα μας αφησε.....................

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Αν είσαι ελεύθερη, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα γνωρίσεις τον άνδρα της ζωής σου, ενώ είναι πιθανό να λάβεις και μια μεγάλη κληρονομιά. Γενικότερα, η γέννηση είναι χαρά για το σπίτι σου και ανακούφιση από τα βάσανά σου.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 01-03-2012 17:48
Παραθέτοντας ΤΖΙΝΑΚΙ:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΔΑ Ο,ΤΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ, ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΜΕ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΥ).ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΜΙΑ ΓΑΤΑ ΜΕ ΓΚΡΙ, ΜΑΥΡΕΣ,ΑΣΠΡΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ Κ ΧΑΖΟΚΟΙΜΟΤΑΝ.ΤΗΝ ΦΩΝΑΞΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΨΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΓΑΤΑ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΚΑΤΩ ΣΤΑΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΙΔΕΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αν είσαι ανύπαντρη, ετοίμασε το... νυφικό, γιατί σύντομα θα παντρευτείς! Αν είσαι παντρεμένη, το όνειρό σημαίνει ότι θα έχεις κέρδη και ευτυχισμένη ζωή!
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 01-03-2012 17:57
Παραθέτοντας ΙΩΑΝΝΑ:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ....ΧΘΕΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΝΩ ΔΙΑΝΥΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΑΝ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΕΝΗ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑ....ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙ ΟΓΡΗΓΟΡΑ :-?

Το όνειρό σου σημαίνει ότι έρχονται πολύ καλές μέρες για τις δουλειές και τα αισθηματικά σου, ενώ οι δικοί σου θα θριαμβεύσουν στα επαγγελματικά τους και θα έχουν πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα!
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 01-03-2012 18:03
Παραθέτοντας ΒΑΣΙΛΙΚΗ:
Είδα στο όνειρο μου οτι ταξίδευα με μία φίλη μου.Καθόμασταν δίπλα-δίπλα στις θέσεις σε ένα βαγόνι-τρένου.Η φίλη μου αυτή σημειωτέον,στην πραγματικότητα είναι παντρεμένη κι είναι έγκυος τώρα στο πρώτο της παιδί που θα είναι αγόρι.Στο όνειρο τώρα είδα οτι σταμάτησε το τρένο,προφανώς για στάση όπου εμείς παραμείναμε μέσα και βρέθηκε ξαφνικά ο άντρας της στην αποβάθρα και μας έδωσε από το παράθυρο ένα μωρό το οποίο εγώ πρέπει να σηκώθηκα απο το κάθισμά μου για να βοηθήσω να μας το δώσει απο το παράθυρο.Η φίλη μου το πήρε στα πόδια της και το έπαιζε,και ήταν χαριτωμένο,εγώ νομίζω πως δεν το κράτησα απλά το περιεργαζόμουνα.Το μωρό αν θυμάμαι καλά εγώ υποτίθεται πώς γνώριζα οτι μάλλον ήτανε κορίτσι αλλά φορούσε ένα γαλάζιο φορμάκι θυμάμαι.Σημαίνει κάτι αυτό η για μένα ή για την φίλη μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων,κι αναμένω την απάντησή σας

Για τη φίλη σου, το όνειρο σημαίνει στενοχώρια. Για σένα, ότι οι δουλειές σου θα πάνε καλά και θα δικαιωθείς για τους κόπους σου, ενώ να περιμένεις και πολλές επιτυχίες!
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 01-03-2012 18:08
Παραθέτοντας Αννα:
Χθες είδε η φίλη μου όνειρο πως ήμασταν λέει σε μια πιτσαρία και εγώ σηκώθηκα να πάω να κολυμπήσω(το χρώμα του δέρματός μου ήταν τελείως μαύρο, ενώ στην πραγματικότητα είμαι ασπρούλα). Όταν έτρωγε η φίλη μου πίτσα, γύρισε και με είδε στην θάλασσα και κολυμπούσα και όταν ξαναγύρισε με είδε πάνω στο νερό πνιγμένη. Έτρεξε να με βοηθήσει, αλλά ήμουν ήδη νεκρή! Πέστε μου σας παρακαλώ, τι σημαίνει;

Το όνειρό σου είναι καλό και σημαίνει ότι θα έχεις πολλές επιτυχίες και μακροζωία. Το ότι ήσουν νεκρή, σημαίνει πλούτη!
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 01-03-2012 18:12
Παραθέτοντας ΕΥΑ:
Eιδα στον υπνο μου οτι γεννησα ενα πολυ ομορφο μωρο κ το κρατουσα ψηλα κ το κοιτουσα επιμονα....ητανε πολυ ζωντανο το ονειρο πραγματικα

Η γέννηση είναι καλό όνειρο, ωστόσο το ότι κρατούσες το μωρό στα χέρια σου σημαίνει στενοχώρια.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 01-03-2012 18:21
Παραθέτοντας νικολ:
Σουρούπωμα, γύρω στις 8.30 το απόγευμα με την καλοκαιρινή ώρα, σε μια ήρεμη καθαρή και ζεστή θάλλασα ξεβράστηκε ένας χρυσός σταυρός.Προσπαθούσα να τον πιάσω και μου εφευγε διότι τον τραβούσε η θάλασσα προς τα μέσα και τον έπιασα με την τριτη προσπάθεια. Εν τω μεταξυ στην αμμο με περίμενε κι ο 2χρονος γιος μου ο οποίος πριν πιασω τον σταυρό πάτησε κι αυτός στο νερό το οποίο ήταν καθαρό και ζεστό αλλά λόγω της ώρας σχεδόν σκοτεινό.

Ο σταυρός προμηνύει ότι θα περάσεις μια μικρή στενοχώρια, αλλά σύντομα θα περάσει.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 01-03-2012 18:28
Παραθέτοντας TANIA79:
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ Τ-SHIRT ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΜΟΝΟ ΓΕΛΟΥΣΕ ΠΟΝΗΡΑ-ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΤΥΠΗΣΑ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ -ΕΝΙΩΣΑ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ

Θα λάβεις μια δυσάρεστη είδηση και θα στενοχωρηθείς.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 01-03-2012 18:42
Παραθέτοντας Γωγώ:
Στον ύπνο μου είδα πως φώναζα ονόματα.Ένα απ΄αυτά Ήταν το Γιάννης.Είδα επίσης έναν παλιό μου δεσμό και ανάφερα και το δικό του όνομα.

Δεν μπορώ να σου πω πολλά για το όνειρό σου γιατί δεν δίνεις αναλυτικές πληροφορίες. Πάντως, ίσως σημαίνει ότι κάποιος Άγιος σε προστατεύει. Στείλε μας αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες.
Απάντηση
maria7879
0 # maria7879 05-03-2012 12:48
ειμασταν παρεα σε ενα ιστιοπλοικο εγω η μαμα μου ο αδερφος μου και ο μελλοντας γαμπρος μου ...πεσαμε σε βαθια ,κρυα νερα για να απολαυσουμε το τοπιο εγω φοβομουν αλλα επεσα πραγματι ηταν βαθια και ηταν πολυς κοσμος...συγκρο υστηκαν τα ποδια μας με το γαμπρο μου ....εδειξε να με ενοχλει γιατι ενιωσα οτι ηθελε να με ακουμπησει...ερ ωτικα
Μετα αλλαζει το σκηνικο και ειναι βραδυ και εχουμε δωσει ραντεβου σε ενα ξενοδοχειο με το γαμπρο μου στο κεντρο της αθηνας .....και αντιλαμβανομαι οτι η γυναικα τους μας παρακολουθει
Απάντηση
αννζελα
0 # αννζελα 07-03-2012 07:04
Στο όνειρό μου είδα ότι ένας παπας κρατούσε σταυρό και μου τον έδειχνε για να τον φιλήσω. Τι ακριβώς σημαίνει?
Απάντηση
αννζελα
0 # αννζελα 07-03-2012 12:15
Ξέχασα να προσθέσω ότι ο ολόκληρος ο σταυρός ήταν ντυμένος με βασιλικό. Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει ο σταυρός με τον βασιλικό?
Απάντηση
rose
-1 # rose 07-03-2012 14:18
ειδα τον πατερα μου στο ονειρο μου (δεν ζει)
ειμασταν σε μια γιορτη ειχε κοσμο και ενα τραπεζι με φαγητα ...
με αγκαλιασε και ηταν χαμογελαστος εγω στο ονειρο μου δεν ηξερα οτι δεν ζει
εβαλα νερο στο ποτηρι μου απο μια κανατα και ηταν παγωμενο τοσο που σχολιασα ...: παγωτο !!!

μεχρι εδω ειδα το ονειρο γιατι ξυπνησα απο τον ηχο του ξυπνητηριου
Απάντηση
Θωμάς
-1 # Θωμάς 08-03-2012 07:08
ειδα ότι το αυτοκίνητό μου ήταν τρακαρισμένο από τη μια μεριά και στη συνεχεια το πηρα και πήγα μα επίσκεψη. όταν πήγα να φύγω μου το είχαν κλέψει. το έψαχνα μαζί με φίλουσ αλλά τίποτε. στη συνέχεια σκεφτόμουν να πάρω τον ένα γιό μου τηλέφωνο για να μου δώσει χρήματα να πάρω άλλο και να πω στον άλλο τον γιό μου ότι μου το κλέψανε.
Απάντηση
magda
-1 # magda 08-03-2012 09:13
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ...
ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ Σ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΛΟΙΑ.ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ.ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ. ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ.Κ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΠΑΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ Κ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ Κ ΦΥΓΑΜΕ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ Κ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΟΙΤΑΩ Κ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ Κ ΚΑΘΑΡΑ.ΒΟΥΝΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.
Απάντηση
vana papadimitriou
0 # vana papadimitriou 08-03-2012 12:50
Στην γειτονεια μου την Μ.Παρασκευη ενςνονται επιταφιοι απο 3 εκλησιεσ!!Ειδα λοιπον στον υπνο μου οτι ενωθηκαν οι 3 επιταφιοι,ηταν πρςτοτυποι και μοντερνοι και οχι οπωσ παντα παραφορτωμενοι με λουλουδια ,μου αρεσαν πολυ εσκηψα και προσκυνησα με ευλαβια,μετα πηγα σε ενα σπιτι που ηταν η κορη της κουμπαρασ μου η Αντριαννα τησ το ειπα οτι η κριση εφτασε και στισ εκλησιεσ και δεν χαλανε πια πολλα λεφτα για να στολισουν και τισ ειπα δεν θυμαμαι απο πια εκλησια ηταν ο τριτοσ επιταφιος...μου ειπε το ονομα του...και μετα βρεθηκαμε στην εξοχη σαν να ειχα αγοραδει εξοχικο και τησ εδειχνα τον κηπο οτι ειχα φυτεψει τριανταφυλλιεσ και ηταν πολυ ωραιεσ και τησ ειπα θα φυτεψω κι αλλεσ ,ειδα και ενα θαμνο με ροζ τριανταφυλλα,κα ι γενικα ο κηπος ηταν πολυ μεγαλοσ σαν καταπρασινο λιβαδι!!!!!!!!! !!!τι να σημαινει???εγς ειμαι παντρεμμενη με ενα γυιο μεγαλο και μια κορη χωρισμενη.ΤΙ σημαινει ...???πουλας και ενα σπιτι τςρα ειναι λετε καλο???ευχαριστ ς πολυ
Απάντηση
κατερινα
-1 # κατερινα 09-03-2012 08:45
ειδα πως προσπαθουσα να μπω σε 1 αγνωστο σπιτι με 2 μεγαλες ανοιχτοχρωμες πορτες να παρω 1 φαρμακο για να σωθει καποιος που ειχε προβλημα υγειας τον οποιο γνωριζω αλλα δεν εχω καλες σχεσεις και κατα λαθος φευγοντας εκλεισε η 1 πορτα και δεν ειχα πια τα κλειδια να τα δωσω πισω.αισθανθηκα αγωνια για αυτο τωρα λεω τι θα τους πω;και ξαφνικα σκυβω και βλεπω 1 κρυφο διακοπτη της πορτας και πατωντας το ανοιξε ξανα η πορτα κι ενιωσα μεγαλη ανακουφιση που βγηκα απο τη δυσκολη αυτη θεση.τι σημαινει αυτο;
Απάντηση
andreas
+2 # andreas 10-03-2012 07:38
Σας παρακαλω αν μπορείτε δώστε μου και μενα μια εξήγηση….
Ειδα ότι πήγα στο πατρικό μου σπίτι και ήταν η αδελφή μου με τις φίλες της ντυμένες με νυφικο.ηταν και ένα θειος μου που πηγα και τον χαιρέτησα φιλώντας τον,και δίπλα η κόρη του που σιδέρωνε κατι…..
Σας ευχαριστώ πολύ..
Απάντηση
tinky
+1 # tinky 12-03-2012 10:38
Καλησπερα σας και καλη εβδομαδα!!!!
Ειδα στον υπνο μου οτι ειμασταν καπου με την παρεα μου ολοι μαζι αλλα διασκορπισμενοι στον ιδιο χωρο...Κοντα μου υπηρχαν μονο δυο φιλοι μοι που ο ενας απο τους δυο ηρθε με σηκωσε στην αγκαλια του μου χαμογελασε και μετα ειπε:"Αυτο επρεπε να το ειχα κανει εδω και καιρο" και με φιλησε...Μετα και ο αλλος μου γελασε....Σημαι νει κατι αυτο?? :-)
Απάντηση
γιουλη
0 # γιουλη 13-03-2012 08:40
ειδα οτι ξεθαβα τον πατερα μου και δεν ειχε λιωσει και τον εβαλαν σε ενα αλλο μεροςακαταστατα εγω εκλεγα πολυ, πιο κει υπηρχε το χωνευτηρι και εβλεπα οτι εβαζαν αλλους,(25 μαρτιου ειναι να τον ξεθαψουμε) .Τo 2 ηταν την νονα μου με ωραια μαυρα ρουχα ομορφη γελαστη ,χαρουμενη και με κοκκινο κραγιονκαι ψηληνα μου μιλαει και εγω αφου την αγκαλιασα ειπα ποσο ωραια εισαι(εχειπεθαν ει 1 .5 χρονο .
Απάντηση
Στέλλα
0 # Στέλλα 13-03-2012 18:01
είδα ότι ήμουν με το αγόρι μου στο σπίτι του και ήταν βράδυ και ότι είχε φέρει την πρώην του εκεί ενώ ήμουν και εγώ σπίτι του και προσπαθούσε να την κρύψει κάπου ώστε να μην την βρω,αλλά τους άκουσα που μιλούσαν και ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον και μετά έκανα σαν τρελή για να την βρώ.Τελικά την βρήκα,την είχε κρύψει στην τουαλέτα και την βρίκα και της λέω τι θές εσύ εδώ και μου απάντησε οτι θέλει αυτήν και όχι εμένα..και μετά πήγα και του φώναζα και του έλεγα τι θέλει αυτή εδώ και εκείνος με έγραφε και δεν μου έδεινε σημασία και μου είχε πει να χωρίσουμε και του είπα αυτός είναι ο λόγος που θες να χωρίσουμε? και μου είπε όχι αλλά εγώ δεν τον πίστευα...και τελικά μάζεψα τα πραγματά μου και έφυγα.
Απάντηση
Ελευθερία
+1 # Ελευθερία 14-03-2012 14:59
Είδα στο όνειρό μου ότι τρεις νυχτερίδες είχαν μπλεχτεί στα μαλλιά μου. Έπειτα ήρθε η μητέρα μου, τις ξεμπέρδεψε και τις πέταξε.
Σας παρακαλώ πείτε μου τι είναι. Διάβασα ότι είναι πολύ κακό το να βλέπεις νυχτερίδα.
Απάντηση
Αμέρισσα
0 # Αμέρισσα 19-03-2012 20:23
Στην Ελλάδα είχαμε πόλεμο και είχε πολύ χιόνι.Στην αρχή εγώ και αυτος που μου αρεσει ξεθαύαμε απο το χιόνι τη γιαγια του η οποια ηταν ενας σκελετός που είχε σπασμένο το κοκκαλο στην καρδια και ξεθαψαμε και τον μπαμπα του ο οποιος ηταν μια παγοκολώνα!Μετα πήγα στο σπίτι του παππού μου και είδα ανθρώπους με μαυρα.Τους ρώτησα τι έγινε αλλα δεν μου έλεγαν.Ξαφνικα αλλαξα ρούχα και φορεσα ενα μαύρο φόρεμα και μια ροζ ζακέτα που μου είχε παρει ενας φίλος μου για τη γιορτη μου.Μετα καταλαβα οτι η γιαγια του αγοριου που μου αρεσει την οποια ξεθαψαμε πριν απο το χιονι πέθανε.Εβαλα τα κλαματα και ηρθε το αγορι που μου αρεσει και κλαίγαμε αγκαλια μαζί.Υστερα η καθηγήτρια της ιστόρίας μου μας ειπε ότι αυτή είχε οδηγήσει την ελλάδα σε πόλεμο επειδη είχε αρχίσει να γινεται ισχυρή η ελλαδα και δεν της άρεσε αυτό.Η χωρα με την οποια είχαμε πόλεμο ηταν μια απο τα βαλκάνια,το είδα σε χαρτη αλλα δεν θυμαμαι καθαρά ποια ήταν.Επισης η καθηγήτρια μετα είπε κατι αριθμούς οπως 30 ,70,93.Τι λέτε να σημαίνουν ολα αυτά; :o
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 20-03-2012 18:35
Παραθέτοντας maria7879:
ειμασταν παρεα σε ενα ιστιοπλοικο εγω η μαμα μου ο αδερφος μου και ο μελλοντας γαμπρος μου ...πεσαμε σε βαθια ,κρυα νερα για να απολαυσουμε το τοπιο εγω φοβομουν αλλα επεσα πραγματι ηταν βαθια και ηταν πολυς κοσμος...συγκρουστηκαν τα ποδια μας με το γαμπρο μου ....εδειξε να με ενοχλει γιατι ενιωσα οτι ηθελε να με ακουμπησει...ερωτικα
Μετα αλλαζει το σκηνικο και ειναι βραδυ και εχουμε δωσει ραντεβου σε ενα ξενοδοχειο με το γαμπρο μου στο κεντρο της αθηνας .....και αντιλαμβανομαι οτι η γυναικα τους μας παρακολουθει

Το όνειρό σου είναι καλό και σημαίνει για σένα μεγάλη ευτυχία και μακροζωία. Επίσης, προμηνύει ευχάριστες ερωτικές περιπέτειες, αλλά και υποδηλώνει έναν κρυφό πόθο για κοντινό σου πρόσωπο.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 20-03-2012 18:39
Παραθέτοντας αννζελα:
Στο όνειρό μου είδα ότι ένας παπας κρατούσε σταυρό και μου τον έδειχνε για να τον φιλήσω. Τι ακριβώς σημαίνει?

Παραθέτοντας αννζελα:
Ξέχασα να προσθέσω ότι ο ολόκληρος ο σταυρός ήταν ντυμένος με βασιλικό. Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει ο σταυρός με τον βασιλικό?

Σε βασανίζει κάποια μεγάλη στενοχώρια, αλλά σύντομα θα λυτρωθείς και θα απαλλαγείς από τα πολλά και χρονίζοντα προβλήματά σου. Όσο για το βασιλικό, σημαίνει ότι θα έχεις ευχάριστα νέα για ένα πρόσωπο που αγαπάς.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 20-03-2012 18:45
Παραθέτοντας rose:
ειδα τον πατερα μου στο ονειρο μου (δεν ζει)
ειμασταν σε μια γιορτη ειχε κοσμο και ενα τραπεζι με φαγητα ...
με αγκαλιασε και ηταν χαμογελαστος εγω στο ονειρο μου δεν ηξερα οτι δεν ζει
εβαλα νερο στο ποτηρι μου απο μια κανατα και ηταν παγωμενο τοσο που σχολιασα ...: παγωτο !!!

μεχρι εδω ειδα το ονειρο γιατι ξυπνησα απο τον ηχο του ξυπνητηριου

Το όνειρό σου σημαίνει ότι σε απασχολεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα και χρειάζεσαι βοήθεια και ηθική υποστήριξη.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 20-03-2012 18:49
Παραθέτοντας Θωμάς:
ειδα ότι το αυτοκίνητό μου ήταν τρακαρισμένο από τη μια μεριά και στη συνεχεια το πηρα και πήγα μα επίσκεψη. όταν πήγα να φύγω μου το είχαν κλέψει. το έψαχνα μαζί με φίλουσ αλλά τίποτε. στη συνέχεια σκεφτόμουν να πάρω τον ένα γιό μου τηλέφωνο για να μου δώσει χρήματα να πάρω άλλο και να πω στον άλλο τον γιό μου ότι μου το κλέψανε.

Δεν είναι πολύ καλό το όνειρό σου. Σημαίνει ότι κάποια απιστία θα σε πληγώσει και θα περάσεις μεγάλη στενοχώρια. Μην ανησυχείς όμως, γιατί πολύ σύντομα θα το ξεπεράσεις και θα βρεις τη γαλήνη σου.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 20-03-2012 18:54
Παραθέτοντας magda:
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ...
ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ Σ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΛΟΙΑ.ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ.ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ. ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ.Κ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΠΑΕΙ Ο ΠΑΓΟΣ Κ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ Κ ΦΥΓΑΜΕ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ Κ ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΟΙΤΑΩ Κ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ Κ ΚΑΘΑΡΑ.ΒΟΥΝΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΛΑ ΚΑΘΑΡΑ.

Η αδιαφορία και πονηριά ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σου θα σε βλάψουν υλικά και ηθικά, αλλά τελικά θα καταφέρεις να απαλλαγείς από αυτούς και σύντομα θα έρθουν οι επιτυχίες!
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 20-03-2012 19:00
Παραθέτοντας vana papadimitriou:
Στην γειτονεια μου την Μ.Παρασκευη ενςνονται επιταφιοι απο 3 εκλησιεσ!!Ειδα λοιπον στον υπνο μου οτι ενωθηκαν οι 3 επιταφιοι,ηταν πρςτοτυποι και μοντερνοι και οχι οπωσ παντα παραφορτωμενοι με λουλουδια ,μου αρεσαν πολυ εσκηψα και προσκυνησα με ευλαβια,μετα πηγα σε ενα σπιτι που ηταν η κορη της κουμπαρασ μου η Αντριαννα τησ το ειπα οτι η κριση εφτασε και στισ εκλησιεσ και δεν χαλανε πια πολλα λεφτα για να στολισουν και τισ ειπα δεν θυμαμαι απο πια εκλησια ηταν ο τριτοσ επιταφιος...μου ειπε το ονομα του...και μετα βρεθηκαμε στην εξοχη σαν να ειχα αγοραδει εξοχικο και τησ εδειχνα τον κηπο οτι ειχα φυτεψει τριανταφυλλιεσ και ηταν πολυ ωραιεσ και τησ ειπα θα φυτεψω κι αλλεσ ,ειδα και ενα θαμνο με ροζ τριανταφυλλα,και γενικα ο κηπος ηταν πολυ μεγαλοσ σαν καταπρασινο λιβαδι!!!!!!!!!!!!τι να σημαινει???εγς ειμαι παντρεμμενη με ενα γυιο μεγαλο και μια κορη χωρισμενη.ΤΙ σημαινει ...???πουλας και ενα σπιτι τςρα ειναι λετε καλο???ευχαριστς πολυ

Αγαπητή Βάνα, το όνειρό σου είναι πολύ καλό! Σημαίνει ότι θα έχεις ευτυχία και χαρά, οικογενειακή και ατομική. Επίσης, προμηνύει επιτυχίες στη δουλειά σου, αλλά και στον έρωτα!
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 20-03-2012 19:03
Παραθέτοντας κατερινα:
ειδα πως προσπαθουσα να μπω σε 1 αγνωστο σπιτι με 2 μεγαλες ανοιχτοχρωμες πορτες να παρω 1 φαρμακο για να σωθει καποιος που ειχε προβλημα υγειας τον οποιο γνωριζω αλλα δεν εχω καλες σχεσεις και κατα λαθος φευγοντας εκλεισε η 1 πορτα και δεν ειχα πια τα κλειδια να τα δωσω πισω.αισθανθηκα αγωνια για αυτο τωρα λεω τι θα τους πω;και ξαφνικα σκυβω και βλεπω 1 κρυφο διακοπτη της πορτας και πατωντας το ανοιξε ξανα η πορτα κι ενιωσα μεγαλη ανακουφιση που βγηκα απο τη δυσκολη αυτη θεση.τι σημαινει αυτο;

Θα αντιμετωπίσεις εμπόδια και δυσκολίες, ενώ είναι πιθανό να μάθεις δυσάρεστα νέα για αγαπημένο σου πρόσωπο.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 20-03-2012 19:08
Παραθέτοντας andreas:
Σας παρακαλω αν μπορείτε δώστε μου και μενα μια εξήγηση….
Ειδα ότι πήγα στο πατρικό μου σπίτι και ήταν η αδελφή μου με τις φίλες της ντυμένες με νυφικο.ηταν και ένα θειος μου που πηγα και τον χαιρέτησα φιλώντας τον,και δίπλα η κόρη του που σιδέρωνε κατι…..
Σας ευχαριστώ πολύ..

Το όνειρό σου σημαίνει ότι θα περάσεις μια μικρή στενοχώρια. Το γεγονός ότι φίλησες τον θείο σου, προμηνύει συνάντηση μαζί του σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 20-03-2012 19:20
Παραθέτοντας tinky:
Καλησπερα σας και καλη εβδομαδα!!!!
Ειδα στον υπνο μου οτι ειμασταν καπου με την παρεα μου ολοι μαζι αλλα διασκορπισμενοι στον ιδιο χωρο...Κοντα μου υπηρχαν μονο δυο φιλοι μοι που ο ενας απο τους δυο ηρθε με σηκωσε στην αγκαλια του μου χαμογελασε και μετα ειπε:"Αυτο επρεπε να το ειχα κανει εδω και καιρο" και με φιλησε...Μετα και ο αλλος μου γελασε....Σημαινει κατι αυτο?? :-)

Θα ακούσεις ευχάριστες ειδήσεις και θα έχεις αιώνια αγάπη. Επίσης, θα έχεις ευχάριστη συνάντηση με τον φίλο σου που σε αγκάλιασε, ενώ είναι πιθανό να υπάρξει σύντομα ανάμεσά σας κάτι παραπάνω από απλή φιλία.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 20-03-2012 19:29
Παραθέτοντας γιουλη:
ειδα οτι ξεθαβα τον πατερα μου και δεν ειχε λιωσει και τον εβαλαν σε ενα αλλο μεροςακαταστατα εγω εκλεγα πολυ, πιο κει υπηρχε το χωνευτηρι και εβλεπα οτι εβαζαν αλλους,(25 μαρτιου ειναι να τον ξεθαψουμε) .Τo 2 ηταν την νονα μου με ωραια μαυρα ρουχα ομορφη γελαστη ,χαρουμενη και με κοκκινο κραγιονκαι ψηληνα μου μιλαει και εγω αφου την αγκαλιασα ειπα ποσο ωραια εισαι(εχειπεθανει 1 .5 χρονο .

Θα αντιμετωπίζεις κάποιο μικροπρόβλημα, με αποτέλεσμα να περάσεις μια στενοχώρια, αλλά θα διαρκέσει για μικρό χρονικό διάστημα. Κατά τα άλλα, το κλάμα σου σημαίνει χαρά και ευτυχία στη ζωή σου.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 20-03-2012 19:36
Παραθέτοντας Στέλλα:
είδα ότι ήμουν με το αγόρι μου στο σπίτι του και ήταν βράδυ και ότι είχε φέρει την πρώην του εκεί ενώ ήμουν και εγώ σπίτι του και προσπαθούσε να την κρύψει κάπου ώστε να μην την βρω,αλλά τους άκουσα που μιλούσαν και ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλον και μετά έκανα σαν τρελή για να την βρώ.Τελικά την βρήκα,την είχε κρύψει στην τουαλέτα και την βρίκα και της λέω τι θές εσύ εδώ και μου απάντησε οτι θέλει αυτήν και όχι εμένα..και μετά πήγα και του φώναζα και του έλεγα τι θέλει αυτή εδώ και εκείνος με έγραφε και δεν μου έδεινε σημασία και μου είχε πει να χωρίσουμε και του είπα αυτός είναι ο λόγος που θες να χωρίσουμε? και μου είπε όχι αλλά εγώ δεν τον πίστευα...και τελικά μάζεψα τα πραγματά μου και έφυγα.

Αγαπητή Στέλλα, το όνειρό σου σημαίνει ότι θα έχεις μεγαλύτερο δέσιμο και θα αισθανθείς μεγαλύτερη αγάπη για τον καλό σου, ενώ θα ζήσετε για πάντα μαζί κι ευτυχισμένοι!
Απάντηση
Μηλίτσα
-1 # Μηλίτσα 20-03-2012 19:44
Παραθέτοντας Ελευθερία:
Είδα στο όνειρό μου ότι τρεις νυχτερίδες είχαν μπλεχτεί στα μαλλιά μου. Έπειτα ήρθε η μητέρα μου, τις ξεμπέρδεψε και τις πέταξε.
Σας παρακαλώ πείτε μου τι είναι. Διάβασα ότι είναι πολύ κακό το να βλέπεις νυχτερίδα.

Η νυχτερίδα είναι το σύμβολο της στενοχώριας και γενικά είναι κακό σημάδι, ενώ κάποιες φορές ερμηνεύεται και ως προειδοποίηση για πιθανό πρόβλημα υγείας που ίσως αντιμετωπίσεις μελλοντικά. Πάντως, ό,τι κι αν σου συμβεί, να ξέρεις ότι θα έχεις δίπλα σου τη μητέρα σου, η οποία θα σε στηρίξει πολύ στην προσπάθειά σου να ξεπεράσεις κάθε σου πρόβλημα.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 20-03-2012 19:56
Παραθέτοντας Αμέρισσα:
Στην Ελλάδα είχαμε πόλεμο και είχε πολύ χιόνι.Στην αρχή εγώ και αυτος που μου αρεσει ξεθαύαμε απο το χιόνι τη γιαγια του η οποια ηταν ενας σκελετός που είχε σπασμένο το κοκκαλο στην καρδια και ξεθαψαμε και τον μπαμπα του ο οποιος ηταν μια παγοκολώνα!Μετα πήγα στο σπίτι του παππού μου και είδα ανθρώπους με μαυρα.Τους ρώτησα τι έγινε αλλα δεν μου έλεγαν.Ξαφνικα αλλαξα ρούχα και φορεσα ενα μαύρο φόρεμα και μια ροζ ζακέτα που μου είχε παρει ενας φίλος μου για τη γιορτη μου.Μετα καταλαβα οτι η γιαγια του αγοριου που μου αρεσει την οποια ξεθαψαμε πριν απο το χιονι πέθανε.Εβαλα τα κλαματα και ηρθε το αγορι που μου αρεσει και κλαίγαμε αγκαλια μαζί.Υστερα η καθηγήτρια της ιστόρίας μου μας ειπε ότι αυτή είχε οδηγήσει την ελλάδα σε πόλεμο επειδη είχε αρχίσει να γινεται ισχυρή η ελλαδα και δεν της άρεσε αυτό.Η χωρα με την οποια είχαμε πόλεμο ηταν μια απο τα βαλκάνια,το είδα σε χαρτη αλλα δεν θυμαμαι καθαρά ποια ήταν.Επισης η καθηγήτρια μετα είπε κατι αριθμούς οπως 30 ,70,93.Τι λέτε να σημαίνουν ολα αυτά; :o

Είναι λίγο μπερδεμένο το όνειρό σου, ωστόσο πρόσεχε διότι δεν είναι και πολύ καλό. Προμηνύει στενοχώριες, οικογενειακές φιλονικίες και διακοπή αισθηματικών δεσμών.
Απάντηση
ΜΑΡΙΑ
+1 # ΜΑΡΙΑ 21-03-2012 13:23
Ειδα οτι το αμαξι μου ηταν ,σαν σε ενα χωρο συνεργειου,αλλα πολυ χαμηλα,και εγω απο ψηλα με μια αντλια του εβαζα βενζινη,που ειχε λιγη διαροη.Επισης μετα ειδα οτι ειμουν στην περιοχη της πλακας και κοιμομουν στην αγκαλια μιας γυναικας μεγαλης με πληθωρικο στηθος που φοραγε μια κοκκινη μπλουζα και ηταν πολυ αρχοντικη.Και ενω προσπαθουσα να ξυπνησω απο τον "εκει" υπνο την ακουσα να μου λεει στο αυτι καλα λογια για εμενα ,και πως θα ειμουν ιδανικη για τον γιο της που ειναι γιατρος και μολις γυρισε απο την Αμερικη .Μου ειπε το ονο/μο του που ηταν ξενο.Και μετα εκει στο ιδιο μερος γνωρισα και την αδερφη του και καποιους αλλους συγγενεις του.Το ονειρο το ειδα σημερα 20-3-2012 το μεσημερι.Σχεδον παντα τα ονειρα μου ειναι ολα μεσημερι.Ευχαρι στω πολυ.
Απάντηση
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
+1 # ΒΑΣΙΛΙΚΗ 21-03-2012 20:29
Είδα στον ύπνο μου οτι ήμουνα έξω σε κάποιο δρόμο με έναν φίλο μου υποτίθεται(στην πραγματικότητα έμοιαζε με έναν γνωστό μου απλώς αλλά δεν τον ξέρω αυτόν που είδα)και είδα οτι βρήκα έναν πάγκο με χαρτονομίσματα και χάρηκα πολύ.Μετά όμως είδα να είμαι μαζι με αυτον τον φίλο μου και να τα κοιτάμε απο κοντά τα χαρτονομίσματα και μου έλεγε αυτός κοιτώντας τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα οτι τελικά ήταν πλαστά.Μετά μεγάλης μου λύπης πείστηκα και τα πέταξα πάλι στο δρόμο.
Απάντηση
αννζελα
0 # αννζελα 22-03-2012 07:56
Είδα στο όνειρό μου ότι είχαν μπει μικρά κομματακια από γυαλι στο πόδι και προσπαθούσα να τα βγάλω με τσιμπιδάκι. τελικά τα κατάφερα και τα έγβαλα με προσοχή. Μετά ζήτησα ένα μπουλάκι νερό το οποίο και το ήπια.
Απάντηση
γαβριελα
0 # γαβριελα 23-03-2012 06:49
ειδε η αδελφη μου οτι η νεκρη μητερα μας εκλαιγε ...γιατι? κι εγω γιατι δεν την ειδα ποτε? ειμασταν πολυ δεμενες και την εχασα τον δεκεμβρη !
Απάντηση
elena123
0 # elena123 23-03-2012 07:37
Είδα στο όνειρο μου ότι εσπασα το πόδι μου το αριστερό και ήταν μελανιασμενο και πρησμενο και ελεγα στη μαμα μου σε ποιο νοσοκομειο θα παμε και αν θα ειμαι καλα σε 2 μηνες γιατι το μαιο θα παω σε ενα γαμο στη κυπρο(πραγματι εχω να κανω το ταξιδι στη κυπρο για ενα γαμο) και επισης σκεφτομουν στο ονειρο μου οτι οπως περισυ που ειχε σπασει η μαμα μου το ποδι της ειναι αδικια που το επαθα και εγω(πραγματι πριν το πασχα περισυ το ειχε σπασει η μαμα μου το ποδι της το αριστερο) .....οταν ξυπνησα ενιωσα τοοοοοοοοση ανακουφιση οτι ηταν απλα ενα ονειρο !!!! φοβαμαι πολυ για την υγεια μου
ευχαριστω και περιμενω την απαντηση σας
Απάντηση
elena123
0 # elena123 23-03-2012 08:02
θα ηθελα να προσθεσω ότι ο αδερφος μου ανοιξε το παραθυρο στο σπιτι μας και του λεω σταματα εχω βαλει συναγερμο και ενω το ειχε ανοιξει ο συναγερμος δεν χτυπησε και κοιταξα να δω γιατι δεν ενεργοποηθηκε ειδα οτι ειχε αναψει το λαμπακι με την ενδειξη οτι εχει τελειωσει η μπαταρια ,τηλεφωνησα σρον εγκατασταση και του φωναζα πως ειναι δυνατον να εχει τελειωσει η μπαταρια αφου δεν εχουμε ουτε ενα χρονο το συναγερμο (πραγματι εχουμε συναγερμο σπιτι-ασυρματο )
Απάντηση
anestis
0 # anestis 31-03-2012 20:57
ειδα νοσοκομα να με τρυπαει με ενεσα με βαρυ φαρμακο[κορτιζο νη ηταν τριπλη]με τα δικα της λεγομενα. ενα αλλο ονειρο ενας σκυλος να με δαγκωνει αλλα να μην παθαινω κατι κ καποια στιγμη να με αφηνει.
Απάντηση
αννζελα
0 # αννζελα 09-04-2012 07:15
Ειδα στο όνειρό μου ότι μου έπεφταν όλα τα δόντια χωρίς να πονάω καθόλου. και μετά φύτρωναν καινούργια άσπρα και καλοφτιαγμένα τα οποία προσπαθούσα να τα κουνίσω αλλά ήταν πολύ γερά. Σας παρακαλώ επειδή έχω ανησυχίσει πολύ μπορείτε να μου απαντήσετε τι ακριβώς σημαίνει?
Απάντηση
annoula
+1 # annoula 09-04-2012 09:15
Είδα στον ύπνο μου ότι ''τα ριξα'' σε αυτόν που είμαι ερωτευμένη και εκείνος παραδόξως ανταποκρίθηκε και ανταλλάζαμε φιλια... Στη συνέχεια όμως έπρεπε να φύγει να πάει να συναντήσει μια άλλη κοπέλα κι εγώ είχα αγχωθεί ότι θα τον παράσερνε η άλλη και δεν θα ξαναγύριζε πίσω. Όσο τον περίμενα ξαφνικά βρέθηκα σε έναν πολύ ωραίο χώρο γεμάτο χιόνια κόσμο πολύ και είχε ήλιο και όλοι ήταν ευτυχισμένοι. ένιωθα πολύ χαρούμενη που βρισκόμουν εκεί, αν και τον περίμενα... Τελικά εμφανίστηκε αλλά διαφορετικός, ήταν σαν άλλος άνθρωπος και ένιωσα μια τεράστια ανακούφιση...εκ εί ξύπνησα... τι μπορεί να σημαίνει???
Απάντηση
RENA
0 # RENA 09-04-2012 10:36
Το όνειρο μου έχει να κάνει με παπούτσια.

περνούσα από μια βιτρίνα και μου είχαν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τα παπούτσια που υπήρχαν σε αυτή. πράσινο λαδί χρώμα βελούδο και χαμηλά.

στην βιτρίνα υπήρχαν ενας συνδιασμός από μαύρα και πράσινα παπούτσια

ευχαριστώ
Απάντηση
ΠΟΠΗ
0 # ΠΟΠΗ 14-04-2012 13:33
Βρισκόμουν σε μια μεγάλη εκκλησία μάλλον στον Άγιο Ανδρέα στην Πάτρα και ήθελα ν΄ ανάψω κερί. Δεν υπήρχαν όμως. Ένας άντρας αδύνατος και ψηλός καθόταν σε μια καρέκλα και μου έδιξε που μπορώ να βρω ένα κερί. Του είπα πως θέλω τέσσερα κεριά (όσα και τα μέλη της οικογένειάς μου) και μου είπε να βολευτώ με ένα και να μελετήσω όλους σε ένα. Βρίσκω ένα λαμπαδόκερο μισό με ένα μεγάλο φυτίλι και το ανάβω. Αλλά έσβησε αμέσως και όπως κοιτάζω το κερί καταλαβαίνω ότι δεν είναι κερί αλλά κάτι άλλο στο οποίο είχαν βάλει απλώς ένα φυτίλι. Άρχισα να του φωνάζω ότι είναι απατεώνες και φάγανε τα λεφτά της εκκλησίας και αυτός μου απάντησε ότι ήταν στο ναό από το 2009 και δεν ξέρει να έχει γίνει κάτι τέτοιο (Το 2009 έγινε ένα τραγικό γεγονός στην οικογένειά μου που ακόμα μας ταλαιπωρεί όλους φρικτά)
Απάντηση
κατερινα
+2 # κατερινα 16-04-2012 05:30
καλημερα ειδα 1 μεγαλη πανσεληνο μεγαλυτερη απο το φυσικο η οποια εδυε παλι γρηγοροτερα απο το φυσιολογικο χρονο τι ειναι αυτο;
Απάντηση
Ελπίς
0 # Ελπίς 16-04-2012 06:32
Έίδα ότι καθόμουν σε μια καρέκλα αμέρημνη και σήκωσα το κεφάλι μου προς τον ουρανό, δεν είδα ούτε ήλιο ούτε φεγγάρι. Ηταν μια κόκκινη ζελατίνη και ένα μαύρο στρογγυλό σημάδι που φανέρωνε πως κρύβεται ένας πλανήτης από πίσω. Μπα... σκέφτηκα τι είναι αυτό??? Ξαφνικά το κοκκινο χαρτακι εξαφανιζεται, εμφανιζεται ενας πλανήτης άγνωστος προς εμένα, γαλάζιος μάλλον, ξαφνικά σαν να έλκεται από τη γη και πλησιαζει απειλητικά, όμως τη στιγμή εκείνη εμφανιζεται άλλος πλανήτης που έλκει δυνατα τον πρώτο πλανήτη και ακούγεται ένα πολύ δυνατό μπαμ σαν κροτιδα. Ο 2ος πλανήτης είχε ασημένιο λαμπερό χρώμα αλλά και πάλι συνέη το ίδιο...
και 3ος και 4ος ώσπου ξύπνησα ταραγμένη
Απάντηση
FILIW- MPEMPOULA
+3 # FILIW- MPEMPOULA 17-04-2012 23:59
edw kai arketa vradia vlepw pws phgenw k me allo suntrofo,dhladh oti apataw ton antra m.einai antres pou de tous gnwrizw sth pragmatikothta. ...kai ksupnaw me polu kakh diathesh mhpws kai mathei kati o antras m.enw einai apla oneira
Απάντηση
natasa
0 # natasa 18-04-2012 10:05
Na me glifi 1 agelada kai na trexoun ta salia tis!!
Απάντηση
Φενια
0 # Φενια 18-04-2012 20:44
Καλησπέρα, μια βοηθεια θα ήταν ότι πρέπει.Εϊδα ότι ήμουν πάνω σε ένα τρένο μαζί με τον άντρα μου και τα παιδιά μου. Σε κάποια στιγμή βλέπω κάποιους έτοιμους να βάλουν βομβα.Τότε λέω στον άντρα μου ενώ εγώ κρατουσα το ένα μας παιδί , να πιάσει τον άλλο και να πηδήξει απο το τρένο. Εγω κατέβηκα και του φώναζα και εκείνος καθυστερουσε. Τελικά έγινε η έκρηξη και μας χτυπησε όλους.
Με τρόμαξε πάρα πολύ. Ευχαριστώ.
Απάντηση
ΓΙΩΡΓΟΣ
-2 # ΓΙΩΡΓΟΣ 20-04-2012 13:09
ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ.
Απάντηση
κλερι
+1 # κλερι 20-04-2012 19:53
HΜΟΥΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΔΕΥΕ ΣΕ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ . ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΕ , ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΙΛΗΣΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ, ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.
Απάντηση
anastasia
+3 # anastasia 27-04-2012 07:04
καλημερα .σας.ειδα στον υπνο μου οτι ειχα ψαρεψει πολλες γαριδες και οτι τις καθαριζα, θα ηθελα να με βοηθησετε στην ερμηνεια του ονειρου.ευχαρισ τω
Απάντηση
ευα
-2 # ευα 10-05-2012 10:15
βλεπω καθε βραδυ τη πρωην του αρραβωνιαστικου μου στον υπνο μου μ'εχει κουρασει πολυ αυτο και επισης φοβαμαι
Απάντηση
εμα θεοδορου
0 # εμα θεοδορου 12-05-2012 14:11
ειδα μια γειτονισα μου να χορευει ενα χασαπικο, πολυ ωραια. τι σημαινει αυτο? ευχαριστω.
Απάντηση
Γιώργος Λεωνίδου
0 # Γιώργος Λεωνίδου 12-05-2012 19:01
Η φίλη μου βλέπει συχνά φίδια να εισχωρούν στα ρούχα της. Δεν δαγκώνουν αλλά σφίγγουν. Αν δει άσπρο φίιδι τότε η μέρα της πάει καλά. Αν είναι άλλο χρώμα τ´οτε είναι χάλια.
Τι μπορούν να σημάινουν τα φίδια;
Απάντηση
Arjana
0 # Arjana 22-05-2012 08:19
Εγώ,είδα στο όνειρο μου,ένα μεγάλο φίδι που ερχόταν καταπάνω μου και εγώ,το βαρούσα και με δάγκωσε όταν το χτύπησα,τι σημαίνει αυτό;
Απάντηση
σια
-1 # σια 25-05-2012 07:32
είδα τον αδερφό μου ντυμένο με ράσο,να προχωρά ανάμεσα στους γονείς μας(οι οποίοι δεν ζούν) και η μητέρα μου να με διαβεβαιώνει οτι τον προστατεύει.
ειναι ένα κακό όνειρο;
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 25-05-2012 17:34
Παραθέτοντας ΜΑΡΙΑ:
Ειδα οτι το αμαξι μου ηταν ,σαν σε ενα χωρο συνεργειου,αλλα πολυ χαμηλα,και εγω απο ψηλα με μια αντλια του εβαζα βενζινη,που ειχε λιγη διαροη.Επισης μετα ειδα οτι ειμουν στην περιοχη της πλακας και κοιμομουν στην αγκαλια μιας γυναικας μεγαλης με πληθωρικο στηθος που φοραγε μια κοκκινη μπλουζα και ηταν πολυ αρχοντικη.Και ενω προσπαθουσα να ξυπνησω απο τον "εκει" υπνο την ακουσα να μου λεει στο αυτι καλα λογια για εμενα ,και πως θα ειμουν ιδανικη για τον γιο της που ειναι γιατρος και μολις γυρισε απο την Αμερικη .Μου ειπε το ονο/μο του που ηταν ξενο.Και μετα εκει στο ιδιο μερος γνωρισα και την αδερφη του και καποιους αλλους συγγενεις του.Το ονειρο το ειδα σημερα 20-3-2012 το μεσημερι.Σχεδον παντα τα ονειρα μου ειναι ολα μεσημερι.Ευχαριστω πολυ.

Θα περάσεις μεγάλη στεναχώρια εξαιτίας αποτυχίας σου ύστερα από λανθασμένη και βιαστική επιλογή σου. Πολύ σύντομα όμως τα πράγματα θα φτιάξουν και θα έρθουν για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα χαρές και κέρδη πολλά…
Απάντηση
Ολγα
+1 # Ολγα 31-05-2012 15:36
Γεια σας .Ειδα στον υπνο μου οτι ημουν στο αεροδρομιο και ο κοσμος ετρεχε σαν ηθελε να σωθει απο κατι ο ουρανος εξω απο τα τζαμια ειχε περιεργο χρωμα προς το κοκκινο, τελος παντων εγω τελικα καταφερα να μπω στο αεροπλανο και ξεκινισε η πτηση. Κατα την διαρκεια της πτησης υπηρξε ενα προβλημα και καταλαβαμε ολοι οτι το αεροπλανο πεφτει ολοι φωναζανε και εγω ημουν σοκαρισμενη τοσο πολυ που το επαιζα ανετη η απλα δεν μιλαγα εβαλα την μασκα οπως ολοι οι υπολοιποι. Το αεροπλανο επεσε σε θαλασσα η οποια ειχε κοκκινο χρωμα εβλεπα ολα τα παραθυρακια του αεροπλανου να φενονται κοκκινα μετα απο λιγο το αεροπλανο ανεβηκε πανω και συνεχησε κανονικα την πτηση του. Τι σημενει??
Απάντηση
ΜΑΡΙΑ
0 # ΜΑΡΙΑ 02-06-2012 08:06
Ειδα πως ειχα παει σε ενα μαγαζι με δωρα στην περιοχη μου(που υπαρχει) και εψαχνα να βρω δωρο γαμου για μια ξαδερφη μου(ειναι παντρεμενη ,εγω οχι).Κοιταγα στεφανοθηκες να τις παρω που ειχαν παλιο στυλ και ειχαν λευκα ανθακια σε σχημα καρδιας.Ξαφνικα ακουσα φασαρια και ειδα εξω απο το μαγαζι εναν νεγρο με ασπρα ρουχα να τον κυνηγανε.Τον επιασαν 2 αστυνομικοι ....αλλα εκεινος πεθανε,η τον σκοτωσαν.Και οπως ηταν πεσμενος στον δρομο νεκρος καποιος του επερνε με μια συριγγα αιμα απο τον λαιμο του.Δεν ειδα αιμα πουθενα αλλου εκτος απο την συριγγα.Ευχαρισ τω πολυ!!!!
Απάντηση
Μηλίτσα
+1 # Μηλίτσα 03-06-2012 19:06
Παραθέτοντας ΒΑΣΙΛΙΚΗ:
Είδα στον ύπνο μου οτι ήμουνα έξω σε κάποιο δρόμο με έναν φίλο μου υποτίθεται(στην πραγματικότητα έμοιαζε με έναν γνωστό μου απλώς αλλά δεν τον ξέρω αυτόν που είδα)και είδα οτι βρήκα έναν πάγκο με χαρτονομίσματα και χάρηκα πολύ.Μετά όμως είδα να είμαι μαζι με αυτον τον φίλο μου και να τα κοιτάμε απο κοντά τα χαρτονομίσματα και μου έλεγε αυτός κοιτώντας τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα οτι τελικά ήταν πλαστά.Μετά μεγάλης μου λύπης πείστηκα και τα πέταξα πάλι στο δρόμο.

Το γεγονός ότι βρήκες τα χαρτονομίσματα δεν είναι καθόλου καλό και προμηνύει άσχημα μαντάτα και δύσκολες καταστάσεις για σένα ή για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Ωστόσο, απ’ τη στιγμή που είδες ότι τα πέταξες, σημαίνει ότι στο τέλος θα αφήσεις πίσω σου καθετί δυσάρεστο και σύντομα θα πάρεις μεγάλη χαρά!
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 19:16
Παραθέτοντας αννζελα:
Είδα στο όνειρό μου ότι είχαν μπει μικρά κομματακια από γυαλι στο πόδι και προσπαθούσα να τα βγάλω με τσιμπιδάκι. τελικά τα κατάφερα και τα έγβαλα με προσοχή. Μετά ζήτησα ένα μπουλάκι νερό το οποίο και το ήπια.

Κάποιο πρόσωπο παίζει βρώμικο παιχνίδι πίσω απ’ την πλάτη σου! Σύντομα όμως θα το ανακαλύψεις και θα απομακρυνθείς, ενώ προηγουμένως είναι πιθανό να υπάρξει και τσακωμός ανάμεσά σας.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 19:23
Παραθέτοντας γαβριελα:
ειδε η αδελφη μου οτι η νεκρη μητερα μας εκλαιγε ...γιατι? κι εγω γιατι δεν την ειδα ποτε? ειμασταν πολυ δεμενες και την εχασα τον δεκεμβρη !

Το γεγονός ότι η αδερφή σου είδε τη μητέρα σου να κλαίει είναι μήνυμα ότι θα πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στα συγγενικά σας πρόσωπα διότι ίσως δεν φέρεται με τον καλύτερο τρόπο…
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 19:31
Παραθέτοντας elena123:
Είδα στο όνειρο μου ότι εσπασα το πόδι μου το αριστερό και ήταν μελανιασμενο και πρησμενο και ελεγα στη μαμα μου σε ποιο νοσοκομειο θα παμε και αν θα ειμαι καλα σε 2 μηνες γιατι το μαιο θα παω σε ενα γαμο στη κυπρο(πραγματι εχω να κανω το ταξιδι στη κυπρο για ενα γαμο) και επισης σκεφτομουν στο ονειρο μου οτι οπως περισυ που ειχε σπασει η μαμα μου το ποδι της ειναι αδικια που το επαθα και εγω(πραγματι πριν το πασχα περισυ το ειχε σπασει η μαμα μου το ποδι της το αριστερο) .....οταν ξυπνησα ενιωσα τοοοοοοοοση ανακουφιση οτι ηταν απλα ενα ονειρο !!!! φοβαμαι πολυ για την υγεια μου
ευχαριστω και περιμενω την απαντηση σας

Παραθέτοντας elena123:
θα ηθελα να προσθεσω ότι ο αδερφος μου ανοιξε το παραθυρο στο σπιτι μας και του λεω σταματα εχω βαλει συναγερμο και ενω το ειχε ανοιξει ο συναγερμος δεν χτυπησε και κοιταξα να δω γιατι δεν ενεργοποηθηκε ειδα οτι ειχε αναψει το λαμπακι με την ενδειξη οτι εχει τελειωσει η μπαταρια ,τηλεφωνησα σρον εγκατασταση και του φωναζα πως ειναι δυνατον να εχει τελειωσει η μπαταρια αφου δεν εχουμε ουτε ενα χρονο το συναγερμο (πραγματι εχουμε συναγερμο σπιτι-ασυρματο )

Το όνειρο που είδες σημαίνει ότι κακές ειδήσεις σε περιμένουν το επόμενο διάστημα όσον αφορά την υγεία σου. Θα σου συμβεί κάτι άσχημο, αλλά μη στεναχωριέσαι γιατί σύντομα θα το ξεπεράσεις...
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 19:34
Παραθέτοντας anestis:
ειδα νοσοκομα να με τρυπαει με ενεσα με βαρυ φαρμακο[κορτιζονη ηταν τριπλη]με τα δικα της λεγομενα. ενα αλλο ονειρο ενας σκυλος να με δαγκωνει αλλα να μην παθαινω κατι κ καποια στιγμη να με αφηνει.

Κάποιον κακό εχθρό έχεις γι’ αυτό πρόσεχε τις κινήσεις σου και φυλάξου από πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν .
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 19:39
Παραθέτοντας αννζελα:
Ειδα στο όνειρό μου ότι μου έπεφταν όλα τα δόντια χωρίς να πονάω καθόλου. και μετά φύτρωναν καινούργια άσπρα και καλοφτιαγμένα τα οποία προσπαθούσα να τα κουνίσω αλλά ήταν πολύ γερά. Σας παρακαλώ επειδή έχω ανησυχίσει πολύ μπορείτε να μου απαντήσετε τι ακριβώς σημαίνει?

Όταν δεις ότι πέφτουν τα δόντια σου, περίμενε κάποιον θάνατο συγγενικού σου προσώπου. Όταν φυτρώνουν άσπρα δόντια, αν είσαι παντρεμένη περίμενε εγκυμοσύνη, ενώ αν είσαι ελεύθερη θα ανέβεις σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 19:42
Παραθέτοντας annoula:
Είδα στον ύπνο μου ότι ''τα ριξα'' σε αυτόν που είμαι ερωτευμένη και εκείνος παραδόξως ανταποκρίθηκε και ανταλλάζαμε φιλια... Στη συνέχεια όμως έπρεπε να φύγει να πάει να συναντήσει μια άλλη κοπέλα κι εγώ είχα αγχωθεί ότι θα τον παράσερνε η άλλη και δεν θα ξαναγύριζε πίσω. Όσο τον περίμενα ξαφνικά βρέθηκα σε έναν πολύ ωραίο χώρο γεμάτο χιόνια κόσμο πολύ και είχε ήλιο και όλοι ήταν ευτυχισμένοι. ένιωθα πολύ χαρούμενη που βρισκόμουν εκεί, αν και τον περίμενα... Τελικά εμφανίστηκε αλλά διαφορετικός, ήταν σαν άλλος άνθρωπος και ένιωσα μια τεράστια ανακούφιση...εκεί ξύπνησα... τι μπορεί να σημαίνει???

Το φιλί είναι το σύμβολο της αγάπης και του έρωτα! Οπότε είναι πιθανό σύντομα να υπάρξουν καλές εξελίξεις ανάμεσά σας. Ο χρόνος κυλάει υπέρ σου...
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 19:45
Παραθέτοντας RENA:
Το όνειρο μου έχει να κάνει με παπούτσια.

περνούσα από μια βιτρίνα και μου είχαν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση τα παπούτσια που υπήρχαν σε αυτή. πράσινο λαδί χρώμα βελούδο και χαμηλά.

στην βιτρίνα υπήρχαν ενας συνδιασμός από μαύρα και πράσινα παπούτσια

ευχαριστώ

Πήρες κάποια σωστή απόφαση και βαδίζεις με σταθερό και σίγουρο βήμα προς την επιτυχία όσον αφορά τα μακρόπνοα σχέδιά σου.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 19:53
Παραθέτοντας ΠΟΠΗ:
Βρισκόμουν σε μια μεγάλη εκκλησία μάλλον στον Άγιο Ανδρέα στην Πάτρα και ήθελα ν΄ ανάψω κερί. Δεν υπήρχαν όμως. Ένας άντρας αδύνατος και ψηλός καθόταν σε μια καρέκλα και μου έδιξε που μπορώ να βρω ένα κερί. Του είπα πως θέλω τέσσερα κεριά (όσα και τα μέλη της οικογένειάς μου) και μου είπε να βολευτώ με ένα και να μελετήσω όλους σε ένα. Βρίσκω ένα λαμπαδόκερο μισό με ένα μεγάλο φυτίλι και το ανάβω. Αλλά έσβησε αμέσως και όπως κοιτάζω το κερί καταλαβαίνω ότι δεν είναι κερί αλλά κάτι άλλο στο οποίο είχαν βάλει απλώς ένα φυτίλι. Άρχισα να του φωνάζω ότι είναι απατεώνες και φάγανε τα λεφτά της εκκλησίας και αυτός μου απάντησε ότι ήταν στο ναό από το 2009 και δεν ξέρει να έχει γίνει κάτι τέτοιο (Το 2009 έγινε ένα τραγικό γεγονός στην οικογένειά μου που ακόμα μας ταλαιπωρεί όλους φρικτά)

Η εκκλησία προμηνύει ευτυχισμένο γάμο για τoυςανύπαντρους και οικογενειακή γαλήνη για τους παντρεμένους. Κερί που σβήνει σημαίνει φτώχεια, στενοχώρια και θάνατο συγγενικού προσώπου.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 19:56
Παραθέτοντας κατερινα:
καλημερα ειδα 1 μεγαλη πανσεληνο μεγαλυτερη απο το φυσικο η οποια εδυε παλι γρηγοροτερα απο το φυσιολογικο χρονο τι ειναι αυτο;

Το όνειρό σου σημαίνει ότι ο έρωτας θα μεγαλώσει για το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου. Γενικά, είναι καλό όνειρο και προμηνύει καλυτέρευση στον αισθηματικό τομέα.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:00
Παραθέτοντας Ελπίς:
Έίδα ότι καθόμουν σε μια καρέκλα αμέρημνη και σήκωσα το κεφάλι μου προς τον ουρανό, δεν είδα ούτε ήλιο ούτε φεγγάρι. Ηταν μια κόκκινη ζελατίνη και ένα μαύρο στρογγυλό σημάδι που φανέρωνε πως κρύβεται ένας πλανήτης από πίσω. Μπα... σκέφτηκα τι είναι αυτό??? Ξαφνικά το κοκκινο χαρτακι εξαφανιζεται, εμφανιζεται ενας πλανήτης άγνωστος προς εμένα, γαλάζιος μάλλον, ξαφνικά σαν να έλκεται από τη γη και πλησιαζει απειλητικά, όμως τη στιγμή εκείνη εμφανιζεται άλλος πλανήτης που έλκει δυνατα τον πρώτο πλανήτη και ακούγεται ένα πολύ δυνατό μπαμ σαν κροτιδα. Ο 2ος πλανήτης είχε ασημένιο λαμπερό χρώμα αλλά και πάλι συνέη το ίδιο...
και 3ος και 4ος ώσπου ξύπνησα ταραγμένη

Δεν είναι ευχάριστο το όνειρό σου. Θα περάσεις μια μικρή στεναχώρια το επόμενο διάστημα, ενώ σύντομα θα λογομαχήσεις με δικό σου άνθρωπο.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:03
Παραθέτοντας FILIW- MPEMPOULA:
edw kai arketa vradia vlepw pws phgenw k me allo suntrofo,dhladh oti apataw ton antra m.einai antres pou de tous gnwrizw sth pragmatikothta....kai ksupnaw me polu kakh diathesh mhpws kai mathei kati o antras m.enw einai apla oneira

Πρόσεχε γιατί κάποιος ύποπτος φίλος θα σε βλάψει! Επίσης, το όνειρό σου σημαίνει ότι ίσως στο άμεσο μέλλον νοιώσεις παράφορο έρωτα για κάποιον άλλον άνδρα.
Απάντηση
Μηλίτσα
+1 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:08
Παραθέτοντας natasa:
Na me glifi 1 agelada kai na trexoun ta salia tis!!

Το όνειρό σου προμηνύει κάποιον μεγάλο κίνδυνο που θα αντιμετωπίσεις σύντομα, γι’ αυτό πρόσεχε!
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:13
Παραθέτοντας Φενια:
Καλησπέρα, μια βοηθεια θα ήταν ότι πρέπει.Εϊδα ότι ήμουν πάνω σε ένα τρένο μαζί με τον άντρα μου και τα παιδιά μου. Σε κάποια στιγμή βλέπω κάποιους έτοιμους να βάλουν βομβα.Τότε λέω στον άντρα μου ενώ εγώ κρατουσα το ένα μας παιδί , να πιάσει τον άλλο και να πηδήξει απο το τρένο. Εγω κατέβηκα και του φώναζα και εκείνος καθυστερουσε. Τελικά έγινε η έκρηξη και μας χτυπησε όλους.
Με τρόμαξε πάρα πολύ. Ευχαριστώ.

Το όνειρό σου είναι καλό και σημαίνει τιμητικές διακρίσεις και πολλές επιτυχίες, παρ’ ότι όλοι πιστεύουν ότι θα αποτύχεις.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:17
Παραθέτοντας ΓΙΩΡΓΟΣ:
ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΙΜΑ.

Θα έχεις σύντομα μια αμφίβολη γνωριμία, η οποία είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει διάφορα προβλήματα. Προσοχή!
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:20
Παραθέτοντας κλερι:
HΜΟΥΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΔΕΥΕ ΣΕ ΙΣΙΟ ΔΡΟΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ . ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΛΕΠΕ , ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΙΛΗΣΩ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ, ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ.

Είναι αρκετά καλό το όνειρό σου. Σημαίνει ότι πολύ σύντομα θα ταξιδέψεις και θα χαρείς, γνωρίζοντας την πρόσκαιρη ευτυχία!
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:23
Παραθέτοντας anastasia:
καλημερα .σας.ειδα στον υπνο μου οτι ειχα ψαρεψει πολλες γαριδες και οτι τις καθαριζα, θα ηθελα να με βοηθησετε στην ερμηνεια του ονειρου.ευχαριστω

Οι γαρίδες σημαίνουν πολλά κέρδη και χρήματα. Μήπως τις έτρωγες κιόλας; Αν ναι, τότε είναι πολύ καλό το όνειρο και για τα αισθηματικά σου.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:25
Παραθέτοντας ευα:
βλεπω καθε βραδυ τη πρωην του αρραβωνιαστικου μου στον υπνο μου μ'εχει κουρασει πολυ αυτο και επισης φοβαμαι

Να προσέχεις πολύ γιατί αυτό σημαίνει ότι σε απειλούν πολλές παγίδες. Τα μάτια σου δεκατέσσερα!
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:28
Παραθέτοντας εμα θεοδορου:
ειδα μια γειτονισα μου να χορευει ενα χασαπικο, πολυ ωραια. τι σημαινει αυτο? ευχαριστω.

Το όνειρό σου είναι προειδοποιητικό για κουτσομπολιά εις βάρος σου στη γειτονιά. Πρόσεχε τις συναναστροφές σου…
Απάντηση
Μηλίτσα
-1 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:29
Παραθέτοντας Γιώργος Λεωνίδου:
Η φίλη μου βλέπει συχνά φίδια να εισχωρούν στα ρούχα της. Δεν δαγκώνουν αλλά σφίγγουν. Αν δει άσπρο φίιδι τότε η μέρα της πάει καλά. Αν είναι άλλο χρώμα τ´οτε είναι χάλια.
Τι μπορούν να σημάινουν τα φίδια;

Τα φίδια είναι εχθροί. Όταν τα βλέπεις συχνά, σημαίνει ότι σε περιτριγυρίζουν πολλοί που θέλουν το κακό σου…
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:30
Παραθέτοντας Arjana:
Εγώ,είδα στο όνειρο μου,ένα μεγάλο φίδι που ερχόταν καταπάνω μου και εγώ,το βαρούσα και με δάγκωσε όταν το χτύπησα,τι σημαίνει αυτό;

Έχεις κοντά σου έναν πολύ μεγάλο εχθρό! Πρόσεχε πολύ γιατί θέλει να σου κάνει κακό…
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:36
Παραθέτοντας σια:
είδα τον αδερφό μου ντυμένο με ράσο,να προχωρά ανάμεσα στους γονείς μας(οι οποίοι δεν ζούν) και η μητέρα μου να με διαβεβαιώνει οτι τον προστατεύει.
ειναι ένα κακό όνειρο;

Όχι, είναι καλό το όνειρο που είδες και σημαίνει προστασία! Συγκεκριμένα, ο αδερφός σου θα βοηθηθεί από τους φίλους του σε κάποια δύσκολη στιγμή που θα αντιμετωπίσει το επόμενο διάστημα και θα πάνε όλα καλά...
Απάντηση
Μηλίτσα
+1 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:41
Παραθέτοντας Ολγα:
Γεια σας .Ειδα στον υπνο μου οτι ημουν στο αεροδρομιο και ο κοσμος ετρεχε σαν ηθελε να σωθει απο κατι ο ουρανος εξω απο τα τζαμια ειχε περιεργο χρωμα προς το κοκκινο, τελος παντων εγω τελικα καταφερα να μπω στο αεροπλανο και ξεκινισε η πτηση. Κατα την διαρκεια της πτησης υπηρξε ενα προβλημα και καταλαβαμε ολοι οτι το αεροπλανο πεφτει ολοι φωναζανε και εγω ημουν σοκαρισμενη τοσο πολυ που το επαιζα ανετη η απλα δεν μιλαγα εβαλα την μασκα οπως ολοι οι υπολοιποι. Το αεροπλανο επεσε σε θαλασσα η οποια ειχε κοκκινο χρωμα εβλεπα ολα τα παραθυρακια του αεροπλανου να φενονται κοκκινα μετα απο λιγο το αεροπλανο ανεβηκε πανω και συνεχησε κανονικα την πτηση του. Τι σημενει??

Αυτό σημαίνει ότι παραμονεύει για σένα μεγάλη καταστροφή και επαγγελματικές ή ερωτικές αποτυχίες. Γενικά, να είσαι προετοιμασμένος για κάτι κακό που θα σου συμβεί το επόμενο διάστημα. Πρόσεχε!
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-06-2012 20:46
Παραθέτοντας ΜΑΡΙΑ:
Ειδα πως ειχα παει σε ενα μαγαζι με δωρα στην περιοχη μου(που υπαρχει) και εψαχνα να βρω δωρο γαμου για μια ξαδερφη μου(ειναι παντρεμενη ,εγω οχι).Κοιταγα στεφανοθηκες να τις παρω που ειχαν παλιο στυλ και ειχαν λευκα ανθακια σε σχημα καρδιας.Ξαφνικα ακουσα φασαρια και ειδα εξω απο το μαγαζι εναν νεγρο με ασπρα ρουχα να τον κυνηγανε.Τον επιασαν 2 αστυνομικοι ....αλλα εκεινος πεθανε,η τον σκοτωσαν.Και οπως ηταν πεσμενος στον δρομο νεκρος καποιος του επερνε με μια συριγγα αιμα απο τον λαιμο του.Δεν ειδα αιμα πουθενα αλλου εκτος απο την συριγγα.Ευχαριστω πολυ!!!!

Κατ’ αρχήν, το όνειρό σου προμηνύει ευχάριστες ειδήσεις, επαγγελματικές επιτυχίες και πλούτη! Επίσης, συμβολίζει την επιθυμία σου να συναντήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο πρόσωπο που έχει πεθάνει, ή, αντίθετα, ίσως σημαίνει το ότι θέλεις να απαλλαγείς από κάποιον άνθρωπο, ο οποίος σου έχει γίνει ανυπόφορος.
Απάντηση
αντωνια
0 # αντωνια 06-06-2012 07:14
Ονειρευτηκα οτι ημουν μεσα σε εκκλησια και παρακολουθουσα τελετες γαμων-πολλοι γαμοι-στον τελευταιο με το που τελειωσε το μυστηριο το σοι των νεονυμφων αρχισε να χορευει ποντιακα με πολυ ενταση και παθος.αρχισα να χορευω και εγω βλεποντας τους απο μακρια αλλα δεν μπορουσα να τους ακολουθησω με την ιδια ενταση διοτι δεν ηξερα τοσο καλα τον χορο
Απάντηση
αντωνια
0 # αντωνια 06-06-2012 07:18
ειδα τον Τσιμτσιλη τον ηθοποιο στο ονειρο μου οτι και καλα εκανε παρεα με το πρωην αγορι μου-ηταν φιλοι(βασικα δεν τους ειδα μαζι)ημουν σε ενα αμαξι εγω με τον τσιμτσιλη οπου αυτος οδηγουσε και εγω καθομουν στο πισω καθισμα-σαν να πηγαιναμε να παρουμε το αγορι μου και κατι με ρωτησε για την οικογενεια του(του αγοριου μου)σαν ενα πως πανε τα πραγματα εκει?...κατι τετοιο και του λεω δεν-σου ειπε κολλητοι εισαστε και μου λεει οχι-δισταζα να του πω και μασουσα τα λογια μου μηπως και δεν ηθελε να του το πει το αγορι μου και εκανα γκαφα!τι να ειναι αραγε αυτο???θα περιεμνω απαντηση σας!!!
Απάντηση
αντωνια
0 # αντωνια 06-06-2012 07:26
Καλημερα και παλι!!!πριν παρεξηγηθω οτι εχω μονοπωλησει την καλη σας διαθεση σας αναφερω οτι εχθες τα εστειλα τα 2 ονειρα αλλα προφανως δεν ηρθαν εφοσον δεν το εκανα σωστα-----να σας πω για ενα ονειρο που ειδα εχθες.ειδα οτι ημουν στο πατρικο μου σπιτι και το πρωην αγορι μου εσπαζε με μια μεγαλη βαριοπουλα εναν τοιχο πετρινο για να ανοιξει ο χωρος-ηταν πολυ σοβαρος και εμφανως ζορισμενος-οταν επεστρεψα για να δω τελικα πως εγινε ειδα οτι ειχε βαψει εναν τοιχο και την οροφη με πρασινο κυπαρισσι χρωμα και μια λεπτη λευκη μπορντουρα γυρω γυρω----τι να ειναι αυτο??/ευχαριστ ω πολυ!!!!
Απάντηση
Ολγα
0 # Ολγα 06-06-2012 11:38
Καλησπερα σας .Ειδα στον υπνο μου οτι ημουν σε ενα μεγαλο χωρο σαν μπουζουκια ηταν αλλα δεν ειχε βαλει ακομα μουσικη και ειχε παρα πολυ κοσμο και οι περισσοτεροι ηταν γνωστοι. Ειδα τον πρωην μου οτι προσπαθουσε να μου μιλισει αλλα εγω κραταγα μουτρα οπως παντα και βρικα μες την τσαντα μου κουτακια απο κοσμηματα σαν μικρα δωρακια τα οποια δεν τα ανοιξα καν και ενα τετραδιο με τα γραμματα του που μου εγραφε πως νιωθει και ολα αυτα που μου ελεγε παλια οταν ειμασταν μαζι. Επεισης φοραγα ασπρο φορεμα και ενιωθα θλιψη αλλα εκεινος γελαγε και φενοταν χαρουμενος μακρια μου
Απάντηση
Ολγα
+1 # Ολγα 06-06-2012 11:52
Γεια σας και παλι. :P Ειδα οτι κοιταζομουν σ εναν μεγαλο τριπλο καθρεφτη και οτι δεν ημουν περιποιημενη φορουσα ασχημα ρουχα και το μαλλι μου ηταν χαλια. Ημουν χλωμη και λυπημενη και ακριβως πισω μου ειδα καποια η οποια ηταν ιδια εγω φορουσε ασπρο φορεμα και ειχε μαυρο μαλλι (εγω ειμαι καστανοξανθη) και χαμογελαγε αλλα μετα εφυγε ηταν πολυ ανατριχιαστικο τι σημενει?
Απάντηση
Γεωργία
-1 # Γεωργία 10-06-2012 07:35
Εγω ειδα οτι ημουνα Ελλαδα σε 1 αγνωστο μερος... ειχα πει στην γιαγια μου να κλεισει τα ματια της για να της δωσω το δωρο της και οταν βρηκα το δωρο της ηταν ξηλωμενο απο κτ προσπαθουσα να το φτιαξω και δεν μπορουσα... :sad: και ειδα οτι αυτός που είμαι ερωτευμένη μου εστελνε κατι στο chat στο fb στα σουηδικα πραγμα που αυτος δεν ξερει καλα σουηδικα...
ΣΗΜΕΙΩΣΗ;ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΛΛΑΔΑ...
Απάντηση
margarita
0 # margarita 10-06-2012 08:08
eida sto oniro m pos prospathousa na ertho poio konta stin eklisia kai pos eipa stin mana m pos tha pao na e3omologitho kai dn thimame akrivos ti egine alla otan piga o diaolos me pire kai prospathise na me kani demona (parepiptontos o diaolos htan kokkinos kai hrthe kai enas allos mavros) otan me akoumpise egina kitrini (3erw ligo koukouroukou to oniro alla fovame poly plz apantiste m ti simeni gt dino kai e3etasis kai exw panikovlithi : :sad:
Απάντηση
dontoulipas
0 # dontoulipas 12-06-2012 17:11
eida ston ypno m oti imoun spiti kai to ekane m tn prwin m kai ir8e i ginaika m kai kaname trio
Απάντηση
ΚΙΚΗ
0 # ΚΙΚΗ 13-06-2012 06:10
γειά σας, είδα δύο φορές στον ύπνο μου το σπίτι μου να γκρεμίζεται δεν ήμουνα μέσα.
Απάντηση
ΣΟΦΙΑ
0 # ΣΟΦΙΑ 20-06-2012 05:46
EIDA POS EVALA SE ENA ANTHODOXIO TRIANTAFYLLA KOKKINA KAI TOTE TA KLADIA TOYS MAKRYNAN KAI EGINAN PIO HONTRA,TOTE ESPASAN TA KLADIA KAI SKEFTHKA NA TA KONTINO GIA NA STATHOUN KALYTERA,DIPLA IPIRXE ALLO ENA VAZO ME KOKKINA TRIANTAFILLA
Απάντηση
Jokey
0 # Jokey 20-06-2012 12:26
ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Η ΛΕΚΑΝΗ ΕΙΧΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΟΙΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΑΥΡΟΙ..
Απάντηση
Δωρα
-1 # Δωρα 20-06-2012 17:49
Γεια σας..σημερα ειδα 2 ονειρα πολυ περιεργα..στο 1ο ειδα οτι ημουν σε ενα υποβριχιο στην θαλασσα με ανθρωπους που πρωτη φορα ειδα στην ζωη μου (δν θυμαμαι τα προσωπα τους) ομως ημασταν συνεργατες..ειχ αμε παει στην θαλασσα για ν μελετησουμε λεει κτ εισβολλες..κ εκει που πηγα να τους δειξω ενα σχεδιο ερχεται ενα μεγαλο ψαρι κ σπαει το υποβριχιο στην μεση..το 2ο ωστοσο ηταν ακομα πιο παραξενο..ημουν λεει φυλακισμενη σε ενα μαυρο μεγαλο δωματιο χωρις κανενα αντικειμενο μαζι με αλλους 4 (δεν τους γνωριζω κ δν θυμαμαι τ προσωπα τους) ειχαν φυλακιστει κ αυτοι απο καποιον..αυτος που μας ειχε φυλακισει ηταν δρακουλας..εμεν α μ'ειχε φυλακισει γτ ειχα λεει ενα χαρισμα..δν μπορουσε να διαβασει τις σκεψεις μου οταν ημουν σε ενα μερος..μετα καταφερνω κ φευγω με αυτους τους 4 κ αρχιζουμε κ τρεχουμε σε ενα δρομο που ηταν πλακοστρωτος..τ οτε βλεπουμε ενα νεο παιδι με ασπρο πουκαμισο κ μαυρο παντελονι κ παω να του μιλησω γτ καθοταν στο πατωμα κ με σταματαει ο ενας απο αυτους τους 4 λεγοντας πως αυτος μας προδωσε..ετσι φευγουμε..παμε σε ενα αυτοκινητο μεσα..ομως ο δρακουλας μας βρικε,ηθελε να μας αληψει με κατι..σαν λαδι ηταν..αφου αληψε κ τους 4 εμεινα εγω..παω κοντα του κ σηκωνω το φορεμα μου δειχνοντας τα ποδια μου κ λεγοντας του..οριστε αληψε με εδω..ο ιδιος αντισταθηκε αλλα το εκανε..μετα σηκωσα κ αλλο το φορεμα κ ηταν σαν ν μη τ αντεχε..εβγαλε τ δοντια του κ πηγε ν με φαει..μετα απο δευτερολεπτα μ ειπε ν παω πισω γτ ειμ σημαντικη γιαυτον κ δν θα μπορεσει ν αντισταθει στο να με φαει αν συνεχισω ετσι..μετα δραπετευσαμε κ πηγαμε σε μια πλατεια καθησαμε σε ενα τραπεζι κ εκεινη τν ωρα σκοτινιασε ο ουρανος, σαν ν προκειται ν γινει κατακλυσμος..εγ ω επεμενα να μεινουμε εκει στην πλατεια ομως εκεινη την στιγμη ηρθε ενα τριανταφυλλο κοκκινο πανω στα ποδια μου..τι σημαινει; εχω ανχωθει πλ!
Απάντηση
kiriaki
0 # kiriaki 25-06-2012 18:41
ida dio onira sto proto imoun se mia ekklisia xoris fos k etroga me ena psilo adra pou mou elege oti efere fagito pou den ine plousio ala ine arketo.

sto deftero oniro ida oti kolibousa xoris provlima se mia pisina vathia k me kathara nera
ti simenoun??
efcharisto!!!
Απάντηση
Μαρία
0 # Μαρία 06-07-2012 06:26
Είδα όνειρο ότι φυσούσε αέρας και ξεριζώθηκε ένα δέντρο και συγκεκριμένα ελιά. Παρακαλώ εξηγήστε μου τι σημαίνει. Σας ευχαριστώ
Απάντηση
Αναστασια
0 # Αναστασια 09-07-2012 11:47
Καλησπερα.Εχθες βραδυ ειδα τον θειο μου που εχει πεθανει εδω και εξι μηνες.Καθοταν διπλα στον πατερα μου που ζει και μιλουσαν.Τοτε εμφανιστηκε ενας ανδρας νεος που τους εμοιαζε πολυ και ισχυριστηκε πς ειναι κι αυτος αδελφος τους.Εγω τους κοιτουσα και συμφωνησα πως εμοιαζαν κι οι τρεις παρα πολυ και πως σιγουρα ο νεαρος ανδρας ηταν αδελφος του πατερα μου και του θειου μου.Τι να σημαινει;
Απάντηση
marianni
0 # marianni 14-07-2012 05:15
γεια σας. ! ειδα στον υπνο μου οτι ειμουν για καφε σε καφετερια με μια φιλη μου και παμε στην τουαλετα και ενω καθως επλενε τα χερια της μου φωναζει '' βγες βγες τωρα βλεπω στον καθρευτη ενα φιδι στα δεξια μου και ενα μαυροφορεμενο στα αριστερα ! '' εκπληκτη βγηκα και διαπιστωσα πως ειχε δικιο . το φιδι στεκονταν ορθιο στα δεξια της και και ο μαυροφορεμενος του οποιου τα ματια ηταν κατακοκκινα. την κοιτουσε απειλιτικα . ξαφνικα αρχισα να αισθανομαι εκτος ελεγχου και οταν ξανακοιταξα στον καθρευτη ειχα παρει την μορφη του ανδρα με τα μαυρα και ηθελα να κανω κακο στην φιλη μου . Σας παρακαλω δωστε μου μια απαντηση με εχει φαει η αγωνια και ο φοβος ! ! ! !
Απάντηση
eliza
0 # eliza 14-07-2012 08:27
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΣΕ ΜΠΩΛ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΛΕΝΑ...ΑΠΕΝΑΝ ΤΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΝΔΡΟ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΑΝ ΟΙ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ ....ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΕΝΟΙΩΘΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.....Ε ΙΔΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑ..
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
Απάντηση
despina781
-1 # despina781 17-07-2012 20:00
καλησπερα! ειδα στον υπνο μου οτι βουτηξα μεσα στη θαλασσα.Το νερο ηταν καθαρο,εφτασα μεχρι το βυθο οπου υπηρχε μια αρχαια πολη ,αρχαιοι ναοι και βρεθηκα εξω απο τον ναο της Πυθιας ,πριν βουτηξω στη θαλασσα ενας γιγαντας γυρνουσε στην πολη κ προκαλουσε πανικο ,κ με αυτον τον τροπο προσπαθησα να γλυτωσω .Αναρωτιεμαι τι να σημαινει αυτο το ονειρο
Απάντηση
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ
+4 # ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ 18-07-2012 11:55
Καλησπέρα σας,
Είδα ότι φιλούσα στο στόμα τον φίλο μου πολύ παθιασμένα. Με τον φίλο μου έχουμε χωρίσει από τις 23/5 και τον τελευταίο καιρό από τις 30/6 δεν επικοινωνεί μαζί μου.
Απάντηση
σοφια
0 # σοφια 20-07-2012 15:40
ονειρευτικα οτι το αγορι μου καπνιζε (στην πραγματικοτιτα δεν καπνιζει) :-x και μετα ηρθε σπιτι μου και εκανε μπανιο οτα βγηκε δεν εβρισκε πετσετα και τον σκεπασα με ενα σεντονι....ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!!!
Απάντηση
νανσυ
+1 # νανσυ 20-07-2012 22:48
καλησπερα,
θα ηθελα τη βοηθεια σας διοτι εχει τυχει καποιες φορες στον υπνο μου να βλεπω τον πρωην μου με τον οποιο εχουμε χωρισει πριν πολυ καιρο και τωρα ειμαι ηδη σε αλλη σχεση(4 χρονια) και παντα βλεπω οτι συναντιομαστε κ σε καποια οτι καταληγουμε μαζι(με τον πρωην μου ειμαστε απο το ιδιο χωριο αλλα δεν εχουμε επαφες) μου κανει εντυπωση γιατι τις περισσοτερες φορες ειναι πολυ ζωντανα τι μπορει να σημανει?
Απάντηση
Σοφια
0 # Σοφια 31-07-2012 18:38
ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΑΝ Η ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΦΟΥ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΓΥΜΝΗ.ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ,ΜΕ ΦΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΣΠΡΑ ΣΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΑ(ΟΧΙ ΜΑΥΡΑ ΑΛΛΑ ΣΟΚΟΛΑΤΙ).ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΥΤΟ;

:sad:
Απάντηση
ηρω
-2 # ηρω 03-08-2012 10:32
ενασ αντρας περπατουσε πισω μου και μου εκανε παραπονα στεναχωρα. εγω δε γυρνουσα να τον δω αλλα ηξερα οτι ηταν καποιος γνωστος μου. του ελεγα οτι κανει λαθοσ. μετα εγραφα ενα γραμμα και πηγα να του το δωσω αλλα δε τον εβρισκα πουθενα.
Απάντηση
s
0 # s 13-08-2012 07:32
το δικο μου σημερινο ονειρο με εκανε να ξυπνησω και να κλαιω...τοσο αληθινο ,για την ακριβεια ειδα 2 ονειρα...και τα δυο τοσο αληθινα και στεναχωρα...
Απάντηση
s
-1 # s 13-08-2012 07:38
ειδα οτι ημουν με το αγορι μου και καθομασταν σε ενα τραπεζι για φαγητο μαζι με τους γονεις του,και εμφανιζεται μαζι με μια αλλη κοπελα και μας την παρουσιαζει ως την κοπελα του,η οποια και καλα ηταν κ πρωην του...κανεις δεν αντεδρασε μονο εγω παγωσα και ενιωσα να χανομαι...τους εβλεπα τοσο αγαπημενους και αναρωτιομουν τι κανω,λες και δεν με εβλεπε κανεις...ξυπνησ α τον αγκαλιασα και τρεχαν τα ματια μου,υστερα ειδα οτι ημουν παλι μαζι του ,αλλα δεν μπορουσα να δω καλα το προσωπο του,ετοιμαζομασ ταν να φυγουμε απο καπου,μου εδινε κατι πραματα,ηταν τοσο απαθης,τοσο απομακρος,κ μου μεσα σε μια στιμγη ειδα οτι ειχε αλλαξει τα παντα,το ονομα μου στο κινητο,την φωτογραφια μας στον υπολογιστη,ολα ειχαν παρει την θεση μου απο μια αλλη κοπελα,μπηκαμε με το αυτοκινητο σε ενα καραβακι και καπου γυρναγαμε πισω,εγω ειχα κολλησει τα ματια μου πανω του και σκεφτομουν οτι τον χανω και αυτος με κοιταγε σαν να ημουν ενοχλητικη μυγα στον ωμο του....μα ποση στεναχωρια....κ αποια στιγμη τον κοιταω καλυτερα και καταλαβα οτι δεν ηταν ο συντροφος μου αλλα ο πρωην μου...κ λεω απο μεσα μου τοτε πονεσα πολυ,τι δουλεια εχω τωρα να στεναχωριεμαι για αυτον παει καιρος....
Απάντηση
φωτεινη
0 # φωτεινη 14-08-2012 12:26
καλησπερα σας ειδα στον υπνο μου ενα γερο κουρελη να ζητιανευει πινουσε και πονουσαν τα δοντια του του ζητησα να φερει κατι να του μαγιρεψω και εκεινοσ μου εφερε φακες.οταν μου τησ εφερε και της ειδα προσεξα στο σακουλακι οτι ηταν λιγμενεσς και του ειπα οτι θα του εφτιαχνα μια σουπα της φακεσ τησ πεταξα τι ερμινια δινετε σε αυτο το ονειρο¨?
Απάντηση
Ματίνα
0 # Ματίνα 15-08-2012 19:32
:cry: Γεία σας είδα στο όνειρο μου πως είμουν με την μαμά μου και την ξαδέρφη μου στην γιαγιά μου . Ύστερα αφήσαμε την ξαδέρφη μου (που είνε μωρό)στην γιαγιά μου και εγώ με την μαμά μου πήγαμε μια βόλτα και μόλις γυρίσαμε η ξαδέρφη μου είχε παχύνει πάρα πολύ!! μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ πολύ τι συμαίνει αυτό το όνειρο?
Απάντηση
Ματίνα
+2 # Ματίνα 15-08-2012 19:43
Καλησπέρα την ώρα που κοιμόμουνα ξυπνάω ... δεν θυμάμε αν ήταν μέρα ή ωύχττα και τα μάτια μου ήταν δακρυσμένα . Μετά από λίγο σκέφτηκα κάτι λίγο άσχετο δηλαδή πως δεν κάνει να ακουμπήσω τα δάκρυα μου σε κούκλα και μετά από αυτό ακούμπισα τα δάκρυα μου (μην φανταστήτε πως ήταν και πολλά δάκρια ) στο πόδι μου . Ύστερα με πήρε αμέσως ο ύπνος! :zzz Ξέρετε μήπως τι σημαίνει αυτό?
Απάντηση
Λίλα
0 # Λίλα 23-08-2012 08:37
Καλημέρα! Είδα ότι ήμουν στο αυτοκίνητο με τον φίλο μου (με τον οποίο είμαστε απομάκροι τον τελευταίο καιρο, λόγω κάποιων προβλημάτων). Μου έβαλε άδικα τις φωνές για ένα καλοπροαίρετο σχόλιο που παρεξήγησε, τσακωθήκαμε και έκλαιγα. Του ζήτησα να βγω από το αυτοκίνητο, αλλά μετά συζητήσαμε το θέμα και συμφιλιωθήκαμε. Ξαφνικά, ήμουν πολύ χαρούμενη και είπαμε να πάμε για ένα ποτό. Εξω έβρεχε και είχε βραδιάσει. Μπήκαμε σε ένα σκοτεινό κτήριο, ανεβήκαμε με το ασανσέρ και όταν άνοιξα την πόρτα είδα ένα μεγαλόσωμο σκύλο να γρυλίζει, έτοιμο να επιτεθεί. Εσπρωξα πίσω στο ασανσέρ το φίλο μου και κλείσαμε την πόρτα φεύγοντας από το κτήριο χωρίς να μας πειράξει.
Θέλω να πω ότι είμαι επηρεασμένη εκτός από την δύσκολη κατάσταση που ζω με το φίλο μου, και από ένα περιστατικό με σκύλο μιας φίλης που χάθηκε. Λέτε να είμαι επηρεασμένη και να μην έχει σημασία το όνειρο; Το πρωί που ξύπνησα, νιώθω πολύ ανήσυχη γι' αυτό χωρίς να ξέρω το λόγο. Παρακαλώ ενημερώστε με! Ευχαριστώ!
Απάντηση
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
-2 # ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 25-08-2012 10:12
καλημερα σας ειδα στον υπνο μου οτι καθαριζα τις διπλανις μου το ψυγειο που υταν μεγαλο και ειχε μεσα ψαρι μεγαλα πολυ δεν υταν βρομικο απλα το καθαριζα και μετακομισα τα ψαρια τι ειναι παρακαλο
Απάντηση
Ντίνα
0 # Ντίνα 29-08-2012 12:18
ΚΑλημέρα. Είδα χτες το βράδυπως ήμουν διψασμένη και ανέβηκα σε ένα βουνό και έσκαψα λιγο το έδαφος και πετάχτηκε μια βρύση με ωραίο νερό και ήπια πολύ και συνέχισα να σκάβω και η βρύση είχε από κάτω της ένα καμπαναριό μιας εκκλησίας (Αγ.Κωνσταντίνο ς) και ειπα, δείτε, βρήκα μια θαμμένη εκκλησία και κάποιος ειπε πως λίγο παραπέρα κάποτε βρισκόταν μια εκκλησία θαμμένη που ήρθε στο φως, αλλά ποτέ κανείς δεν είχε βρει αυτό το βυζαντινό καμπαναριό, και έσκαψα ώσπου το καμπαναριό ενώθηκε με την ήδη ξεθαμμένη εκκλησία, και έμεινα εκεί ψηλά, σα να ήταν το σπίτι μου, και ένιωθα μεγάλη γαλήνη και ηρεμία και από κει ψηλά παρακολουθούσα τη λειτουργεία της εκκλησίας.
Δεν ξέρω αν ειναι τυχαιο αλλα ειχα γενεθλια πριν λιγες μερες του Αγίου Φανουρίου και τον παρακάλεσα να μου φανερώσει αυτόν που αγαπώ και έχει φύγει.
Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο όνειρο. Να βρω μια πηγή με νερό και μια εκκλησία μέσα στο χώμα!

σ΄ευχαριστώ.
Απάντηση
Νάντια
0 # Νάντια 30-08-2012 08:55
Γεία σας,
με λένε Νάντια και είδα το βράδυ στον ύπνο μου οτι ήμουν στο χωριό με τις φίλες μου ντυμένες με τα καλά μας καθώς είχαμε γυρίσει από την εκκλησία και ξαφνικά είδαμε κάποιον να μας παρακολουθεί..ό ταν τον χάσαμε απ'τα μάτια μας είδαμε ένα αγριεμένο σκυλί που ερχόταν κατά πάνω μας αλλά όμως κυνηγούσε μόνο εμένα..είδα επίσης οτι με δάγκωσε..και για να γλυτώσω μπήκα μέσα σ'ένα σπίτι που έλεγαν οτι κάποιος πέθανε..επίσης οτι έχασα τα παπούτσια μου..σας παρακαλώ πείτε μου τι σημαίνουν όλα αυτά... :-? :sigh:
Απάντηση
αγαπη
+3 # αγαπη 27-09-2012 10:14
γεια σας ο παππουςμου εχει παιθανει πριν δεκα χρονια και τον αγαπουσα πολυ. αποψε λοιπον ειδα στον υπνο μου οτι ημουν στο πατρικο μου σπιτι. ηταν νυχτα και ο καιρος απο βροχη.... το ξερω γιατι φορουσα αρβυλες μαυρες και ηταν μουσκεμα. ανεβαινοντας σπιτι (εχουμε σκαλα) ηθελα να αλλαξω για να ξαναβγω. ηταν πολυ αργα η ωρα και προσπαθουσα να το πω με τροπο οτι θα βγω παλι μη μου την πουν. παρεπιπτοντως το σπιτι μεσα ειχε πολυ φως. την ωρα που εβγαζα τις αρβυλες ακουω μια φωνη οχι εντελως γνωριμη να μου φωναζει αγαπη (το ονομα μου) δυο η τρεις φορες. κατεβηκα και μεσα στο σκοταδι ειδα κατι ανθρωπους εκει καταλαβαινω και τον παππου μου και του μιλησα στην αρχη δεν ερχοταν στο μερος μου αλλα τον ρωτησα τρεις φορες αν με φωναξε στο τελος μου απαντησε οτι ναι αυτος με φωναξε γιατι ηθελε να με χεραιτησει πριν φυγει ομως του ειπα να μην φυγει η να παω και γω μαζι τον αγκαλιασα τον φιλησα στο μαγουλο και εκλαιγα συνεχεια στην ερωτηση μου να παω μαζι μου ειπε ελα και του απαντησα πως να ρθω δεν ξερω τον τροπο και μου λεει ειναι πολυ ευκολο αν θες και θα ξαναρθω να παμε.......
αυτο ηταν το ονειρο μου νιωθω πολυ περιεργα γιατι πραγματικα ηθελα να παω μαζι του και ενιωθα πολυ χαρουμενη ομως απο την ωρα που ξυπνησα νιωθω περιεργα
Απάντηση
Γεωργία
0 # Γεωργία 27-09-2012 20:20
Γεια σας.
Ειχα γραψει και μια αλλη φορα για ενα ονειρο μου και μου ειχε σταλθει με e-mail οτι μου απαντησατε αλλα δν βρισκω την απαντηση :sad:
Τελος παντων ειδα ενα πολυ περιεργο ονειρο..
Εδω και ενα ονειρο μενω Σουηδια αλλα σε αυτο το ονειρο ειμαι Ελλαδα.
Ημουνα στην παλια μου γειτονια.
Εξω απο το σπιτι μας υπαρχει ενα μικρο δρομακι.
Οπου πηγαινα με ακολουθουσε ενας σκυλος (φαινοταν μικρος αλλα ηταν πολυ αγριος).
Ετρεχα να ξεφυγω αλλα με ακολουθουσε παντου.. Μετα εφυγα απο μια πορτα που δεν εχω ξαναδει και ειδα το σκυλι να ερχεται καταπανω μου.
Στην αρχη αρχισε να με γλειφει αλλα μετα πηγε να με δαγκωσει.
Ξαφνικα εμφανιστηκε ενα πιο μεγαλο σκυλι.
Αυτο το σκυλι το ξερω πολυ καλα ηταν της θειας μου και πεθανε περιπου πριν 2 ή 3 χρονια.
Τι μπορει να σημαινει¨?
Ευχαριστω που το διαβασατε!
Απάντηση
ΔΙΟΝΥΣΙΑ
0 # ΔΙΟΝΥΣΙΑ 02-10-2012 15:44
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ (ΠΟΥ ΞΕΡΩ) ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΝΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ) ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ,ΕΓΩ ΦΩΝΑΖΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΟΡΤΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΟΤΡΥΠΑ ΕΠΕΣΕ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ 3 ΦΟΡΕΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΦΙΔΙΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ,ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΣΑΝ ΟΧΙΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ,ΟΤΙ ΛΕΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΑΝΑΣΚΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΑΝΑΣΚΕΛΑ) ΕΧΩ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????
Απάντηση
Μαρία
0 # Μαρία 15-10-2012 05:59
Καλημέρα,
ονειρεύτηκα πως κολυμπούσα σε μια λιμνοθάλασσα... με ήσυχα νερά, αλλά γεμάτη κάτι σαν σκουλίκια! Ήταν τεράστια, γκρί και μπεζ σαν πεθαμένα. Το νερό ήταν εντελώς καλυμμένο απο αυτά. Δεν μύριζε καθόλου και όταν βούτηξα μέσα, δεν με ακουμπούσαν! Δεν τα αισθανόμουνα επάνω μου καθόλου αλλά μόνο ένιωθα τρομερή αηδία. Να προσθέσω πως το νερό ήταν γεμάτο κόσμο που κολυμπούσε και παιδιά που έπαιζαν με μπάλες..
Θα χαρώ πολύ να μου το εξηγήσετε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή σας ημέρα.
Απάντηση
Νάντια
0 # Νάντια 22-10-2012 08:13
Καλημέρα σας και κακή εβδομάδα.
Διατηρώ εδώ και 2-3 μήνες ερωτική σχέση με έναν άντρα (ας τον πούμε Γιάννη) ο οποίος έχει σχέση μακροχρόνια και βρισκόμαστε πολύ σπάνια και φυσικά κρυφά. Τώρα έχουμε να βρεθούμε ένα μήνα σχεδόν αλλά μιλάμε καθημερινά. Απόψε το βράδυ είδα στον ύπνο μου, ότι σε ένα από τα δύο σπίτια που νοικιάζω(είναι δικά μου και τα νοικιάζω σε άλλους), είχε έρθει ένας κύριος και έψαχνε εμένα κ τον Γιάννη, γιατί λέει είχαμε αγοράσει μαζί ένα λαχείο το οποίο ήθελε να δει αν κερδίζει απ ότι κατάλαβα κέρδιζε αλλά δεν ξέραμε τι ποσό. Μου είπε και έναν αριθμό (προφανώς του λαχείου- αλλά δεν τον συγκράτησα) . Τον Γιάννη δεν τον είδα στον 'ύπνο μου παρά μόνο το όνομά του αναφέρθηκε. Στο όνειρο σκεφτόμουν για ποιόν λόγο με έψαχνε σε εκείνο το σπίτι και όχι στο δικό μου και ότι ψάχναμε να νοικιάσουμε σπίτι μαζί (άσχετο!). Πολ'ύ μπερδεμένο... ξύπνησα μετά από 2 ωρες σχεδόν...ύπνου με άσχημη διάθεση.

Τι να σημαίνει; :sad: :sigh:
Απάντηση
Νάντια
0 # Νάντια 22-10-2012 08:14
Καλή εβδομάδα* !!!!! :lol: :lol: :lol: :D
Απάντηση
ΕΙΡΗΝΗ
-2 # ΕΙΡΗΝΗ 30-10-2012 11:12
ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ( ΣΚΑΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΞΗ )ΤΗ ΜΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ?
Απάντηση
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
0 # ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 09-11-2012 11:23
καλησπερα.
σημερα ειδα ενα πολυ περιεργο ονειρο.ειδα οτι ημουν με τον φιλο μου σε μια μεγαλη παραλια και περπαταγαμε..η θαλασσα ηταν πολυ ηρεμη και στο βαθος ξεχωρισα εναν καρχαρια που κυνηγουσε μια φωκια... μετα κατι συνεβη και κοσμος ετρεχε και ανεβαινε στην εξεδρα της παραλιας. εκει ειδα τον καρχαρια σκοτωμενο...ημο υν πολυ θυμωμενη γιατι κανεις δεν μας ειχε προειδοποιησει οτι σε αυτη την παραλια υπαρχουν καρχαριες και οι ανθρωποι κολυμπουσαν ελευθερα... ξυπνησα με ενα περιεργο αγχος...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
Απάντηση
ξενια
0 # ξενια 09-11-2012 14:39
καλησπερα ! ειδα χθεσ στον υπνο μου τον νεκρο παππου μου , ηταν λεει στο σαλονι μας πεθαμενος και ενω θα επρεπε να εχει θαφτει πριν πολλους μηνες κατι εγινε και δεν θαφτηκε γιαυτον τον ειχαμε στο σπιτι . οταν μπηκα στο δωματιο ειδα τον ξαδερφο μου να του κραταει χερια και την μητερα μου με το ενα χερι να κραταει το κεφαλι του για να μην πεφτει και με το αλλο να κανονιζει σχετικα με την ταφη αλλα ηταν πολυ βαρυς και δυσκολευοντουσα ν ετσι πηρα εγω τη θεση της μητερας μου για να μιλησει αλλα μυριζε πολυ και οταν ρωτουσα γιατι δεν τον θαψαμε δεν μου απαντουσε κανεις και μετα ξυπνησα . επισης τις προαλλες ειδα πως ειμασταν στο σπιτι της πεθαμενης γιαγιας μου για την κηδεια και καθως ειμασταν στο σαλονι μου λεει μια γειτονισα σηκω να παμε στην κηδεια λεω ποια κηδεια ? και μου λεει του γρηγορη! (ο πατερας μου) μετα πηγα στην κουζινα που τον ειδα στο πατωμα και γυρω του συγγενεις και γνωστους να ψελνουν κι εγω να ουρλιαζω μεχρι που ξυπνησα . τι μπορει να σημαινουν ολα αυτα? ξυπναω συνεχεια τρομαγμενη κι ανησυχω μηπως συμβει κατι στην οικογενεια μου .. ευχαριστω προαιρετικα
Απάντηση
νικη
+2 # νικη 11-11-2012 15:19
στο ονειρο που ειδα στο υπνο μου, ονειρευτηκα τον πρωην μου (εχουμε χωρισει εδω και 3 μηνες γιατι μια αλλη τον κοριδεψε ,του ειπε διαφορα ψεματα για εμενα και αυτος πηγε και τα εφτιαξε μαζι της).Στις 2 νοεμβριου με πηρε τηλεφωνο να μου ζητησει συγνωμη για τον τροπο που μου μιλησε και μου φερθηκε.
Εγω εχθες ονειρευτηκα πως ημασταν ξανα μαζι...μας ειδε ο πατερας μου και μας ειπε να παμε στο σπιτι του να κατσουμε μεχρι τις 11:30...Αυτος ομως δε μπορουσε γιατι ειχε πολυ δουλεια στο μαγζι (ομως αυτος δε δουλειει)και το πρωι μου εστειλε 3 μηνυματα ..1) σ'αγαπω,σ'αγαπω ,σ'αγαπω 2) εισαι η γυναικα της ζωης μου 3) σ'αγαπω σ'αγαπω σ'αγαπω.
το ονειρο τελιωσε ετσι

το πρωι που σηκωθηκα δεν ειχα κανενα μηνυμα στο κινητο
αυτος εχθες ειχε τα γενεθλια του.

θα ηθελα να μου εξηγουσατε τι σημαινει το ονειρο αυτο...εχω μπερδευτει γιατι ενω τον ειχα ξεχασει λιγο τωρα παλι τον θυμηθηκα....
Απάντηση
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
-2 # ΒΑΣΙΛΙΚΗ 13-11-2012 13:58
Καλησπέρα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε με ένα ονειρο που είδα πριν λίγες μέρες. ¨Ήμουν επικεψη σ΄ένα φιλικό σπίτι και μόλις βγήκα από εκεί, βρέθηκα ξαφνικά σε μία παραλία, αλλά όχι κάτω στην άμμο, ήμουν πάνω σ΄ένα στενό "πύργο" από κομοδίνα (άσπρα, της μαμάς μου, δεν ξέρω αν έχει σημασία), πολύ ψηλά για να κατέβω. Σκέφτηκα ότι θα έρθει ο άντρας μου με μια ψηλή σκάλα να με βοηθήσει, αλλά αμέσως μετά το ύψος μεγάλωσε κ άλλο, σα να ήμουν σε όροφο πολυκατοικίας! Αδύνατον να κατέβω από οπουδήποτε μόνη μου, πανικοβλήθηκα κα σκέφτηκα ότι πάει, αυτό είναι το τέλος μου, θα μείνω εδώ μόνη και αβοήθητη μέχρι να πεθάνω!!! Μετά ξύπνησα και δεν δόθηκε λύση τελικά... Αν μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε με κάποια εξήγηση, θα το ήθελα πολύ γιατί έχω πολύ άγχος τι δείχνει αυτό το όνειρο... Ευχαριστώ.
Απάντηση
κάλλια
+1 # κάλλια 18-11-2012 06:20
καλήμέρα,

είδα το βράδυ ότι ήμουν ετοιμόγεννη και περίμενα σε χώρο νοσοκομείου/μαι ευτηρίου να γεννήσω δίδυμα. Ήμουν εκεί κάποιες μέρες ως προετοιμασία, δεχόμουν επισκέψεις και μάλιστα υπολόγιζα ότιτα παιδιά μου θα γεννιόντουσαν 14 Ιουλίου και θα ήταν Καρκίνοι. Δε θυμάμαι εαν θα ήταν ενα και ένα ή ιδίου φύλου γιατί θυμάμαι να συζητάω για τα παιδιά με τους δικούς μου.

Είναι απο τις ελάχιστες φορές που θυμάμαι όνειρο και ακόμα σπανιότερα λεπτομέρειες!

Ευχαριστώ πολύ
Απάντηση
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
-1 # ΒΑΣΙΛΙΚΗ 19-11-2012 13:51
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ MAIL ΜΟΥ;; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Απάντηση
Εφη
0 # Εφη 19-11-2012 17:33
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
ειδα οτι πηγα σε ενα δωματειο κ ηταν μεσα αυτος που μου αρεσει (αυτος δεν με ξερει) και αυτος φορουσε μια μαυρη μπλουζα και με αγκαλιασε...ητα ν ονειρο αλλα αισθανθηκα την πλατη του και τα χερια του λες και τον αγκαλιζα στα αληθεια...τι σημαινει αυτο?
(σας παρακαλω να με ειδοποιησετε και με μυνημα αλλα και απο δω σε περιπτωση που δεν μπορω ν τ δω απο το e-mail) :-)
Απάντηση
KΡΙΝΟΣ 21
0 # KΡΙΝΟΣ 21 21-11-2012 09:34
Kαλημέρα είδα το εξής όνειρο ξημερώνοντας 21/11 ,να σας πω πρωτα οτι εχω χωρισει με το φιλο μου εδω και 3 μηνες με δικη του αποφαση μετα απο σχεση 3 ετων.Το ονειρο εχει ως εξής:ειμασταν σπιτι μου στη τραπεζαρια μαζι με τη μαμα μου και ειχαμε καλεσμενους τον αδερφο και τη νυφη του πρωην.Φαινοταν να περναμε καλα και καποια στιγμη καποιος ειπε οτι καποιος λειπει.Και αυτος που ελειπε ηταν ο πρωην μου και τοτε του στελνω ενα μνμ στο κινητο: μονο εσυ λειπεις απο εδω ,ελα.Μετα ξυπνησα αλλα ειχα την αισθηση οτι θα ερχοταν σπιτι μου .Εχω και μια ερωτηση να σας κανω ισχυει οτι τα ονειρα που βλεπεις οταν ξημερωνει μερα γιορτης ειναι σημαδιακα ? ευχαριστω και περιμενω απαντηση σας
Απάντηση
Zoi Andreou
0 # Zoi Andreou 09-12-2012 10:43
eida pses oti vriskomoun sto nosokomeio gia kati e3etaseis,vre8i ka 3afnika me orrous sta xeria,-oti taxa eixa karkino,ki eprepe na meinw mesa,kai den ftannei pou imoun xalia psyxologika kai swmmatika,ekein i tin wra mia kopella pe8ane enw egxeirizotan... TI SIMENEI,3YPNISA POLY TARAGMENI.
Απάντηση
Έφη
+1 # Έφη 15-12-2012 06:29
καλημέρα!
Είδα ό,τι στο στηθος μου είχαν φυτρώσει ομορφα πρασινα λουλουδια. Τα'εβγαζα χωρις να με πονάνε. Αλλά άφηναν σημάδια. Μήπως μπορείτε να μου δώσετε την ερμηνεία του ονείρου;
Απάντηση
Άννα
+1 # Άννα 08-01-2013 07:55
Καλημέρα είδα στο ονειρό μου ότι καθόμουν δίπλα σε ένα διπλό κρεβάτι στρωμένο με εκείνον που αγαπάω και επάνω στο κρεβάτι είχε ένα καθαρό εσώρουχο κόκκινο θα μου πείτε τι είναι? Ευχαρήστώ
Απάντηση
Ελισάβετ
-1 # Ελισάβετ 14-01-2013 14:27
γεια σας:)
ειδα στον υπνο μου οτι ο αδερφος μου μου φαιροταν πολυ ασχημα και πως γι'αυτο βρισκομουν σε πολυ ασχημη ψυχολογικη κατασταση και ετσι αρχισα να πηγαινω σε εναν ψυχολογο...και εκεινος μου ειπε: '' εισαι σε τοσο ασχηνη ψυχολογικη κατασταση που θα αυτοκτονουσες'' και εγω του ειπα οτι αποκλειεται...κ αι ξαφνικα με παιρνει απο το χερι και βρισκομαστε στην κορυφη ενος ουρανοξυστη να τρεχουμε προς τον γκρεμο..και τελευταια στιγμη πριν πηδηξω με τραβαει αποτομα απο το χερι,με σωζει και μου λεει ''ειδες που θα αυτοκτονουσες?' ' και μετα ξυπνησα..τι μπορει να σημαινει?
Απάντηση
ΜΑΡΑΙΑ
0 # ΜΑΡΑΙΑ 10-02-2013 21:22
h mama moy eide thn adelfh egklobismenh se ena asanser kai fvnaze bohueia
Απάντηση
ioanna
0 # ioanna 17-03-2013 18:09
;-) Γεια σας, είδα στο όνειρο μου, οτι ο εδελφος μου θα έκανε 1 επέμβαση δύσκολη την έκανε βεβαια, αλλο το ανχος μου στο όνειρο μέχρι να τα καταφέρει ηταν αδιανόητο....ευ χαριστω για το χρονα σας. :-)
Απάντηση
μαριαννα
0 # μαριαννα 28-03-2013 17:32
Το ονειρο μου ειναι λιγο αστειο αλλα και παραξενο.
1)Ας το παρουμε απο την αρχη.
Στην αρχη ειδα πως στην γειτωνια μου ειχε γινει ενας φονος και ο δολοφονος ειχε αφησει μια φοτογραφια του πατερα μου.Ετσι,ειρθαν οι αστυνομικοι και τον ζητησαν!εγω ειχα μεινει αφωνη και βγηκα εξω με την κολλητη μου.Ετσι πως προχοραγαμε ειδαμε ενα εγκαταλελημενο σπιτι και αποφασισαμε να ανεβουμε εκει που ανεβαιναμε προς την ταρατσα πιαστηκε το φορεμα μου σε κατι καλωδια και φωναζα αλλα στην πραγματικοτητα ηταν λες και πνιγμουν δεν εβγαζα αχνα παρα μονο ενα σαν βριχνιασμα.Αυτο ειναι το πρωτο ονειρο το δευτερο ειρθε πολυ αποτομα και ανεξηγητα στο κεφαλι μου , λες και βρεθηκα σε αλλο κοσμο στα καλα του καθυμενου.Αλλαξ α περιβαλλον.
2)Λοιπον,ειμαι ερωτευμενη με τον πρωην μου πως χωρησαμε γτ τν απατησα και τωρα περιμενω να μου απαντησει στο αν θα ειμαστε μαζι(με εδωσε αλλη μια ευκαιρια).Ειδα λοιπον οτι ειχαν ερθει εκεινος,η φιλη μου, και δυο αγορια που μου ζητησαν προσφατα να κανουμε κατι.Ειχαμε κατσει ολοι σε κατι καρεκλες και παιζαμε με κατι ασπρο που δεν προσεξα τι ειναι μαλλον μαντιλι.Το αγορι με το οποιο ειμαι ερωτευμενη φορουσε πατινια και τα εβγαλε για αγνωστο λογο..Ετσι οπως επαιζε με το κινητο του με τραβηξε φοτογραφια και εκει κατατρομαξα! ειδα πως μου ειχε τρεξει το μολυβι και πως ημουν μονοφρυδι!! Απαντηστε μου γρηγορα γτ εχω ανυσηχησει πολυ!ειναι ελλατοματικο το "Ο" ΣΥΓΝΩΜΗ . :-? :oops:
Απάντηση
μαριαννα
0 # μαριαννα 28-03-2013 17:36
Παραθέτοντας μαριαννα:
Το ονειρο μου ειναι λιγο αστειο αλλα και παραξενο.
1)Ας το παρουμε απο την αρχη.
Στην αρχη ειδα πως στην γειτωνια μου ειχε γινει ενας φονος και ο δολοφονος ειχε αφησει μια φοτογραφια του πατερα μου.Ετσι,ειρθαν οι αστυνομικοι και τον ζητησαν!εγω ειχα μεινει αφωνη και βγηκα εξω με την κολλητη μου.Ετσι πως προχοραγαμε ειδαμε ενα εγκαταλελημενο σπιτι και αποφασισαμε να ανεβουμε εκει που ανεβαιναμε προς την ταρατσα πιαστηκε το φορεμα μου σε κατι καλωδια και φωναζα αλλα στην πραγματικοτητα ηταν λες και πνιγμουν δεν εβγαζα αχνα παρα μονο ενα σαν βριχνιασμα.Αυτο ειναι το πρωτο ονειρο το δευτερο ειρθε πολυ αποτομα και ανεξηγητα στο κεφαλι μου , λες και βρεθηκα σε αλλο κοσμο στα καλα του καθυμενου.Αλλαξα περιβαλλον.
2)Λοιπον,ειμαι ερωτευμενη με τον πρωην μου πως χωρησαμε γτ τν απατησα και τωρα περιμενω να μου απαντησει στο αν θα ειμαστε μαζι(με εδωσε αλλη μια ευκαιρια).Ειδα λοιπον οτι ειχαν ερθει εκεινος,η φιλη μου, και δυο αγορια που μου ζητησαν προσφατα να κανουμε κατι.Ειχαμε κατσει ολοι σε κατι καρεκλες και παιζαμε με κατι ασπρο που δεν προσεξα τι ειναι μαλλον μαντιλι.Το αγορι με το οποιο ειμαι ερωτευμενη φορουσε πατινια και τα εβγαλε για αγνωστο λογο..Ετσι οπως επαιζε με το κινητο του με τραβηξε φοτογραφια και εκει κατατρομαξα! ειδα πως μου ειχε τρεξει το μολυβι και πως ημουν μονοφρυδι!! Απαντηστε μου γρηγορα γτ εχω ανυσηχησει πολυ!ειναι ελλατοματικο το "Ο" ΣΥΓΝΩΜΗ . :-? :oops:

Παραθέτοντας μαριαννα:
Το ονειρο μου ειναι λιγο αστειο αλλα και παραξενο.
1)Ας το παρουμε απο την αρχη.
Στην αρχη ειδα πως στην γειτωνια μου ειχε γινει ενας φονος και ο δολοφονος ειχε αφησει μια φοτογραφια του πατερα μου.Ετσι,ειρθαν οι αστυνομικοι και τον ζητησαν!εγω ειχα μεινει αφωνη και βγηκα εξω με την κολλητη μου.Ετσι πως προχοραγαμε ειδαμε ενα εγκαταλελημενο σπιτι και αποφασισαμε να ανεβουμε εκει που ανεβαιναμε προς την ταρατσα πιαστηκε το φορεμα μου σε κατι καλωδια και φωναζα αλλα στην πραγματικοτητα ηταν λες και πνιγμουν δεν εβγαζα αχνα παρα μονο ενα σαν βριχνιασμα.Αυτο ειναι το πρωτο ονειρο το δευτερο ειρθε πολυ αποτομα και ανεξηγητα στο κεφαλι μου , λες και βρεθηκα σε αλλο κοσμο στα καλα του καθυμενου.Αλλαξα περιβαλλον.
2)Λοιπον,ειμαι ερωτευμενη με τον πρωην μου πως χωρησαμε γτ τν απατησα και τωρα περιμενω να μου απαντησει στο αν θα ειμαστε μαζι(με εδωσε αλλη μια ευκαιρια).Ειδα λοιπον οτι ειχαν ερθει εκεινος,η φιλη μου, και δυο αγορια που μου ζητησαν προσφατα να κανουμε κατι.Ειχαμε κατσει ολοι σε κατι καρεκλες και παιζαμε με κατι ασπρο που δεν προσεξα τι ειναι μαλλον μαντιλι.Το αγορι με το οποιο ειμαι ερωτευμενη φορουσε πατινια και τα εβγαλε για αγνωστο λογο..Ετσι οπως επαιζε με το κινητο του με τραβηξε φοτογραφια και εκει κατατρομαξα! ειδα πως μου ειχε τρεξει το μολυβι και πως ημουν μονοφρυδι!! Απαντηστε μου γρηγορα γτ εχω ανυσηχησει πολυ!ειναι ελλατοματικο το "Ο" ΣΥΓΝΩΜΗ . :-? :oops:

απαντηστε μου στο e-mail,ευχαριστ ω! :-)
Απάντηση
Κατερίνα
0 # Κατερίνα 31-03-2013 08:03
Είδα πως είχα φύγει από τη δουλειά μου και βρέθηκα στο Πειραιά,έμοιαζε με νησί.Ανέβαινα ανηφόρες κοιτούσα τη θάλασσα παρόλα αυτά είχα άγχος επειδή δούλευα το απόγευμα και δεν ήξερα εάν θα προλάβω να πάω.Εχασα την αίσθηση του χρόνου και δεν πήγα το απόγευμα στη δουλειά.Έπειτα βρέθηκα σε ένα σπίτι ζούσα εκεί εδώ και μέρες αλλά δεν ήταν δικό μου,μου το είχε δώσει ένας γνωστός μου.Ήταν μεγάλο,ωραίο σπίτι και ήμουν εκεί με τον σύντροφο μου,κοιμόμουν και όταν ξύπνησα είδα πως είχε κάνει αλλαγές στο σπίτι,άλλαζε τα έπιπλα,είχε ανοίξει όλα τα δωμάτια του σπιτιού και μου έδειχνε τους χώρους που είχε.Παρόλο που έμενα εκεί,δεν το είχα κάνει μόνη μου.Είχε όμορφα χρώματα,ωραία έπιπλα και πολύ φως.Ανοίξαμε τη πόρτα μαζί,αυτή που οδηγούσε στο ένα μπαλκόνι.Είχε έπιπλα στο μπαλκόνι καινούργια αλλά σκονισμένα.Είχε ωραία θέα αλλά ήταν ισόγειο.Επειτα βρεθήκαμε στο άλλο μπαλκόνι το οποίο ήταν ψηλό σε αντίθεση με το άλλο έβλεπε στη θάλασσα δεν θυμάμαι τη χρώμα είχε ήταν ήρεμη όμως.Είχε μια απλώστρα εκεί την οποία έβγαλε ο σύντροφος μου ,για να μην χτυπήσω.
Απάντηση
Μαρία
+1 # Μαρία 07-04-2013 10:03
είδα δύο όνειρα...

στο ενα ημουν μεσα στο σπιτι μου και εψαχνα την ασπρη γατα μου που στην πραγματικοτητα ειναι αρσενικια αλλα στο ονειρο ειχα την εντυπωση οτι ηταν θυλικια.. τελος παντων την εψαχνα για να την δολοφονισω και ρωταγα με αγρια φωνη που ειναι το κ***γατο και τελος παντων σε καποια φαση το βρηκα και ειπα.. "νταξει δε πειραζει ας του δωσω μια δευτερη ευκαιρια" και το αφησα να φυγει..

στο αλλο ονειρο ειδα οτι το ψυγειο μου ηταν γεματο με χυμους φραουλα και κανονικες φραουλες και εξω απ το ψυγειο δλδ διπλα στο τραπεζι ηταν χυμοι βερικοκο..

ευχαριστω πολυ περιμενω απαντηση σας!
Απάντηση
ΕΛΛΗ
0 # ΕΛΛΗ 07-04-2013 13:12
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ

"ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΠΑΛΙΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑΣ .
ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΝΕΚΡΗ. ΠΗΓΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΠΗΘΩ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ Η ΜΙΑ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ Η ΑΛΛΗ ΜΕ ΑΠΕΥΦΥΓΕ ΣΥΝΕΧΩΣ"

ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΠΕΙΡΕΑΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ
Απάντηση
Μαρία
0 # Μαρία 10-04-2013 11:28
[quote name="Μαρία"]εί δα δύο όνειρα...

στο ενα ημουν μεσα στο σπιτι μου και εψαχνα την ασπρη γατα μου που στην πραγματικοτητα ειναι αρσενικια αλλα στο ονειρο ειχα την εντυπωση οτι ηταν θυλικια.. τελος παντων την εψαχνα για να την δολοφονισω και ρωταγα με αγρια φωνη που ειναι το κ***γατο και τελος παντων σε καποια φαση το βρηκα και ειπα.. "νταξει δε πειραζει ας του δωσω μια δευτερη ευκαιρια" και το αφησα να φυγει..

στο αλλο ονειρο ειδα οτι το ψυγειο μου ηταν γεματο με χυμους φραουλα και κανονικες φραουλες και εξω απ το ψυγειο δλδ διπλα στο τραπεζι ηταν χυμοι βερικοκο..

ευχαριστω πολυ περιμενω απαντηση σας! στειλτε μου στο email μου αν μπορειτε
Απάντηση
dimitra
+1 # dimitra 11-04-2013 17:52
ΜΕ ΕΙΔΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ.ΦΟΡΑΓΑ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ.ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΒΓΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΜΟΝΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
Απάντηση
ευανθια
+1 # ευανθια 27-04-2013 11:26
Γεια σας, εγω ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν σε μια καφετερια με μια φιλη μου και οταν εφευγα πια ο σερβιττορος μου εδωσε ενα παγωτο χωρις να το εχω αγορασει οταν αρχισα να το τρωω ειχε μεσα ενα χαρτακι με ερωτικα στοιχακια ,μετα απο εκει ειδα οτι πηγα σε μια αλλη καφετερια που ηταν ο αδερφος της φιλης μου εκει με την παρεα του οπου εκει ειναι και το αγορι που μου αρεσει...Εβλεπα οτι ειχα βαλει το κεφαλι μου πανω στον ωμο του και αυτος σε μια στιγμη με φιλησε στο κουτελο...Μετα καταλαβα απλα οτι του αρεσα.. (σχετικα με το παγωτο δεν νομιζω να το εκανε αυτος)...Τι σημαινει?
Απάντηση
agnostos1
+4 # agnostos1 19-05-2013 13:50
Εγώ εψές είδα όνειρο, πως μέσα στο σπίτι μου από το πουθενά είχε 2 φίδια, ενα κίτρινο και ένα μαυρο.. το κίτρινο ήταν στο μπάνιο, και όταν το είδα με την μάνα μου μου είπε στο όνειρο πως ο πατέρας μου το άφησε εκεί επίτιδες, το παραμελίσαμε, και λίγο πριν την πόρτα του σαλονιού ήταν το μαύρο πάνω στο τείχο, το πλησίασε η μάνα μου, και όπως πήγε το φίδι να την δαγκώσει, την τράβηξα πίσω... αυτά θυμάμαι.. πρώτη φορά βλέπω τέτοιο όνειρο...
Απάντηση
Gloria
+2 # Gloria 22-05-2013 18:31
Καλησπερα.. χθες το βραδυ ειδα ενα πολυ περιεργο ονειρα και με φοβησε αρκετα.. βασικα δεν μπορω ννα το εξηγησω ακριβως..θυμαμα ι οτι κοιμομουν στο κρεβατι μου και για καποιο λογο μεσα στο ονειρο ξυπνησα φοβησμενη και προσπαθουσα να σηκωθω απο το κρεβατι μου αλλα στη αρχη δεν μπορουσα και μολις καταφερα να σηκωθω ξυπνησα αλλα μετα καταλαβα οτι παλι ξυπνησα σε ονειρο οπου παλι προσπαθουσα να σηκωθω αλλα παλι δεν μπορουσα, καποια στιγμη τ καταφερα και σηκωθηκα να τρεξω στην πορτα τ σπιτιου μου για να βγω εξω και οταν ανοιξα την πορτα ξυπνησα παλι αλλα ημουν παλι σε ονειρο και παλι δεν μπορουσα να κουνησω το σωμα μου,καταφερνω να ξανα σηκωθω και οταν φτανω στη πορτα του σπιτιου τ πατερα μ αυτη την φορα ξανα ξυπναω αλλα παλι σε ονειρο και αυτη την φορα δεν μπορω να σηκωθω καθολου και ενω νιωθω οτι κουναω το σωμα μου δεν μπορω να κουνησω και ξαφνικα κοιταω το σωμα μου και ενω το νιωθω δεν μπορω να το δω τοτε σποσπαθουσα να πιασω το κηνιτο μου για να απρω τηλεφωνο εναν φιλο μου για βοηθεια αλλα για καποιο λογο οτι ακουμπουσα εξαφανιζοταν ενω ενιωθα οτι το κραταω..θυμαμαι να νιωθω φοβησμενη χωρις καποιο συγκεκριμενο λογο να προσπαθω να φυγω και να βρισκομαι στο ιδιο σημειο..και ηταν πολυ περιεργο να ξυπναω και μετα να καταλαβαινω οτι ειμαι παλι σε ονειρο..δεν εχω ξανα δει πιο περιεργο ονειρο και πιστεψτε με βλεπω πολλα περιεργα ονειρα..μπορειτ ε να με βοηθησετε καθολου? σημαινει κατι το ονειρο?
Απάντηση
AGGELOS  PATRA
+1 # AGGELOS PATRA 03-06-2013 06:31
ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΕΙΔ Α ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΦΙΔΑΚΙ ΜΙΚΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΙΚΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΙΔΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.. Υ.Γ. ΦΩΝΑΖΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΝΕ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ...ΔΝ ΑΚΟΥΓΟΜΟΥΝΑ. ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?..ΕΥΧΑΡΙΣΤ Ω
Απάντηση
maria
+3 # maria 13-06-2013 15:56
Χτες το βραδυ ονειρευτηκα τον πατερα μου ο οποιος ειναι νεκρος εδω και 2 χρονια και ονειρευτηκα οτι ζουσε και ηταν στο νοσοκομειο αρρωστος οπως ηταν και πριν πεθανει. Ειδα οτι πονουσε πολυ ωσπου στο τελος πεθανε. Οταν ηταν η κηδεια πηγαμε σε μια εκκλησια οπου ψαλανε τον νεκρο ο οποιος αντι να ηταν σε φερετρο ηταν σε ενα μερος που εμοιαζε πολυ με επιταφιο και θυμαμαι οτι εκλαιγα χωρις σταματημο. Μετα γυρισαμε σπιτι με την οικογενεια μου να ντυθουμε και να παμε σε μια δευτερη εκκλησια οπου θα τον ξαναεψαλαν. Στο σπιτι η μητερα μου, μου ζητουσε να φορεσω ενα μαυρο φορεμα το οποιο δεν το εβρισκα σ’ολο το σπιτι. Μετα απο ωρα το βρηκα αλλα δεν θυμαμαι αν το φορεσα. Πηγαινοντας στην δευτερη εκκλησια ηθελα να παρω τριανταφυλλα να κραταω αλλα το ανθοπωλειο ηταν κλειστο και μου εδωσαν τρια χαρτονια, ενα κοκκινο και δυο κιτρινα, και σχηματισα με αυτα 3 τριανταφυλλα και τα κρατουσα. Η εκκλησια ηταν σε ενα ανηφορικο δρομο και μολις εφτασα στην εισοδο ξυπνησα. Μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει αυτο το ονειρο?
Απάντηση
Maria
-1 # Maria 13-06-2013 16:42
Γεια σας.Αν δεις στον υπνο σου οτι παντρευεσαι με εναν αγνωστο πολυ ομορφο αντρα αλλα δεν βλεπεις τον εαυτο σου με το νυφικο και ουτε την εκκλησια μονο την αιθουσα δεξιωσεων και ο γαμπρος φορουσε κιτρινο πουκαμισο ή κουστουμι δε θυμαμαι τι σημαινει αυτο?
Απάντηση
errika
+1 # errika 03-07-2013 15:55
καλησπέρα! είδα στο όνειρο μου ότι έπρεπε να πετάξω κάπου με την μαμά μου και την ξαδέλφη μου και χάσαμε το αεροπλάνο για την μαμά μου.ήμουν πολύ στεναχωριμένη και έκλαιγα και κατηγορούσα την μαμά μου. Ανανγαστηκά περιμέναμε την άλλη πτήση.και εκεί που περιμέναμε γυρίζω και βλέπω ξάπλα τον πεθαμένω πατέρα μου να τραγουδάει και να περιμένει και αυτός μαζί μας. αναροτήθηκα γιατί και ο μπαμπάς περιμένει μαζί μας και έτσι ξύπνησα μες στο κλάμα.
Ευχαριστώ πολύ.Περιμένω την απαντησή σας!
Απάντηση
Σοφια
+1 # Σοφια 19-07-2013 17:59
Καλησπερα σας,
τελευταιως μια με μια βασικα βλεπω στον υπνο μου το ατομο το οποιο με απασχολει εδω και τεσσερα χρονια. με το συγκεκριμενο ατομο ετυχε πολλες φορες να βρεθουμε...ξερε τε τι εννοω, ομως η σιωπη του με απασχολει δεν εξηγητε στα ισια αλλα τα ματια του αλλα λενε και δεν πεφτω ποτε εξω.το λοιπον στο ονειρο μου ειδα πως ημασταν σε ενα παρτυ που γινοταν στο δημοτικο σχολειο το οποιο πηγαινα, ηταν ολοι η πρωην συναδελφοι και ολες οι ταξεις γεματες.ξαφνικα βλεπω το ατομο αυτο με βλεπει και αυτος και για να μην καταλαβει τιποτα κανενας ειπαμε απλα ενα γεια. το ατομο αυτο στην πραγματικοτητα εχει μακρυ μαλλι καστανο και στο ονειρο ηταν κοντο σποντα. οταν τελειωσε το παρτυ βρεθηκαμε μονοι αρχισαμε να μιλαμε και να του λεω καποια απωθημενα τα οποια κραταω μεσα μου 4 χρονια μετα οπως μιλουσαμε ξαφνικα τωρα ηταν γυμνος και τον φιλουσα συνεχως στο στηθος και το απολαμβανα γιατι και αυτος το εκανε με.παθος και με φιλουσε και αυτος η εκφραση στο προσωπο του ηταν παθιασμενη. οπως τον φιλουσα στο στηθος βγαζει προφυλακτικο και το φοραει ειδα το πεος του και ηταν πολυ μικρο. δεν προλαβαμε να κανουμε κατι γιατι ερχονταν αυτοκινητα που ειχαν χασει το δρομο και καναν επαναστροφη..πρ οσπαθουσα να κρυφτω εγω να μην με δουν μαζι του με τυλιγμενο το σεντονι και ετρεχα οπουδηποτε να κρυφτω... τι σημενει το γυμνο σε αυτον?? και το παθος μας?? που στην πραγματικοτητα νομιζω υπαρχει αλλα κατι τον τραβαει πισω.... και ολα τα ονειρα μου με αυτο το ατομο ειναι σχεδον τα ιδια..με τροπο προσπαθει να με κοντεψει και εγω το καταλαβω και πεζουμε παιχνιδι
Απάντηση
Αντωνία
-1 # Αντωνία 21-07-2013 16:48
Γεια σας! Είδα στον ύπνο μου τη μητέρα μου να μου δίνει ένα τριαντάφυλλο! Εγώ το πήρα και εκείνη με αγκάλιασε και με φίλησε! Μετά αντιλήφθηκα ότι βρισκόμασταν σε ένα χώρο σαν αρχαίο θέατρο και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα. .. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Απάντηση
κωστας χριστιανος
+3 # κωστας χριστιανος 21-07-2013 21:49
γεια σας
ειδα οτι ημουν σπιτι μου και κοιμομουν στο δωματιο μου και ξαφνικα βλεπω 2 αγνωστουσ αντρεσ και τουσ ακουω να σχεδιαζουν για τον θανατο μου(δεν θυμαμαι τι ελεγαν) και καπωσ εγινε και πηγα στο σαλονι οπου ηταν μια ιεροδουλη που μαλλον ηταν η γυναικα ενος απο τους αντρες και ειπαν οτι την γαμ... και ηθελαν να με σκοτωσουν για αυτο τον λογο(ειδα στα ματια τησ γυναικας οτι τησ αρεσε αυτο που τησ ειχα κανει και δεν ηθελε "την τιμωρια μου").Οταν εφυγε ο αντρασ τησ πηγα και βιασα τον φιλο του .Με κυνηγουσαν μετα στη γειτονια μου και ενω ετρεχα γρηγορα δεν μπορουσα να φωναξω ζητουσα βοιθεια απο τουσ γειτονεσ μου αλλα δεν με ακουγαν και πηγα σε εναν στυλο της ΔΕΗ και ειδα αφισοκολλημενα τα πρωσοπα τουσ και ελεγαν οτι εινια μπλεγμενοι με πορνεσ και ναρκωτικα πλησιασα τοτε καποιους απο τους γειτονες μου και τουσ ζητησα να παρουν το 100 ξεσηκωθηκαν αλλα δεν το πηραν και ετρεχα ετρεχα...ειχαν χαθε...και σε μια στροφη στην γειτονια μου ειδα το αμαξι μασ(μπλε L200 το ειχαμε τρακαρει την Μ.βδομαδα και το ειδα να ειναι παλυ ορθιο και καταλαβα πωσ ειναι με τουσ"εχθρους" αλλα ηθελε να εινια μαζι μου)(παντα βρισκομουν στην γειτονια μου)...οταν με βρηκαν σκεφτηκα να παω στο σπιτι ενος φιλου μου που ημουν σιγουρος 100% οτι θα πηγενα εκει και θα τουσ σκοτωναμε(μαλισ τα σκεφτηκα πωσ θα ειναι το σπιτι μετα που θα τουσ σκοτωναμε γεματο αιματα και εμεισ με τα οπλα στο χερι...) αλλα τελικα εστριψα και πηγα σε ενος αλλου φιλου μου και του φωναζα ενω παραλληλα ετρεχα αλλα δν ηταν εκει (σκεφτικα πωσ θα ηταν στο γυμναστηριο) και φωναζα το ονομα του και απο το απεναντι σπιτι φωναζε ενασ μικροσ...τι..ελ α..σε ακουω...και γυριζω και βλεπω εναν αντρα που εκανε χρηση ναρκωτικης ουσιας να με κυνηγαε(ηταν κατασπρος μικροκαμωμενοσ με καμπουρα και φορουσε ενα χρωματιστο σκουφακι) και ενω εγω τρεχω με ολη μου την δυναμη αυτοσ πηγενε περπατοτωντασ και με εφτανε...αλλα ξυπνησα πριν με ποιασει...σημει ωση ο αντρασ που βιασα ηταν 2 μετρα γομαρι και οταν τον βιαζα φωναζε ικαροσ...
Απάντηση
ΝΙΚΟΣ
0 # ΝΙΚΟΣ 22-07-2013 07:23
ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΦΟΥΓΑΤΙΣΑ
Απάντηση
δεσποινα καλλινικιδο
-1 # δεσποινα καλλινικιδο 22-07-2013 10:06
Εδω κ χρονια ημουν ερωτευμενη μ ενα παλικαρι τ οποιο εδω κ 10 μηνες εχει σκοτωθει..εχθες τ βραδυ τον ειδα στν υπνο μ πως ειχε ερθει σπιτι μ κ τ ελεγα πως ειναι δυνατον ν σ βλεπω αφου εισαι πεθαμενος?κ μ ελεγε πως οι νεκροι μετα απο 40 ημερες ξανα ζωντανευουν κ ημασταν συνεχεια μαζι κ μ φιλησε στ στομα γτ ηξερε πως ημουν ερωτευμενη μαζι τ κ στ τελος επρεπε ν φυγει ξανα κ εκλεγα ασταματητα..γιν εται ν μ απαντησετε εδω περα?γιατι εχω ξεχασει τν κωδικο απο τ e-mail μ σας παρακαλω πολυ..ευχαριστω για τν κατανοηση
Απάντηση
Ντίνα
0 # Ντίνα 10-08-2013 19:31
είδα να περπατώ σε δρόμο που οδηγεί σε νεκροταφείο. μετά απο λίγο καιρό πέθανε ο παππούς μου. Σας παρακαλώ εξηγήστε.
Απάντηση
Selman
0 # Selman 10-08-2013 22:18
γεια σας. ειχα δει στον υπνο μου ενα ασπρομαυρο αλογο να περπατα στα δυο του ποδια σαν να ηταν ανθρωπος. τι μπορει να συμαινει αυτο παρακαλω πειτε μου. ευχαριστω εκ των προτερων
Απάντηση
αννα
+1 # αννα 12-09-2013 11:19
Πριν κατι μερες..ειδα ακριβως κατω απ την πορτα,να στεκεται μια ψηλη πολυ ομορφη γυναικα μαυροφορεμενη και να με καρφωνει με το βλεμμα της ακινητη. οταν ενιωσα οτι δεν ηταν καλη παρουσια το προσωπο της αγριεψε και εκανε αργα και σταθερα βηματα προς το μερος μου.παρ ολο που φωναζα δεν μπορουσα να κουνηθω.εφτασε απο πανω μου και ξυπνησα απο πονο γιατι μου εβαλε κατι σαν μαχαιρι στο στομαχι.το ενιωσα να με τρυπαει.ευτυχως ξυπνησα αλλα το σκεφτομαι συχνα.ξερει κανεις γιατι τοσο ασχημο ονειρο??
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 12-09-2013 22:07
Παραθέτοντας αννα:
Πριν κατι μερες..ειδα ακριβως κατω απ την πορτα,να στεκεται μια ψηλη πολυ ομορφη γυναικα μαυροφορεμενη και να με καρφωνει με το βλεμμα της ακινητη. οταν ενιωσα οτι δεν ηταν καλη παρουσια το προσωπο της αγριεψε και εκανε αργα και σταθερα βηματα προς το μερος μου.παρ ολο που φωναζα δεν μπορουσα να κουνηθω.εφτασε απο πανω μου και ξυπνησα απο πονο γιατι μου εβαλε κατι σαν μαχαιρι στο στομαχι.το ενιωσα να με τρυπαει.ευτυχως ξυπνησα αλλα το σκεφτομαι συχνα.ξερει κανεις γιατι τοσο ασχημο ονειρο??

Λυπάμαι αλλά το όνειρό σου είναι λίγο άσχημο και να έχεις το νου σου γιατί κάποια μεγάλη στενοχώρια σε περιμένει. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που είδες σημαίνει πως απειλείσαι από κάποιον μεγάλο εχθρό, που θέλει να σου κάνει κακό. Πρόσεχε λίγο τα άτομα που βρίσκονται γύρω σου και σιγά-σιγά θα το ξεπεράσεις.
Απάντηση
κλερη
0 # κλερη 13-09-2013 11:36
γειαα σας...
χθεσ ειδα στον υπνο μου το αγορι που μου αρεσει...ειμαστ αν μαζι βολτα σαν φιλοι... και ξαφνικα αρχιζι να προσπαθει να με αγγαλιασει και να με φιλεισει αλλα εγω τον απεφευγα....μετ α φιλιθηκαμε τελικα..

τι σημενει αυτο το ονειρο????
Απάντηση
Ειρήνη
-1 # Ειρήνη 13-09-2013 11:52
Καλησπέρα σας. Έίδα χτες οτι ήταν ένα λεωφορείο σταματημενο, με νέους άνδρες μέσα που οι φανέλες που φορούσαν ήταν κατακόκκινες, σα στολες ποδοσφαίρου. Μετά ανέβηκα καιμεγώ στο λεωφορείο αλλά δε θυμάμαι αν έφυγα...Σας ευχαριστω...
Απάντηση
ΜΑΙΡΗ
+1 # ΜΑΙΡΗ 13-09-2013 23:48
Καλησπερά σας, ειδα οτι ημουν με την γιαγια μου (η οποια ειναι εν ζωη να βρισκομαστε σε ενα μαγαζι και να δοκιμαζουμε παλτο.ομως εμενα ξαφνικα οι πλατες μου μεγαλωσαν υπερβολικα και το παλτο που φορουσα δεν μου εκανε και η γιαγια μου, εκλαξε και ελεγε πως εγινε ετσι.Τοτε εμφανιστηκε μια γριουλα ηλικιωμενη και μας ειπε να μην κλαιμε γιατι εγινα ετσι επειδη θα κανω αγορια,,Αυτο τι σημαινει? Ειναι καλο ή οτι θα εχω προβληματα εγκυμοσυνής ή θα εχουν καποιο προβλημα υγειας τα παιδια αν κανω?

Σας ευχαριστώ
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 14-09-2013 19:06
Παραθέτοντας ΜΑΙΡΗ:
Καλησπερά σας, ειδα οτι ημουν με την γιαγια μου (η οποια ειναι εν ζωη να βρισκομαστε σε ενα μαγαζι και να δοκιμαζουμε παλτο.ομως εμενα ξαφνικα οι πλατες μου μεγαλωσαν υπερβολικα και το παλτο που φορουσα δεν μου εκανε και η γιαγια μου, εκλαξε και ελεγε πως εγινε ετσι.Τοτε εμφανιστηκε μια γριουλα ηλικιωμενη και μας ειπε να μην κλαιμε γιατι εγινα ετσι επειδη θα κανω αγορια,,Αυτο τι σημαινει? Ειναι καλο ή οτι θα εχω προβληματα εγκυμοσυνής ή θα εχουν καποιο προβλημα υγειας τα παιδια αν κανω?

Σας ευχαριστώ

Το όνειρό είναι πολύ καλό και σημαίνει πως σύντομα θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου. Ακόμα και το κλάμα που είδες προμηνύει χαρές, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι άδικα είτε για την εγκυμοσύνη σου, είτε για οτιδήποτε άλλο.. Όλα θα πάνε καλά!
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 14-09-2013 19:16
Παραθέτοντας Selman:
γεια σας. ειχα δει στον υπνο μου ενα ασπρομαυρο αλογο να περπατα στα δυο του ποδια σαν να ηταν ανθρωπος. τι μπορει να συμαινει αυτο παρακαλω πειτε μου. ευχαριστω εκ των προτερων

Το όνειρό σου σημαίνει ευημερία και πλούτη, αλλά πρόσεχε να μην τα σπαταλήσεις. Επίσης, αν είσαι ανύπαντρη-ος θα αποκτήσεις καλό-ή σύντροφο, ενώ αν είσαι παντρεμένη-ος θα γευθείς την απόλυτη ευτυχία!
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 14-09-2013 19:19
Παραθέτοντας Ντίνα:
είδα να περπατώ σε δρόμο που οδηγεί σε νεκροταφείο. μετά απο λίγο καιρό πέθανε ο παππούς μου. Σας παρακαλώ εξηγήστε.

Το εξήγησες μόνη σου Ντίνα μου το όνειρο.. Δυστυχώς, προμήνυε θάνατο... :cry:
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 14-09-2013 19:23
Παραθέτοντας δεσποινα καλλινικιδο:
Εδω κ χρονια ημουν ερωτευμενη μ ενα παλικαρι τ οποιο εδω κ 10 μηνες εχει σκοτωθει..εχθες τ βραδυ τον ειδα στν υπνο μ πως ειχε ερθει σπιτι μ κ τ ελεγα πως ειναι δυνατον ν σ βλεπω αφου εισαι πεθαμενος?κ μ ελεγε πως οι νεκροι μετα απο 40 ημερες ξανα ζωντανευουν κ ημασταν συνεχεια μαζι κ μ φιλησε στ στομα γτ ηξερε πως ημουν ερωτευμενη μαζι τ κ στ τελος επρεπε ν φυγει ξανα κ εκλεγα ασταματητα..γινεται ν μ απαντησετε εδω περα?γιατι εχω ξεχασει τν κωδικο απο τ e-mail μ σας παρακαλω πολυ..ευχαριστω για τν κατανοηση

Το όνειρό σου δεν είναι καθόλου καλό και ειδικά το σημείο που σε φίλησε ο νεκρός. Πρόσεχε γιατί θα περάσεις κάποια μεγάλη στεναχώρια, αλλά θα πρέπει να είσαι δυνατή για να το ξεπεράσεις...
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 14-09-2013 19:35
Παραθέτοντας Αντωνία:
Γεια σας! Είδα στον ύπνο μου τη μητέρα μου να μου δίνει ένα τριαντάφυλλο! Εγώ το πήρα και εκείνη με αγκάλιασε και με φίλησε! Μετά αντιλήφθηκα ότι βρισκόμασταν σε ένα χώρο σαν αρχαίο θέατρο και ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα... Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Η μάνα σημαίνει προστασία και το όνειρό σου πως η χαρά και η ευτυχία θα σε συντροφεύει σε όλη σου τη ζωή. Επίσης, προμηνύει μια μακρά περίοδο κατά την οποία θα σου παρουσιαστούν κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να είσαι έτοιμη να εκμεταλλευτείς. Τέλος, καλό είναι να αγοράσεις κανένα λαχείο γιατί η τύχη -δεν ξέρεις ποτέ- ίσως σε ευνοήσει!
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 14-09-2013 19:41
Παραθέτοντας errika:
καλησπέρα! είδα στο όνειρο μου ότι έπρεπε να πετάξω κάπου με την μαμά μου και την ξαδέλφη μου και χάσαμε το αεροπλάνο για την μαμά μου.ήμουν πολύ στεναχωριμένη και έκλαιγα και κατηγορούσα την μαμά μου. Ανανγαστηκά περιμέναμε την άλλη πτήση.και εκεί που περιμέναμε γυρίζω και βλέπω ξάπλα τον πεθαμένω πατέρα μου να τραγουδάει και να περιμένει και αυτός μαζί μας. αναροτήθηκα γιατί και ο μπαμπάς περιμένει μαζί μας και έτσι ξύπνησα μες στο κλάμα.
Ευχαριστώ πολύ.Περιμένω την απαντησή σας!

Το όνειρό σου σημαίνει πως θα περάσεις κάτι δυσάρεστο, αλλά θα το ξεπεράσεις γρήγορα. Επίσης, να προσέχεις αυτούς που σε πλησιάζουν γιατί είναι πιθανό να περιβάλλεσαι από κάποια άτομα που δεν θέλουν το καλό σου.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 14-09-2013 19:52
Παραθέτοντας maria:
Χτες το βραδυ ονειρευτηκα τον πατερα μου ο οποιος ειναι νεκρος εδω και 2 χρονια και ονειρευτηκα οτι ζουσε και ηταν στο νοσοκομειο αρρωστος οπως ηταν και πριν πεθανει. Ειδα οτι πονουσε πολυ ωσπου στο τελος πεθανε. Οταν ηταν η κηδεια πηγαμε σε μια εκκλησια οπου ψαλανε τον νεκρο ο οποιος αντι να ηταν σε φερετρο ηταν σε ενα μερος που εμοιαζε πολυ με επιταφιο και θυμαμαι οτι εκλαιγα χωρις σταματημο. Μετα γυρισαμε σπιτι με την οικογενεια μου να ντυθουμε και να παμε σε μια δευτερη εκκλησια οπου θα τον ξαναεψαλαν. Στο σπιτι η μητερα μου, μου ζητουσε να φορεσω ενα μαυρο φορεμα το οποιο δεν το εβρισκα σ’ολο το σπιτι. Μετα απο ωρα το βρηκα αλλα δεν θυμαμαι αν το φορεσα. Πηγαινοντας στην δευτερη εκκλησια ηθελα να παρω τριανταφυλλα να κραταω αλλα το ανθοπωλειο ηταν κλειστο και μου εδωσαν τρια χαρτονια, ενα κοκκινο και δυο κιτρινα, και σχηματισα με αυτα 3 τριανταφυλλα και τα κρατουσα. Η εκκλησια ηταν σε ενα ανηφορικο δρομο και μολις εφτασα στην εισοδο ξυπνησα. Μπορειτε να μου πειτε τι σημαινει αυτο το ονειρο?

Το όνειρό σου προμηνύει στεναχώρια για σένα και την οικογένειά σου. Επίσης, ενδεχομένως το επόμενο διάστημα να έχεις κάποια ατυχή συναλλαγή ή κάποια αποτυχία, που θα σου προκαλέσει μεγάλο πόνο. Όπως και να 'χει πάντως, αργά ή γρήγορα να ξέρεις ότι στο τέλος θα ξεπεράσεις τις στεναχώριες και όλες τις δυσκολίες και θα γευθείς τη χαρά και την ευτυχία. Αν είσαι ανύπαντρη, θα έχεις και έναν καλό γάμο.
Απάντηση
Ελευθερία
-1 # Ελευθερία 14-09-2013 20:02
Παραθέτοντας AGGELOS PATRA:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΦΙΔΑΚΙ ΜΙΚΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΑΣΠΡΟ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΙΚΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΙΔΙ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.. Υ.Γ. ΦΩΝΑΖΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΝΕ Η ΦΩΝΗ ΜΟΥ...ΔΝ ΑΚΟΥΓΟΜΟΥΝΑ. ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πρόσεχε γιατί το όνειρό σου σημαίνει πως κάποιος εχθρός περιτριγυρίζει εσένα και την αδελφή σου και προσπαθεί ή θα προσπαθήσει να σας κάνει κακό. Μάλιστα, ενδεχομένως αυτό το άτομο να βρίσκεται πολύ κοντά σας.. Προσοχή! :sigh:
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 14-09-2013 20:15
Παραθέτοντας agnostos1:
Εγώ εψές είδα όνειρο, πως μέσα στο σπίτι μου από το πουθενά είχε 2 φίδια, ενα κίτρινο και ένα μαυρο.. το κίτρινο ήταν στο μπάνιο, και όταν το είδα με την μάνα μου μου είπε στο όνειρο πως ο πατέρας μου το άφησε εκεί επίτιδες, το παραμελίσαμε, και λίγο πριν την πόρτα του σαλονιού ήταν το μαύρο πάνω στο τείχο, το πλησίασε η μάνα μου, και όπως πήγε το φίδι να την δαγκώσει, την τράβηξα πίσω... αυτά θυμάμαι.. πρώτη φορά βλέπω τέτοιο όνειρο...

Εσύ και η μητέρα σου έχετε γύρω σας δυο μεγάλους εχθρούς που θέλουν το κακό σας και επιχειρούν ή θα επιχειρήσουν να σας βλάψουν. Παρόλα αυτά, δεν θα μπορέσουν να πετύχουν τους σκοπούς τους γιατί θα καταφέρεις να αποτρέψεις τις προσπάθειές τους.
Απάντηση
ιωαννα
0 # ιωαννα 17-09-2013 00:22
καλησπερα σας ειδα στον υπνο μου μια θαλασσα μαυρη φουρτουνιασμενη οπου ηταν μεσα ενας αντρας και μια γυναικα.γυρω το μερος ηταν βραχωδες πανω στο εδαφος ηταν ενα κρεβατακι μωρου το οποιο ομως ηταν ξυλινο και το μισο ειχε σχημα σταυρου μετα ηρθε μια καλογρια πηρε το κρεβατι με κοιταξε και το πηγε μεσα σε μια σπηλια οπου ηταν και αλλες καλογριες και ειχα την αισθηση οτι αυτη η σπηλια ειχε κατι το θεικο.ο αντρας και η γυναικα βρισκοταν ακομα μεσα στη θαλασσα και λιγο πιο περα βρισκονταν και αλλες καλογριες τοτε μια γυναικα βουτηξε στη θαλασσα και την πηρε τοτε με παρεσυρε και μενα η θαλασσα που ναι μεν με παρεσυρε αλλα μπορουσα να κολυμπησω και ενιωθα μια ευχαριστη αισθηση κατω απο το νερο.θυμαμαι οτι μου ρθε αυτοματα το ονομα του νησιου που ηταν η τηνος το καλοκαιρι ειχα κανει ενα ταμα μηπως εχει σχεση με αυτο;αν και ειδα και ενα αλλο ονειρο πιο πριν οτι κρατουσα το νεογεννητο μωρο της μαμας μου .σας ευχαριστω εκ των πρωτερων
Απάντηση
ΜΥΡΤΩ
+2 # ΜΥΡΤΩ 18-09-2013 06:22
Γεια σας... Μια φίλη μου, με είδε στον ύπνο της και ήμουν λέει έγκυος και συγκεκριμένα 2 μηνών... τι σημαίνει αυτό; :sigh:

Σας ευχαριστώ
Απάντηση
Μάρα
0 # Μάρα 19-09-2013 17:06
Στο όνειρό μου, είδα ότι ήμουν άνδρας. Ανέβηκα σε μια σκάλα και κρεμόμουν "δεν θυμάμαι από που" εκεί συνάντησα μια κοπέλα που βλεπόμασταν κρυφά και τη φίλησα στο μάγουλο "όλο αυτό ήταν σε μια άλλη εποχή". Μετά, είδα ότι πεινούσα και θα πήγαινα για φαγητό που με περίμεναν, δεν θυμάμαι όμως αν ήμουν εγώ ή ο "άντρας" και έτρεχα.
Απάντηση
Βασιλική
+1 # Βασιλική 01-10-2013 13:22
Γεια σας, παρακαλώ πείτε μου, βλέπω τελευταία αρκετά και τα θυμάμαι. Καθόταν ο δεσμός μου σε μια καρέκλα δίπλα ένα τραπεζάκι σαν καφετέριας. Ήταν νύχτα και υπήρχε μόνο το τεχνητό φως. Καθόταν άνετα και μου έλεγε για κάτι που θέλει να πει σε κάποιους.Δεν έδωσα σημασία αλλά βλέπω στο τραπέζι μια φλυτζάνα σαν δημιουργία από πάγο! Ήταν φτιαγμένη από πάγο, την παίρνω αμέσως την μαλακώνω ακουμπώντας τα χείλη μου επάνω και τη δαγκώνω. Δυστυχώς ξύπνησα εκείνη την ώρα. Για να καταλάβετε καλύτερα μένουμε σε απόσταση με τον αγαπημένο μου και είναι στεναχωρημένος αλλά και θυμωμένος μαζί μου και έχουμε πολλά προβλήματα που έχουν προκληθεί κυρίως από παρεξηγήσεις. Ευχαριστώ περιμένω με αγωνία.
Απάντηση
νατασα
0 # νατασα 06-10-2013 07:17
καλημερα ειδα στον υπνο μου πως γινομουν κουμπαρα σε παντρεμενο ζευγαρι στην πραγματικοτητα γνωστο μου .αργουσα να φτασω στην εκλησσια ομως γτ δεν ημουν ετοιμη πριν ξυπνησω θυμαμαι οτι τελικα δεν τους παντρεψα για πειτε μου τι ακριβως σημαινει το ονειρο ;
Απάντηση
αριελ
0 # αριελ 13-10-2013 12:47
Γειαα σας
Είδα ένα όνειρο που με ανησύχησε και με τρόμαξε αρκετά.ονειρεύτ ηκα ότι σκότωνα ένα μωρό,πολύ μικρούλι,το οποίο όμως αντί για πόδια είχε ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι και ήταν μοχθηρό.είδα συγκεκριμένα ότι του έκοβα το κεφάλι.το έκανα κλαίγοντας,στο τέλος μετάνιωσα που το αποκεφάλισα,για τί αγαπώ τα μωρά.όμως θυμάμαι στο όνειρο ότι κάποιος άλλος ήταν μπροστά και εκείνος μου είπε να το κάνω.μήπως φταίει το άγχος?υπάρχει κάποια εξήγηση?
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 17-10-2013 19:00
Παραθέτοντας ιωαννα:
καλησπερα σας ειδα στον υπνο μου μια θαλασσα μαυρη φουρτουνιασμενη οπου ηταν μεσα ενας αντρας και μια γυναικα.γυρω το μερος ηταν βραχωδες πανω στο εδαφος ηταν ενα κρεβατακι μωρου το οποιο ομως ηταν ξυλινο και το μισο ειχε σχημα σταυρου μετα ηρθε μια καλογρια πηρε το κρεβατι με κοιταξε και το πηγε μεσα σε μια σπηλια οπου ηταν και αλλες καλογριες και ειχα την αισθηση οτι αυτη η σπηλια ειχε κατι το θεικο.ο αντρας και η γυναικα βρισκοταν ακομα μεσα στη θαλασσα και λιγο πιο περα βρισκονταν και αλλες καλογριες τοτε μια γυναικα βουτηξε στη θαλασσα και την πηρε τοτε με παρεσυρε και μενα η θαλασσα που ναι μεν με παρεσυρε αλλα μπορουσα να κολυμπησω και ενιωθα μια ευχαριστη αισθηση κατω απο το νερο.θυμαμαι οτι μου ρθε αυτοματα το ονομα του νησιου που ηταν η τηνος το καλοκαιρι ειχα κανει ενα ταμα μηπως εχει σχεση με αυτο;αν και ειδα και ενα αλλο ονειρο πιο πριν οτι κρατουσα το νεογεννητο μωρο της μαμας μου .σας ευχαριστω εκ των πρωτερων

Θα περάσεις μια μεγάλη στεναχώρια λόγω κάποιου προβλήματος που θα αντιμετωπίσεις, αλλά στο τέλος θα ανακουφιστείς από την Παναγία και θα καταφέρεις να το ξεπεράσεις. Η καλόγρια που είδες να παίρνει το κρεβάτι είναι η Παναγία που βρίσκεται κοντά σου, ενώ οι υπόλοιπες καλόγριες μέσα στη σπηλιά συμβολίζουν τη θεία δύναμη που σε προστατεύει. Να ξέρεις ότι παρά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις, θα γευτείς τη χαρά και την ευτυχία στη ζωή σου!
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 17-10-2013 19:03
Παραθέτοντας ΜΥΡΤΩ:
Γεια σας... Μια φίλη μου, με είδε στον ύπνο της και ήμουν λέει έγκυος και συγκεκριμένα 2 μηνών... τι σημαίνει αυτό; :sigh:

Σας ευχαριστώ

Αν είσαι ελεύθερη, σημαίνει ότι θα περάσεις κάποια στενοχώρια. Αν είσαι παντρεμένη, θα έχεις μικρό καβγαδάκι με τον σύντροφό σου.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 17-10-2013 19:04
Παραθέτοντας Μάρα:
Στο όνειρό μου, είδα ότι ήμουν άνδρας. Ανέβηκα σε μια σκάλα και κρεμόμουν "δεν θυμάμαι από που" εκεί συνάντησα μια κοπέλα που βλεπόμασταν κρυφά και τη φίλησα στο μάγουλο "όλο αυτό ήταν σε μια άλλη εποχή". Μετά, είδα ότι πεινούσα και θα πήγαινα για φαγητό που με περίμεναν, δεν θυμάμαι όμως αν ήμουν εγώ ή ο "άντρας" και έτρεχα.

Το όνειρό σου πάρα πολύ καλό! Ειδικά το γεγονός ότι ανέβηκες σε σκάλα, σημαίνει ότι θα έχεις μεγάλες επιτυχίες και πρόοδο στη ζωή σου.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 17-10-2013 19:08
Παραθέτοντας Βασιλική:
Γεια σας, παρακαλώ πείτε μου, βλέπω τελευταία αρκετά και τα θυμάμαι. Καθόταν ο δεσμός μου σε μια καρέκλα δίπλα ένα τραπεζάκι σαν καφετέριας. Ήταν νύχτα και υπήρχε μόνο το τεχνητό φως. Καθόταν άνετα και μου έλεγε για κάτι που θέλει να πει σε κάποιους.Δεν έδωσα σημασία αλλά βλέπω στο τραπέζι μια φλυτζάνα σαν δημιουργία από πάγο! Ήταν φτιαγμένη από πάγο, την παίρνω αμέσως την μαλακώνω ακουμπώντας τα χείλη μου επάνω και τη δαγκώνω. Δυστυχώς ξύπνησα εκείνη την ώρα. Για να καταλάβετε καλύτερα μένουμε σε απόσταση με τον αγαπημένο μου και είναι στεναχωρημένος αλλά και θυμωμένος μαζί μου και έχουμε πολλά προβλήματα που έχουν προκληθεί κυρίως από παρεξηγήσεις. Ευχαριστώ περιμένω με αγωνία.

Όπως είπες κι εσύ, υπάρχει μια ψυχρότητα με το αγαπημένο σου, πράγμα που μαρτυρά και το όνειρό σου. Όπως το είδες πάντως δεν προμηνύει καλά πράγματα. Πιθανότατα το όνειρό είναι αποτέλεσμα της ψυχρής κατάστασης που υπάρχει ανάμεσά σας. Ο πάγος γενικότερα σημαίνει τσακωμούς και προβλήματα.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 17-10-2013 19:10
Παραθέτοντας νατασα:
καλημερα ειδα στον υπνο μου πως γινομουν κουμπαρα σε παντρεμενο ζευγαρι στην πραγματικοτητα γνωστο μου .αργουσα να φτασω στην εκλησσια ομως γτ δεν ημουν ετοιμη πριν ξυπνησω θυμαμαι οτι τελικα δεν τους παντρεψα για πειτε μου τι ακριβως σημαινει το ονειρο ;

Το όνειρό σου προμηνύει στενοχώριες τόσο για σένα, όσο και για το ζευγάρι. Θα υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα που θα κάνουν την εμφάνισή του, αλλά θα τα ξεπεράσετε γρήγορα.
Απάντηση
Ελευθερία
-1 # Ελευθερία 17-10-2013 19:11
Παραθέτοντας αριελ:
Γειαα σας
Είδα ένα όνειρο που με ανησύχησε και με τρόμαξε αρκετά.ονειρεύτηκα ότι σκότωνα ένα μωρό,πολύ μικρούλι,το οποίο όμως αντί για πόδια είχε ένα μεγάλο κοφτερό μαχαίρι και ήταν μοχθηρό.είδα συγκεκριμένα ότι του έκοβα το κεφάλι.το έκανα κλαίγοντας,στο τέλος μετάνιωσα που το αποκεφάλισα,γιατί αγαπώ τα μωρά.όμως θυμάμαι στο όνειρο ότι κάποιος άλλος ήταν μπροστά και εκείνος μου είπε να το κάνω.μήπως φταίει το άγχος?υπάρχει κάποια εξήγηση?

Είναι πάρα πολύ καλό το όνειρό σου! Το γεγονός ότι σκότωσες το μωρό προμηνύει ουσιαστικά την επίλυση κάποιου προβλήματος που σε απασχολεί. Να ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά για σένα και θα βιώσεις μια μακρά περίοδο με χαρές στη ζωή σου και πολλά κέρδη στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες.
Απάντηση
denia
0 # denia 17-10-2013 19:48
ειδα τον πρωην μου οπου εχουμε χωρισει προσφατα να μου δεινει κλειδια πολλα μαζι του αυτοκινητου του και μυ ειπε να χρεισιμοποισω τα 2..ανοιξα το αμαξι και βρηκα καποια χρηματα ψιλα..και εψαχνα γενικα...

επισης η μαμα μου ειδε οτι μου εφερε στο σπτι τριανταφυλλα κοκκινα και τα πειρα αγκαλια...αλλα δεν θυματε το προσωπο του καθαρα,,αλλα οτι ηταν αυτος...
Απάντηση
Βασιλική
0 # Βασιλική 19-10-2013 16:13
Γεια σας και πάλι. Κάποια μου έδειχνε με την κουτάλα σε ένα μεγάλο καζάνι παγωτό σε λευκό χρώμα το οποίο κ δεν δοκίμασα. Μικρό όνειρο σε διάρκεια ήταν. Σε ένα άλλο όνειρο είδα τον αγαπημένο μου πάλι πάνω ξαπλωμένο σε έναν τάφο και εγώ δίπλα του, βέβαια για πολύ λίγο το είδα.
Απάντηση
αγαπη
0 # αγαπη 19-10-2013 16:44
ειδα στον υπνο μου οτι πηγαινα με τον αντρα μου σε ενα κτημα με καλαμποκιες που ειχε συναιτερικα με καποιον φιλο του (στην πραγματικοτητα του χρωσταει χρηματα) και ηταν πολυ ψηλες οι καλαμποκιες και καταπρασινες δηλ μια πολυ ομορφη καλλιεργεια οπου στην ακρη του χωραφιου κατα μηκος του δρομου ηταν κατι καλαμποκιες οι οποιες ηταν τεραστιες αλλα δεν εμοιαζαν με καλαμποκια ηταν περισσοτερο σαν τεραστια ανθισμενα κολοκυθια βεβαια ηταν εντυπωσιακα με πολυ ζωντανα χρωματα και λεει οτι αυτους τους σπορους τους ειχε βρει και φυτεψει ο φιλος του αντρα μου... διπλα ακριβως απο το κτημα αυτο ηταν αλλη μια ιδια καλλιεργια που την ειχε ενας θειος μου αλλα εκει ηταν πιο σκοτεινα και τα καλαμποκια ηταν απλα και ηξερα οτι ο θειος μου αυτος ειχε μπερδεματα.. δεν ξερω πολυ μπερδεμενο ονειρο....
Απάντηση
Ελευθερία
+1 # Ελευθερία 21-10-2013 05:28
Παραθέτοντας denia:
ειδα τον πρωην μου οπου εχουμε χωρισει προσφατα να μου δεινει κλειδια πολλα μαζι του αυτοκινητου του και μυ ειπε να χρεισιμοποισω τα 2..ανοιξα το αμαξι και βρηκα καποια χρηματα ψιλα..και εψαχνα γενικα...

επισης η μαμα μου ειδε οτι μου εφερε στο σπτι τριανταφυλλα κοκκινα και τα πειρα αγκαλια...αλλα δεν θυματε το προσωπο του καθαρα,,αλλα οτι ηταν αυτος...

Είναι πιθανό να τα ξαναβρείτε με τον πρώην σου! Το όνειρό σου προμηνύει γενικά μεγάλη ευτυχία και επιτυχία σε όλους τους τομείς. Τα κλειδιά που είδες ότι σου έδωσε ο αγαπημένος σου είναι η καρδιά του. Επίσης, το κόκκινο χρώμα του τριαντάφυλλου συμβολίζει το πάθος και αποτελεί προμήνυμα για γρήγορη αρχή μιας αιώνιας αγάπης. Σου εύχομαι ολόψυχα το όνειρό σου να επιβεβαιωθεί, αν το θέλεις κι εσύ.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 21-10-2013 05:29
Παραθέτοντας Βασιλική:
Γεια σας και πάλι. Κάποια μου έδειχνε με την κουτάλα σε ένα μεγάλο καζάνι παγωτό σε λευκό χρώμα το οποίο κ δεν δοκίμασα. Μικρό όνειρο σε διάρκεια ήταν. Σε ένα άλλο όνειρο είδα τον αγαπημένο μου πάλι πάνω ξαπλωμένο σε έναν τάφο και εγώ δίπλα του, βέβαια για πολύ λίγο το είδα.

Το πρώτο σκέλος του ονείρου σου σημαίνει πως είναι πιθανό να έχεις κάποιο μικρό τσακωμό με τη φίλη σου, αλλά θα τα ξαναβρείτε σύντομα. Το δεύτερο σκέλος αποτελεί προειδοποίηση ότι ο αγαπημένος σου το επόμενο διάστημα θα περάσει κάποια αρρώστια.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 21-10-2013 05:32
Παραθέτοντας αγαπη:
ειδα στον υπνο μου οτι πηγαινα με τον αντρα μου σε ενα κτημα με καλαμποκιες που ειχε συναιτερικα με καποιον φιλο του (στην πραγματικοτητα του χρωσταει χρηματα) και ηταν πολυ ψηλες οι καλαμποκιες και καταπρασινες δηλ μια πολυ ομορφη καλλιεργεια οπου στην ακρη του χωραφιου κατα μηκος του δρομου ηταν κατι καλαμποκιες οι οποιες ηταν τεραστιες αλλα δεν εμοιαζαν με καλαμποκια ηταν περισσοτερο σαν τεραστια ανθισμενα κολοκυθια βεβαια ηταν εντυπωσιακα με πολυ ζωντανα χρωματα και λεει οτι αυτους τους σπορους τους ειχε βρει και φυτεψει ο φιλος του αντρα μου... διπλα ακριβως απο το κτημα αυτο ηταν αλλη μια ιδια καλλιεργια που την ειχε ενας θειος μου αλλα εκει ηταν πιο σκοτεινα και τα καλαμποκια ηταν απλα και ηξερα οτι ο θειος μου αυτος ειχε μπερδεματα.. δεν ξερω πολυ μπερδεμενο ονειρο....

Το όνειρό σου σημαίνει πλούτη και πολλά οφέλη στον επαγγελματικό τομέα ή κάποια αναπάντεχη κληρονομιά. Είναι γενικά πολύ καλό όνειρο και προμηνύει επιτυχίες, οικονομική άνεση και κοινωνική καταξίωση. Αφού λες ότι ο φίλος του συζύγου σου του χρωστάει και χρήματα, δεν αποκλείεται κιόλας να του δώσει πολύ σύντομα…
Απάντηση
Μελινα
+1 # Μελινα 21-10-2013 07:06
Ειδα οτι ημουν εκτος Θεσσαλονικης(εκ ει μενω) δεν θυμαμαι ομως που!Ημουν μες στο πλοιο και περιμενα να ξεκινησει και προσεξα οτι υπηρχαν πολλοι αλβανοι(δεν ειμαι ρατσιστρια απλα δν μιλουσαν καλα ελληνικα!)και κτ ψηθιριζαν και μετα ακουσα να λενε στον καπετανιο να κανει κατι και ελεγε τι πειραζει λιγο νερακι και ο καπετανιος ελεγε οτι θα εξαγριωθει ο κοσμος και τετοια και μετα μου ειπε ενας οτι με παρατηρει εδω και πολυ ωρα και οτι ειμαι πολυ ωραια και αν θελω να μαθω τι παιζει μπορει να μου πει και εμαθα οχι απο αυτον δεν θυμαμαι πως αλλα εμαθα οτι θα βουλιαζα λιγο το πλοιο ισα να τρομαξει ο κοσμος και μαλισα ειχα δεσει με αλισιδα το πλοιο στο λιμανι και η αλυσιδα δεν γινοταν να ξεθεδει!Πηρα την μαμα μου τηλ και της ελεγα οτι δεν θελω να γυρισω εκεινη την μερα και εκλαιγα αλλα αυτη δεν εδωσε σημασια.Μετα πηρα τον μπαμπα μου τηλεφωνο και του το ειπα και εκλαιγα και με πηγε εκει που ειναι το τιμονι και ολα αυτα τελος παντων να μου δειξει οτι ειναι ολα οκ και ειδα τον καπετανιο να ερχεται μαζι με αυτους που τον ακουσα να μιλαει μετα εφυγα μονη μου με κατι χαρτια στο χερι που δεν θυμαμαι τι χαρτια ηταν και στο τελος ξεκινησε το πλοιο κι εγω ειχα βαλει τα κλαματα γιατι φοβομουν πολυ..τοτε ξυπνησα!σημαινε ι κατι?
Απάντηση
maria
+1 # maria 22-10-2013 07:54
γεια σας...με ειδε ονειρο η κουμπαρα μου οτι ημουν στεναχωρημενη και με ρωτησε τι εχω και της ειπα πως δεν μπορω να μεινω εγκυος αλλα με τα απο λιγο ημουν χαρουμενη και με ρωτησε γιατι ειμαι χαρουμενη και της ειπα πως ειμαι εγκυος και ο γιατρος μας ειπε πως θα γεννησω στις 5/5/15 τι σημαινει αραγε???
Απάντηση
Μπαμπης
0 # Μπαμπης 22-10-2013 10:55
Καλησπερα ...μιπως μπορειτε να με βηθισετε ...εδω κ μια ευδομαδα καθε βραδυ βλεπω το ιδιο ονειρο:οτι περπαταω με εναν αγνωστο στα μαυρα ντιμενος με κουκουλα σαν ρασα παπας κ εγω στα μαυρα ντιμενος τον ροταω ποιος ειναι κ δεν μ απανταη κ του κανω που παμε κ μ λεει καπου που θα εισαι πολυ ποιο καλα μακρια απο ολους κ απο ολλα κ περπαταμε σε ενα τουνελ κ στο τερμα του τουνελ εχει φως κ μετα κσηπναω .!κ βλεπω κ κοκκινι θαλασσα κ μαυρη ...
Απάντηση
denia
0 # denia 23-10-2013 12:27
Γεια σας,,τον τελευτεο καιρο που χωρισα βλεπω πολλα ονειρα...
ηταν να βρεθουμε με τον πρωην μου καιι ενω μου το επε εγω αρχιζα σπιτι μου να βγαζω απο πανω μου παραπολλα ρουχα αλλα στενα με δυσκολιες αλλα μπλουζες παρα πολλα ομως,καλσον στενα,οπου μετα μπηκα να κανω μπανιο και ηταν μονο ενα φορεμα στενο προσπαθουσα να το βγαλω και αυτο..και ειδα και τα ποδια μου ξυρισμενα...αλλ α τελικα δεν βρεθηκαμε με τον πρωην μου...και ξυπνησα...
Απάντηση
Vassiliki
-1 # Vassiliki 23-10-2013 13:53
Είδα πως βρισκόμουν με μια αίθουσα χορού άδεια και χωριζόταν στη μέση από μια πόρτα, απέξω πρέπει να ήταν ύπαιθρος. Άκουσα όμως σαν επάνω από την αίθουσα να πέρασε τραίνο κάνοντας μεγάλη φασαρία, που μου έκανε εντύπωση! :eek: Με δυσκολία τα συγκράτησα κ αυτά δε θυμάμαι κάτι άλλο. :-?
Απάντηση
maria
0 # maria 24-10-2013 07:09
καλημερα !!!! χθες βραδυ ειδα στον υπνο μου οτι ηταν ολη η οικογενεια μου μαζεμενη στο σπιτι των κουμπαρων του αραβωνιαστικου μου και φευγαμε απο το σπιτι τους να παμε για μια βαφτιση την οποια θα εκανε ο αδερφοσ μου χωρισ να υπαρχει ομωσ καποιο μωρο !!!! τα παντα ηταν χιονισμενα και νυφαδεσ χιονιου συνεχισαν να πεφτουν πανω μας ενω εμεισ προσπαθουσαμε να παρουμε τα κερια τις λαμπαδες τισ οποιεσ με την μητερα μου και την αδερφη μου αναβωσβηναμε και ολα αυτα στο δρομο !!!!!
ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΡΑΓΕ ????? ΜΑΡΙΑ
Απάντηση
ΑΛΕΞΙΑ
+1 # ΑΛΕΞΙΑ 25-10-2013 12:37
ειδα στον υπνο μου το νεκρο αρραβωνιαστικο μου κι ενω ητανε πολυ πιστος οσο ειμασταν μαζι στον υπνο μου ειδα οτι ελεγε για μια αλλη κοπελα.αυτο σημαινει οτι ισως να μη με αγαπουσε οσο ειμασταν μαζι?
Απάντηση
αγαπη
+2 # αγαπη 25-10-2013 13:19
δεν ξερω ισως να εχω επηρεαστει απο τα μμε ειδα στον υπνο μου οτι ημουν με την αδερφη μου στο σπιτι που νοικιαζαμε οταν ειμασταν φοιτητριες και καθομασταν με τη σπιτονοικοκυρα και την κορη της (καναμε και στην πραγματικοτητα παρεα) και η κορη της μας εδειχνε τι ειχε μαθει στο μπαλετο μικρη... και τοτε βρεθηκαμε στο γραφειο μιας δικηγορου ολες μαζι γιατι ειχε κατι υποθεσεις η σπιτονοικοκυρα. .. συνεχισαμε στο σπιτι οπου γινοταν τραπεζι για καποιο γαμο και ενω ηταν σκοτεινα ηταν χαρουμενα σχετικα και ηταν κ ασχετοι φιλοι μας... τοτε με την αδερφη μου φευγουμε εκδρομη με λεωφορειο και σε μια σταση που καναμε ηταν ενα μικρο ξανθο κοριτσακι το οποιο υποτιθεται οτι ηταν η μαντλιν μακαν που εχει εξαφανιστει... και την ρωτησα αν ηθελε να βρουμε τους γονεις της και μου ειπε ναι τοτε εγω πηρα το παιδακι και αρχισαν να με κυνηγανε πολλες γυναικες (αυτες που το ειχαν απαγαγει) γενικοτερα θυμαμαι να προσπαθω να παω με το παιδι στην αστυνομια αλλα ολο μπροστα μας βρισκοταν οι αλλες και καπως ξερυγαμε καποια στιγμη εφτασα στα κεντρικα της αστυνομιας και φωναζα για βοηθεια ολο το σκηνικο εκτυλισσοταν νυχτα αλλα το κτιριο ηταν πολυ φωτισμενο εγω φωναζα παντα μαζι με το κοριτσακι ομως οι αστυνομικοι ηταν στους πανω οροφους και προσπαθουσα να κανω γρηγορα μη με πιασουν και παρουν παλι το παιδι και οταν σχεδον εφτασα στον οροφο που θα ειχε κοσμο για να πω οτι βρεθηκε το κοριτσακι να παρουν τους γονεις του ξυπνησα απο την ταραχη μου και δεν προλαβα... ισως ειναι χαζο το ονειρο αλλα το σκεφτομαι συνεχεια... σας ευχαριστω
Απάντηση
ελενη-μαρια
0 # ελενη-μαρια 25-10-2013 13:49
ειδα οτι ανεβηκα τα σκαλια ενως μοναστηριου που εχω παει και στην πραγματικοτητα το οποιο εχει πολλα σκαλοπατια και δεν κουραστηκα καθολου και βρηκα καποις μοναχες και οπως συζητουσαμε μου λενε οτι ειμαι εγκυος...Μετα ερχεται ενας αντρας δεν θυμαμαι αν ειναι μοναχος η οχι και μου δινει ενα ποτηρι κοκκινο κρασι και πινω λιγο και το παιρνει και πινει και αυτος.Και μετα προσευχομαι και λεω παναγιτσα μου μακαρη να εμεινα εγκυος..Μετα ανεβαινω πιο πανω και βλεπω να γινεται ενας γαμος και να χορευουν..Τι σημαινει αυτο???
Απάντηση
Demy
+1 # Demy 25-10-2013 19:39
καλησπερα σας.βλεπω πολυ συχνα στο ονειρο μου την γιαγια μου που εχει πεθανει.μια φορα την ειδα να μου λεει οτι ειναι ο φυλακας αγγελος μου και μου ελεγε να κανω μια επεμβαση που σκεφτομουν να κανω (τελικα την εκανα) .τι σημαινει το οτι την βλεπω συχνα?ξερετε?
Απάντηση
Ανδριανα
0 # Ανδριανα 31-10-2013 08:49
Καλημέρα, πολύ συχνά βλέπω βρέφη στον ύπνο μου που το κεφαλάκι τους είναι κομμένο, ενώ στην αρχή είναι κανονικά στη θέση του μετά βγένει και το βάζω (ή κάποιος άλλος) πίσω σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Σημαίνει αυτό κάτι συγκεκριμένο; Ευχαριστώ
Απάντηση
marilou
0 # marilou 06-11-2013 09:07
καλημέρα,
για τον λόγο ότι σχεδόν πάντα βγαίνουν τα όνειρα μου, χρειάζομαι την βοήθεια σας. Αρχικά Ο Πατέρας μου έχει πεθάνει, είχαμε πολύ καλή σχέση. τον είδα στον ύπνο μου, με είχε αγκαλιά (ήταν τόσο ζεστή..λες και όλη του η αγάπη ήταν εκεί...) και τον ρώτησα αν με αγαπάει ,μου είπε φυσικά, ότι με αγαπάει, ήμασταν σε ένα σούπερ μάρκετ, τον ρώτησα αν έχει δοκιμάσει κάτι μπισκότα, και μου είπε να μην τα πάρω, ότι δεν ήταν καλά, μετά βρεθήκαμε σε έναν πάγκο του σούπερ μάρκετ που αγοράζεις ψάρια κατεψυγμένα, η κοπέλα που έπρεπε να μας εξυπηρετήσει , αδιαφορούσε και περιμέναμε.. όταν ήρθε της είπε ότι "είμαστε όλοι άρρωστοι και περιμένουμε εσένα! " δείχνοντας την μητέρα και την αδερφή μου. έξαλλη έβαλα της φωνές στην κοπέλα, και της ζήτησα τον προϊστάμενο της. εκείνη αδιάφορη μας αντιμίλησε και έβγαλε τα πράγματα από την σακούλα να μας τα χτυπήσει. ήταν ένα χταπόδι μια σουπιά και μια φέτα πέρκα. μετά πήγαμε προς την αδερφή μου. και μετά ξύπνησα . πριν χάσω τον πατέρα μου είδα το όνειρό, ότι θα πεθάνει. άλλα άργησα να το εξηγήσω. σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
Απάντηση
Vassiliki
0 # Vassiliki 26-11-2013 20:58
Γεια σας. ένα μέρος μόνο του ονείρου μου : δεν μπορούσα να ανάψω το φως , δεν λειτουργούσε ο διακόπτης σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. τότε είδα την πεθαμένη γιαγιά μου και με ενδιαφέρον και χαρά μου είπε θα τα ανάψει αυτή και έτσι και έκανε τα άναψε από άλλο σημείο. νομίζω φορούσε άσπρα.
Απάντηση
Κωνσταντίνα
0 # Κωνσταντίνα 05-12-2013 14:37
αρχικά να δηλώσω πως στα αισθηματικά είμαι σε διάσταση και ότι σπουδάζω...είδα λοιπόν ότι είμαι νύφη με ένα πλούσιο λευκό νυφικό και βρίσκομαι στο πλάι του εν διαστάση συντρόφου μου όχι όμως σε όλη την διάρκεια της τελετής καθώς πριν πούμε τους όρκους μας του λέω κάτι στο αυτί και φεύγω χωρίς να τρέχω από την εκκλησία και χωρίς αυτός να κάνει προσπάθεια να με σταματήσει όταν βγαίνω όμως από την εκκλησία ξαφνικά βρίσκομαι σε ένα μαύρο δωμάτιο με άλλα ρούχα(τζιν και λευκή μπλούζα) και στην άλλη άκρη του διακρίνετε μια φωτεινή γυναικεία φιγούρα την οποία πλησιάζω και με οδηγεί σε ένα φωτεινό δάσος όπου και με αφήνει μόνη μου με ένα βιβλίο...καθ όλη την διάρκεια του ονείρου ο καιρός έξω ήταν φωτεινός
Μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να σημαίνει το όνειρο μου? ευχαριστώ...
Απάντηση
maria
0 # maria 06-12-2013 13:10
to oneiro to eide o ksaderfos mou. eimastan leei ston peiraia kai kaname volta , ksafnika me enoxlouse kapoios epemvike o ksaderfos mou kai otan tha tsakonontan to atomo auto metamorfothike se gunaika. Meat vrethikame sto spiti tis theias mas kai kathomastan kai otan gurise na mou milisei den imoun ekei sti thesi mou alla i theia mas pou pethane prin 4 xronia , ti simenei;
Απάντηση
ΦΡΟΥ
0 # ΦΡΟΥ 24-12-2013 20:12
gia sas piadia opios mpori na me voi9isi exi edw kai mia vdomada vlepo to idio oniro......
lipon ime se antriki morfi edw ine vradi iremi vradia me polla asteri kai ime se ena leoforio ine troxospito ine den exo katalavi poli kala alla imaste toulaxiston 10 atoma ta 5 apo afta exoun afton ton io kai ine 3aplomena me poli i4ilo piretoo egw meta apo tosi aganaktisia vgeno apo to leoforio kai ka9ome ligo e3o ka9ome mexri to 3imeroma meta egw ke 3/4 atoma ma9enoume oti se ena san eklisiastiko mousio kati tetio tespa ine dio varia arosti kai pame na tous paroume alla pairnoume kai opla kaloukakkou gt ginonte epi9etiki meta tespa pame eki kai mou milai mia kopela ligo mauroula me katstana sgoura malia kai mou lei na prosexo mpeno mesa kai den 3ero pos alla 3anika svinoun olla kai anigo ta matia mou kai ime kanonika opos ime twra koritsi se ena krevati kai apo pano mia kiria megalis ilikias mou vazi kati san maska sto prosopo egw omos tin dioxno kai tis lew oti exw enan agelo mesa mou afti dn me pistevi ekini tin stigmi vareni i foni mou kai tis lew poli ka9ara exo enan agelo mesa mou afti fovate ferni enan papa mou kanoun kati san e3orkismo iremo gia kapies wres alla meta apo ligo erxetei mana mou kai me rwta ise kalla ti exis? kai akouo mesa sta aftia mou afti ti varia foni na mou lei edo ime den efiga xtipao ligo to afti mou mou 3ana lei edo ime kai leo stin mana mou mama ine akoma edw ine mesa mou kai etsi tomagmeni opos to leo pao na to diokso kai 3ipnaoo.... mpori nane kai xazomara ti na po alla ine poles meres pou to vlepo kai anisixo :-? :-?
Απάντηση
ΑΙΜΙΛΙΑ
0 # ΑΙΜΙΛΙΑ 27-12-2013 14:22
Είδα στον ύπνο μου οτι μια κοπέλα μου είπε οτι θα πεθάνω...
Και έγω περιπλανιόμουν και έψαχνα τρόπους να το αποφύγω...
σκεφτόμουν τι θα γίνει και θα πεθάνω και είχα αγχωθεί και δεν ήθελα και έψαχνα λύσεις...
Σας είναι έυκολο να μου πείτε τι σήμαινει αν γνωρίζεται?
επίσης πρίν 2 μέρες είδα οτι μπήκα σε ένα λεωφορείο με έναν φίλο μου κ μετά απο λίγα μέτρα κατεβήκαμε γιατί ξέχασα κάτι... και πριν λίγο καιρό είδα οτι με έναν άλλο φίλο μου προσπαθούσαμε να σκοτώσουμε ενα τεράστιο φίδι που είχε μπει στο σπίτι που είμασταν...εγώ το κρατούσα και αυτός προσπαθούσε να το σκοτώσει.... πιστέυετε οτι θα γίνει κάτι κακό?
Απάντηση
ΑΙΜΙΛΙΑ
-1 # ΑΙΜΙΛΙΑ 27-12-2013 14:25
Παραθέτοντας ΑΙΜΙΛΙΑ:
Είδα στον ύπνο μου οτι μια κοπέλα μου είπε οτι θα πεθάνω...
Και έγω περιπλανιόμουν και έψαχνα τρόπους να το αποφύγω...
σκεφτόμουν τι θα γίνει και θα πεθάνω και είχα αγχωθεί και δεν ήθελα και έψαχνα λύσεις...
Σας είναι έυκολο να μου πείτε τι σήμαινει αν γνωρίζεται?
επίσης πρίν 2 μέρες είδα οτι μπήκα σε ένα λεωφορείο με έναν φίλο μου κ μετά απο λίγα μέτρα κατεβήκαμε γιατί ξέχασα κάτι... και πριν λίγο καιρό είδα οτι με έναν άλλο φίλο μου προσπαθούσαμε να σκοτώσουμε ενα τεράστιο φίδι που είχε μπει στο σπίτι που είμασταν...εγώ το κρατούσα και αυτός προσπαθούσε να το σκοτώσει.... πιστέυετε οτι θα γίνει κάτι κακό?


επίσης να σας πω ότι αυτό με το φίδι το είχα δει πριν κανά 2 βδομάδες και οτι το φίδι τυλίχτηκε πάνω μου και με έπνιγε.... δεν ξέρω κατα πόσο συνδέονται μεταξύ τους.... αν μπορείτε βοηθηστε με...
Απάντηση
Σταυρούλα
+1 # Σταυρούλα 07-01-2014 10:39
Καλημέρα!! Είδα ότι μπήκα με το φίλο μου σε μια εκκλησία και αρχίσαμε να προσκυνάμε τις εικόνες. Υπήρχαν και λείψανα κάποιου Αγίου στα οποία εγώ προσκύνησα αλλά εκείνος απλά τα άγγιξε. Μόλις προσκυνήσαμε τις εικόνες εμφανίστηκε ένας παπάς ο οποίος μας έδωσε να προσκυνήσουμε ένα λευκό πανί το οποίο μας είπε ότι ήταν από τη γέννηση του Χριστού. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ευχαριστώ!!
Απάντηση
Gavrilos
0 # Gavrilos 12-01-2014 07:07
Καλημέρα σας βλέπω αρκετές φορές νεκροταφεία στον ύπνο μου την πρώτη φορα ήμουν σε ενα πανέμορφο νεκροταφείο με λουλούδια πεταλούδες δηλαδή ολα ηταν χαρούμενα και ανθισμένα λουλούδια άλλες φορές σκοτεινά χάλια καιρός χαλια τοπίο. Σημερα ειδα να περπατάω στο νεκροταφείο και ξαφνικά βλέπω τον τάφο μου να εχει το ονομα και το επίθετο μου αλλα να εχει και την φωτογραφία του ξαδέλφου μου δεν ειμαι και πολυ σίγουρος για τον ξαδελφο μου ευχαριστω!
Απάντηση
Κατερινα
+1 # Κατερινα 19-01-2014 11:09
Καλημέρα :-) ,τώρα τελευταία βλέπω οτι είμαι στην παλιά μου γειτονιά και συγκαικριμένα στο παλιό μου δημοτικό σχολείο με τους παλιούς μου συμμαθητές που είμασταν από παλιά πολύ δεμμένοι...(παρ επιπτόντως τώρα εδώ και ένα χρόνο έχω μετακομίσει σε άλλη χώρα και όσο και να ναι μου λείπει η παλιά μου γειτονιά...) .Επίσης σχεδόν κάθε μέρα βλέπω οτι παίζετε ένα φλέρτ με εμένα και έναν παλιό μου συμμαθητή, με τον οποίο είμασταν από μικροί πολύ καλοί φίλοι, βέβαια τώρα δεν έχουμε επαφές, μόνο οι γονείς μας μιλάν στο τηλέφωνο πλέον.Θα ήθελα πολύ να μάθω τι συμαίνει όλο αυτό...
ευχαριστώ πολύ !
Απάντηση
Σωτήρης
0 # Σωτήρης 29-01-2014 11:26
ειδα 2 περιεργα ονειρα τα 2 τελευταια βράδια

Το 1 αφορα τον πατερα μου. Ειδα οτι πεθανε χωρις ομως να δω πτωμα ή οτιδηποτε ανάλογο. Ειδα απλα το αυτοκινητο του σε ενα σημειο που παρασυρθηκαν πολλα αυτοκίνητα σε εναν γκρεμο και ειδα εμενα να κλαιω με λυγμους σχεδον σε ολο το ονειρο.

Την αμεσως επομενη μερα ειδα ενα πιο περιεργο ονειρο. Ειδα εμενα ερωτευμενο με μια κοπελα με την οποια μιλουσα πριν μηνες χωρις ποτε να εγινε κατι και χωρις να εχω καν αναρωτηθει για την υπαρξη της εδω και μηνες. απλα ειχαμε σταματησει να μιλαμε. Στο ονειρο ειδα οτι ειμασταν μαζι και ερωτευμενοι. Τι μπορει να σημαινουν?
Απάντηση
Mary
+1 # Mary 29-01-2014 20:26
Καλησπέρα! Είχα δει ένα όνειρο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Έχει σχέση με έναν που ξέρω αλλά δεν μιλάμε ποτέ. Είδα ότι ετοιμαζόταν να πάει φαντάρος κι εγώ το έμαθα από δύο φίλους του (και στο όνειρο είναι φίλοι του και στην πραγματικότητα) . Όταν το έμαθα έτρεξα να τον βρω. Ήταν σε ένα χώρο που στην πραγματικότητα δεν έχω ξαναδει, αλλά στο όνειρο πρέπει να ήταν το σπίτι του. Μόλις πήγα (νομίζω βουρκωμένη) τον είδα να μαζεύει τα πράγματά του και φαινόταν πολύ θυμωμένος. Μετά, απ' ότι θυμάμαι κάτι είπαμε και ύστερα τσακωθήκαμε άσχημα, μου φώναξε πολύ άγρια, μέχρι που σήκωσε το σάκο του και έφυγε. Μετά εγώ έκατσα στο πάτωμα κλαίγοντας. Μέχρι εκεί είδα και μετά που ξύπνησα είχα δακρύσει. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι σημαίνει; Ευχαριστώ πολύ!
Απάντηση
giannis merk
-1 # giannis merk 16-02-2014 20:36
καλησπερα, ειδα προσφατα ενα ονειρο. κοιμομουνα στο κρεβατι μου και ειχε μουδιασει ολο μου το σωμα και δεν μπορουσα να φωναξω καποιον και κοιταω προς την πορτα του δωματιου μου και ηταν ανοιχτει και βλεπω εναν πολυ ψηλο αντρα που το κεφαλι του ηταν πανω απο την κασα της πορτας και στρεφετε και με κοιταει για ωρα, εγω δεν μπορεσα να δω ποιος ειναι μονο το σωμα του εβλεπα
Απάντηση
Μια
-1 # Μια 18-02-2014 20:37
γειασας,
ειδα στον υπνο μου οτι έπρεπε να κανω ευθανασια το σκυλί μας και εκλαιγα πολύ.
το σκυλι μας πεθανε πριν 7 χρονια.
αν θελετε σας παρακαλώ πειτε μου τι μπορεί να σημαίνει.
ευχαριστω εκ των προτέρων
φιλικά
μια γκριτζαλιωτη
Απάντηση
Basiliki
-2 # Basiliki 10-03-2014 19:36
Eίδα ένα μεγάλο μπουκέτο από τουλίπες ροζ και κόκκινες και δεν θυμάμαι άλλο από αυτό το όνειρο.
Απάντηση
ΛΙΑ
0 # ΛΙΑ 11-03-2014 07:08
ονειρεύτηκα ότι διάβαζα μια εφημερίδα και έγραφε για μία κοπέλα Τζένη Μαλλή, η οποία πήγαινε σε κάποιο ξενοδοχείο ,το οποίο και έβλεπα με κάθε λεπτομέρεια.ακό μα και το δωμάτιο και το μπαλκόνι του.... για την κοπέλα έγραφε η εφημερίδα ότι πέθανε αλλά δεν διάβασα με ποιό τρόπο.
Απάντηση
αννα
0 # αννα 16-03-2014 20:37
γεια σας
ειδα ονειρο οτι πηγα σε προβα νηφικου και δεν μου αρεσε το νηφικο μεταξυ αλλων επειδη το ειχε και μαυρη δαντελα.. και τελικα δεν το πηρα.. και με κατηγορουσαν οτι επρεπε να τους πω οτι δεν μου αρεσε νωριτερα.. και τελικα βρικα μια αλλη κοπελα που ηθελε να το παρει...
Απάντηση
Ρούλα
0 # Ρούλα 20-03-2014 07:39
Παραθέτοντας αννα:
γεια σας
ειδα ονειρο οτι πηγα σε προβα νηφικου και δεν μου αρεσε το νηφικο μεταξυ αλλων επειδη το ειχε και μαυρη δαντελα.. και τελικα δεν το πηρα.. και με κατηγορουσαν οτι επρεπε να τους πω οτι δεν μου αρεσε νωριτερα.. και τελικα βρικα μια αλλη κοπελα που ηθελε να το παρει...


Είναι πολύ καλό όνειρο. Σημαίνει ότι γλίτωσες από μια συμφορά. Κάποια άλλη κοπέλα μπορεί να πάθει συμφορά, όχι εσύ.
Απάντηση
Ρούλα
0 # Ρούλα 20-03-2014 12:32
Παραθέτοντας giannis merk:
καλησπερα, ειδα προσφατα ενα ονειρο. κοιμομουνα στο κρεβατι μου και ειχε μουδιασει ολο μου το σωμα και δεν μπορουσα να φωναξω καποιον και κοιταω προς την πορτα του δωματιου μου και ηταν ανοιχτει και βλεπω εναν πολυ ψηλο αντρα που το κεφαλι του ηταν πανω απο την κασα της πορτας και στρεφετε και με κοιταει για ωρα, εγω δεν μπορεσα να δω ποιος ειναι μονο το σωμα του εβλεπα


Αυτό είναι όνειρο υπνικής παράλυσης, η λεγόμενη μόρα. Δεν είναι ανησυχητικό. :zzz
Απάντηση
Δώρα
0 # Δώρα 02-04-2014 09:34
Καλησπέρα είδα στον ύπνο μου πως ειμουν στο σαλόνι της θείας μου, καθομουνα στον καναπέ και ήρθε απο εκεί και ένας γνωστός μου έκατσε δίπλα μου μιλούσαμε και σε κάποια φάση ήρθε και ξάπλωσε στην αγκαλιά μου. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό ? ευχαριστώ πολύ
Απάντηση
γιωργοςν
+1 # γιωργοςν 10-04-2014 17:42
Είδα το πρόσωπο ΜΟΝΟ, του πρόσφατα πεθαμένου πεθερού μου πλημυρισμένο στο αίμα
Απάντηση
ΕΛΕΝΗ
0 # ΕΛΕΝΗ 10-04-2014 18:45
καλησπέρα σας!είδα στον ύπνο μου την γιαγιά μου που βρίσκεται εδώ κ 2 χρόνια κατάκοιτη στο κρεβάτι,να έχει μπεί μέσα της ο σατανάς κ εγώ έβγαλα όλους όσοι βρισκόταν στο δωμάτιό της κ προσπαθούσα να τον βγάλω από μέσα της.λέγοντας τα γνωστά λόγια που λένε οι ιερείς κ εκείνη τιναζόταν κ ούρλιαζε ενώ εγω χτυπούσα πάνω στα στρώματά της κ μέσα σε αυτά υπήρχε κάτι ζωντανό που πηγαινοερχόταν κ όσο εγώ έλεγα λόγια του Θεού αυτό έμπαινε μέσα της κ την έκανε να τινάζεται στον αέρα....περιμέν ω με αγωνία την απάντησή σας!
Απάντηση
denia
0 # denia 11-04-2014 13:36
ΓΕΙΑ ΣΑς Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΔΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ...ΚΑ Ι ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ..ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ....ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ...
Απάντηση
ΕΛΕΝΗ
0 # ΕΛΕΝΗ 11-04-2014 15:31
γεια σας σημερα ειδα κατι πολυ περιεργο λοιπον πρωτα πριν πω το ονειρο θα ηθελανα σας ενημερωσω εγω με ενα αγορι που τον γνωρισα πριν δυο χρονια εχουμε χωριση 8 φορες ναι θα μου πητε ενταξει ετυχε αλλα το θεμα ειναι οτι πριν τον γνωρισα ειχα παει θεσσαλονικη εκει μια κυρια στο δρομο που ελεγε τα χερια μυ ειπε για εκεινον τα πανταπριν τον γνωρισω και οτι δεν ειμαστε απλα δυο που θα ξεχαστη η σχεση μας και οτι εναι γραφτο της μοιρας μας να ειμαστε μαζι και κατι οτι και τις προηγουμενες ζωες μας προσπαθισαμε και ερωτευτικαμε πολυ αλλα στο τελος δεν τα καταφεραμε και μεχρι το θανατο τιρανιωμασταν και αλλα πολλα ξερω οτι φενετε περιεργο και οτι μπορει απλα η γεροντισα να ελεγε οτι ναναι αλλα πως ηξερε ακριβως τη θα γινει μεταξι μας και μαλιστα πως ηξερα οτι μετα απο δυο χρονια η μαμα μου θα μινει εγκυος σε ενα αγορακι που προσφατα αυτο εγινε.......λοι πον το αγορι τον λενε Γιωργο ειναι δυο χρονια μεγαλιτερος μου και απο την τελευτεα φορα που χωρισαμε πριν 3 βδομαδες δεν μιλαμε απλα καθε μερα στο λυκειο κοιταζομαστε συνεχεια ........το ονειρο ειναι το εξης : εγω με τις δυο κολιτες μου περπατούσαμε σε ένα ξηρό δρομο και ειχαι πολύ ζέστη και ψάχναμε νερό και βρήκαμε ένα περίπτερο και μπήκαμε να πάρουμε νερό και μας την έπεσε ο τύπος που δούλευε εκεί μέσα στο περίπτερο όσο εκεινες πληρώνανε έκοβα βόλτες και είδα το Γιώργο να με κοιτάει και του μιλισα δεν μου απαντησε και συνεχίζε να κοιτάει και πήγε να φυγει και λέω στις κολιτες μου ο Γιώργος φεύγει και δεν μου δώσανε σημασία γτ φλερταρανε με τον περιπτερα και εγώ έφυγα τον πείρα απο πίσω και σταμάτησε μπροστά σε ενα σουπερ μαρκετ ....μετα εξελιχτικε μια σκηνή εκεί που την έχω ζήσει και στην πραγματικότητα απλα λίγο διαφορετική δλδ στην πραγματικότητα είχαμε πάει εκεί να αγορασω για τις γάτες μου φάει και με αγκάλιαζε και με φιλούσε συνεχεια ενώ στον ύπνο μου ενώ ήταν το ίδιο 1 δεν αγόρασα φαη για τις γάτες αλλα χαρτί τουαλέτας...2 πήγα να τον πάρω αγκαλιά και απομακρύνθηκε δεν μαφησε να τον αγγίξω και παρολαυτα με ακολουθούσε σε όλη την προμη αλλα δεν μαφηνε να τον αγγίξω....3 ενώ στην πραγματικότητα στο ταμείο η ουρα είχε πολύ κόσμο στο όνειρο μου δεν ήταν κανείς μόνο εγώ και αυτος ούτε καν τον ταμία δεν θυμάμαι....αυτα σας παρακαλω απαντηστε μου το συντομοτερο δυνατο .Ευχαριστω :-)
Απάντηση
marili
0 # marili 17-04-2014 03:32
Είδα όνειρο ότι κοιμόμουν στο όνειρο&ξαφνικά ξύπνησα επειδή αισθάνθηκα ότι φορούσα χρυσό δαχτυλίδι με μικρά διαμαντάκια.το έβγαλα αρχικά από τον δείκτη&το έβαλα στον παραμεσο γιατί φανερώθηκε ότι ήταν έκπληξη από τον αρραβωνιαστικο μου,τι σημαίνει?
Πάντως με εντυπωσίασε το δαχτυλίδι
Απάντηση
denia
0 # denia 27-04-2014 13:49
καλησπερα ειχα δει στο ονειρο μου πως η θεια μου με την ξαδερφη μου ειχαν παει σε εναν μαγαζι ενος που μου αρεσει στην πραγματικοτητα με τον οποιον ομωσ δεν γνωριζομαστε μονο φλερτ απο αποσταση...και τους εδωσε ενα ποδηλατο να μου φερουν στο ονειρο και τους ειπε να το δωσετε στην νικολεττα εμενα δηλαδη..αλλα αυτο ηταν ενα ποδηλατο που το ειχε δικο του και δεν το ηθελε πιαα..δεν ηταν τοσο καινουργιο.
Απάντηση
matilda
0 # matilda 28-04-2014 09:59
Παραθέτοντας denia:
καλησπερα ειχα δει στο ονειρο μου πως η θεια μου με την ξαδερφη μου ειχαν παει σε εναν μαγαζι ενος που μου αρεσει στην πραγματικοτητα με τον οποιον ομωσ δεν γνωριζομαστε μονο φλερτ απο αποσταση...και τους εδωσε ενα ποδηλατο να μου φερουν στο ονειρο και τους ειπε να το δωσετε στην νικολεττα εμενα δηλαδη..αλλα αυτο ηταν ενα ποδηλατο που το ειχε δικο του και δεν το ηθελε πιαα..δεν ηταν τοσο καινουργιο.


Το ποδήλατο οταν στο χαρίζουν δεν είναι και πολύ καλό, ίσως πάρεις μια μικρή στεναχώρια!
Απάντηση
denia
+1 # denia 29-04-2014 16:31
γεια σας ειδα στον υπνο μου πως με πηρε τηλ ενας γνωστος μου και μου ελεγε οτι το παιδι που με ενδιαφερει στην πραγματικοτιτα οτι με ηθελε και ηταν πλατωνικα ερωτευμενος και πως ηθελε να κανουμε σχεση..τι μπορει να σημαινει αυτο??/μπορει δηλαδη στην ζωη να μην με θελει???
Απάντηση
lela
-1 # lela 01-05-2014 18:19
Γεια σας, πριν μερικά χρόνια έχασα ή μου έκλεψαν μέσα από το σπίτι μας το βαφτιστικό σταυρό μου. Έκτοτε βλέπω πολλές φορές το εξής όνειρο: οτι η μητέρα ενός παιδικού μου φίλου (που βασικά ήταν ο εφηβικός μου έρωτας) μου τον δίνει πίσω και μου δίνει μεγάλη χαρα.
Είναι πολύ περίεργο γιατί τα τελευταία χρόνια πιο πολλές φορές βλέπω τον φίλο μου στα όνειρα μου (οτι είμαστε μαζί στο πατρικό μου σπίτι, οτι δίνουμε ενα φιλι, ρομαντικά πράγματα) ενώ τη μητερα του επίσης τη γνώριζα ελάχιστα στην πραγματκή ζωή!
Απάντηση
themis
+1 # themis 15-05-2014 06:31
Καλησπερα!! Ειδα οτι ημουν με ενα φιλο στο μηχανακι του και οπως πηγαιναμε ειδα μια γρια που ειχε κατι το τρομαχτικο... κατι πεταξε προσ εμενα και γυρισα να κοιταξω πισω μου να την δω να της πω γιατι το εκανε και οπως γυρναω την βλεπω πανω στη σελα πισω μου να στεκετε ορθια.... τρομαξα και προσπσθησα να την διωξω
Απάντηση
Βιβη
-1 # Βιβη 15-05-2014 21:51
ειδα τον νεκρό μου πατέρα να κανει σεξ με την ζωντανή μητέρα μου. τους περίμενα να ολοκληρωσουν για ν αφήσω τον γιο μου μαζι τους κ να πάω την κόρη μου στο νοσοκομείο γιατι αιμορραγουσε απ την μύτη της. την κρατούσα αγκαλια και την σκουπιζα. ήταν χαμογελαστη σαν να μην υπαρχει πρόβλημα. ο γιος μου ξεφεύγει απ το χέρι μου κ τρέχει έξω απ το νοσοκομείο. τον κυνηγαω και τον χανω απ τα ματια μου. εκει ξυπνησα ταραγμένη
Απάντηση
ευη
+1 # ευη 25-05-2014 10:51
Είδα συν ύπνο μ ότι είμασταν μαζεμένα κάποια άτομα σε ένα σπίτι αλλα δεν θυμάμαι να είχα μαζί τ παιδιά μου.ξαφνικα χτύπησε η πόρτα και πάμε μ τν αντρα μ να ανοίξουμε η πόρτα είχε τζάμι κ κοίταγε ο αντρας μ ν δει ποιος είναι το τζαμί δεν ήταν καθαρό κ έτσι όπως άνοιγε την πόρτα του λέω ότι δεν είδες καλά αυτος κρατάει πιστόλι δεν πρόλαβε είχε ανοίξει μπαίνει μέσα αυτην είσοδο μας κοιτάει κ προχώρησε προς τα επάνω αργα αργα δεν κατάλαβα αν ανέβηκε γιατι φυγαμε μ τν αντρα μου γρήγορα για ν πάμε ν ζητήσουμε βοήθεια τρέξαμε λίγο παραπάνω γτ νόμιζα ότι μας είχε ακολουθήσει αλλα τελικά δεν μας ακολούθησε ξαφνικά βρισκομαστε σε ρνα κτήριο με αστεγους μας δώσανε ν φαμε κ λίγο αργότερα μου έφεραν τ παιδια μου κ σιγά σιγά ερχοτουσταν και οι άνθρωποι που ήταν στο σπίτι εκεί που ήταν αυτος μ τ οπλοτους ρωτήσαμε τι εγινε αν τραυματίστηκε κάποιος κ μας είπαν αν θυμάμαι καλά μας το είπε η γιαγιά μου ότι αυτος ήρθε για τν παππού αλλα μου λέει ότι ο παππούς έχει πεθάνει οπότε έφυγε να σας πω όμως ότι αυτη η γιαγια μου έχει πεθάνει κ είναι η προγιαγιά μου. Θα μου απαντήσετε?
Απάντηση
νικολετα
0 # νικολετα 09-06-2014 05:59
γεια σας. Το όνειρο που είδα εχει πολλα κενά αλλα θα σας διηγηθώ γτ με παραξένεψε. πρωτα απ όλα φαινομαι εγω που αποφασησα να κουρεψω μονη μου τα μαλλιά μου. Μολις τελειωσα ρωτησα μια φιλη πως της φαίνονταν και μου ειπε οτι απλα επρεπε να τα ισιώσω. Αλλάζει η σκηνή στο όνειρο και ειμαι μαζι με μια ομαδα κοριτσιων στο αεροδρομιο και θα πηγαιναμε , λεει, στην αμερικη για να δωσουμε μια παρασταση χωρου. Στην επομενη σκηνη(δεν ειδα καμια λεπτομερια του ταξιδιου) εχουμε φτασει στην αμερικη και παμε στο μερος απου θα γινει η παρασταση και τοτε ανακαλυπτω πως εχω ξεχασει την στολη μου. Ξαναλλάζουμαι σκηνη και βρισκομαι σε ενα φαγοποτι με τους φιλους μου και το αγορι με το οποιο ειμαι ερωτευμενη και με το οποιο ερωτευτηκε μια πολύ καλή μου φίλη πρωτη( αυτο συμβαινει στα αληθεια) ήρθε προς το μερος εγω του εδωσα πρωτα ενα φιλι στον λαιμο και μετα ενα στο μαγουλο ( δεν θυμαμαι γιατι). Εκεινη την στιγμη ξυπνησα.....
Απάντηση
Αναστασία
-1 # Αναστασία 09-06-2014 09:37
Καλησπέρα! Είμαι η Αναστασία και ειμαι 21 ετών. Σήμερα είδα ένα όνειρο το οποίο με στεναχώρησε αλλά και με προβλημάτισε. Αρχικά να σας πω ότι είμαι σε σχέση εδώ και ένα χρόνο περίπου. Λοιπόν στο όνειρο ήμουν ντυμένη νύφη σαν να έκανα τις συνηθισμένες πρόβες ένα μήνα πριν το γάμο το νυφικό δεν μου άρεσε κ επίσης την ώρα της πρόβας με είδε ο.γαμπρός που ήταν το παιδί που είμαστε τώρα μαζί. Μετά από κάποια ώρα στο όνειρο ήμουν πολύ ανησυχη και στεναχωρημενη γιατί κατάλαβα ότι δεν ήμουν έτοιμη να παντρευτώ αλλά φοβόμουν πως θα το πω λίγο πριν το γάμο. Και επίσης φοβόμουν πως αν του το έλεγα θα χωρίζουμε αλλά όταν το.είπα αντέδρασε ψύχραιμα και.όλα πήγαν καλά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.
Απάντηση
stelina
+2 # stelina 20-06-2014 17:05
γεια σας..εχω δει εναν περιεργο ονειρο ....ηταν ανθρωποι πολυ ανθροποι κ κλαιγανε κ καποι κουβαλουσαν ενα φερετρο κ ειχε την δωτο γραφεια μου πανω ..μια φωτογραφια που ειχα βγαλει στο σχολειο οταν ημουν 12 χρωνων ...μετα εβλεπα τν αδερφο μ να κλαιει ...καποιος ανεβηκε πανω σε ενα σκαμπο κ ελεγε τι εγινε..αυτα π ελεγε ηταν "η κοπελα εκοψε της φλεβες της επειδη δν αντεχε αλλο τους γονεις της " κ τα αλλα δν τα θυμαμαι ...η γονεις μ ηταν απο κατω κ ελεγαν "ηταν αχριστη,..βλαμμ ενη...ζοω .."κ με εβριζαν ο αδερος μ φωναζε "εσεις φταοιτε για ολα αυτα !! κ η γονεις μ αρχιζαν να μιλανε ασχημα για μενα ...μετα ξυπνησα..κ εβλεπα για μερες συνεχομαινες οταν εκλινα τα ματια μ κ καποιες φορες εμπαινε μπροστα μ η εικονα του φερετρου με την φωτογραφεια μ πανω κ συνεχειζω να την βλεπω ...εχει περασει καιρος π εχω δει αυτο το ονειρο...τι σημενει?
Απάντηση
stevi
0 # stevi 20-06-2014 21:28
γεια σας.το ονειρο που θα περιγραψω δεν το ειδα εγω αλλα μια καλη μου φιλη....να σημειωσω οτι οι πατερες μας εχουν πεθανει και τον δυο.ο πατερας της φιλης μου λεγοτανε θεμης και ο δικος μου ιωαννης.ειδε λοιπον η φιλη μου οτι περπατουσε,μαζι με εμενα,σε ενα παρκο και ειχε ενα καροτσακι με ενα μωρο μεσα...στο δρομο της συναντησε μια γυναικα...δεν την θυμαται...το μονο που θυμαται ειναι οτι ηταν μελαχρινη και δεν ηταν ουτε πολυ ομορφη ουτε πολυ ασχημη...η γυναικα την ρωτησε πως θα ονομασει το παιδι και εκεινη της απαντησε θεμης(το ονομα του πατερα της).εκεινη δεν ειπε τιποτε αλλο παρα μονο : να το ονομασεις ιωαννη!και εφυγε....δεν ειχαμε καποια κουβεντα γιαυτο το θεμα για να επηρεαστει και ουτε ποτε ειχε αποκαλεσει ποτε τον πατερα μου ιωαννη....τι μπορει να σημαινει αυτο?γιατι μολις το ακουσα ανατριασα καθως ειναι μολις δυο χρονια που εχω χασει τον πατερα μου...
Απάντηση
βαγια
+1 # βαγια 22-06-2014 08:14
ειδα στο υπνο μου πως κατεβαινα απο το σπιτι μου με το αυτοκινητο μου.ειμουν μονη και οδηγουσα εγω.την ωρα που κατεβαινα ξαφνικα ενα δεντρο κοβεται και πεφτει μπροστα μου.τοτε στριβω αριστερα στο στενο για να αποφυγω το δεντρο γιατι μου ειχε κλεισει το δρομο και μπαινω μεσα σε ενα χωματοδρομο που στην μεση ηταν κατι σαν καντιλακι απο καποιο ατυχημα που ειχε γινει και οπως πηγαινα κανω αριστερα αλλα ο δρομος ηταν λιγο ανυφορικος και δεν μπορουσα να περασω και εστριψα το τιμονι ολο δεξια και εκει ο δρομος λεει ηταν στενος και εφυγα κατω στο γκρεμο και εκει ενιωσα την αισθηση οτι ειμαι καπως αναλαφρη και ξυπνησα απο το φοβο μου δεν ειδα οτι επαισα κατω.το εχω το ονειρο εδω και 2 ημερες.να πω πως στην ζωη μου το τελευταιο καιρο παιρναω πολυ δυσκολα θεματα υγειας του πατερα μου και δικα μου.
Απάντηση
Μάρω
+1 # Μάρω 08-07-2014 11:20
Ο συζηγός μου είδε όνειρο ότι κουβαλούσαμε ένα φέρετρο έγώ και αυτός σε ανηφόρα, εγώ μπροστά και αυτός έσπρωχνε πίσω και εν τέλει την ανεβήκαμε την ανηφόρα και φτάσαμε στη κορυφή. τι σημαίνει;; Ευχαριστώ
Απάντηση
Βανέσσα
0 # Βανέσσα 13-07-2014 21:31
μου έδινε ένας γείτονας και δοκίμαζα δαχτυλίδια μέσα από ένα κουτί, μερικά χρυσά, άλλα από άλλο υλικό σαν ασημένια σαν άσπρα. η μητέρα μου μου έλεγε να τα βγάλω με άγχος . δε μου πάνε καθόλου έλεγε. είδα και ένα παλιό δαχτυλίδάκι που μου είχε κάνει δώρο ένας θείος μου που δεν μιλάμε τώρα. Τελικά έμεινε πως δεν φόρεσα και δεν αγόρασα κανένα. Διάβασα εδώ πως είναι στεναχώρια που τη βγάζω?
Απάντηση
κατερινα
0 # κατερινα 14-07-2014 16:15
ειδα στον υπνο μου, καποιον φιλο που είναι πεθαμενος, συναντηθήκαμε στο δρομο τυχαια. Ξαφνικα βρεθηκα να πεταω μεσα σε ένα αεροπλανο (χωρις να εχω την αισθηση ότι μαζι μου ηταν και ο φιλος μου), ημουν ψηλα και θαυμαζα την θεα. Πήγα σε καποιο μερος, οπου εκει ακουσα την φωνη του νεκρου φιλου μου να μου λεει ότι εδώ είναι ομορφα και να ερθεις διακοπες. Μετα από αυτό παλι βρεθηκα στο μερος που ειχα συναντηθεί με το φιλο μου και εγω εφυγα. Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας
Απάντηση
Milena
+1 # Milena 21-07-2014 11:20
Eida oti geumatiza me kosmo sto trapezi htan k mia prwhn sxesh mou me thn gunaika tou
Απάντηση
Koulla
0 # Koulla 01-08-2014 08:49
eida oneiro pos milisa me tin koumpara mou kai tis ipa oti exw kathisterisi alla den piga giatro auti aksi3e epanw stin koilia mou kai mou eipe sigoura pws ime egkios koita to mwro kinite kai meta to eidame mazi me ton sizigo mou oti ontos to mwro kinite , meta egw vgika ta skalia epanw kai eniosa ena parakseno pono kai vgige to mwro apo mesa mou nekro eipa oxi panagia mou gia 2i fwra ta idia to evala to sto stithos mou to mwro auto anikse ta matakia tou kai eipa etsi mikro pos tha zisei
Απάντηση
maria
0 # maria 04-08-2014 15:13
eida vriskomouna sto palio spiti kai eixe polla xartia kai apodeixeis ti mporei na simenei auto?
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 04-08-2014 21:05
Παραθέτοντας νικολετα:
γεια σας. Το όνειρο που είδα εχει πολλα κενά αλλα θα σας διηγηθώ γτ με παραξένεψε. πρωτα απ όλα φαινομαι εγω που αποφασησα να κουρεψω μονη μου τα μαλλιά μου. Μολις τελειωσα ρωτησα μια φιλη πως της φαίνονταν και μου ειπε οτι απλα επρεπε να τα ισιώσω. Αλλάζει η σκηνή στο όνειρο και ειμαι μαζι με μια ομαδα κοριτσιων στο αεροδρομιο και θα πηγαιναμε , λεει, στην αμερικη για να δωσουμε μια παρασταση χωρου. Στην επομενη σκηνη(δεν ειδα καμια λεπτομερια του ταξιδιου) εχουμε φτασει στην αμερικη και παμε στο μερος απου θα γινει η παρασταση και τοτε ανακαλυπτω πως εχω ξεχασει την στολη μου. Ξαναλλάζουμαι σκηνη και βρισκομαι σε ενα φαγοποτι με τους φιλους μου και το αγορι με το οποιο ειμαι ερωτευμενη και με το οποιο ερωτευτηκε μια πολύ καλή μου φίλη πρωτη( αυτο συμβαινει στα αληθεια) ήρθε προς το μερος εγω του εδωσα πρωτα ενα φιλι στον λαιμο και μετα ενα στο μαγουλο ( δεν θυμαμαι γιατι). Εκεινη την στιγμη ξυπνησα.....

Δεν είναι τόσο καλό το όνειρό σου στο μεγαλύτερο μέρος του. Έτσι όπως το περιγράφεις, αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το επόμενο διάστημα θα σε βρουν πίκρες και στεναχώριες. Ειδικά το γεγονός ότι κουρεύτηκες μόνη σου προμηνύει μεγάλη απογοήτευση. Το φιλί, πάντως, που γράφεις στο τέλος, σημαίνει ότι θα ανταμώσεις με το πρόσωπο που είσαι ερωτευμένη.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 04-08-2014 21:06
Παραθέτοντας Αναστασία:
Καλησπέρα! Είμαι η Αναστασία και ειμαι 21 ετών. Σήμερα είδα ένα όνειρο το οποίο με στεναχώρησε αλλά και με προβλημάτισε. Αρχικά να σας πω ότι είμαι σε σχέση εδώ και ένα χρόνο περίπου. Λοιπόν στο όνειρο ήμουν ντυμένη νύφη σαν να έκανα τις συνηθισμένες πρόβες ένα μήνα πριν το γάμο το νυφικό δεν μου άρεσε κ επίσης την ώρα της πρόβας με είδε ο.γαμπρός που ήταν το παιδί που είμαστε τώρα μαζί. Μετά από κάποια ώρα στο όνειρο ήμουν πολύ ανησυχη και στεναχωρημενη γιατί κατάλαβα ότι δεν ήμουν έτοιμη να παντρευτώ αλλά φοβόμουν πως θα το πω λίγο πριν το γάμο. Και επίσης φοβόμουν πως αν του το έλεγα θα χωρίζουμε αλλά όταν το.είπα αντέδρασε ψύχραιμα και.όλα πήγαν καλά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση σας.

Το όνειρό σου σημαίνει πως ζεις έναν πολύ μεγάλο έρωτα και προμηνύει γάμο στο άμεσο μέλλον. Είναι γενικά πολύ καλό έτσι όπως το είδες και θα πρέπει να περιμένεις μεγάλες χαρές το επόμενο διάστημα. Όσο για τη στεναχώρια σου, ίσως πηγάζει από το άγχος που έχεις για τη δέσμευση στην πραγματικότητα, κάτι δηλαδή απόλυτα φυσιολογικό για την ηλικία σου.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 04-08-2014 21:07
Παραθέτοντας stelina:
γεια σας..εχω δει εναν περιεργο ονειρο ....ηταν ανθρωποι πολυ ανθροποι κ κλαιγανε κ καποι κουβαλουσαν ενα φερετρο κ ειχε την δωτο γραφεια μου πανω ..μια φωτογραφια που ειχα βγαλει στο σχολειο οταν ημουν 12 χρωνων ...μετα εβλεπα τν αδερφο μ να κλαιει ...καποιος ανεβηκε πανω σε ενα σκαμπο κ ελεγε τι εγινε..αυτα π ελεγε ηταν "η κοπελα εκοψε της φλεβες της επειδη δν αντεχε αλλο τους γονεις της " κ τα αλλα δν τα θυμαμαι ...η γονεις μ ηταν απο κατω κ ελεγαν "ηταν αχριστη,..βλαμμενη...ζοω .."κ με εβριζαν ο αδερος μ φωναζε "εσεις φταοιτε για ολα αυτα !! κ η γονεις μ αρχιζαν να μιλανε ασχημα για μενα ...μετα ξυπνησα..κ εβλεπα για μερες συνεχομαινες οταν εκλινα τα ματια μ κ καποιες φορες εμπαινε μπροστα μ η εικονα του φερετρου με την φωτογραφεια μ πανω κ συνεχειζω να την βλεπω ...εχει περασει καιρος π εχω δει αυτο το ονειρο...τι σημενει?

Θα περάσεις μια μικρή οικογενειακή στεναχώρια, ίσως και κάποια μικροασθένεια, αλλά σύντομα όλα θα φτιάξουν. Το κλάμα είναι πολύ καλό και προμηνύει στιγμές μεγάλης ευτυχίας.
Απάντηση
Ελευθερία
+1 # Ελευθερία 04-08-2014 21:09
Παραθέτοντας βαγια:
ειδα στο υπνο μου πως κατεβαινα απο το σπιτι μου με το αυτοκινητο μου.ειμουν μονη και οδηγουσα εγω.την ωρα που κατεβαινα ξαφνικα ενα δεντρο κοβεται και πεφτει μπροστα μου.τοτε στριβω αριστερα στο στενο για να αποφυγω το δεντρο γιατι μου ειχε κλεισει το δρομο και μπαινω μεσα σε ενα χωματοδρομο που στην μεση ηταν κατι σαν καντιλακι απο καποιο ατυχημα που ειχε γινει και οπως πηγαινα κανω αριστερα αλλα ο δρομος ηταν λιγο ανυφορικος και δεν μπορουσα να περασω και εστριψα το τιμονι ολο δεξια και εκει ο δρομος λεει ηταν στενος και εφυγα κατω στο γκρεμο και εκει ενιωσα την αισθηση οτι ειμαι καπως αναλαφρη και ξυπνησα απο το φοβο μου δεν ειδα οτι επαισα κατω.το εχω το ονειρο εδω και 2 ημερες.να πω πως στην ζωη μου το τελευταιο καιρο παιρναω πολυ δυσκολα θεματα υγειας του πατερα μου και δικα μου.

Το όνειρό σου δεν είναι και τόσο καλό. Αρχικά, σημαίνει ότι θα συναντήσεις πλήθος εμποδίων και δυσκολιών, αλλά και πως θα ζημιωθείς κοινωνικά και οικονομικά. Όσον αφορά το καντήλι που είδες, έχει σημασία αν ήταν σβησμένο ή αναμμένο σε περίπτωση που θυμάσαι. Συγκεκριμένα, αν ήταν αναμμένο, θα αποκτήσεις χρήματα και καλή φήμη, ενώ για τον άρρωστο σημαίνει γρήγορη ανάρρωση. Αν ήταν σβηστό, το όνειρο προμηνύει πολλά βάσανα και φιλονικίες.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 04-08-2014 21:10
Παραθέτοντας Μάρω:
Ο συζηγός μου είδε όνειρο ότι κουβαλούσαμε ένα φέρετρο έγώ και αυτός σε ανηφόρα, εγώ μπροστά και αυτός έσπρωχνε πίσω και εν τέλει την ανεβήκαμε την ανηφόρα και φτάσαμε στη κορυφή. τι σημαίνει;; Ευχαριστώ

Το όνειρό σου προμηνύει κάποιες ατυχίες για σένα και τον σύζυγό σου. Θα περάσετε δύσκολες στιγμές για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά μην απογοητεύεστε γιατί στο τέλος θα ξεπεράσετε όλα τα προβλήματά σας και τη θέση τους θα πάρουν η ευτυχία και οι επιτυχίες. Είναι πολύ πιθανό, μάλιστα, ένας από τους δυο σας να πάρει και προαγωγή ή αύξηση στο μισθό του.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 04-08-2014 21:10
Παραθέτοντας Βανέσσα:
μου έδινε ένας γείτονας και δοκίμαζα δαχτυλίδια μέσα από ένα κουτί, μερικά χρυσά, άλλα από άλλο υλικό σαν ασημένια σαν άσπρα. η μητέρα μου μου έλεγε να τα βγάλω με άγχος . δε μου πάνε καθόλου έλεγε. είδα και ένα παλιό δαχτυλίδάκι που μου είχε κάνει δώρο ένας θείος μου που δεν μιλάμε τώρα. Τελικά έμεινε πως δεν φόρεσα και δεν αγόρασα κανένα. Διάβασα εδώ πως είναι στεναχώρια που τη βγάζω?

Το όνειρό σου σημαίνει πως το επόμενο διάστημα θα έχεις μια μεγάλη στεναχώρια, την οποία όμως θα ξεπεράσεις γρήγορα. Έτσι όπως το είδες, θέλει να πει πως θα διώξεις μακριά τις στεναχώριες σου και τη θέση τους θα πάρουν οι χαρές.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 04-08-2014 21:11
Παραθέτοντας κατερινα:
ειδα στον υπνο μου, καποιον φιλο που είναι πεθαμενος, συναντηθήκαμε στο δρομο τυχαια. Ξαφνικα βρεθηκα να πεταω μεσα σε ένα αεροπλανο (χωρις να εχω την αισθηση ότι μαζι μου ηταν και ο φιλος μου), ημουν ψηλα και θαυμαζα την θεα. Πήγα σε καποιο μερος, οπου εκει ακουσα την φωνη του νεκρου φιλου μου να μου λεει ότι εδώ είναι ομορφα και να ερθεις διακοπες. Μετα από αυτό παλι βρεθηκα στο μερος που ειχα συναντηθεί με το φιλο μου και εγω εφυγα. Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας

Το όνειρό σου αρχικά σημαίνει πως το επόμενο διάστημα θα σου συμβεί κάτι δυσάρεστο και θα σε στενοχωρήσει πολύ. Η πτήση σου μες στο αεροπλάνο, ωστόσο, προμηνύει ότι οι επαγγελματικές σου υποθέσεις και τα σχέδιά σου θα πάνε καλά και θα έχεις επιτυχίες.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 04-08-2014 21:12
Παραθέτοντας Milena:
Eida oti geumatiza me kosmo sto trapezi htan k mia prwhn sxesh mou me thn gunaika tou

Το όνειρό σου είναι καλό. Συγκεκριμένα, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα έχεις επιτυχίες και θα γευτείς μεγάλες χαρές.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 04-08-2014 21:13
Παραθέτοντας Koulla:
eida oneiro pos milisa me tin koumpara mou kai tis ipa oti exw kathisterisi alla den piga giatro auti aksi3e epanw stin koilia mou kai mou eipe sigoura pws ime egkios koita to mwro kinite kai meta to eidame mazi me ton sizigo mou oti ontos to mwro kinite , meta egw vgika ta skalia epanw kai eniosa ena parakseno pono kai vgige to mwro apo mesa mou nekro eipa oxi panagia mou gia 2i fwra ta idia to evala to sto stithos mou to mwro auto anikse ta matakia tou kai eipa etsi mikro pos tha zisei

Το όνειρό σου δείχνει πως τελευταία είσαι έντονα προβληματισμένη με διάφορες προσωπικές και οικογενειακές δυσκολίες που αντιμετωπίζεις. Επίσης, σημαίνει πως θα σε βρουν πίκρες και βάσανα που δύσκολα θα ξεπεράσεις.
Απάντηση
Ελευθερία
0 # Ελευθερία 04-08-2014 21:13
Παραθέτοντας maria:
eida vriskomouna sto palio spiti kai eixe polla xartia kai apodeixeis ti mporei na simenei auto?

Θα γίνεις αποδέκτης δυσάρεστων ειδήσεων για κάποιες ανοιχτές υποθέσεις σου και θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες και εμπόδια για ένα μικρό χρονικό διάστημα.
Απάντηση
Ξενια
0 # Ξενια 06-08-2014 21:30
εχω μπερδευτει με τις ερμηνιες και θα ηθελα την βοηθεια σας αν γινεται...
ειδα την μητερα μου στον υπνο μου εχει πεθανει 6 μηνες τωρα...ηταν στο κρεβατι της...εγω πηγα να ξυπνησω τον πατερα μου (που ζει) ειδα καποιον τυλιγμενο σε μια κουβερτα μαλινη ολοκληρο ομως...νομιζα οτι ηταν πατερας μου και φωναξα "μπαμπα ξυπνα" τοτε με ταραχη ξεσκεπαστηκε απο την κουβερτα και εκπληκτη ειδα την μαμα μου να λεει "τι εγινε ρε παιδια" (ηταν κατι που ελεγε οταν ξυπνουσε απο βαθυ υπνο) κοιτοντας με στα ματια...σηκωθηκ ε ταραγμενη και ετρεξε δεν προλαβα να δω αν βγηκε απο το δωματιο η οχι ετρεξα στην κουζινα και φωναζα συνεχεια "μπαμπα,μπαμπα" (θελοντας να μακουσει ωστε να ερθει να δει την μαμα που ειναι ζωντανη) ο πατερας μου ποτε δεν ηρθε στον υπνο μου και η μαμα μου δεν με ακολουθησε εξαφανιστηκε... κι εγω ξυπνησα...ηταν μεσημερι.λενε οτι ειναι στεναχωρια...απ ο την αλλη λενε πως αν σου μιλαει ειναι καλο...απο την αλλη αν σου μιλαει κ δεν καταλαβαινεις ειναι κακο...εγω καταλαβα τι μου ειπε θα θελα να μαθω αν τελικα το ονειρο αυτο ειχε καμια σημασια η ηταν ενα απλο παιχνιδι του μυαλου...να σημειωσω πως η μαμα μου στο ονειρ μου δεν ξερω αν κοιμοταν η ηταν νεκρη και απλα αναστηθηκε ας πουμε.το χρωμα της ηταν φυσιολογικο ισοσ λιγο κιτρινο αλλα δεν θυμιζε νεκρο.και τα μαλια της δεν ειχαν ασπρες τριχες οπως ειχε στην πραγματικοτητα μερικεσ ασπρες τριχες. αν μπορειτε και εχετε χρονο πες τε μου σας παρακαλω γιαυτο το ονειρο.την μαμα μου την λατρευα και τον πατερα μου που ζει επισης...πιστευ ω πως οι νεκροι στον υπνο μας ειναι αγγελοι που θελουν να μας προειδοποιησουν για κατι...μου ετυχε πιο παλια να δω την νεκρη θεια μου οπου μου ειπε στο αυτι πως πεθανε γιατι αυτο την ρωτησα και μετα απο λιγο καιρο αυτο που μου ειπε διαπιστωθηκε με νεκροψια και αστυνομικη ερευνα...οποτε πιστευω πως η μαμα μου κατι θελει να μου πει που εγω δεν μπορω να καταλαβω...εινα ι ενα απλο ονειρο η να το εκλαβω ως μηνυμα;
ευχαριστω πολυ...
Απάντηση
χριστινα αντωνιου
+1 # χριστινα αντωνιου 09-08-2014 07:27
γεια σας.. ειδα στο ονειρο μου πως ειμασταν με το αγορι μου σε μια χαρα ερωτευμενοι και σε πολυ εντονες συνεσθηματικες στιγμες. αποφασισαμε να παμε βολτα καο ετοιμαζόμουν για να παμε οσπου να τελιοσει η δουλει του στο μπαρ και μπηκαν μεσα πολοι αντρες που όπλο φορούσαν και τον πυροβολισαν πολες φορες εγω εκλεγα και φώναζα πηγα τον αγγαλιασα και μου ειπε μην φοβάσαι σ αγαπω. τι σημενει αυτο? εχει εξήγηση?
Απάντηση
αγαπη
0 # αγαπη 09-08-2014 11:28
καλησπερα! ειδα στον υπνο μου τον γυναικολογο μου οτι μου εκανε μια τομη στο στηθοςκαι μου αφαιρεσαι εναν κακοηθη ογκο.... εγω ενω ημουν ναρκωμενη ιχα ανοιχτα ματια και αυτος μου εξηγουσε τι ηταν αυτο που εβγαλε απο το στηθος μου. αφου τελειωσε η εγχειρηση τον ειδα με τα κανονικα του ρουχα να φοραει ενα ζευγαι παπουτσια παλια δικα μου. τα οποιτα εχω και στην πραγματικοτητα και ειναι ασπρες πλατφορμες. του ειπα οτι δεν κανει να τα φοραει αλλα η απαντηση του ηταν οτι ταιριαζουν. τι σημαινει αυτο ????
Απάντηση
panos
0 # panos 12-08-2014 07:07
kalimera eida tin proh kopela mou pou exo xoris mazi tis 4 mines peripou twra.i pron mou meni sto spiti tis me tin mhtera tis stin ali8ini zoh.... sto oneiro mou to oneiro jekinaei kapos etsi hmoun spiti tis mazi tis mono ego kai ekeini kai tis ka8ariza to spiti ekeini tin stigmi
emiaze san na eimai iperetiko prosopiko tis i san kapoio idos paradouleutras paralila kai gkomenos omos parola auta eixa tin estisi oti me taeize ekeinh.piga kai ka8ariza ena epiplo pou exei sto spiti kai hmoun girismenos me tin plati pros ekeinh kai auti mou leei oti pao touleta
pire mazi tis to kinito tis kai afise tin porta anixti 8imame mou milouse alla den tin akouga ti elege kai sinexiza na ka8arizo xoris na po tipota tote auti 8eorise oti den tis milao pire kapoio tilefono kai jafnika tin akousa na fonazei akougontas ego tis fones tis skeftika-8eoris a oti pire kapoion gkomeno tis kai sto til epidi den tis
ta eipe opos ta h8ele arxise na fonazi tote piga na do ti exei gini kai fonazi kai mou lei tora pou fonaja ir8es i kati tetoio den 8imame poli kala na po tin ali8eia..... pantos siko8ika me pokefalo kai ponokefalo eixa ka8oli tin diarkia tou upnou mou kai tou oneirou ti mporei na simeni auto ?
Απάντηση
panos
0 # panos 12-08-2014 07:10
kalimera se olous eida 2 poli perierga oneira stin pragmatiki mou zoh exw san katikidia xamster. eida oti hmoun sto spiti mou ka8omoun sto kavati mou pano kai ekei konta eixa to klouvi me ta xamster
kai koitaja mesa sto klouvi kai paratirisa oti elipan merika xamster apla 8imame den tromaja idietera giati ta evriska ta jana evaza mesa auta jana vgenan kai pigene etsi (alloste kai stin pragmatiki mou zoh exei tixi na mou figi xamster kai to exo jana vrei kai to evala mesa)
pano sto krevati mou eida oti eixa kremasmes sakoules kai pigana na paro kati apo tis sakoules kai ka8os tin girisa tin sakoula eida pano tis ena mikro skorpio pezi na htan kai mauvros o skorpios ego exo fovia me tous skorpious.
kai den 8imame pos alla eida oti tsimpage ena xamster mou me to kentri tou iparxi pi8anotita na htan kai alla xamster giro tou kai otan to eida ego auto sastisa ton epiasa kai ton skotosa piga meta sto klouvi koitaja mesa kai den eixa oute ena xamster kai evala to xeri mou mesa sto klouvi kai ka8os ecaxna
ta xartia xartia eixa valei gia ta xamster eida oti kapoia koimontousan tou kalou kairou kai alla krivontousan kai ekei isixa kai ekei htan to telos sto proto oneiro...
to deutero oneiro jekinise kapos etsi hmoun raktos sto krevati mou jafnika girizo to kefali mou kai vlepo enan gnosto mou ( i ali8ia einai oti den ton simpa8oume kai polu kai ego kai alla atoma ekei pou pame kai pezoume mpasket einai ironas kai epidi einai gios gnostou paleou paixti tou olimpiakou mas ta exei zalisi ligo
stin ali8ini zoh mou) eida oti sto krevati mou pige na mimi8i tin dikia mou stasi swmatos gia na voleuti alla den ta katerne kai ekatse kanonika gia ligo sto krevati mou
meta eixe katsi se mia karkla konta stin mpalkonoporta mou apo ti mesa meria kai milouse me ena filo tou meta den jero pos ton eida sto mpalkoni mou eixe kato nero ekei pou eixe paei kai xoropidouse pano sto nero san paidaki fenotan na to kanei ejepitides gia na lerosi ton toixo ego neuriasa kai tou fwnaja min to kanei auto giati mou leronis ton toixo ekei
apantisi den pira ton toixo ton eixe lerosi ligo meta pige pali apo tin mesa meria tis mpalkonoportas pou ka8otan kai milouse me ton filo tou kai eida oti pali xopidise duo fores se nero kai meta prospa8ouse na ka8arisi ta papoutsia tou sto nero kai meta prospa8ouse na to aplos giro giro to nero auto tote ego 8imosa kai tou eipa na vgei ejo apo to spiti mou
kai ekei pou pige na aniji tin porta tou kopanisa mia me to xeri mou sto piso meros tou kefalou tou efige viastika prolave kai to ansaser kai den ton prolava kai 8imame h8ela na ton jilofortoso gia auto pou ekane kai ton ecaxna sto dromo meta den 8imame. ti mporei na simenoun auta ta 2 oneira ?
Απάντηση
aria
0 # aria 18-08-2014 09:16
ο μπαμπάς μου είδε ένα ονειρο με εμενα που του εκανε τοση εντυπωση πυ μου το ειπε.
ειμασταν οι δυο μας καπου στην αρχη ενος βουνο σαν Παρνηθα μου ειπε.
Ανεβαιναμε το βουνο και οι δυο μαζι ειχε δεντρα σαν δασος αρκετα εως πολλα λουλουδια γυρω γυρω ηταν και αλλος κοσμος πολυς μου ειπε αλλοι ανεβαιναν αλλοι καταιβαιναν πηγαινοερχοταν κοσμος δηλαδη .Εμεις ανεβαιναμε και ο μπαμπας μου ελεγε μα τι ειναι εδω κοιτα τι ωραια λουλουδια πολλα λουλουδια.
Εως καποια στιγμη απο οτι ειδε αρκετη ποσοτητα στο βουνο κατι σαν θυμαρι και εσκυψε λεει να το κοψει να το μυρισει και ισως να μου εδεινε να μυρισω και εγω . ΕΓΩ εξαφανιστηκα και εκεινος αρχισε να με φωναζει και να με ψαχνει δεν υπηρχα διπλα του εκεινος φοβηθηκε πως χαθηκα ή με απηγαγαν κατι τετοιο φωναζε δυνατα και με εψαχνε παντου αλλα εγω δεν ημουν πουθενα .
Οταν εφτασε στην κορυφη και σχεδον οταν αναρωτιοταν για το θυμαρι και ηθελε να κοψει να δει πως ειναι ηταν εμφανιστηκε ξαφνικα ενας ανδρας μπροστα του παρα πολυ ομορφος λεβεντης με παραδοσιακη ενδυμασια σαν βοσκος να ηταν ψηλος κλπ και ρωτησε τον μπαμπα μου τι κανει ομως ο μπαμπας μου δεν θυμαται πολυ την συζητηση τους το μονο που θυμαται ειναι πως ο ανδρας αυτος κατι του ειπε σαν '' εγω και η γυναικα μου'' και μετα αυτος ο ομορφος ανδρας αλαξε προσωπο και σωμα και εγινε ενας ασχημος μαυροντυμενος ανδρας και μετα ο μπαμπας μου αρχισε να κατεβαινει το βουνο και να με φωναζει παντου να με ψαχνει αλλα δεν με εβρισκε μαλιστα σαν να εμφανιστηκε ξαφνικα στο χερι του ενα ηχειο ή ντουντουκα δεν ξερω και με φωναζε πιο δυνατα καπου στην διαδρομη οπως κατεβαινε και με εψαχνε υπηρχε κατι σαν λιμνη και επεσε μεσα εκεινη την στιγμη περασε ξαφνικα λεει ο αδερφος του του εδωσε το χερι να βγει και μετα εξαφανιστηκε ξαφνικα μαλιστα του εκανε λεει εντυπωση πως στην προσπαθεια του να βγει υπηρχε κατι σαν κιονας με σκαλοπατια απο τον οποιο κρατηθηκε και βγηκε σαν αρχαιο δηλαδη. Εγω ομως δεν ημουν πουθενα ειχα εξαφανιστει και εκεινος συνεχιζε να με ψαχνει ο κοσμος πηγαινοεργχοταν και ρωτουσε κοσμο κλπ .
Στην αρχη του βουνου οπως ειπε υπηρχε ενας δρομος που σταθμευαν αυτοκινητα και εκεινος ηθελε να κατεβει στην αρχη στον δρομο δηλαδη μα το βουνο οπως κατεβαινε ηταν δυσκολο και προσπαθουσε πολυ μαλιστα ειδε ενα αυτοκινητο και τους ειπε να τον παρουν μαζι. Στην προσπαθεια του γενικα απο οτι μου ειπε ξυπνησε.
γιατι εγω ομως εξαφανηστηκα τοσο ξαφνικα ? αφου περπατουσαμε μαζι? ειναι καλο αυτο? και ποιος ηταν αυτος στην κορυφη του βουνου? τα λογια που ειπαν δεν τα θυμαται λεει καλα αλλα ηταν σαν να τον μαλωσε που πηγε να κοψει τα λουλουδια και κριμα που δεν θυμαται αυτο που του ειπε και περιειχε και την λεξη γυναικα μου .απαντηστε μου σας παρακαλω . δεν λενε τα ονειρα που βλεπουν οι γονεις για τα παιδια τους βγαινουν?
Απάντηση
vivi...
+1 # vivi... 21-08-2014 20:42
γεια σας.εγω ειδα ενα πολυ περιεργο ονειρο.ειδα πως κατεβαινα το δρομο του σπιτιου μου με το αυτοκινητο μου.και κοπηκε ενα δεντρο και επεσε μπροστα απο το αμαξι μου οχι επανω στο αμαξι.και εστριψα αριστερα γιατι μου εκλεισε το δρομο ευθεια και οπως πηγαινα ηταν καπως σαν χοματοδρομος και στη μεση ηταν κατι σαν αυτο που βαζουν οταν γινονται ατυχηματα σαν εκλεισακι μικρο και ηταν στη μεση του δρομου οπως εκανα αριστερα για να το αποφυγω ειχε υπεριψομενο τοιχο και εκανα δεξια με το αυτοκινητο και εκει εφυγα απο το γκρεμο με το αυτοκινητο.δεν ειδα να σκαω κατω ειδα απλα πως ειμουν αναλαφρη και λεω ετσι ειναι οταν πεθαινεις.τι μπορει να σημαινει ολο αυτο?
Απάντηση
maria
0 # maria 22-08-2014 12:19
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,, Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗς ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
Απάντηση
nadia
-1 # nadia 24-08-2014 12:50
ειμαι μαθητρια του γυμνασιου και περσυ με αλλαξαν ταξη κ με πηγαν σε μια αλλη που δεν μου αρεσε πολυ το κλιμα κ ηθελε να φυγω,αλλα δεν γινοταν! και φετος εγω αγχωθει πολυ αν θα με αλλαξουν και ειδα ονειρο οτι ημουν στο τμημα που θελω να παω και σε ενα θρανιο καθοταν η φιλη σε μια καρεκλα στην αλλη ενας αλλος και υπηρχε κ μια τριτη καρεκλα διπλα απο την φιλη μου κ καθομουν εγω,τι σημαινει αυτο?
Απάντηση
maria 1111
0 # maria 1111 30-08-2014 10:49
Γεια σας ονομάζομαι Μαρία !χθες είδα ένα όνειρο ... Ότι ήταν υποτίθεται το μνημόσυνο της γιαγιάς μου κ ότι είχαμε μαζευτεί όλο το σόι (ο χρόνος της γιαγιάς μου έχει γίνει εδώ κ 5 μήνες περίπου ) κ είχε νυχτώσει υποτίθεται στον ύπνο μου κ βγήκα στο μπαλκόνι μου για να καθίσω ενώ είχα αφήσει τους φίλους κ ξαδέρφια μέσα στην κουζίνα του σπιτιού. Καθώς καθόμουν έξω βλέπω στον ουρανό στον αέρα ένα προβατάκι άσπρο να τρέχει κ από πίσω του ένα φτερωτό Αγγελάκι να προσπαθεί να το χτυπήσει με εκείνα τα βέλη του έρωτα ... :/ πήγε κ καλά μια ευθεία το προβατάκι κ όταν γύριζε το χτύπησε εκείνο το αγγελάκι με μια καρδούλα κ εκείνη την στιγμή όταν του πέταξε την καρδούλα εξαφανίστηκαν κ τα δύο . Έτσι λοιπόν επέστρεψα στην κουζίνα κ έλεγα το όνειρο στα παιδιά που βρισκόταν στο όνειρο μου κ αυτά γελούσαν κ δεν πίστευαν σε αυτό που είδα ...αυτό ήταν το όνειρο μου αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει μια ερμηνεία
Απάντηση
νικολετα
-1 # νικολετα 31-08-2014 14:44
γεια σας. ειδα στο ονειρο μου οτι ημουν σε μια προπονηση οπου έπαιζε το παιδι που ειμαι ερωτευμενη. καθως εφευγα καταλαβα πως ειχα παρει σε μια σακουλα τα ρουχα της προπονησης και μετα περιμενα τηλεφωνο για να μου πει που και ποτε θα του τα φερω. ξαφνικα αλλαζει και ημουν σε μια θαλασσα με τα ρουχα και ειδα οτι το κινητο μ ειχε βραχει αλλα δεν ειχε χαλασει και προσπαθουσα να βγω απο εκει γτ περιμενα ακομα το τηλεφωνιμα αλλα αντι να παω προς την οχθη πηγαινα πιο βαθια και οταν το καταλαβα με δυσκολια εστριψα και βγηκα εξω... αυτο ηταν... ευχαριστω
Απάντηση
μαρια
0 # μαρια 02-09-2014 18:19
ειδα τον προην συζηγο μου οτι ηταν νυφη και ηρθε και με φιλι σε στο στομα και του ειπα εισαι πολυ ομορφος και σ'αγαπω και ξαφνικα αρχιζει και τρεχει το παιδι μας φωναζοντας μπαμπα μπαμπα και γυρναω να δω και ηταν με κανονικα ρουχα πεσμενος κατω και χωρισ να εχει τις αισθησεις του,ετρεξα να τον βοηθησω και φωναξα γρηγορα να τον παμε στο νοσοκομειο.(με τον προην συζηγο δεν εχουμε πολυ καλες σχεσεις,τι να σημενει αραγε το ονειρο αυτο).ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Απάντηση
μαρια
0 # μαρια 02-09-2014 20:21
Γεια σας με λενε μαρια και θα ηθελα να μου εξηγησετε ενα ονειρο. Ηταν ενα παιδι που με αγαπουσε πολυ αλλα δεν ειχαμε κατι και εχει γινει μια παρεξηγηση εδω και 2 μηνες και δεν μιλαμε καθολου και τον ειδα στον υπνο μου οτι καποια φιλη μου μιλησε μαζι του και μου εκαναν εκπληξη και ηρθε αυτος πολυ αγριεμενος και στεναχωρημενος και μου ελεγε οτι με αγαπαει και οτι θελει να μαστε μαζι και κατι τετοια και αρπαζει και με φιλαει...τι να ναι?να επισημανω οτι βλεπω συνεχεια αυτες τις μερες οτι φοραω κοκκινα ρουχα και την αλλη μερα ειχα δει κατακοκκινο αιμα
Απάντηση
νικολετα
-1 # νικολετα 04-09-2014 19:00
σημερα ειδα στον υπνο οτι γυριζα απο ένα πανυγηρι μαζι με μια φιλη μου και περπατουσαμε, θελαμε να παμε στον σημειο οπου θα μας περιμενε η μητερα μου για να μας γυρισει σπιτι και περπατουσαμε μεσα απο κατι στενα( νμζ στα πλαγια του δρομου υπηρχαν δεντρα) οταν στασαμε στον δρομο οπου θα ηταν η μαμα μ ζαλιστηκα και επεσα κατω και μετα ξανασηκωθηκα με την βοηθεια ενος ξαδερφου μ π ειχε ερθει μαζι με την μαμα μ . μπηκαμε στο αμαξι αλλα αντι να παμε σπιτι πηγαμε σε ενα μερος που απο κατω φαινοταν μια θαλασσα γεματη δελφινια και φαλαινες. μετα αλλαζει η εικονα και ειμαστε εγω η μαμα και η φιλη μ σε ενα σπιτι μια κυριας που μας εδειχνε τα δωματια. ειχα λεει κερδισει κατι π λεγοταν ξυστο της γης και όλοι μ ελεγαν να το ανοιξω( θυμαμαι οτι η φιλη μ ζηλευε). εγω καποια στιγμη το αφησα σε ενα τραπεζι μεσα σε εκεινο το σπιτι. μετα ρωτησα "γιατι πρέπει να το ανοιξω? θα καιρδισω τπτ απο αυτο το ξυστο?" και μ ειπαν ψυθιριστα οτι θα καιρδισω χρηματα. τελος θυμαμαι οτι φυγαμε απο το σπιτι και εγω ειχα αφησει το ξυστο της γης στο τραπεζι... ευχαριστω
Απάντηση
Κατερινα Σταματοπουλου
0 # Κατερινα Σταματοπουλου 07-09-2014 08:13
ειδα πως ημουν στο σπιτι του φιλου μου Ο φιλος μου δεν ειχε μαλια ηταν καραφλος ξαφνικα ανοιξε η πορτα του σπιτιου και μπηκε η πρωην του μεσα με χαμογελο και μου πεταξε στα ποδια τετραδια και μολυβια ο φιλος μου πηγε μαζι της στο άλλο δωματιο και γω σηκωθηκα να φυγω ταραγμενη και μπηκε μπροστα ο φιλος μου και μου ζητουσε να μην φυγω και του ειπα ότι εγω αυτό δεν μπορω να το διαχειριστω και φευγω και ημουν πολλυ ταραγμενη και μου εκανε εντυπωση που ο φιλος μου ηταν καραφλος
Απάντηση
Ανδρέας
0 # Ανδρέας 11-09-2014 13:06
Γεια σας !!!
Ειδα σημερα το βραδυ ενα ονειρο με αστέρια , καθώς κοιτούσα στον ουρανό ειδα ενα αστέρι να πέφτει λέγοντας σε ενα φιλο μου να το δει αλλα δε πρόλαβε .... Μετα απο λιγο ειδα κι αλλο αστέρι να πέφτει και οταν έσβησε εκανε έκρηξη σα πυροτέχνημα με διάφορα χρώματα ...αυτο εγινε κανα 3αρι φορες .... Επίσης ο ουρανός ήταν καθαρός και ήταν νυχτα !!!
Ευχαριστω !!
Απάντηση
stavroula
-1 # stavroula 11-09-2014 13:34
Καλησπέρα, χτες βράδυ ο φίλος μου είχε στον ύπνο του την εικόνα της Παναγίας. Έσκυψε, προσκύνησε και έταξε μια λαμπάδα. Τι σημαίνει αυτό; Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Απάντηση
νικολετα
0 # νικολετα 13-09-2014 06:43
ειδα ενα ονειρο που με τρομαξε αρκετα... ειχε παει η καλυτερη μου φιλη ενα ταξιδι και εκει που εμενα εγινε λεει μια επιθεση. εγω πηγα να την βρω και εκει ανακαλυψα πως δεν ηταν στους επιζοντες.... δεν το πιστευα και προσπαθουσα να την βρω.... το περιεργο ειναι οτι ημουν η μονη που νοιαζόταν για τον θανατο της. μονο δυο φιλες μας που ηρθαν να με παρηγορήσουν αλλα εκεινες στενοχωριουντου σαν για μενα και οχι για εκεινη.... εγω την εψαχνα και εκεινη και τον δολοφωνο και θυμαμαι οτι εκλαιγα συχνα και φωναζα " σας παρακαλω πειτε μου οτι ειναι ονειρο". η μητερα μου κοιμοταν και δεν την ενοιαζε καθολου.καποια στιγμη ξαπλωσα διπλα της (θυμαμαι κρατουσα και ενα βιβλιο) και ειπα " σας παρακαλω σκοτωστε κι εμενα, δεν μπορω να ζω χωρις το κατερινακι μου" και νιωθω οτι βρισκεται καποιος κοντα μου. ανοιγω τα ματια μου και βλεπω εναν αγνωστο αντρα με ενα τσεκουρι ετοιμο να με σκοτωσει αλλα οταν ειδε οτι ανοιξα τα ματια μου αρχισε να τρεχει. ξυπνησα την μαμα μου που κοιμοταν διπλα μου και μου ειπε οτι δεν ηταν δολοφόνος αλλα θαντασμα φαντασμα. εκεινη την ωρα ξυπνησα....
Απάντηση
ΚΑΤΕΡΊΝΑ
0 # ΚΑΤΕΡΊΝΑ 15-09-2014 05:09
ΚΑΛΗΜΈΡΑ..ΕΊΔΑ ΈΝΑ ΠΟΛΎ ΜΠΕΡΔΕΜΈΝΟ ΌΝΕΙΡΟ.ΕΊΔΑ ΌΤΙ ΕΊΧΕ ΈΡΘΕΙ Η ΦΊΛΗ ΜΟΥ ΑΠΌ ΠΆΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΌΡΙ ΤΗΣ ΚΑΘΌΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΈΡΙΑ ΚΑΙ ΠΉΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΉΚΑ.ΜΕΤΆ ΠΕΡΠΑΤΟΎΣΑ ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΊΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΈΝΑ ΠΕΖΌΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΑΜΕ ΜΙΑ ΦΊΛΤΡΩΝ ΜΕ ΦΌΝΤΟ ΚΟΣΜΉΜΑΤΑ.ΉΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΡΊΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΎΣΕ ΚΕΝΤΉΜΑΤΑ ΜΟΥ ΈΔΩΣΕ ΈΝΑ ΚΈΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΆ ΔΕΝ ΤΟ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΩ, ΑΛΛΆ ΤΟ ΈΒΑΛΑ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΤΣΆΝΤΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΈΚΛΕΨΑ ΚΑΙ ΜΌΝΟ Η ΦΊΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΕΊΔΕ.ΜΕΤΆ ΜΠΉΚΑΜΕ ΣΕ ΈΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΒΛΈΠΑΜΕ ΠΑΝΤΟΎ ΧΡΥΣΆ ΚΟΣΜΉΜΑΤΑ,ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΑΓΟΡΆΣΑΜΕ ΚΆΤΙ.ΕΓΏ ΕΚΕΊ ΒΡΉΚΑ ΈΝΑΝ ΓΝΩΣΤΌ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΊΠΑ ΌΤΙ ΜΑΘΑΊΝΩ ΞΈΝΕΣ ΓΛΏΣΣΕΣ.ΜΕΤΆ Η ΦΊΛΗ ΜΟΥ ΠΉΓΕ ΝΑ ΒΡΕ Τ ΑΓΌΡΙ ΤΗΣ ΣΕ ΈΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΏ ΓΎΡΙΣΑ ΣΠΊΤΙ ΌΠΟΥ ΕΊΔΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΓΥΡΊΣΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ.ΚΑΘΌΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΈ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΉΡΧΑΝ 2 ΚΟΥΒΈΡΤΕΣ ΦΛΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Απάντηση
νικολετα
-1 # νικολετα 16-09-2014 11:44
ειδα στον υπνο μου οτι ημουν με την φιλη πανω σε ενα μηχανακι και αυτος που μου αρεσει το σηκωσε και μας εριξε κατω.... αυτο
Απάντηση
Μαριαννα
+2 # Μαριαννα 17-09-2014 05:44
Καλημέρα σας ! Ξυπνησα με κλάματα ! Ήμουν στο σπιτι στο χωριό με κοντινούς μου ανθρώπους . Ξαφνικα άρχισα να φωνάζω να βρίζω να σπάω πράγματα , δε το κανω ποτε στην πραγματικότητα !! Μετά απο λιγο αρχίζουν να σπάνε , πέφτουν τα δόντια μου με πολυ πόνο ! Τα κρατάω στα χέρια μου και ειναι σάπια !! Άρχισα να Πνίγομαι απο το αίμα και τα δόντια ... Να μη μπορω να μιλησω ... Εκει ξυπνησα και ζητώ απεγνωσμένα τη βοήθεια σας ! Ευχαριστω εκ των προτέρων !
Απάντηση
Ελένη
0 # Ελένη 18-09-2014 06:16
Είδα οτι καθάριζα με κανονική σκούπα το σπίτι και μάζευα άσπρη σκόνη μέχρι που άρχιζα να καθαρίζω το χαλί απο το οποίο μάζεψα μαύρη σκόνη. Μπορείτε να μμου εξηγήσετε τι σημαίνει;
Απάντηση
sophia
-1 # sophia 19-09-2014 00:25
Geia sas..exw dei kapoio oneiro k tha ithela an mporeite na m to ermineusete..on eireutika oti panw apo to krevati m kremontan polla stafylia wrima k polla alla itan kollimena-enwme na me to skepasma t krevatiou m k aggizan sto patwma..ti mporei na simainei auto??
Sas euxaristw poly..:)
Απάντηση
sophia
-1 # sophia 19-09-2014 00:30
Γεια σας..ονειρευτηκ α οτι πανω απο το κρεβατι μου κρεμονταν πολλα σταφυλια ωριμα κ επισης πολλα αλλα ηταν ενωμενα-κολλημε να με το σκεπασμα του κρεβατιου μου και αγγιζαν κατω στο πατωμα..
Απάντηση
Μαρια
0 # Μαρια 19-09-2014 16:19
Ονειρευομαι συχνα γατες οι οποιες προσπαθουν να μου επιτεθουν και εγω τις διωχνω αλλα αυτες επιμενουν ή οτι προσπαθουν να μπουν στο δωματιο μου και εγω τις κλεινω εξω αλλα παλι επιμενουν..
Απάντηση
spireta
0 # spireta 24-09-2014 07:39
καλημερα αν δεις στο ονειρο σου τον πρωην σου να σου μιλαει ενω εισαι παντρεμενη τι σημαινει????
Απάντηση
rania
-1 # rania 24-09-2014 08:28
Καλημερα σας ειδα ονειρο οτι ημουν στο ιδιο κρεβατι με τον πρωην μου κ κοιμομασταν μαζι.σε καποιοα φαση πηγαμε μια βολτα κ σστο δρομο μας ειδαν καποιοι γνωστοι ενω ειχαμε βγει κρυφα εξω...αυτος σταματησε τους μιλησε για λιγο κ εγω καθομουν κ περιμενα.οταν τελειωσε η κουβεντα μαζι τους με φωναξε να παω μαζι του κ εγω πηγα....
Απάντηση
Ηρω
-1 # Ηρω 28-09-2014 20:46
Γεια σας,
Ειδα λεει οτι ειχα παει σε μια φιλη μου που ειχε γενεθλια και θα της καναμε παρτυ εκπληξη αργοτερα και τν βλεπω λεει εφτιαχνε καφε κ της λεω να μου φτιαξει και μενα εναν για να μου τον πει κιολας.. Τελικα λεει δν εφτιαξε καφε γιατι μου ειπε τα χαρτια για το αγορι που μου αρεσει και η απαντηση της ητανε η εξης : " σε θελει και αυτος αλλα προσεξε γιατι μαλλον θα σε αφησει εγκυο!"

Τι σημενει αυτοοο; :-)
Απάντηση
Γιαννης Μποντι
0 # Γιαννης Μποντι 29-09-2014 10:04
hmoun se taratsa o ouranos htan kokkinos . arxisa na lew to pater hmwn . molis arxisa na to lew to xeri m epiase to laimo mou gia na me skwtoso kai na mhn oloklhrwsw thn proseuxh. brhka dinamh kai sinexisa alla me diekopta. molis arxisa na to lew pali gia na stamatisw to xeri m mpike mesa sto stoma gia na mhn mporw na to pw. 3afnika akouw psi8iro stn upno m thn proseuxh. milisa me thn mana m ama hr8e to bradu pou an akouse oti fwnazw k leei oxi. gt akousa stn upno m kapoios kapoia na m psi8irizei thn proseuxh kai na hremisw
Απάντηση
νικολετα
0 # νικολετα 30-09-2014 15:39
ειδα στον υπνο μου πως ειχα παει σε κατι γενεθλια...καθο μουν διπλα σε μια φιλη μ η οποια καθοταν απεναντι απο αυτον π μ αρεσει και δίπλα σε αυτον καθοταν μια αλλη φίλη μου (ας την πουμε μαρια). υπηρχε μια κενή θεση στην κεφαλη του τραπεζιου διπλα στην μαρια και πηγα και καθησα εκει... οταν γυρισα για να δω την μαρια καταλαβα πως ειχαν αλλαξει θεση με αυτον που μου αρεσει....
τι μπορει να συμαινει???
Απάντηση
maria
0 # maria 10-10-2014 17:29
Geia sas eida se oneiro oti eixa meinei egkuos k oti phraksa ton eauto mou k san na vghke apo mesa mou to emvio meta arxise na trexei polu aima alla kata kokkino k na fonazw gia na me vohthisoun giati eixa plimhrisei sta aimata k oti lew ti kanoume twra dn exoume vrei k giatro lew gia na parakolouthisei thn egkumosinh mou na dei an einai kala sthn ugeia tou k lew wx an exei kati to paidi den tha to thelei o filos mou .Euxaristw sas parakalw apanthste mou !
Απάντηση
ntina
0 # ntina 14-10-2014 06:54
Ειδα ονειρο τα χερια συγκεκριμενα τις παλαμες του ατομου που θελω κ στην μια του παλαμη εγραφε το αρχικο γραμμα κ ολοκαθαρα τι σημαινει αυτο?
Απάντηση
STELA
0 # STELA 16-10-2014 12:28
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!
ΕΙΔΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΠΑΣ ! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ .. ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ?
Απάντηση
Βανέσσα
0 # Βανέσσα 08-11-2014 12:46
Είχαμε μια μαύρη σακούλα απορριμάτων και μαζεύαμε με την μητέρα μου περιττώματα, ένα μου έπεσε απέξω και μου είπε να το βάλω και αυτό. Μήπως λάβω κάποια χρήματα? ευχαριστώ
Απάντηση
Maria
0 # Maria 11-11-2014 11:30
Καλησπέρα,

Είδα στον ύπνο μου ότι μια γνωστή μου (που έχει δίδυμα μωρά, τα οποία δεν έχω δει ποτέ μου) είχε εξάδυμα. Ήταν όμορφα χαρούμενα και γλυκά μωράκια, νομίζω κάποια κοιμόντουσαν..

Μαρία, 28 ετών, ελεύθερη.
Απάντηση
θανασης
0 # θανασης 22-11-2014 05:05
καλημερα ειδα στον υπνο μου ενα κανονικο σε μεγεθος κουνελι και δυο κουνελακια σε χρωμα ασπρο τον κανονικο τον επιασα και τον χτυπησα στα αυτια για να μη με γδαρη και τον σκωτωσα δειχνοντας στην γυναικα μου το λαγο τα αλλα δυο μικρα δεν τα πειραξα τη σημαινει? ευχαριστω
Απάντηση
nantia
-1 # nantia 22-11-2014 06:50
Ειδα στο ονειρο μου οτι κολυμπουσα με τον πρωην μου σε μια ηρεμη κ ενυελως γαλαζια θαλασσα κ σε καποια φαση αυτος με πηρε στα χερια του κ με πηγε λιγο ποιο μεσα....ξαφνικα με ανεβασε σε μια ψηλη σαν κολονα ηταν αυτο κ ανεβηκαμε κ οι δυο κ καθομασταν εκει ψηλα μεσα στην θαλασσα...εξω στην παραλια ηταν πολυ κοσμος κ μερικους απο αυτους κ γνωστοι μας συγγενικα πρωσοπα..εγω κ αυτος ειμασταν εκει ψηλα κ τους κοιτουσαμε απο ψηλα τον κοσμο....σε καποια φαση κοιταω μεσα στην θαλασσα κ βλεπω στο νερο να εχει σχηματιστει μια καρδια...κ του λεω κοιτα μια καρδια που εχει σχηματιστει στο νερο κ αυτος κοιταξε...μετα ξυπνησα..σα παρακαλαλω απαντηστε μου λιγο συντομα πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο...
Απάντηση
tina
+1 # tina 22-11-2014 10:14
καλημερα.χθες ειδα ενα πολυπλοκο ονειρο.ημουν με δυο φιλες μου και θα πηγαιναμε βολτα.στην πορεια βρεθηκαμε σε ενα μαγαζι για ναπιουμε ποτο.καθισαμε σε ενα τραπεζι και βρεθηκαν και αλλα ατομα εκει.υπηρχε αφθονο φαγητο στο τραπεζι χωρις να το εχουμε ζητησει.καθισε ενας κυριος αγνωστος διπλα μου και μου εδωσε να πιω καφε,σε πλαστικο εκαιγε τοσο πολυ ο καφες που αρχισε να λιωνει το ποτηρι,ξαφνικα στο ονειρο εμφανιστηκε ο πρωην μου,καθισε και αυτος στο τραπεζι.η μερα ηταν κατι σαν γιορτη,συγκεκρι μενα πρωτοχρονια.εγω και ο πρωην μου βρεθηκαμε σε ενα σπιτι που ηταν συνεχεια του μαγαζιου,καναμε ερωτα και συνειδητοποιησα με οτι υπηρχε κι αλλο ατομο στο σπιτι.μια κυρια σχετικα μεγαλης ηλικιας ξανθια.ειχε ξημερωσει πια και ακουμε καποιος να χτυπαει την πορτα και η κυρια πηγαινε να ανοιξει.φυγαμε απο το σπιτι εντελως βιαστικα.βγηκαμ ε εξω και μου λεει θα σε παω εγω σπιτι.τον περιμενω ναφερει το αυτοκινητο.κα βλεπω μεσα στο αυτοκινητο σκυλια.και ενα ανθρωπο στο πισω καθισμα που δεν μπορουσα να ξεχωρισω.τα σκυλια οταν με ειδαν αρχιζαν να γαβγιζουν,οχι πολυ εντονα γιατι τα σταματησε ο πρωην μου κατευθειαν(εγω εχω φοβο με τα σκυλια)μπηκα στο αμαξι και αρχισα να τα χαιδευω ηταν 2 λευκα μικρα σκυλια.υπηρχε και ενα μαυρο μεγαλο το οποιο με το που μπηκα κρυφτηκε στα καθισματα.μου ειπε οτι αυτο προσφατα το πηρε.οπως καθομουν στο αμαξι διπλα μου ηταν ενα παιδακι,αρχισα να το χαιδευω και να του μιλαω.κοριτσακι ηταν.τον ανθρωπο που καθοταν στο πισω καθισμα μαζι με τα σκυλια δεν μπορουσα να διακρινω ποιος ηταν.φτασαμε σε μια περιοχη στην οποια δεν γνωριζω και με αφησε εκει.εγω φοραγα κατι κουρελια και δεν ειχα λεφτα για να γυρισω σπιτι μου και περπαταγα μονη μου και ηξερα οτι επρεπε να κανω μεγαλη διαδρομη και ημουν πολυ καταβεβλημενη και απογοητευμενη,ε νω οταν ξεκινησε το ονειρο μου ημουν πολυ καλοντυμενη ενω στο τελος του ονειρου ημουν με κουρελια.αυτα.ε ιναι πολλα και μπερδεμενα.αλλα σε αυτο το ονειρο δεν μπορουσα να δωσω ερμηνεια.
Απάντηση
φωτεινη
0 # φωτεινη 27-11-2014 16:57
Τις προαλες ειχα δει στον υπνο μου οτι μπηκα σε ενα λεωφορειο ,ειχε πολυ κοσμο και ηθελα να παω καπου τελικα εφτασα και αργοτερα μπηκα σε ενα κοκκινο αμαξι και εφυγα μαζι με τον ξαδερφο μου που ηταν στο αμαξι και μια κοπελα με την οποια ημουν μαζι της σε ολη τηδιαρκεια της διαδρομης και ο ξαδερφος μου ηταν και αυτος στο αμαξι χωρις να το ξερω...
τι σημαινει??
Απάντηση
Βασιλική
0 # Βασιλική 30-11-2014 21:57
Eίδα ένα τρομακτικό όνειρο. Ήμουνα λέει σε διακοπές, και κάπου πήγαινα βράδυ με 2 φίλους μου, και όπως περπατούσα με δάγκωσε ένα φίδι και πόνεσα πολύ. Ο ένας φίλος μου με ξάπλωσε και μου έβγαλε το δηλητήριο και μου έβαλε κάτι φάρμακα. Και ξαφνικά εμφανίστηκε η γιαγιά μου που έχει πεθάνει, φορούσε λευκό φόρεμα - και εγω ένιωσα ανακούφιση που την είδα - και μου περιποιήθηκε το πόδι. Το φίδι ήταν μαύρο νομίζω. Εχω ταραχτεί πολύ, δεν ξέρω πως να ξορκίσω το όνειρο.
Απάντηση
Varvara P
0 # Varvara P 12-12-2014 06:10
Είδα στον ύπνο μου πως περνούσα χρόνο με έναν άντρα από το περιβάλλον μου, τον οποίο λατρεύω γιατί είναι απίθανος άνθρωπος και θα μπορούσα να πω πως τον βλέπω ερωτικά, αν και θεωρώ πως δεν έχω ελπίδες μαζί του. Αρχικά συζητούσαμε στο χώρο που εργάζεται, μετά προσφέρθηκε να με πάει σπίτι με τη μηχανή του και του είπα να ανέβει. Πήγαμε σε ένα σπίτι που ουδεμία σχέση έχει με το πραγματικό μου σπίτι, όμως ήξερα πως ήταν το σπίτι μου και στο διπλανό δωμάτιο από εκείνο που καθίσαμε, κοιμόταν η μητέρα μου (η οποία δε μένει μαζί μου στην πραγματικότητα) . Εκείνος άρχισε να με πλησιάζει ερωτικά και εγώ τον έδιωχνα, προβάλλοντας δικαιολογίες όπως ότι δε θέλω να χαλάσουμε τη φιλία μας (ενώ δεν είμαστε ακριβώς φίλοι ,μάλλον γνωστοί), αλλά στην πραγματικότητα με εμπόδιζε πρώτον το γεγονός πως κοιμόταν δίπλα η μητέρα μου και δεύτερον πως είμαι ερωτικά άπειρη. Με τα χίλια ζόρια, τον έδιωξα από το σπίτι σπρώχνοντας τον για να ξεκολλήσει από πάνω μου, ενώ κυριολεκτικά τον πέταξα έξω και του έκλεισα την πόρτα στα μούτρα. Μετά ξύπνησα. Τι θα μπορούσε να σημαίνει;
Απάντηση
Δημητρα
+2 # Δημητρα 13-12-2014 14:18
Σημερα ειδα ενα πολυ περιεργο ονειρο...περπατ ουσα στο δρομο και ειδα ενα τεραστιο ταφο με μια τεραστια ταφοπλακα...δεν εγραφε κατι η ταφοπλακα..και εκει που κοιτουσα την ταφοπλακα...βλε πω ενα πνευμα ομορφου ανδρα να με πλησιαζει...δε ηταν επιθετικος,με κοιτουσε γλυκα και χαμογελασε...δε ν τον φοβηθηκα με το που τον ειδα ενιωσα ομορφα...μετα ομως εξαφανιστηκε και ξαφνικα αρχισα να νιωθω μια αορατη δυναμη να με αγκαλιαζει και να με φιλαει στα χειλη,παρολα αυτα δε με ενοχλησε..
Απάντηση
Μελίνα
0 # Μελίνα 17-12-2014 22:34
Είδα στον ύπνο μου πως βρισκόμουν στην πλατεία του χωριού μου χωρίς μπλούζα και είχα στην αγκαλιά μου ένα μωρό πολύ χαμογελαστό και όμορφο. Το μωρό υποτίθεται πως δεν ήταν δικό μου αλλά του ξαδέρφου μου. Με κράταγε πάρα πολύ δυνατά χώρις να με ενοχλεί αυτό, όμως κάποια στιγμή άργησα να θέλω να το βγάλω από πάνω μου και αυτό δεν ήθελε να με αφήσει, χωρίς να κλαίει όμως. Στην αρχή οτάν κατάλαβα πως είμαι γυμνή στην πλατεία για λίγα πανικοβλήθηκα, αλλά μετα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Κυκλοφορούσε ασυνήθιστα πολύς κόσμος και μάλιστα ντυμένοι με τα καλά τους. Όταν είδα ότι το μωρό δεν θέλει να με αφήσει αποφάσησα να βρω τους γονείς του να τους. Ενώ τους έψαχνα βρήκα πάνω σε ένα τραπέζι ένα κουτί με πολύ όμορρφα γλυκά που έμενα όμως μου φαινόνταυσαν αηδιαστικά και δεν ήθελα να δοκιμάσω καν. Στην συνέχεια πήγα να βρω τους γονείς του μωρού στο μαγαζί τους, όταν έφτασα εκεί όμως τα πάντα ήταν κλειδομένα, σκοτεινά και δεν ήταν κανείς εκεί. Συνέχισα να τους ψάχνω στο χωριό μέχρι που έφτασα απέξω από ένα φωτισμένο σπίτι με ανοιχτές πόρτες και παράθυρα. Από τα παράθυρα φαινόντουσαν μεγάλα στρωμένα καλά τραπέζια. Ρώτησα τον καλοντυμένο κόσμο που ερχόταν τι συμβαίνει εκεί και μου είπαν πως είχε γάμο. Εγώ δεν ήμουν καλεσμένη, όμως ήθελα να είμαι και εγώ εκεί αλλά δεν μπορούσα. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Το μωρό του είχα σε όλο το όνειρο στην αγκαλιά μου και ήταν αγόρι. Δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω παιδιά και είμαι αρκετά νεαρή. Ενώ δεν είδα κάτι άσχημο ξύπνησα πολύ αναστατωμένη.
Απάντηση
Inga
-1 # Inga 26-12-2014 11:28
Ειδα τον αντρα μου να ψωνιζει ρουχα.τον βλεπω να παιρνει γαλαζιο φορεμα.οταν τον ρωτησα για ποιον ειναι μου λεει για ενα καινουριο κοριτσι που την λενε Χριστίνα. θυμωνω και του ζηταω να χωρισουμε και μου απανταει πολυ ηρεμα πως το θελει και αυτος.εγω φευγω χαρουμενη.
Απάντηση
Elena
+1 # Elena 29-12-2014 08:17
Είδα στον ύπνο μου τον πεθαμένο πεθερό μου ένα βράδυ πριν του κάνουμε τα σαράντα .. Μου εδω σε ένα 500 € και εγω του επέστρεψα ένα 5 €.. Τι μπορεί να σημαινει;
Απάντηση
Μαρια
0 # Μαρια 08-01-2015 17:04
Γεια σας. είδα στον ύπνο μου ότι ένας κούριερ μου έφερε ένα ρολόι μέσα σε φάκελο που έγραφε Μιχαηλ- Γαβριηλ. Το άνοιξα και μέσα είχε ένα ρολόι το οποίο ήταν ασημένιο αλλά δεν γυάλιζε και δεν μου άρεσε. Βέβαια μετά το γυάλισα και διαπίστωσα ότι ήταν αρκετά καλό.
Απάντηση
eirhnh
-1 # eirhnh 15-01-2015 03:31
ena edono fos ston ourano kai ena prosopo agoriou na mou milaeoi
Απάντηση
Γεωργία
0 # Γεωργία 20-01-2015 16:30
Καλησπέρα σας! Ξημερώματα Τρίτης και αφού είχα μια πολύ σημαντική συνάντηση για δουλειά (εκείνη την ημέρα θα έκανα δοκιμαστικό) την οποία την θέλω πάρα πολύ, είδα ένα όνειρο το οποίο πραγματικά ήταν πολύ άσχημο! Είδα ότι ήμουν σε ένα σπίτι το οποίο δεν το έχω ξαναδεί ποτέ μου και έμαθα ότι ήμουν έγκυος! Ξαφνικά πήγα να κοιτάξω την κοιλιά μου στον καθρέφτη (σημείωση δεν έχω επιθυμία να κάνω παιδί, δεν είμαι έγκυος και γενικότερα δεν έχω παιδάκι) και την είδα να είναι μεγάλη, δηλαδή σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και να είναι σαν ένα ξένο κομμάτι επάνω μου, σαν δηλαδή άμα την τράβαγα να ξεκολούσε!!!Και ξαφνικά βλέπω να τρέχει από τον αφαλό μου πάρα πολύ αίμα σαν πίδακες αίματος δηλαδή! Πραγματικά δεν ξέρω αν οφείλεται στο άγχος μου (είμαι άτομο που βγάζω σωματοποιημένο άγχος) αλλά ειλικρινά μπερδεύτηκα και δεν μπόρεσα να δώσω μια ερμηνεία!!
Απάντηση
Σταυρος
0 # Σταυρος 20-01-2015 19:50
Καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ενα όνειρο που είδα... Είδα οτι μου επιτέθηκε ενα γατάκι και μόλις το εκανα ποιο πέρα επιτέθηκε σε αυτό μια μεγάλη άσπρη γάτα, άμεσος μετα είδα οτι πατισα σπασμένα γυαλιά και κόπηκαν τα δάχτυλα του ποδιού μου (εντέλος) και αιμορραγουσα και μόλις είδα το αίμα εκλεγα.
Απάντηση
μιχαλης
0 # μιχαλης 22-01-2015 11:56
γεια σας...ειδα στο ονειρο μ πως φιλιομουνα με τν κοπελα μου...αλλα καποιες φορες π ηταν να συναντηθουμε καπου μου ελεγε πως ειναι εκει η μανα της και δεν μπορουμε..!!καμ ια ιδεα?? :P
Απάντηση
Μαρία
0 # Μαρία 31-01-2015 16:39
Είδα χοντρά φίδια με δόντια σουβλερα να δαγκώνουν μικρα γατάκια και το ένα να είναι νεκρό.
Απάντηση
Βάσω
+1 # Βάσω 08-02-2015 06:28
Καλημέρα σας...
Είδα στον ύπνο μου ένα όνειρο που με προβλημάτισε...
Είδα πως η μητέρα μου... έφτιαχνε την ντουλάπα της... και πως είχε κρεμάσει.... μωρουδιακά ρούχα....
Ενώ δεν υπάρχει μωρό .... στην οικογένεια....!
Τι μπορεί να σημαίνει ?? :-)
Απάντηση
Σοφια
0 # Σοφια 08-02-2015 19:38
ειδα πως ητανε πρωι και ανοιξα το παραθυρο και εβλεπα να χιονιζει παρα πολυ,το χιονι που επεφτε ηταν καθαροο και πολυ λευκο,αργοτερα ομως ξαφνικα ειδα να βγαζει ηλιο κ το χιονι δεν φαινοτανε π,τι σημαινει αυτο?
Απάντηση
ΕΛΙΣΑΒΕΤ
-2 # ΕΛΙΣΑΒΕΤ 17-02-2015 15:58
Καλησπέρα.παρακ αλώ θα ήθελα να μου εξηγήσετε το όνειρο που είδα.είδα οτι ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι μαζί με την αδερφή μου και οτι ήταν εγκυος η αδερφή μου.όπως κάνει να γυρίσει βλέπω οτι το σεντόνι ήταν βρεγμένο δηλαδή είχαν σπάσει τα νερά.Την σήκωσα για να φύγουμε και πριν φύγουμε πήγε τουαλέτα να κάνει την ανάγκη της και αντί για εκείνη βρίσκομαι εγω στην τουαλέτα εγκυος να κάνω την ανάγκη μου και να ανοίγει ο κόλπος μου και γέμισε η λεκάνη αιμα.Μετά με πήγαν στο νοσοκομείο και όταν με έβαζαν στο δωμάτιο για να γεννήσω εκείνη τη στιγμή μια γυναίκα γεννουσε και άλλες 2 είχαν ήδη γεννήση με τα μωρά τους στην αγκαλιά.παρακαλ ώ τη σημαίνει?ευχαρι στώ Ελισάβετ
Απάντηση
Καλυψώ  Γιαννακού
0 # Καλυψώ Γιαννακού 22-02-2015 16:22
Είδα στο όνειρό μου ότι έχασα το αριστερό μου χρυσό σκουλαρίκι και το έψαχνα
Απάντηση
francis
0 # francis 26-02-2015 11:00
Για σας είδα πως ήμουν σε καθαρό κρεβάτι νοσοκομείου και περίμενα να ευχαριστώ στο λαιμό για καρκίνο. Ενώ οι δικοί μου ήταν ευχάριστοι με ωραία ρούχα και λευκά η η γυναίκα μου ήταν με μαύρα τι σημαίνει.
Απάντηση
francis
0 # francis 26-02-2015 11:36
[quote name="francis"] Για σας είδα πως ήμουν σε καθαρό κρεβάτι νοσοκομείου και περίμενα να εγχειρηστω στο λαιμό για καρκίνο. Ενώ οι δικοί μου ήταν ευχάριστοι με ωραία ρούχα και λευκά η η γυναίκα μου ήταν με μαύρα τι σημαίνει.
Απάντηση
lili
0 # lili 07-03-2015 11:13
Gia SAS EIDA STON UPNO M.. STHN ARXH EMPAINA SE ENA 1 AMAKSI K HTAN ENA MIKRO KORITSAKI OPOTE TO PHRA STHN AGKALIA M K SUNEXISAME GIA NA FUGOUME ALLA O DROMOS EIXE POLU KINHSH META ME AFHSAN KAPOU OPOU SHNANTHSA ENA FILO M ALLA TRUGURW HTAN 2 POLU MEGALA SKULIA P STHN ARXH ME SPRWKSANE KANA 2 FORES ALLA META MAS AFHSAN.. TO PAIDI M EDWSE KAPOIA DWRA K EIPE TON ENA EINAI APO TON TADE K TO ALLO APO MENA.. EIPA EUXARISTW EFUGA K KATHWS EFEUGA O DROMOS P EIXA PERASEI PRIN TWRA HTAN ADEIOS.. PHGA SPITI ANOIKSA TA DWRA K HTAN 2 KOLIE PARA POLU OMORFA K TA EDEIXNA STOUS DIKOUS M. THA EKTIMOUSA MIA EKSIGHSH EUXARISTW
Απάντηση
Γεωργία
0 # Γεωργία 07-03-2015 21:46
Είδα οτι με δάγκωσε 2 φορες στο ποδι ένας μεγάλος ποντικός!τον έδιωχνα αλλά πάλι μες στα πόδια μου ηταν!οι δαγκωματιες ήταν σαν γραμμές μικρές!τι σήμαινε;;;
Απάντηση
μακρινα Πάρης
0 # μακρινα Πάρης 11-03-2015 17:45
Καλησπερα σας θα ηθελα να μου εξηγησετε 2 εφιαλτες που ειδε το αγορι μου.
Το πρώτο ονειρο...ημουν εγω στο σπιτι του μαζι με εναν φιλο μου κ έρχεται το αγορι μου και του ειπα πως δεν ειναι αυτο που νομιζεις κ αυτος νευριασε για καποιο λογο...μετα ηταν σε ενα μερος κ τυλίχτηκε απο το ποδι του ενα φίδι και του ελεγε το φιδι "περπατά εμπιστεψουμε" και περπατουσε κ το φιδι αυτο του ελεγε συνέχεια...και έφτασε σε εναν διαδρομο που οσο περπατούσε σκοτεινιαζε ολο κ πιο πολυ αλλα τπ φιδι του ελεγε να περπατήσει..μετ α απο λιγο βλεπει τον πατερα του κ απο πισω του ειχε μια μεγαλη τρυπα κ πέφτει ο πατερας του το αγορι μου ομως δεν εκανε τιποτα και το φιδι του ελεγε να περπατήσει μετα ειδε παλη εμενα κ του ελεγα να χωρίσουμε και πως τοσο καιρο του λεω ψέματα..
Δευτετο ονειρο..
Ηταν μονος του στο σπιτι και βλέπει ενα κοριτσακι να βάζει κατι πάνω στο κρεβατι και της πετουσε πραγματα για να φύγει εφυγε το κοριτσακι μεσα απο την μπαλκονοπορτα χωρις να την σπάσει..μετα εβλεπε μια σκιά να περπατάει περα δοθε εξω στο μπαλκονι..και πηγε το αγορι μου να δει τι ειχε αφήσει το κοριτσι πανω στο κρεβατι κ ηταν ενα μαχαίρι το περνι το αγορι μου κ το πηγαίνει στην κουζίνα κοιτάει απο ένα παραθυράκι που ηταν ανοιχτά τα πατζουρια βάζει το μαχαίρι στο συρτάρι κ ξανα κοιταει το παραθυράκι και βλεπει ενα πρόσωπο τρομακτικό κ πηγενε προς τα πισω κ αυτο να έρχεται προς το αγορι μου πέφτει το αγορι μου πανω σε ενα τραπεζι κ έρχεται κατα πανω του με το μαχαίρι και του το καρφώνει..
Απάντηση
Άρτεμις
+1 # Άρτεμις 17-03-2015 10:43
ειδα ονειρο πως σκοτοσα μια γυναικα με γκριζο σομα και κεφαληη μεδουσας.. Και πρην την σκοτοσο μου ηπεν να την φολοφονησο για να σταματησουν να την κηνηγανε, για να με κηνηγανε εμενα μετα ηταν κακια και εβγαλε τα ρουχα της και πηρα ενα γιαλη και την ρωτησα αν τον αγαπουσε ( μαλλον για μενα ) και μου ηπε οι και γελουσε και ειχε χρυσαπορτοκαλια ματια και αρχιζα να την μαχερονο απο κατο προσ τα πανο και της αρεσε και ενιωθα την αβρα της .. μετα φεβγοντας ηταν 3 παιδια και ο ενασ μου επητεθηκε χορισ λογο και τον σκοτοσα πολη βιεα
Απάντηση
βενιζελος
0 # βενιζελος 29-03-2015 14:22
:sigh: είδα τον βενιζελο σε άγαλμα τι μπορεί να σημαίνει??!
Απάντηση
Μαριαννα
-1 # Μαριαννα 30-03-2015 09:13
Γεια σας! ειδα στον υπνο μου οτι ημουν με τον φιλο μου μεσα στο αμαξι και ανεβαιναμε πανω σε εναν γκρεμο με παρα πολυ μεγαλη ταχυτητα.. απο κατω ηταν θαλασσα, δεν μπορω να προσδιορισω το πως ηταν..ισως και να μην την προσεξα. Καθως ανεβαιναμε εγω ημουν πολυ τρομαγμενη και αυτος αποφασισμενος-ν ευρικος, σταματαει το αμαξι πανω στον γκρεμο να κοιταει προς τα κατω και ξεκιναει παλι και μας ριχνει και τους 2 στον γκρεμο, οταν ειδα τι ηταν ετοιμος να κανει του ειπα σαγαπω. τι μπορει να σημαινει???? ευχαριστω!
Απάντηση
κατερινα
+2 # κατερινα 05-04-2015 13:48
Ειδα οτι χτυπησα τη πορτα σε ενα σπιτι και μου ανοιξε ενα κοριτσι ξανθο με κοντο μαλλι...την ελεγαν μαρια.. και μιλησαμε εμενα και καλα σε καποιο σπιτι δικο της σαν να νοικιαζα και της ειπα οτι θα φυγω.... τοτε πεταχτηκε ενα φιδι και προσπαθουσε να με τσιμπησει και εμφανιστηκε ο πρωιν συζυγος μου και το πεταξε μακρια...
Απάντηση
φαιη
0 # φαιη 15-04-2015 17:14
Καλησπερα.
Ειμαι παντρεμενη με 2 κοριτσια 4,5 και 3 χρονων. Χθες το βραδυ ειδα στον υπνο μου οτι ημασταν σε ενα μερος που δεν το αναγνωριζω και συνεβησαν ταεξης: καποιος αρπαξε τις κορες μου, τους ανοιξε μια μικρη τρυπα στην κορυφη του κεφαλιου και πηρε κατι πολυ μικρο απο τον εγκεφαλο του. Μετα επιασε τη μικρη και της εβγαλε 2 δοντια. Ετρεξα και τις πηρα απο αυτον και το μωρο μου εκλαιγε γοερα με πολλα δακρυα και καταλαβα οτι κατι ειχε συμβει στο στομα της γιατι ειχε πολλα αιματα. Κοκκινο, καθαρο αιμα και πολυ. Μετα τις πηρα και φυγαμε και ξεκινησα να πηγαινω καπου για να τις βοηθησουν. Ο εφιαλτης τελειωσε με τη σκεψη οτι αν παω γρηγορα, θα τα φτιαξουμε ολα.
Μπορειτε να μου εξηγησετε κατι;
Απάντηση
Κώστας
0 # Κώστας 14-05-2015 14:01
Είδα ότι ήμουν σε μια λίμνη που αντί για νερό είχε μέσα υγρό χρυσάφι και καθόμουν και την κοίταζα κάτω από μια μηλιά που τα μήλα της ήταν χρυσαφένια. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό το όνειρο;
Απάντηση
filio baloglou
0 # filio baloglou 14-05-2015 14:18
eida tora to mesimeri oti eimouna se ena spiti kai siderona ena kokkino panteloni konta mou htan mia gata. hr8e mia ginaika ki malosme kai peira to panteloni mou to evala se mia valitsa kai tous eipa sintoma 8a to metianoiesete kai 8a me parakalate na giriso giati san kai mena den 8a vreite
Απάντηση
filio baloglou
0 # filio baloglou 14-05-2015 14:19
kai prosperasa ti gata kai efiga
Απάντηση
Ρούλα
0 # Ρούλα 15-05-2015 10:20
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τι είναι όταν βλέπεις στον ύπνο σου ότι σε ξεματιαζουν. Μια μεγάλη σε ηλικία γυναίκα κατάλαβε ότι χρειαζόμουν ξεματιασμα. Το κεφάλι μου πονούσε απίστευτα, το κρατούσα συνέχεια. Μόλις τελείωσε την ευχή της, ξαλάφρωσα, ηρέμησα. Καθόμουν γονατισμενη μπροστά στα πόδια της.
Απάντηση
ema
0 # ema 18-05-2015 09:17
καλημερα σημερα ειδα ενα πολυ περιεργο ονειρο....συζητ ουσα με τον αδερφο μου αν θα κατεβω στην παραλια για μπανιο και μου ελεγε να μην το σκεφτομαι και να παω και ξαφνικα βρεθηκα σε ενα εντελως αγνωστο μερος μαλλον κατι σαν αυκη σπιτιου να τραβαω φωτογραφιες μαγιο κρεμασμενα...
Απάντηση
ελενακι
+1 # ελενακι 01-06-2015 22:32
καλησπερα....λο ιπον ειδα πως ημουν σε ενα κραβατι ξαπλωμενη με εναν ξαδερφο μιας φιλης μου που στο παρελθον τον ειχα απορριξει...ξαφ νικα εκει που καθομασταν στο κρεβατι αρχισε να προσπαθει να μου την πεσει κ να λεει πως χαρη μ εκανε π τοτε δεν το κανε μαζι μου....πως αν ηθελε θα με ειχε βιασει...αρχιζα να γελαω γτ νομιζα πως εκανε πλακα κ τοτε πηγε να κανει με αρπαξει κ γω δεν ηθελα κ τ πα για να τν αποφυγω να παμε βολτα κ βλεπουμαι αν θα κανουμε κατι...μετα βλεπω πως βρισκομαι σε ενα τραπεζι με ατομα που δεν τα ηξερα...αλλα εκει βλεπω τν γνωστο δημοσιογραφο Μπογδανο κ αρχιζα να κανω παρεα μαζι του...να κανουμε βολτες...να τ λεω για τν αλλον ...να τ λεω να μεινει μαζι μ για να τν αποφυγω κ αρχισε τοτε να μ δειχνει ενδιαφερον ο Μπογδανος κ μενα μ αρεσε γτ τον ενοιωθα σαν προστατη μ...
να θελει να με φιλησει κ να μην μπορω ομως...να τ λεω γλυκολογα...κ μετα βρισκομαστε πισω απο μια κοκκινη κουρτινα για να κρυφτουμαι απο τν αλλον κ να μας προειδοποιει μια καστανη κοπελα πως ο αλλος ερχεται ...φυγαμε κ πηγαμε στη γειτονια μ κ εκει υπηρχε ενα κτιριο π ηταν κ καλα ενα νεο σπιτι των δικιων μου...παραδιπλα απτο δικο μου...κ ανεβηκαμε πανω σε μια φουσκωτη βαρκα που ηταν ανεβασμενη ψηλα...για να κρυφτουμαι που βρισκοταν στην πιλοτη του κτιριου κ ενω καθομασταν μας βρηκε ο αλλος ....ηθελε να παω μαζι τ κ γω επαναστατησα να τ λεω δεν τν θελω κ δεν ειμαι υποχρεωμενη κ πηγε να με αρπαξει αλλα κλειδωσα την γκαραζοπορτα κ γλιτωσα ...τι να σημαινει αραγε?
Απάντηση
ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΤΣΟΓΚΑΡΛΗ
0 # ΑΝΔΡΙΑΝΑ ΤΣΟΓΚΑΡΛΗ 21-06-2015 16:06
Καλησπέρα σας, είδα στον ύπνο μου ότι ήμουν ξαπλωμένη στο κρεββάτι μου, μόλις είχα ξυπνήσει, και έβλεπα να πέφτουν από τον ουρανό νεκροί αστυνομικοί που φορούσαν αλεξίπτωτο. Οι ειδήσεις ελεγαν για έναν κατα συρροή δολοφόνο που σκότωνε αστυνομικούς κατα αυτόν τον τρόπο.... Αμέσως μετά είδα ότι περπατούσα στον δρόμο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, (στην πραγματικότητα δεν τον ήξερα) τον ηθοποιό, μαζί με μια γυναίκα και όπως λέει περνούσαμε από το σπίτι μου τους είπα ότι θα ανέβω λίγο επάνω να αφήσω κάτι σακούλες και θα κατέβω αμέσως. Ενώ πάτησα για να πάω στον 5ο όροφο το ασανσέρ με πήγε στον 6ο, μόλις άνοιξα την πόρτα είδα 2 άνδρες να συνομιλούν, αυτοί το είχαν καλέσει το ασανσέρ, βγήκα από το ασανσέρ και όπως πήγα να κατέβω από τις σκάλες με άρπαξε ένας άνδρας και πήγε να με σκοτώσει με ένα μαχαίρι (δεν θυμάμαι χαρακτηριστικά του άνδρα) μόλις πήγα να φωνάξω βοήθεια ξύπνησα και φώναξα βοήθεια και μόλις ξύπνησα, τρόμαξα πάρα πολύ. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι σημαίνει αυτό το όνειρο?
Απάντηση
rafaella
0 # rafaella 01-07-2015 05:45
kalimera sas! bravo g to website sas =) tha ithela na sas rotiso ti simeni i akirosi gamou sto oneiro? ida oti o sintrofos mu m akirose ton gamo
Απάντηση
Αθανασια
0 # Αθανασια 11-07-2015 14:20
Καλησπερα!Χθες ειδα στον υπνο μου μια καλογρια προσπαθουσε να μπει μεσα στο σπιτι και δε την αφηνα ηταν ασχημη και τρομαξα. Ανοιξε ομως ο μικρος ο γιος μου την πορτα οταν μιλουσα στο μπαλκονι με μια φιλη μου τη γεωργια και η καλογρια μπηκε μεσα,εγω την εσπρωχνα να βγει εξω αλλα δεν εβγαινε,κι εκει που την εσπρωχνα μου εκανε μια γρατζουνια στο στερνο με τα νυχια της τοσχημα του σταυρου και ετρεχε αιμα.μπορειτε να μεταφρασετε αυτο το ονειρο γιατι εχω τρομαξει.
Απάντηση
Λιακι
0 # Λιακι 12-07-2015 07:42
Καλησπέρα σας είδα στον ύπνο μου ένα περίεργο όνειρο.είδα τον πρώην μου που ακόμα νιώθω πράγματα γιαυτον να είναι στο νοσοκομείο αλλά δεν έμοιαζε άρρωστος.κι εγώ δε ξέρω πως βρέθηκα εκεί.το κρεβάτι ήταν άσπρο και καθαρό.είχε δίπλα κι άλλο κρεβάτι στο οποίο κοιμοντουσαν δύο άντρες.ήταν κάτι σαν γιατροί αυτοί που απλα κοιμοντουσαν κι εγώ ξαπλώσω μαζί με τον πρώην μου στο κρεβάτι και ήθελα παιχνίδια ερωτικά κι αυτός ανταπόκριση. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Είχε μια αίθουσα που εκεί κοιμοντουσαν οι νοσοκομείο κ γιατροί που κουράστηκαν κ έχουν βραδιά. Εκεί βρισκόταν ο πρώην μου χωρίς λόγο. Σας ευχαριστώ
Απάντηση
triantafillo
0 # triantafillo 16-07-2015 05:50
Καλημερα,ειδα στο ονειρο μου πως οδηγουσα το αμαξι μου κ απο την μια πλευρα ππισω ειχε ενα μεγαλο βαθουλωμα απο τρακαρισμα,δν ειδα να γινετε εκεινη τη στιγμη το τρακαρισμα.να τονισω πως ηδη ειναι τρακαρισμενο σε αυτο το σημειο το αμαξι μου.απλα τωρα το ειδα πιο εντονο απ οτι ειναι στην πραγματικοτητα. παρπαρακαλω επειγον να μου απαντησετε την ερμηνεια αυτου του ονειρου.σας ευχαριστω
Απάντηση
triantafillo
-1 # triantafillo 16-07-2015 08:25
# triantafillo  16-07-2015 05:50

Καλημερα,ειδα στο ονειρο μου πως οδηγουσα το αμαξι μου κ απο την μια πλευρα ππισω ειχε ενα μεγαλο βαθουλωμα απο τρακαρισμα,δν ειδα να γινετε εκεινη τη στιγμη το τρακαρισμα.να τονισω πως ηδη ειναι τρακαρισμενο σε αυτο το σημειο το αμαξι μου.απλα τωρα το ειδα πιο εντονο απ οτι ειναι στην πραγματικοτητα. παρπαρακαλω επειγον να μου απαντησετε την ερμηνεια αυτου του ονειρου.σας 
Απάντηση
λιζα
+2 # λιζα 24-07-2015 00:28
Ή μητέρα μου είδε στον ύπνο της μια γυναίκα ή οποία της είπε ότι ή μικρή κόρη της είχε καρκίνο.. και ή μητέρα μου άρχισε να κλαίει και είπε στην γυναίκα ότι θα σώσει την μικρή.. και πήρε όλο τον καρκίνο από την μικρή... τι μπορεί να σημαινει αυτό ;;
Απάντηση
βαλεντινα
0 # βαλεντινα 02-08-2015 20:11
Ειδα στον ύπνο μου πωςημασταν σε ενα μνημοσυνο, ειχε πεθανει ο αδερφος μιας ηλικιωμένης θειας που ειναι αρρωστη, δεν ξερω βεβαια αν έχει αδερφο (εχω να τη δω πολλα χρονιά) Ημασταν σε ενα αγνωστο σπιτι, νομιζω κάπου ειδα κ τον πεθαμένο μ πατερα, σιταρι ομως δεν ειδα.Μετα κατι συζητουσαμε με τη μητερα μ κ μου ειπε την αλλη φορά θα ερθουμε κ στο τριμηνο.Τι να σημαινει.με εχει τρομαξει λιγο.Μπορειτε να μου απαντησετε συντομα.
Απάντηση
βαλεντινα
0 # βαλεντινα 11-08-2015 13:45
Καλησπερα σας κ πάλι.Ειδα στο ύπνο μ σήμερα πως ήμουν ανεβασμενη πάνω σε ενα ποδήλατο κ πήγαινα προς το πάτρικο σπιτι του πατερα μ...οταν εφτασα εκει δεν ηταν κανένας εκει...αφησα το ποδήλατο κατω απο ενα δεντρο, πήγα πιο περα κ κοιτόυσα το καινουριο σπιτι που εχουμε φτιαξει εδω κ μερικα χρονια.Ηθελα να μπω μεσα αλλα ενοιωθα πως δεν ηταν κανεις εκει.Μετα ειδα πως στο μπαλκόνι του σπιτιού καθονταν η θεια μ (αδερφη του πατερα μ) με τον αδερφο μ κ μολις τους ειδα πηγα γρήγορα εκεί κ μολις με ειδε η θεια μ αρχισε να με μαλωνει κ να μου φωνάζει χωρις λογο (ηταν θυμωμενη μαζι μ) κ εγω εκανα να την πιασω απο τα μαλλια..αλλα δεν την επιασα τελικα...κ της ελεγα γιατι τα βαζεις μαζι μ δεν εχω ιδεα δεν ακουσα δεν ειδα τιποτε κατι τετοιοο δεν θυμαμαι κ καλά.Μετα ειδα τον πατερα μ που ειναι 1μιση χρονο πεθαμενος να ερχεται ανεβασμενος πανω σε ενα οχημα σαν μηχανακι δεν φαινονταν τοσο καθαρα τι ηταν κ οταν ηρθε εκει του ειπα οτι κ γω με το ποδηλατο ηρθα......δεν θυμαμαι κ πολλες λεπτομεριες.Μπο ρειτε να μ απαντησετε συντομα.ευχαρισ τω.
Απάντηση
χριστινα
0 # χριστινα 23-08-2015 11:01
χαιρεται. ειδα στο ονειρο μου οτι ειχα βελονες και αγκαθια μεσα στο δαχτυλο μου συγκεκριμενα τον δειχτη. τα αγκαθια τα εβγαζα με την τσιμπιδα και μετα προσπαθουσα να βγαλω τις βελονες. εβγαλα ενα δυο αλλα με τις αλλες δυο δυσκολευομουνα. πιεζα σιγα σιγα με τα δαχτυλα μου για να τις σπρωξω να βγουν αλλα ηταν δυσκολο μετα ξυπνησα. πρωτη φορα βλεπω τετοιο ονειρο.
Απάντηση
Σαντρα Χατζηχρηστου
0 # Σαντρα Χατζηχρηστου 30-08-2015 20:24
Γεια σας ειδα στονβυπνο μου πως ημουν συγγραφέας και ειχα γραψρι ενα βιβλιο που λεγοταν "ΣΟΦΙΑ" και το εξώφυλλο του βιβλιου ριχε ενα σκυλι Μποξερ...Την επομενη ημερα μου ειπαν πως αυτο το σκυλι ηταν πολυ σρρωστο με κσρκινο κσι οτι πρόκειται να πεθάνει. Οταν πηγα στο σπίτι κραταγα το βιβλιο και απο το δωμστιο ηρθε και η Σοφια η οποία όμως ειχε αλλάξει μορφη και απο Μποξερ ειχε γινει κατι σαν Κανις (απο την αρρώστια μου ειπαν) Μετα πηγα στο σκυλακι και το χαιδευα κσι αυτο αργοπεθαινε.Μετ α πήγα σε μια γωνια καιωεκλεγα πολυ...Τι σημσινει το ονειρο?
Απάντηση
Χρύσα
0 # Χρύσα 04-09-2015 07:02
Είδα στον ύπνο μου ότι ένας πολύ καλός παιδικός μου φίλος (που εδώ κ λίγα χρόνια δεν κάνουμε άλλο παρέα) είχε πεθάνει,και πήρα τηλέφωνο τον άλλο φίλο μου (ήμασταν οι 3 μας αχώριστοι για πολλά χρόνια) για να έρθει να με πάρει με το μηχανάκι να με πάει στα νεκροταφεία.
Απάντηση
Nicole
0 # Nicole 08-09-2015 09:48
Γειά σας
Είδα στον ύπνο μου πως είχα μια ανοιχτή πληγή στο στέρνο και με πολύ κόπο κατάφερα να την περοποιηθω ώστε να επουλωθει.. Επίσης στην αγωνία μου για το αν καταφέρω να γίνω καλα είδα πως έκλαιγα πολύ...
Απάντηση
γεωργια
0 # γεωργια 13-09-2015 19:15
καλησπερα σας ειδα χθες το βραδυ ενα ονειρο και επειδη δεν εχω ιδεα θα ηθελα τα φωτα σας.Ειδα οτι ηταν νυχτα ημουν μαζι με την κολλητη μου και περιμεναμε σε εναν αγνωστο δρομο.εμφανιστι καν μεσα σε ενα ασπρο αυτοκινητο ο πρωην της κολλητησ μου και ο δικος μου πρωην.Δεν ειδα προσωπα εκεινη την στιγμη αλλα ακουσα την φωνη του ενα να λεειμπηκε η κολλητη μου.Εγω ακολουθησα με το δικο μου αυτοκινητο.Εφτα σα πρωτη σε εναν αλλο αγνωστο δρομο ημουν ορθια στη γωνια και τους ειδα να ερχονται σιγα σιγα τους εκανα νοημα να παρκαρουν αλλα αυτοι παρκαραν αντιθετα πανω σε ενα πεζοδρομιο αναποδα για να μην μπορω να δω ποιοι ηταν μεσα.πηγα προς το μερος τους και ειδα την κολλητη μου με τον πρωην τησ αγκαλια να της κραταει το χερι και τον πρωην μου αγκαλια με την γυναικα του να την φιλαει.Κοκκαλωσ α εστρεψα το βλεμα μου και ενιωσα μπροστα μου την παρουσια του πρωην τησ κολλητης μου μπροστα μου να με κοιταει στα ματια καταλαβε απο τα ματια μου το ποσο ασχημα ενιωθα γυρισε το κεφαλι του και ρωτησε τον φιλο τουμετα απευθηνθηκε στην κολλητη μου ρωτοντας τηνκαι απαντησε αμεσως ο πρωην μουκαθως ομως το ελεγε αυτο ενιωθα να μου χαιδευει το χερι.ξαφνικα ακουστηκε η φωνη τησ γυναικας του να λεει μεσα απο το αυτοκινητο.για μενα ειναι πολυ συμαντικη η εξυγηση αυτου του ονειρου γιαυτο περιμενω συντομα μια απαντηση σας.
Απάντηση
ΕΙΡΗΝΗ
+1 # ΕΙΡΗΝΗ 22-09-2015 05:33
Καλημέρα είδα στον ύπνο μου οτι βρισόμουν σ'ένα σπίτι και στον κήπο υπήρχε ένα μεγάλο δέντρο, φουντουκιά, ξερό που φέρνοντας αντίστασταση με ένα κλαδί στον τοίχο προσπαθούσε να ξεριζωθεί. Κατόπιν συνάντησα έναν άντρα που ήταν στρατιώτης με μπλε στολή και έδειξε να του αρέσω. Ήταν αυστηρός, στην αρχή μου άρεσε αργότερα όμως 'ηθελε να με παντρευτεί κι εγώ τρόμαξαγιατί με περνούσε 10 χρόνια και φαινόταν καταπιεστικός. Έκανα πίσω 'οταν ήρθε να με ζητήσει με την μητέρα και τη θεία του που ήταν μάλλον γύφτισσες.
Απάντηση
Δέσποινα
0 # Δέσποινα 24-09-2015 14:45
Χαίρετε έβλεπα και ζούσα το όνειρο,μεχρι που ξυπνησα άνοιξα την εξωπορτα και διαπιστωσα οτι ήταν ένα όνειρο.Είδα λοιπόν και άκουσα μες στον ύπνο μου ότι με φώναζε με το όνομα μου ο πρωιν σύντροφος μου με φωναξε τρεις φορές που ξύπνησα και ετρεξα να του ανοιξω....δεν μπορώ να το ξεχασω το όνειρο με τίποτα,επισης πολυ συχνα βλέπω το πατρικο μου σπίτι στο οποιο ζει ο αδερφος μου με την νυφη μου,εγω ομως βλέπω οτι ειναι απλα οπως τότε το πατρικο μας!!!
Απάντηση
Σταυρούλα
0 # Σταυρούλα 25-09-2015 12:30
Καλησπέρα ! Η πεθερά μου είδε στον ύπνο της ότι είχα γεννήσει τρίτο παιδί και ήταν κορίτσι. έχω ήδη δύο κοριτσάκια. Τι σημαίνει το όνειρο αυτό ? ευχαριστω εκ των προτερων !
Απάντηση
Βαλεντινα
0 # Βαλεντινα 25-09-2015 17:59
Καλησπερα σας.ειδα στον υπνο μ πως ημουν μεσα σε ενα αγνωστο δωματιο κ εβλεπα σε ενα αλλο δωματιο πιο περα ενα θειο μ την μανα μ κ τον πατερα μ που ειναι 1μιση χρονο πεθαμενος κατι να συζητουσαν κ ειδα και τη θεια της μανας μ, μητερα του θειου μ να ερχεται στο δωματιο, οταν ξαφνικα ο θειος μ αρχισε να τη φωναζει κ να τη βριζει ασχημα σε σημειο που πηγε να σηκωσει χερι επανω της κ οι αλλοι προσπαθουσαν να την βγαλουν.Μετα την ειδα σαν στενοχωρημενη με μορφη αλιωτικη, να καθετε κ να τους κοιταει.εγωκαθο μουν πιο περα κ ελεγα μεσα μ :κοιτα πως αλλαξε ετσι αποτομα αυτος.πρωτη φορα βλεπω να χτυπαει τη μανα τ.δεν φενονταν τετοιος.μετα αλλαξε φαση το ονειρο κ ειδα πως ημασταν καπου αλλου σε αγνωστο μερος.ειδα ενα καφε ατιθασο αλογο να μας κοινηγαει.εφερν ε εκει γυρω οταν ξαφνικα ηθελε να χτυπησει εμενα, ενω εγω φυλαγομουν γυρω απο ενα κρεβατι.εκανε σαν να μ επιτηθονταν, εγω κρυβομουν, πραγματικα εγω φοβηθηκα στον υπνο μ.τι να σημαινει.
Απάντηση
Giota
0 # Giota 26-09-2015 05:14
Καλημερα!!!Ειδα στον ύπνο μου μια γνωστή μου
να μου βγάζει το δοντι.Εγω έκλαιγα και αυτή
γελούσε.Οταν είδα το δοντι μου είχε επάνω
ασημόσκονη μετα απο λιγο πήγα στην τουαλέτα
και κατι έφτυσα που δεν το είδα.
Απάντηση
Δώρα
+1 # Δώρα 30-09-2015 10:26
Γεια σας! Σημερα ειδα στον υπνο μου οτι αγαραζαμε ενα καινουργιο σπιτι με τον αντρα μου.. μολις μπηκαμε μεσα ηταν πολυ μεγαλο ειχε πολλα δωματια,πολλα μπανια γενικα ηταν πολυ καθαρο και τελειο,φανταστι κο!! να ενημερωσω οτι εμεις μενουμε σε ενα φυσιολογικο σπιτι και λεφτα δεν υπαρχουν για κατι τετοιο!
Απάντηση
Μαρθα
0 # Μαρθα 03-10-2015 09:42
γεια σας ειδα ενα περιεργο ονειρο ..ειδα οτι στο σπιτι μου εξω στην αυλη ηταν θαμενη μια πεθαμενη αγνωστη με μαυρα σγουρα μαλλια και ολοι την κοιτουσαν με τον φακο και εγω ρωτουσα τον μπαμπα μου γιατι την θαψατε εδω ? και δεν μ εδινε απαντηση και εφυγα απο το σπιτι πηγα με μια φιλη μου σε ενα κλαμπ και αυτη η πεθαμενη ηταν μαζι μας ηταν κοντη και πολυ λεπτη και μας ειπε ''εκεινος εκει με κοιταει θα του αρεσα χαχα'' και εμεις γελασαμε και μετα χορευαμαι ολες μαζι τι θα πει αυτο?
Απάντηση
ΓΕΩΡΓΙΑ
+1 # ΓΕΩΡΓΙΑ 14-10-2015 08:29
ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΕΙΔΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΗ ΑΥΤΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ . ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Απάντηση
Μαρία Αγγελίδου
0 # Μαρία Αγγελίδου 17-10-2015 11:21
ειδα αυτόν που μου αρεσει να εχει σπασμενο ποδι σε γυψο αλλα όταν ειδα το πρωσοπο του δεν εμοιαζε με αυτόν που μου αρεσει σαν να ηταν άλλος όμως εγω του μιλησα και του ειπα μα πως το εσπασες παρολο που δεν εμοιαζε καθολου με αυτόν που μου αρεσει
Απάντηση
Φανή
0 # Φανή 18-10-2015 15:43
Δεν είμαι έγκυος και είδα ότι ήμουν έγκυος αλλά πριν γεννήσω απεβαλα. Τι σημαίνει;
Απάντηση
Ελίνα
0 # Ελίνα 19-10-2015 21:10
Είδα ότι ο σύντροφος μου με κρατούσε αγκαλιά ενώ ήταν από πίσω μου.ξαφνικά κι ενώ υπήρχε ωραία ατμόσφαιρα είδα να με χτυπάει στο κεφάλι με κάτι βαρύ (πιθανώς μια πέτρα τετράγωνη άσπρη) και να νιώθω ότι χάνω τις αισθήσεις μου αλλά δεν είδα καθόλου αίματα. Με χτύπησε ενώ εξακολουθούσε να είναι πίσω μου όπως και όταν με κρατούσε αγκαλιά. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό?ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση
Απάντηση
ελένη
0 # ελένη 23-10-2015 14:45
καλησπερα.ευχομ αι να σαι καλα. θελω να σου πω δυο ονειρα που ειδα και σε παρακαλω αν μπορεις να μου τα εξηγησεις και τα δυο. στο πρωτο ονειρο μου ειδα λεει οτι ειχα παει με την κολλητη μου σε ενα μερος ηταν νυχτα και εκει ειχε πολλοι κοσμο και ολοι ασχολιοντουσαν με κατι ξαφνικα σκαει μπροστα μου ενας γνωστος μου και ειχε στα χερια ενα γατακι αναποδα και ηταν πολυ αγριο και μου ελεγε κοιτα ειναι πολυ αγριο και καπως το χαιδεψα στην κοιλια του ηρεμησε και εκεινος το πεταξε χαμο και το εδιωχνε και αν θυμαμαι καλα το κλοτσουσε και τον ρωτησα τι κανει εδω και μου λεει οτι ηθελε να πεταξει ενα ελικοπτερο ξερεις σαν τα τηλεκατευθηνομε να και δεν μπορουσε λεει του επεφτε συνεχεια και του ζητησα να ερθει μαζι μου να του μαθω εγω με το δικο μου και πηγαμε σε ενα μερος που δεν ειχε κοσμο και οπως ανεβαζαμε μαζι το ελικοπτερο με πηρε αγκαλια και ειχε γυρει το κεφαλι του στο κεφαλι μου και χαμογελουσαμε πολυ και απο την χαρα του χτυπουσε τα αλλα για να πεσουν και εγω το ανεβαζα ολο και πιο ψηλα το ελικοπτερακι και εκεινος ολο και χαιροταν. και καποια στιγμη ειδα να ερχετε η κολλητη μου και γυρισε και ειπε πως δεν περιμενε να μας δει ετσι εγω προσωπικα ενιωθα σαν να παγωσε ο χρονος εκει για μενα και για εκεινον και μετα το μεσημερι τον ξανα ειδα τον γνωστο μου αυτον στον υπνο μου και ειμασταν με την κολλητη μου και ειμασταν σε ενα μερος σαν ταβερνα και κατι τον κερνουσε δεν θυμαμαι τι ηταν και γυρισε και μας ελεγε πως »εγω θελω οι γυναικες να ειναι ειλικρινης μαζι μου» τοτε εκατσε διπλα μου και μου πηρε το κινητο μου και αρχησε να το ψαχνει να μπαινει και να ψαχνει απο το προφιλ μου μεχρι και τους φακελους με της φωτογραφιες και ετυχε και επεσε το ματι του σε μια δικη του και με κοιταξε και σηκωθηκε και εφυγε. σε παρακαλω θα θελα μια εξηγησουλα και για τα δυο γιατι νιωθω κατι δεν παει καλα.
Απάντηση
Μαρία
0 # Μαρία 01-11-2015 10:26
ειδα στον υπνο μου οτι με πηρε ο πρωην μου να παμε καπου και οτι εστελνε μηνυματα στο κινητο.τον ρωτησα και μου ειπε οτι μιλαει με την τωρινη κοπελα του που την λενε ελενη(αν και στην πραγματικοτητα αλλο ειναι το ονομα της)και οτι προσπαθει να βρουν ενα τροπο να τον συστησει στους γονεις της.μου ειπε ακομα πως μαλλον θα την παντρευτει και μου ειπε να μην στενοχωριεμαι.. .Θα ηθελα μια εξηγηση γιατι εχω αναστατωθει πολυ.
Απάντηση
κατερινα
0 # κατερινα 12-11-2015 16:12
γεια σας ειδα ενα ονειρο που δεν ειμαι καλα ειδα οτι περασε ενα χρονικο διαστημα και το αγορι που αγαπαω μου ειπε πως θελει καιι παλι να ειμαστε μαζι..και πωε δεν μπορει μακρια μου και αυτο μου το εστειλε σε μηνυμα......να σας πω κτ με αυτο το παιδι ειμαι χωρισμενη.....
Απάντηση
Νανσυ
0 # Νανσυ 21-11-2015 19:31
Καλησπερα, η μητέρα μου είδε τον πατέρα μου που έχει πεθάνει να ανασταινεται στο σπίτι τους, και να θέλει να φάει μακαρονια με κιμα. Έλεγε ότι πειναει πολύ και ότι δεν έχει λεφτα.του έδωσε η μαμα μου 50 ευρό και εγώ του έδωσα 20.μετά ξύπνησε η μαμα μου.έχουμε αναστατώνει πολυ.........
Απάντηση
valentina
0 # valentina 02-12-2015 19:14
Γεια σας.Ειδα στον υπνο μου πως ειμουν μεσα στο σπιτι μου στην ελλαδα.Ειδα οτι κοιμομουν στο κρεβατι μου και ηρθε η θεια μου και με ξυπνησε λεγοντας οτι ειναι πρωι.εγω σηκωθηκα και ειπα πρωι ειναι η μεσημερι?πιο περα στην πορτα ειδα και τον θειο μου,τον αντρα της, να μας κοιταει και εδειχνε νεοτερος απο οτι ειναι.π.δ.ειναι 65 ετων και εδειχνε να ειναι 40.φορουσε ενα ασπρο πουκαμισο και γρι παντελονι..εγω σηκωθηκα και πηγα στο τραπεζι της κουζινας και ηρθε και ο θειος μου εκει και εκατσε και κουβεντιαζε με την μανα μου.μετα ειδα οτι πηγα στην κρεβατοκαμαρα των γονιων μου και ειδα την θεια μου που ειχα δει και πριν.αυτη η θεια μου μενει θεσσαλονικη.Την ειδα να καθεται πανω στο κρεβατι στα πλαγια και να κενταει.κεντουσ ε κατι κεντησματα δικα μου που τα ειχα αφησει εγω εκει απο καιρο.ηταν χρωματιστα με λουλουδια κ αλλα σχεδια.μου φανηκε παραξενο αυτο το ονειρο.τι σημαινει που ειδα την θεια μ να κενταει?
Απάντηση
βαλεντινα
0 # βαλεντινα 18-12-2015 19:26
Ειδα στον υπνο μ πως ημουν στο χωριο μ,στο σπιτι της θειας μ.μετα ειδα πως βγηκα πιο περα σε ενα δρομο και ειδα απο μακρια τον αντρα της θειας μ να ερχεται με ενα γαιδουρι και εγω ειπα στον αδερφο μ να ερχεται ο θειος μ με ενα γαιδουρι.ο θειος μ εχει 2μιση χρονια πεθαμενος και δεν τον βλεπω και συχνα στον υπνο μ,αλλα αυτο το ονειρο με παραξενεψε καπως.ειδα λοιπον τον θειον μ να ερχεται κρατωντας με ενα σχοινι ενα μικρο ασπρο καφετι γαιδουρακι.οταν με ειδε μου ειπε να κανω στην ακρη για να περασει το γαιδουρι.εγω τραβηχτηκα στην ακρη και οταν περασε το γαιδουρι απο διπλα μ εκανε πως εκλεινε ποτε προς το μερος μ,ποτε απο την αλλη μερια και εγω φοβομουνα μην πεσει πανω μ.δεν θυμαμαι κ τιποτε αλλο πιο περα ,παντος θυμαμαι καλα πως ηταν ο θειος μ και τογαιδουρι το θυμαμαι καλα.μπορειτε να μου απαντησετε συντομα τι να σημαινει αυτο το ονειρο?
Απάντηση
αγγη
0 # αγγη 21-12-2015 22:22
Γεια σας. Ειδα σο ονειρο μου τη γιαγια μου και εμενα να μπαινουε σε ενα δωματιο το οποιο ηταν ολο λευκο και ειχε μονο ενα κρεβατι χρυσο μεσα το οποιο ηταν στρωμενο λευκα σεντονια...υστε ρα βρεθηκαμε σε ενα μεγαλο παρκο το οποιο υποτιθεται οτι ηταν νεκροταφειο και ειδαμε πολλους ταφους. το τοπιο εκει ειχε πολλα πεσμενα φυλλα και δεντρα με ελαχιστα. σε καποια στιγμη βλεπω ον πατερα μου και γιο της γιαγιας μου να σκαβει σε εναν αδειο ταφο...διπλα τουηταν αλλοι δυο ταφοι ενω ο σκαμμενος ηταν αναμεσα σε αυτος τυς δυο. μεσα απο τον ταφο ο πατερας μου εβγαζε καποιους σακους οποιοι ειχαν διαφορα αντικειμενα που ηταν τη οικογενειας αλλα και δικα μου. μεσα σε αυτα την ωρα που ανοιξα ενα σακο μαζι με την γιαγια μου βρηκα πολλα παπουτσια ...απο ολα αυτα διαλεξα και πηρα πρωτα ενα ζευγαρι μπορντω γοβες οι οποιοες στην πραγματικοτητα ειναι μιας φιλης μου την οποια λενε Παρασκευη...ειδ α και αλλα παπυτσια οπως μποτακια...τις κοκκινες γοβες τις φορεσα αλλα ηταν λιγο στενες. ξυπνησα απο αυτο το ονειρο πολυ αναστατωμενη και φοβαμαι αρκετα, τι σημαινει;;;
Απάντηση
Αλεξ τσολκα
0 # Αλεξ τσολκα 23-12-2015 00:02
Είδα οτι ήμουν κάπου μαζί με το αγόρι μου και μετα τον εχανα και μετα τον ξαναβρισκα και γινόταν συνεχεια
Απάντηση
Αλεξ τσολκα
0 # Αλεξ τσολκα 23-12-2015 00:03
Μετα είδα οτι το αγόρι μου ηταν άρρωστο και του είπα οτι τον βαρεθηκα και του είπα να χωρίσουμε και μετα πήγα με εναν αλλο
Απάντηση
ελενη
0 # ελενη 23-12-2015 17:51
ειδα τον πρωιν μου να με ποιανει στο δρομο και να μου μιλαει και να μου λεει οτι οσο ειμαστε χωριζμενη δεν στεναχωριεμε για αυτον και οτι περναω καλα κ ο φιλος του που ητανε διπλα του σθμφωνησε μαζι του και μετα ο πρωιν μου με πηγε λιγο πιο εκει για να μιλησουμε οι δυο μας και μου ζητησε να παμε για καφε και εγω αδιαφορουσα και του ελεγε οτι ολο αυτο το καιρο δεν ητανε μονος του και αυτο μου ελεγε τι δεν υπαρχει αλη κ εγω δεν τον πιστεψα και μου ζητησε να τα βρουμε στο τελος! τι συμενει αυτο?
Απάντηση
Βαλεντινα
0 # Βαλεντινα 07-01-2016 17:24
Είδα στον ύπνο μου πως ήμουν μέσα στο σπίτι μου και ακούστηκαν φωνές στις σκάλες,μια τουρκαλα που μένει στον τελευταιο όροφο φώναζε βοήθεια, σαν να την έδερνε η την μαλωνε ο άνδρας της (μένει πράγματι στον τελευτ.όροφο)κα ι βγήκε η μάνα μου στις σκάλες κ λέει τι γίνεται εδώ κ η τουρκαλα μπήκε μέσα στο σπίτι μας και κάθονταν κοντά στην πόρτα κ είδα 2τουρκαλες με μαντιλια στο κεφάλι να μιλούν με την μάνα μου κ φώναζαν στην τουρκαλα γιατί δεν φοράει μαντιλι στο κεφάλι. εκείνη δεν μιλούσε κάθονταν φοβισμένη. Τι να σημαίνει το ονειρο μου, μπορείτε να μου απαντήσετε δια μέσου εμαιλ. Κ στα άλλα τα ονόματα που γράφει βαλεντινα είμαι γω αλλά έχω άλλο εμαιλ που δεν ισχύει. ευχαριστώ.
Απάντηση
Βανια
0 # Βανια 09-01-2016 11:37
Ειδα οτι ηταν νυχτα και ημασταν με τν αντρα μου μεσα στο αμαξι και μια γρια μαυροφορεμενη η οποια μας μαλωνε και κακατεβηκα απο το αμαξι και πηγα να της ζητησω τον λογο.Αυτη κρυφτηκε μεσα σε ενα περιπτερο..μετα κρυβομουν απο την αστυνομια γιατι με κυνηγουσε αλλα δεν με επιασε ποτε.τελος βρεθηκα σε ενα μεγαλο κτηριο με κοσμο πολυ που ειχε παντου τζαμια.Κοιταξα εξω απο το τζαμι και ειδα τον αντρα μ και βγηκα εξω απο το κτηριο και πηγα στον αντρα μου.απο οσο εψαξα το ονειρο δν ειναι καλο.. Αν μπορουσατε να μου πειτε τι σημαινει.. Ευχαριστω πολυ
Απάντηση
Maria
0 # Maria 09-01-2016 12:13
Είδα πως ήμουν σπίτι μου και άνοιγαν τα πατώματα και έβλεπα ότι χωρίζονταν τα δωμάτια και έπλεαν στο νερό. Ενώ το σπίτι ήταν μαζεμένο και καθαρό, για να πάρω το παιδί μου και να μαζέψω κάποια απαραίτητα πράγματα ξαφνικά ήταν πολύ ακατάστατο. Το νερό έμπαινε μέσα στις μοκέτες, αλλά ήταν ήρεμο....(δεν ήταν φουρτούνα ή να πνιγόμαστε). Πάνω στην λεκάνη της τουαλέτας ήταν ένα τζιν παντελόνι και πάνω σε αυτό είχε κόπρανα.
Απάντηση
Ειρηνη Παγωνη
0 # Ειρηνη Παγωνη 12-01-2016 18:10
Γεια σας. Συγχαρητήρια για τις ερμηνείες.

Είδα ότι μαζεύονταν χρυσόσκονη πάνω στα δέντρα στριφογυρίζε κ γινόταν σαν τα ατρα κα έπεφτε σαν πυροτεχνήματα. Αλλά έπεσε επάνω σε τρία απρα περιστέρια κ αρπαξα φλόγες στα άσπρα πούπουλα στο στήθος τους. Δεν φοβήθηκαν κ δεν καικαν. Ήταν χαρούμενα κ με προεκταμενο το στήθος τους σαν περήφανα.

Ευχαριστω
Απάντηση
Γιωργος
0 # Γιωργος 13-01-2016 07:21
Καλημερα σας
Ενας πολυ δικος μου ανθρωπος ειδε ενα ονειρο στο οποιο ειμουν εγω στο σπιτι μας στην κουζινα συγκεκριμενα και ταιζα πεντε λευκα με καφε περιστερια ψιχουλα...καθον τουσαν πανω στο κουρτινοξυλο... πειτε μου σας παρακαλω ειναι κατι καλο αυτο;
Απάντηση
Ναταλια
+1 # Ναταλια 13-01-2016 19:57
Συνεχεια βλεπω τον ιδιο εφιαλτη βλεπω οτι με κυνηγανε κλεφτες και δεν μπορω να τρεξω για να τους ξεφυγω για παραδειγμα εβλεπα να περπαταω εγω και η μητερα μου μπροστα απο ενα σχολειο και μου ειπε τρεξε γιατι υπαρχουν κλεφτες εγω ετρεξα αλλα δεν μπορουσα γιατι και καλα ενιωθα τα ποδια μου να πιεζονται ετσι με επιασε και σκεφτομουν οτι ολα τελειωσαν τωρα που με επιασε αλλα μετα ξυπνησα
Απάντηση
Σπυρος
0 # Σπυρος 15-01-2016 06:45
Καλημέρσ σας

Ειδα οτι βρισκομουν σε μια μεγαλη γιορτη και περιμενανε ενα σημαντικό προσωπο τη εκκλησιας με το που μπαίνω μεσα στο χωρο που βρισκοταν πολυ κόσμος με περασαν για αυτό το προσωπο και αρχισαν να ερχονται κοντα μου και να μου φιλανε το χέρι ..... εγω δεν εκανα τιποτα παγωσα και απλα προσευχηθηκα να ειναι καλα αυτοι οι ανθρωποι για κέθε εναν ξεχωριστα και να έχουν υγεια μετα ηρθε αυτος ο παπας και αναρρωντιοντουσ αν οι πιστοι αν ειμαι εγω ή ο άλλος γιατι ημουν πολύ νεος και δεν φόραγα άμφια , ..... αλλα ενοιωσα γαληνη οχι φόβο οτι ειχα ακουστει απο το θεο η προσευχη μου να ειναι καλα αυτοι οι ανθρωποι ο παπας που ηρθε ειχα την αισθηση οτι ηθελε να τελειωνει την διαδικασια και να παει στο σπιτι του .. θέλω να τονισω οτι δεν ειμαι ανθρωπος τις εκκλησιας και ουτε και την επισκευτομαι περισσότερο απο 1 με 2 φορες το χρονο και ουτε ειχα εαφη τους τελευταιους μηνες με παπαδες
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-05-2016 19:10
Αν είσαι ανύπαντρος, η γιορτή σημαίνει γάμο από συνοικέσιο. Αν είσαι παντρεμένος, σημαίνει ήσυχη ζωή και ήρεμη συνείδηση για σένα. Κατά τα άλλα, θα έχεις κάποια σημαντική γνωριμία στο άμεσο μέλλον ενώ θα λάβεις και ευχάριστες ειδήσεις.
Απάντηση
δημητρης
0 # δημητρης 15-01-2016 18:26
γεια σας......κατα της 5 τα χαραματα εβλεπα στον υπνο μου κατι..οτι ειμουν στο δωματιο της μαμας μου και παω να βγω και παω στο σαλονι και απο εκει μεσα παω να βγω και ειχα στην αγκαλια μου ενα μωρο (κοριτσι) και παω στο δωματιο της μαμας μου και καλα ειμουν με την κοπελα μου μεσα.και την λεω καλα εκανες μωρο και δεν μου το πες?να μην ξερω?και μου λεει η κοπελα μου....οχου..ασ ε με βρε..και παω με το μωρο στα χερια μεσα στην κουζινα.και βλεπω μεσα την μαμα μου στα πιατα κατι να κανει.και στο φουρνο τον μπαμπα μου (που εχει πεθανει εδω και 7 χρονια) και μου γελαει ο μπαμπας μου και εβλεπε το μωρο και πως κανουν οι παπουδες πως τα πεζουν τα μωρα τα σφυριζουν..κανε ι μονο ενα σφυριγμα και σπαει ενα χαμογελο και μετα τελος..ειχα να τον δω τον μπαμπα μου 6 χρονια.,δεν ξερω τι να πω....και με το που παω στην κουζινα μετα τον υπνο που ειχα κανει.εκλεγα.
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-05-2016 19:01
Θα αντιμετωπίσεις προβλήματα, μπερδέματα και οικονομικές περιπέτειες αλλά στο τέλος θα καταφέρεις να βγεις από το αδιέξοδο. Ο πεθαμένος πατέρας σου σημαίνει προστασία και είναι πολύ καλό που τον είδες όπως το περιγράφεις!!
Απάντηση
Έλλη
0 # Έλλη 17-01-2016 08:29
Γεια σας, χθες το βράδυ είδα ένα όνειρο ότι ήμουν σε ένα παλιό μου σπίτι επειδή τώρα μετακόμισα σε άλλο και ήταν βράδυ και έδειχνε ένα περίεργο θρίλερ, που το είχα ξαναδεί σε μια παλιότερή μου ζωή (αυτό το θρίλερ που είδα στο όνειρό μου δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, της φαντασίας μου είναι) και μετά ξημέρωσε και έφευγα από το σχολείο και με χαιρέτησε ο πρώην μου με ένα χαμόγελο.
Απάντηση
Στεφανια
0 # Στεφανια 17-01-2016 22:02
Καλησπέρα ειδα στον υπνο μου Έναν αγνωστο άντρα που έβαλε το χέρι του στα γεννητικά μου όργανα μέσα και είπε πως είμαι εγκυοςστην μητέρα μου και σε εμενα...και αμέσως πετάχτηκα τη μπορει να σημένη
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-05-2016 18:56
Το όνειρό σου προμηνύει κάποια στεναχώρια που θα σε βρει το επόμενο διάστημα.
Απάντηση
Βαλεντινα
0 # Βαλεντινα 24-01-2016 14:49
Καλησπέρα σας.Ειδα στον ύπνο μου πως ήμουν μέσα σε ένα αεροτρενο και ταξιδευα. Αυτά τα αεροτρεναείναι τρενα που ταξιδεύουν στον αέρα πάνω σε ράγες κ τέτοια έχει μόνο στην περιοχή μου που μένω εγώ,στην Γερμανία. Είδα ότι κάπου πήγαινα και όταν κατέβηκα θυμήθηκα ότι ξέχασα το πράσινο μπουφάν μέσα στο αεροτρενο. Είχα μέσα το κινητό μου την κάρτα λεωφορείου που πάω στην δουλειά κ ένα μικρό πλαστικό που χτυπαω όταν πηγαίνω στην δουλειά (εδώ τα λένε τσιπ)τέλος πάντων,αυτά τα έχω κ στην πραγματικότητα. Καθώς έφευγε το αεροτρενο εγώ έτρεχα από πίσω του γιατί ήθελα να πάρω τα πράγματα μου και περίμενα να γυρίσει από την άλλη κατεύθυνση. Πήγα στην άλλη μεριά της στάσης κ περίμενα, το αεροτρενο δεν έρχονταν, εκεί που ήμουν εγώ ήταν σαν λαβύρινθος, είχε πολύ κόσμο κ έπρεπε να ανέβω μερικά σκαλιά πιο πάνω για να πάρω το αεροτρενο.εκει που καθόμουν πέρασαν 2-3αεροτρ.πανω από το κεφάλι μου πάνω σε γέφυρα. Μετά είδα οτι βρέθηκα σε ένα μικρό άγνωστο σαλόνι κ είδα την διευθύντρια μου να κάθεται στον καναπέ κ να κρατάει ένα μικρό νεογέννητο μωρό κ ενώ εγώ της έλεγα ότι έχασα τα πράγματα μου αυτή δεν μου έδινε σημασία καθόλου.Μετα είδα πως βρεθηκα στο σπίτι μου κ έλεγα στην μητέρα μου για το μπουφάν κ τα πράγματα που έχασα. Η μητέρα μου,μου είπε ότι εδώ στο σαλόνι είναι ένα πράσινο μπουφάν.Εγω πήγα στο σαλόνι κ το είδα πάνω στον καναπέ ανοιχτό. Αμέσως αισθάνθηκα χαρά, γιατί όλο αυτό το σκηνικό το αισθάνθηκα σαν πραγματικότητα, είχα αγωνία πιο πολύ για το κινητό μου, να το βρω. Γενικά ένιωθα αγωνία στο όνειρο, μέχρι να βρω τα πράγματα μου. Τι μπορεί να σημαίνει το ονειρο ?
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-05-2016 18:55
Το όνειρό σου είναι λίγο μπερδεμένο αλλά γενικά θεωρώ ότι είναι καλό. Θα περάσεις μεν κάποια στεναχώρια αλλά σιγά-σιγά τα πράγματα θα βρουν το δρόμο τους και θα έρθουν καλύτερες μέρες για σένα. Είναι θετικό το γεγονός ότι βρήκες το μπουφάν σου, που σημαίνει ότι θα βρεις τη γαλήνη μετά από μια μικρή φουρτούνα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.
Απάντηση
peter
0 # peter 15-03-2016 06:22
Καλημέρα σε ολους,θελω και εγω με την σειρα μου να μοιραστω ένα ονειρο.Βρισκομα ι με ένα φιλο που είναι οδηγος φορτηγου,μου προτεινει να παμε παρεα ένα κοντινο δρομολογιο και εγω δεχομαι.οταν ξεκινήσαμε βρεθηκα να είμαι στο μπροστινο μερος το φορτηγου εξω γατζωμενος από τους υαλοκαθαριστήρε ς.αρχισα να φοαβαμαι γιατι ηταν ιδιαιτερα επικυνδυνο και γιατι τα ποδια μου εβρισκαν κατω και κοντεψα να χτυπησω.Υστερα φτασαμε σε άλλη διαδρομή από τι είχαμε πει και για καππιο λογο χωριστηκαμε.εγω εμεινα από μπαταρια το σκηνικο ηταν σε ξενο μερος βαθεια νυχτα μονος φοβισμένος βλέποντας μονο ξενες φιγουρες.αφου περιπλανηθηκα αρκετα βρεθηκα παλι με τον φιλο μου μα ειδαμε και οι δυο το αμαξι που είχαμε ερθει (το φορτηγο ηταν τωρα ένα τζιπ) το οποιο εκει που είχαμε παρκαρει το ειχε καλυψει η αμπωτη με νερο ως απανω κατι που για τους ντοπιους ηταν φυσικο.παραξενε ς φιγουρες ανθρωπων ασχημο το τοπιο που στην συνεχεια καλυτερεψε αφου βρεθήκαμε σε μια ομορφη παραλια με κοσμο και εκει συνεβει ένα περιεργο σκηνικο με καποιον που ειχε φτιαξει μια μηχανη που μπορουσε και πεταγε και τελικα επεσε στην θαλασσα χωρις να παθει κατι ,ισα ισα που γελαγε.Μα μετα από λιγο κινδυνεψε να συλυφθει από την αστυνομια.Καπου εδώ τελειωσε η ιστορια αφου ξανακοιμηθηκα ειδα παλι ένα φορτηγο αυτή τη φορα γερανοφορο.ακολ ουθουσαμε την ιδια διαδρομή ωσπου ξαφνικα σταματησε.αρχισ ε να ανοιγει το γερανο του και εγω κατεβηκα να βοηθησω στην δουλεια που ειχε ξεκινησει (εφτιαχνε κατι σε ένα σπιτι -σαν να του εφτιαχνε τα θεμελια ενώ ηταν ηδη ετοιμο σπιτι).Αυτά από μενα αν καποιος εχει μια ιδεα για το τι μπορει να σημαινουν θα χαρω να το διαβασω Καλημέρα
Απάντηση
Δήμητρα
0 # Δήμητρα 01-04-2016 14:27
Είδα στον ύπνο μου ότι ο πρώην μου ήταν στο σπίτι τής μητέρας μου με την γυναίκα του και το μωρό τους .και ότι η γυναίκα του μιλούσε με την μάνα μου. Και μετά τι ρώτησα εγώ για το μωρό. Και εκείνοι μου είπε αν θες να το δεις είναι μέσα στο δωμάτιο μου . Και εγώ πήγα και το πήρα αγγαλιτσα και του έλεγα τι όμορφο είσαι μωρέ. Και ο πρώην μου είχε έρθει και αυτός μέσα το δωμάτιο και με άγριο κοίταξε που είχα πάρει αγγαλια το παιδί του και έκανε λες και δεν μου είχε εμπιστοσύνη. Και ήταν πολύ απο μακρος από εμένα. Και ήταν και μέσα στα νεύρα. Τι σημαίνει αυτό? Και γενικά βλέπω πολλά όνειρα με αυτόν.
Απάντηση
Μαρία
0 # Μαρία 12-04-2016 08:26
Είδα στον ύπνο μου ότι είχα βγει με τον πρώην άντρα μου και το παιδί μας για φαγητό σε ένα μαγαζί εμείς δεν δεν θυμάμαι τι τρωγαμε αλλά το μικρό τον τάιζα κοτομπουκες κ ξαφνικά στο πιάτο του είχε ψάρια τηγανισμένα.... . Είχαμε βγάλει τα παπούτσια μας όσο καθομασταν στο τραπέζι και εκεί που τρωγαμε ήρθαν δύο άντρες και πήραν το τραπέζι από μπροστά μας κ μας έδιωξαν... Τότε ο πρώην άντρας μου νευριασε άρχισε να τους φωνάζει γιατί το παιδί πηναγε τους πέταξε ένα εικοσαευρω κ φύγαμε...
Απάντηση
Βαλεντινα
0 # Βαλεντινα 17-04-2016 12:24
Γειά σας.Μπορειτε να μου στέλνετε τις απαντήσεις των ονείρων μου στο παραπάνω νέο μου εμαιλ.Συγνωμη που γίνομαι πάλι ενοχλητική αλλά έχουν μπερδευτεί τα πράγματα και έχει βγει το εμαιλ μου. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας που θα μου στείλετε.
Απάντηση
Πεθαμενος συγγενης
0 # Πεθαμενος συγγενης 20-04-2016 20:09
Ειδα στον υπνο μου πεθαμενη συγγενη ,καθομουν σ ενα τραπεζι με τη μαμα μου και αλλα 1-2 ατομα. Η νεκρη ερχοταν προς το μερος μας,ξεραμε οτι ηταν νεκρη.ξαφνιαστη καμε αλλα δεν τρομαξαμε.ηρθε πισω μου ορθια μου επιασε το κεφαλι ελαφρια με τα 2 χερια και ειπε : πω πω...δεν εχεις πολυ ζωη
Μετα δεν θυμαμαι τιποτα αλλο
Απάντηση
ρωξανη
0 # ρωξανη 03-05-2016 16:21
Ειδα στον υπνο μου πεθαμενη συγγενη ,καθομουν σ ενα τραπεζι με τη μαμα μου και αλλα 1-2 ατομα. Η νεκρη ερχοταν προς το μερος μας,ξεραμε οτι ηταν νεκρη.ξαφνιαστη καμε αλλα δεν τρομαξαμε.ηρθε πισω μου ορθια μου επιασε το κεφαλι ελαφρια με τα 2 χερια και ειπε : πω πω...δεν εχεις πολυ ζωη
Μετα δεν θυμαμαι τιποτα αλλο

mhn anushxeis an deis pe8ameno ston upno sou shmainei pws esu 8a exeis makrozwia
Απάντηση
Νίκη
+1 # Νίκη 25-04-2016 07:46
Γεια σας είμαι η Νικη χθες είδα ένα πολυ παράξενο όνειρο είδα οτι ήμουν μόνη μου στο βουνό και περπατούσα και ξαφνικά είδα 3 φίδια κουλουριασμένα να με κοιτάνε και εγω να ουρλιάζω σε κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένα αγόρι που το ξερω και είναι φίλος μου στην πραγματική ζωή με πήρε αγκαλιά και με έσωσε . Θα μου κάνετε μεγάλη χάρη αμα μου απαντήσετε !
Απάντηση
ρωξανη
0 # ρωξανη 03-05-2016 16:19
σχετικα με τα φιδια θα ακουσεις καποια ασχημη ειδηση
σχετικα με το ατομο που σε εσωσε νιωθει κατι για σενα
Απάντηση
ρωξανη
0 # ρωξανη 03-05-2016 16:02
Γεια σας
ειδα στο ονειρο μου πως ειχα παει καπου για να διασκεδασω απο το πρωι.....
Γυρισα αργα το βραδυ στο σπιτι εκει που χτυπαγα το κουδουνι για να μπω στο σπιτι δεν μου ανοιξε κανεις αρχησα να φωναζω για να με ακουσουν και να μου ανοιξουν ομως τιποτα.....Πηγα σε φιλους και γνωστους για να μεινω εκει για λιγο.. ομως ουτε αυτοι μου ανοιγαν..
μπορειτε να μου εξηγησετε τι σημαινει?????
Απάντηση
Μηλίτσα
0 # Μηλίτσα 03-05-2016 18:44
Το γεγονός ότι βρήκες τις πόρτες κλειστές και δεν σου άνοιγαν προμηνύει εμπόδια στη ζωή σου, δυσκολίες και προβλήματα στον αισθηματικό τομέα.
Απάντηση
βαλεντινα
0 # βαλεντινα 11-05-2016 11:51
Ειδα στον υπνο μου πως ημουν σε ενα αγνωστο μερος με τον αδερφο μου,ηταν νυχτα κ εγω ελεγα στον αδερφο μουνα μου δωσει μερικα χρηματα γιατι βιαζομαι να παω στην αγορα να ψωνισω δεν εχω καθολου χρηματα πανω μου,ο αδερφος μου κρατουσε νομιζω κατι ψιλα στα χερια του κ δεν μου τα εδινε.Μετα ειδα μπροστα μου ενα μεγαλο αυτοματο σαν γραφομμηχανη και εγω προσπαθουσα να βγαλω λεφτα κ ξαφνικα ειδα τον αριθμο 60 πανω στη μεση κ καταλαβα οτι μου ηρθαν 60 ευρω λεφτα κ εγω ηθελα να τραβηξω 10 -15 ευρω αλλα δεν θυμαμαι αν τα καταφερα.αυτο το μηνα πραγματι ειχα ξεμεινει απο λεφτα και επειδη το σκεφτομουν συνεχεια μαλλον γιαυτο το ειδα αυτο στον υπνο μου.αλλα τι μπορει να σημαινει ο αριθμος 60 γενικα.μετα ειδα πως καθομουν σε ενα γραφειο καπου σε ενα αγνωστο μερος κ επαιζα στο λαπτοπ μου κ ξαφνικα ειδα γυρω μου αριστερα κ δεξια πανω σε κατι μεγαλα τραπεζια κατι μεγαλες τηλεορασεις νομιζω ειδα κ ηχεια κ τρομπετες.απορο υσα γιατι αυτα ειναι πιο μεγαλα απο τα δικα μου .μετα ειδα πως ημουν εξω σε ενα στενο δρομακι πιο περα κατι καγκελα κ απεξω ενα αγαλματακι απο αγγελο .αυτος ο δρομακος οδηγουσε τωρα μεσα εκει που ημουν εγω πριν με το λαπτοπ μου κ εκει τωρα ηταν το δικο μου μνημα με μπλε καγκελα γυρω γυρω κ αριστερα κ δεξια πιο μεγαλα μνηματα με καγκελα κ ακουσα μια φωνη να λεει να βγαλουν το δικο μου μνημα κ να το πεταξουν γιατι ειναι μικρο κ παλιο κ δεν αξιζει.τι να σημαινει αραγε αυτο.περιμενω απαντηση σας.
Απάντηση
martha
0 # martha 22-05-2016 15:19
ida ston ipno mou ton proin mou na agkaliazi tin proin kopela tou k oti theli na mini mazi tis k na tin fila k oti exoun ena paidi mazi pragma pou dn isxii stin pragmatikotita. ego imoun poli thimomeni k ap ta nevra mou travixa me grammi mpele stylo se ena tetradio!ti simeni afto?
Απάντηση
maria
+1 # maria 11-06-2016 11:48
γεια σας θα ηθελα να απαντησετε οσο το συντομοτερο στο ονειρο μου,

ειδα οτι ειχε ερθει στο χωριο μου ενας παπάς και ειχε παει στο σπιτι ενος φιλου μας.Ο συγκεκριμενος παπάς θα περνούσε απο ολα τα σπιτια του χωριου μου ομως επειδη εμεις ειχαμε μια δουλεια ειπαμε στην οικογενεια οπου ηταν εκει ο παπας να του πει να περασει απο το σπιτι μας μετα . Τότε ο πατερας μου μου ειπε να παω στην πλατεια για να διξω το δρομο στον παπά για το σπιτι μας.Στην πλατεια ειχε ερθει και ο γειτονας μας που περιμενε και αυτος τον παπά.Ξαφνικα ερχετε στην πλατεια ο πατερας μου και βλεπουμε την οικογενεια οπου ειχε παει ο παπας σπιτι τους να ερχετε με ενα ασπρο τζιπ (συγκεκριμενα nissan) οπου μεσα ηταν και ο παπας και περνει στροφη απο την πλατεια με τον παπά και φευγουν.Τοτε εγω νευριασα και αρχισα να βριζω και εντελος ξαφνικα βρισκομαι σε μια παραλια μαζι με τον γειτονα μου ο οποιος ειναι 24 χρονων και τον αδελφο μου. Ειχαμε παει εκει για να κανουμε κακο σε καποιον ανθρωπο τον οποι δεν τον θυμαμαι καθολου.Ξαφνικα βλεπω τον γειτονα μου να κανει ερωτα μεσα στην θαασσα με μια κοπελα , οταν τους ειδα εγω στεναχωρηθηκα γιατι ειμουν και ειμαι ερωτευμενη με τον γειτονα μου.Οταν βγηκα απο την θαλασσα κανανε ερωτα και στο ντουζ στην παραλια τοτε εγω εγινα εξαλη και πεταξα μια πετρα στο κεφαλι της γυναικας και πεθανε.Ο γειτονας μου εκλεγε πανω απο το κεφαλι της και στη συνεχεια εψαχνε να βρει αυτον που πεταξε την πετρα. Δεν ειδα τη ακριβως εγινε στην συνεχεια γιατι ξυπησα .
Απάντηση
βαλεντινα
0 # βαλεντινα 16-06-2016 13:31
Γειά σας.ειδα στον ύπνο μου ένα παράξενο όνειρο και ζητώ την ερμηνεία σας.Ειδα πως ήμουν μέσα σε ένα άγνωστο σπίτι και ήταν μια γνωστή μου εκεί που έχει πεθάνει εδώ και 1μιση χρόνο περίπου σε νεαρή ηλικία και την είδα να είναι έγκυος και να έχει φούσκωμενη την κοιλια της και να μου λεει ότι έχω κορίτσι περιμένω κοριτσι.Μετα την είδα να κάθεται στα γόνατα και είδα ότι γενουσε,βγήκε ένα μεγάλο κεφάλι κατω αποτα ποδια της,έβλεπα δλδ το κεφάλι ενός παιδιού να βγαίνει και μετά είδα μπροστά της κάτω στο δάπεδο ένα μωρό γυμνό και αυτή είπε ότι είναι κοριτσακι,βγήκε αυτό που ηθελα.ειδα να το παίρνει στην αγκαλιά της και να είναι ευτυχυσμενη.Στη ν πραγματικότητα έχει 3 αγόρια και ένα κοριτσι,στον ύπνο όμως είδα πώς είχε 4 κορίτσια και 2 αγορια.Παραξενο ονειρο,τι να σημαίνει κακό η καλο?
Περιμένω απαντηση.ευχαρι στω.
Απάντηση
socratis
0 # socratis 03-07-2016 06:24
egw eida na vriskome sto spiti tis prwin kopelas mou kai na perno nero apo to 4igio san kleftis, otan tin akousa na mpeni etrexa kai vgika apo to mpalkoni alla to katalave kai me eide ! mou milouse kai eklege !
Απάντηση
ΑΝΤΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥ
0 # ΑΝΤΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥ 18-07-2016 05:32
ειμαι παντρεμένη και είδα στον υπνο μου οτι φορούσα ενα πολύ ωραίο νυμφικό. οταν με ειδε η ξαδέλφη μου μου ειπε εισαι πολύ όμορφη να σε φιλήσω και με φίλησε τι σημαίνει?
Απάντηση
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
0 # ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ 22-07-2016 19:10
Γειά σας.ειδα στον ύπνο μου ένα παράξενο ονειρο,έμοιαζε με όνειρο αλλά πιο πολύ μου φάνηκε ότι ήταν κάτι σαν μόρα, μπορείτε βέβαια να μου το εξηγήσετε εσείς καλυτερα.Είδα ότι εκεί που κοιμομουνα άρχισα να αιωρουμε προς τα πάνω, ήταν δλδ σαν να βγήκε η ψυχή μου από το σώμα και αανεβαινοντας προς τα πάνω ένοιωσα ευχάριστα βλέποντας διαφορά πράγματα χωρίς να θυμάμαι τι ,ενώ προσπαθούσα να ξυπνήσω κουνοντας το κεφάλι μου.Μετά είδα πως ήμουν μέσα στο σπίτι μου και έβλεπα εικόνες τις Παναγίας που έχουμε στο σπίτι μας.τις κοιτούσα παράξενα κ φώναζα Παναγία μου εσύ είσαι μόνο και όχι άλλη και έτρεχα από δωμάτιο σε δωμάτιο ενώ πάλι προσπαθούσα να ξυπνήσω βάζοντας κάθε προσπάθεια. Μετά ενώ ήμουν στο κρεβάτι μου με ανοιχτά τα μάτια έβλεπα στην πόρτα του δωματίου μου μια γυναίκα ψηλή όμορφη έμοιαζε σαν η Παναγία .αυτό το έβλεπα σαν σε όνειρο αλλά με ανοιχτά τα μάτια. Μετά είδα πως κάποιος μου τραβουσε το σεντόνι και εγώ ήθελα να ξυπνήσω κ καθώς τράβηξα το σεντόνι είδα πάλι την ίδια μορφή έμοιαζε με την Παναγιά και εκείνη την ώρα σαν σε μόρα φώναζα και κουνοντας το κεφάλι μου ξύπνησα τρομαγμενη.έχω φοβηθεί λίγο και ζητάω τη βοήθεια σας πάνω σε αυτό αν ήταν όντως η Παναγία η ήταν μια δαίμονική απατη.περιμένω απάντηση ευχαριστώ.
Απάντηση
Έμμανουελα
0 # Έμμανουελα 03-08-2016 10:11
Καλημέρα σας. Ειδα ότι ειμουν σε ένα χώρο παλιό αλλα έμοιαζε κ με καράβι ερχόταν καταστροφη του κόσμου με τσουνάμι κ άρχισα να κλείνω πόρτες παλιές με αλυσίδα . Μετά μπήκα σε ένα δωμάτιο που ήταν ο άντρας μου κ σώθηκα . Εκεί ξύπνησα.παρακαλ ω πείτε μου τι ειναι;;
Απάντηση
Βαλεντινα
0 # Βαλεντινα 11-08-2016 14:17
Γειά σας. είδα στον ύπνο μ ένα παράξενο ονειρο που με στενοχωρησε.. είδα ότι περίμενα σε ένα γνωστό μου μέρος τη μητέρα μ να έρθει από κάπου,..περίμεν α αρκετή ώρα...κ δεν έρχονταν, μετά είδα κάτι παιδιά του σχολείου μαζεμένα.. όταν ξαφνικά είδα την μάνα μου να έρχεται απομακρια πάνω σε μια γέφυρα που σήμερα δεν υπάρχει, χωρίς πόδια, από την μέση κ κάτω δεν είχε τίποτε..περπατο υσε με τα χέρια, εγώ την είδα κ τρόμαξα κ είπα τη έπαθε κ έγινε. έτσι.φορούσε μια κοντομανικι μπλούζα νομίζω μπλε χρώματος,δεν έδειχνε ούτε να πονάει ούτε να παραπονειτε γιαυτό το πράγμα... μόνο όταν πήγαμε στο σπίτι έλεγε που είναι τα πόδια μου θέλω τα πόδια μου γιατί μου έκοψαν τα πόδια,..κάπου εκεί δεν θυμάμαι κ καλά ήταν μπερδεμένο το όνειρο. μπορειτε να μου απαντήσετε το συντομότερο. ευχαριστώ.
Απάντηση
Βασιλική Σολομωνiδη
0 # Βασιλική Σολομωνiδη 19-08-2016 08:43
Ειδα τον πατέρα μου που έχει φύγει χρονια απο τη ζωη να μου δίνει μια ανθοδέσμη τελεια πολύχρωμη ...
Τι είναι;
Απάντηση
ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ
0 # ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ 19-08-2016 16:54
Γειά σας.είδα στον ύπνο μου ένα παράξενο όνειρο που δεν έχω δει ποτέ μέχρι τωρα.μάλλον ήταν από άλλη διάσταση δεν γνωρίζω. ..όταν ξύπνησα μου φάνηκε σαν να το έζησα στ αλήθεια δεν πίστευα ότι ήταν όνειρο. λοιπόν να αρχίσω να σας διήγηθω αυτό από την αρχή .στην αρχή είδα ότι είχα κάτι σκουπίδια στα χέρια κ κατέβηκα κάτω στο υσογιο να τα πεταξω κ ξαφνικά έπεσα κάτω, λιποθυμησα κ νομίζω ότι πέθανα. εκεί που ήμουν κάτω πεθαμενη είδα ότι το μέρος μπροστά μου άνοιξε κ είδα όμορφα πράγματα, δέντρα, λουλούδια σαν να ήταν ο παράδεισος. με παρέλαβε ένας λευκορεμενος νέος με ξανθα μαλλιά κ περπάτουσαμε μαζί κ μιλούσαμε. .η φωνή του ήταν τόσο ήρεμη που κατάλαβα ότι πρέπει να ήταν ο Χριστός. περπάτουσαμε ώρα πολύ βλέποντας πολύ ωραία μέρη κ εγώ θαύματα κ απορουσακ έλεγα τι όμορφα που είναι εδώ πως βρέθηκα εδώ σε αυτό το μέρος κ ότι θέλω πολύ να μείνω εδώ. ένιωθα κοντά του πολύ ηρεμη κ δεν ήθελα να τον αποχωριστω.μετά κάπου βρεθήκαμε κ εγώ είπα που είναι ο πατέρας μου κ το αδερφάκι μου,θέλω να τους δω. (έχουν πεθάνει )Αυτός μου λεει ότι είναι σε άλλο μέρος μακριά κ εκεί που είναι εσύ δεν μπορείς να τους δεις.μετά είδα ότι κατεβεναμεπαλι προς τα κάτω δλδ πήγαινα πάλι πίσω εκεί που είχα αφήσει το σώμα μου για να μπω πάλι μέσα σε αυτό, αλλά ο Χριστός δε με άφησε κ μου είπε να μη μπω αλά να περιμένω εκεί γιατί σε λίγο θα γυρίσει πάλι κ θα πάμε να μου δείξει κ άλλα. Κατόπιν με πήρε πάλι κ με πήγε σε ένα σκοτεινό δωμ;ατιο που εκεί είδα κάτι φρικιαστικο είδα γυναίκες πολλές να κλαίνε κ να ουρλιάζουν καπό ταουρλιαχτα τους βοήθησα κ άρχισα να τρέμω μήπως βρεθώ και εγώ εκεί μεσα,που κατάλαβα πώς ήταν η κόλαση,.με πήγε κ σε ένα άλλο δ ωματιο σκοτεινό που δεν θυμάμαι κ πολλές λεπτομεριες .τέλος πάντων μετά εκεί που περπάτουσαμε πάλι εγώ του είπα δεν μπορούμε να πάμε να δούμε αλλά μέρη πιο φωτεινά πιο όμορφα κ Αυτός μου είπε ότι αυτά τα μέρη δεν μπορώ εγώ να τα δω τώρα γιατί δεν επιτρέπεται, δεν πρέπει να τα δεις,.του λέω ότι εδώ είναι ωραία αλλά όχι τόσο φωτεινα.από αυτά τα λόγια κατάλαβα ότι δεν ήμουν έτοιμη ακόμα δλδ δεν ήμουν καθαρή η κάπου έχω φταιξίει .μιλούσε πολύ ήρεμα κ η φωνή του μ έδινε μια γαλήνη δεν ξέρω πως από το πουθενά ξύπνησα κ είπα πως βρέθηκα εδώ εγώ τώρα .θέλω να σας τονίσω ιδιαίτερα πως εκείνη την ώρα που ξύπνησα μου φάνηκε ότι γύρισα από κάπου μακριά σαν από άλλο κοσμο,εκεί που πήγα το ένιωσα σαν να ήταν πραγματικοτητα. ..στενωχορηθηκα βέβαια που ήρθα πάλι πίσω γιατί εκεί ήταν πολύ όμορφα, δεν είχα ζήσει ποτέ τέτοιο πραγμα.ένοιωθα ακόμα τη γαλήνη του Χριστού μέχρι το πρωί που σηκώθηκα κ κ κατά τη διάρκεια της ημέρας. δεν ξέρω τι ερμηνεία να δώσω τώρα σε αυτό το όνειρο εγώ ίσως το βρίσκω σαν ένα απελευθερωτικο όνειρο γιατί με αγγίζουν κ μένα πολλά προβλήματα τώρα τελευταία. αν μπορείτε να μου δώσετε κ εσυςμια απαντηση πανω σε αυτό θα το εκτιμούσα πολύ. ευχαριστώ.
Απάντηση
xrisou peterson
0 # xrisou peterson 30-08-2016 20:49
Ποιά όνειρα θεωρούνται πως προμηνύουν ΘΑΝΑΤΟ;
Απάντηση
Βαλαντω
0 # Βαλαντω 03-09-2016 13:07
Γειά σας. για μένα τα όνειρά που προμηνυουν θάνατο είναι ο σταυρός το σχήμα του Σταυρού είτε φοράω σταυρό είτε το βλέπω.πάντα όταν βλέπω σταυρό είμαι σίγουρη πως κάποιος θα πεθάνει. πριν πεθάνει η γιαγιά μου είδα ότι προσκυνουσα ένα μεγάλο σταυρό κ πράγματι την άλλη μέρα. έμαθα πέθανε. πριν 2χρονια ήταν μια γνωστή μ άρρωστη, είδα στον ύπνο μ την κουμπάρα μ κ φόραγε σταυρουδακι στο λαιμό.μετά από 2μερες έμαθα πέθανε. τώρα πριν ένα μήνα πριν πεθάνει ο παππούς μου είδα στον ύπνο μου σταυρους, το ίδιο κ ή μάνα μου.γενικά ο Σταύρος είναι στενοχωρια, αν κοιτάξεις το ονειροκριτης το λέει. άλλο σημάδι που προμηνυει θάνατο είναι το αεροπλάνο, γενικά αν δεις αεροπλάνο να πέφτει 3φορες.ο. μαυροφορεμενος παπάς η μαυροφορεμενες γυναίκες. σημάδια από πεθαμενους αν σου δίνουν κάτι κ το πάρεις πάρεις ηκαλούν κοντά τους. γενικά είναι πολλά σημάδια στα όνειρα που προμηνυουν θάνατο, μπορείς να τα ψάξεις, εδώ δε μπορώ τώρα να σε κουραζω με λεπτομέρειες, δεν με περνει κ χρόνος.ευχαριστ ώ.
Απάντηση
Δημητρης
0 # Δημητρης 07-09-2016 10:45
ειδα πως φορεσα ασπρο ρασο καθαρο με κεντηματα το οποιο ομως ενω στο σωμα ηταν ενταξει το μακρος του ηταν παρα πολλη μεγαλο τι μπορει να σημαινει;
Απάντηση
Βασιλική
+1 # Βασιλική 22-09-2016 18:44
ειδα στον υπνο μου οτι με κυνηγαγε ενας κοκκινος ταυρος και του εκλεισα μια πορτα που ειδα και αυτος την εσπασε και μετα με ενα σαλτο γυρισα και μπηκα καβαλα του και τον επισα απο τα κερατα και χωρις να χοροπιδαει οπως χοροπιδανε οι ταυροι αν τους καβαλικεψεις απλα περα δωθε πηγαινε εκει ιδα και την αδερφη μου και σε καποια στιγμη σταματησε και χαμηλωσε το κεφαλι του και μετα μου υποκλιθηκε και λεει οτι μετα του υποκλιθηκα κι εγω και λεει μετα βρεθηκα στο παλιο μου το σπιτι να κρεμαω ενα ρολοι τοιχου να βλεπω την ωρα και ειχε και αλλα ρολοια πολλα κρεμασμενα στουσ τοιχουσ περιπου 10 δεν μετρισα κι ολας αλλα ειχε αρκετα και μετα ξυπνησα ,τι συμαινει το ονειρο που ειδα ,μπορει να μου πει να μου εξηγησει καποιος?
Απάντηση
Βαλεντινα
0 # Βαλεντινα 29-09-2016 16:35
Γειά σας.είδα ένα παράξενο όνειρο και μάλλον δεν το θεώρησα κ καλό. είδα ότι ήμουν μέσα στο σπίτι κ έβλεπα από το παράθυρο του σπιτιού μ τον κήπο εκεί το τσιμέντο που έχουμε ένα τραπεζάκι εκεί έξω κ βγενουμε συχνα κ καθόμαστε ,έβλεπα λοιπόν ότι εκεί αντί για τσιμέντο ήταν σκαμένο όλο σαν λάκκος, όπως όταν σκσβουμε για να βάλουμε ένα πεθαμενο,έβλεπα το χώμα από το παράθυρο, έβλεπα όμως μόνο το μισό όχι όλο. ρωτούσα συνέχεια τη μάνα μου γιατί είναι σκαμένο εδώ τι θα φτιάξουν κ δε μου δίνε σημασία δε μ απαντούσε, τη ρωτούσα συνέχεια μαγαζί θα γίνει εδώ η σπίτι, μια φορά της είπα, μήπως φέρουν άλογα δω,αλλά μετά είπα με το μυαλό μου τι δουλειά έχουν τα άλογα εδώ μέσα, δε θα χώραν να μπούν από την πόρτα. δε μ απαντούσε, μετά ρωτούσα κ τον αδερφό μου αλλά ούτε αυτός μ απαντούσε, λες και το είχαν μυστικό. μετά είδα ότι κάποιος μας έφερε κάτι γλυκά δε ξέρω ποιος δεν είμαι κ σιγουρη,ήταν τυλιγμενα με αλουμινοχαρτο,τ α έβαλα στο ψυγείο, είδα ότι πήρα ένα το άνοιξα, ήταν σαν ένα κέικ με σαντιγί κ κερασάκι, δε μ άρεσε, το άφησα, πήρα μετά κάτι παστάκια σε σχήμα τετράγωνο, που είχαν πλαστικό γύρω γύρω, επάνω άσπρο κ σαντιγί μ κεράσι, άρχισα να το τρώω μ το κουταλάκι, μ άρεσε η γεύση ήταν πολύ ωραίο κ έλεγα στη μάνα μου ότι είναι πολύ ωραίο,το έφαγα ολο,νομίζω έφαγα 2-3.μετά είδα ότι τραγουδούσα μόνη μου μέσα στο δωμάτιο, δε θυμάμαι τι τραγούδια, άνοιξα το παράθυρο κ τραγουδούσα, όταν άνοιξε ξαφνικά η μάνα μου την πόρτα κ μ λέει τι κάνεις εδώ. μετά δε θυμάμαι κ τίποτε αλλο,αλλά με παραξενεψε αυτό το όνειρο τι να σημαίνει;
Απάντηση
Αννα
0 # Αννα 12-10-2016 13:04
είδα στο όνειρό μου τον αδερφό του δικού μου(ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει πάθει τροχαίο)και τον είδα στο κρεβάτι στο όνειρο μισό ξαπλωμένος.το κεφάλι του συνεχώς έπεφτε.δεν μπορουσε να σταθει όρθιο.και φαινόταν σαν φυτό.ενω εγώ ήμουν απέναντι του και τον κοιταγα επίμονα και ξαφνικά με έβλεπε που τον κοίταζα επίμονα και ξαφνικά γινόταν φυσιολογικός.κα ι αυτό ξανά κ απτην αρχή.μέχρι που ξαφνικά σηκώθηκε απτό κρεβάτι.και βλέπω μετά ότι είμασταν σε ένα αμάξι.οδηγος αυτός και εγώ συνοδηγός και μου κάνει δεν μπορώ να το κάνω αυτό στον αδερφό μου.για ποιο πράγμα μιλάς του έλεγα?και με καρφώνει με τα ματια.σαν να μ δώσε ήδη απάντηση.η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πριν κ αυτουνου απόσο είχα κτλβει
Απάντηση
Βαλεντινα
0 # Βαλεντινα 08-11-2016 21:49
Γειά σας.ειδα στον ύπνο μου πως ήμουν μέσα σε ένα άγνωστο σπίτι και έβλεπα ότι πεινουσα κ ήθελα να φάω, κ έβλεπα κ μΙα γυναίκα που έμοιαζε με εκείνη τη βούλα τη χοντρή που παίζει με το γερό στο πριν αρχίσεις τη μουρμουρα (σειρά, πιστεύω να το βλεπετε).τελος πάντων, έβλεπα ότι της ζητούσα να φάω και παρόλο που υπήρχαν διαφορά τρόφιμα εκεί μέσα, τα εβλεπα αλλά δε τα θυμάμαι, δε μου έδινε. μετά είδα ότι η ηθοποιός μαγειρευε ρύζι με κόκκινη σάλτσα μέσα σε μια κατσαρόλα κ το ανακατεύε με μια κουταλάμπα, εγώ το κοίταζα κ ήθελα να φάω γιατί πεινουσα, αλλά αυτή είπε ότι δεν κάνει να το φάω η ότι δεν είναι για μένα, κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι κ καλά. πάντως δεν είδα να έφαγα, δε θυμάμαι τι απέγινε το ρύζι. μετά είδα ότι μπηκε σε κάποιο άλλο δωμάτιο και δε μου έδινε σημασια κ εγώ ακόμα έψαχνα να βρω να φάω. τελικά δεν είδα ότι εφαγα.μετα αλλάζει σκηνή το όνειρο κ βλέπω ότι ήμασταν μέσα σε ένα μαγαζί εγώ ή μανα μου κ μια κουμπάρα μ κ πήραμε και οι3 από ένα μεγάλο καροτσι κ πήγαμε να ψωνισουμε,εγώ είχα ρίξει ένα μικρό μπουκαλακι κόκα κόλα μέσα στο καροτσι κ έβλεπα κ κατι αποδείξεις μέσα, ενώ μέσα στο καροτσι ης μαν.κ της κκουμπάρ. έβλεπα κάτι μεγάλες τσιμπηδες σαν αγκιστρια, κ αυτές έλεγαν ότι θέλουν να πιάσουν ψάρια, κάτι τέτοιο. εκεί που κοιταζα τα ράφια μετα τρόφιμα προσεξα κ ένα κουτί που έδειχνε από έξω μερικά εσκαλοπ βουτηγμενα μέσα σε μια σάλτσα. το πήρα το κοιταξα και μετά το αφησα πάλι εκεί. δε θυμάμαι κ τίποτε πιο πέρα. μπορείτενα μου το εξηγήσετε. ευχαριστώ.
Απάντηση
ΝΙΚΟΣ
0 # ΝΙΚΟΣ 13-11-2016 14:54
γεια σας παιδια εγω ειδα τη πρωην μου να ειναι πορνη για καποιο αγνωστο λογο...καμια ιδεα ??
Απάντηση
Ζήνα
0 # Ζήνα 14-11-2016 10:16
Γειά σας! Είδα ονειρο πως εμπλεξα σε καυγα αλλα οταν χτυπουσα τον αλλο ενιωθα μια πιεση στα χερια και ποδια να με τραβαει πισω... κατι σαν slowmotion φαση και δεν ειχα δυναμη να χτυπησω τον αλλον... μου φαινετε παραξενο γιατι οσες φορες εβλεπα ονειρο πως ειμουν μπλεγμενη σε καυγα παντα νιωθω αυτη τη πιεση οταν δωσω μπουνια η κλωτσια...
Απάντηση
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
+1 # ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ 24-11-2016 08:50
Γεια σας και ελπίζω να είστε καλά.! Το όνομά μου είναι Νικολέτα και είμαι 28 ετών. Όταν ήμουν 18 ετών, πήγαινα σε Ι.Ε.Κ στην Αθήνα στην ειδικότητα πληροφορική. Όπως καταλαβαίνετε το τμήμα ήτανε γεμάτο από αγόρια, από τα οποία το ένα το είχα ξεχωρίσει από την αρχή,μου άρεσε λίγο αλλά κι αυτουνού νομίζω ότι του άρεσα λίγο, γιατί κοιτούσε επίμονα και προσπάθησε να μου μιλήσει,άλλο που δεν μιλήσαμε ποτέ. Το 2008 έφυγα από την Αθήνα και επέστρεψα επαρχία όπου και συνεχίζω την ζωή μου κανονικά εδώ. Τον συγκεκριμένο από την στιγμή που έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε, ούτε τον σκέφτομαι, ούτε μου αρέσει πλεόν( αφού δεν έγινε ποτέ και κάτι μεταξύ μας). Τα τελευταία δύο με τρία χρόνια τον βλέπω συχνά στον ύπνο μου. Τι σημαίνει όλο αυτό?
Απάντηση
Ntemi7
+1 # Ntemi7 25-11-2016 07:07
Καλή μέρα σας ξύπνησα πριν λίγο και με έχει αναστατώσει πολυ το όνειρο που είδα…ήμουν λέει σε ένα μέρος με άλλες 5 κοπέλες και μας κρατούσαν μια συμμορία 3 ατόμων που το σήμα τους είχε μέσα το τριφύλλι εκ των οποίων τους 2 τους γνωρίζω.είχα την εντύπωση πως ήθελαν να μας κακοποιησουν και τέτοια αλλά αυτοί μας εξηγούσαν πως σε δις χρόνια από τώρα όλοι θα έπρεπε να πάνε μαζί τους και για μια ανώτερη δύναμη που δεν λέγανε για τον Θεό δεν μπορούσαν να το πουν γιατί και καλά έπρεπε να το καταλάβουμε μόνες μας.βγαίνω λοιπόν κάποια στιγμή έξω και ασυναίσθητα νιώθω την ανάγκη να κοιτάξω ψηλά σαν να ήθελα να καταλάβω τι συμβαίνει ..και εκεί που το κάνω αυτό,ανάβει ένα περίεργο γαλάζιο-άσπρο φως στις φτερνες μου νιώθω μια γαλήνη και εκσφενδονίζομαι πάνω στον ουρανό συναντώντας τον Θεό φάτσα κάρτα.Ήταν όσο μπόρεσα να δω με αυτό το πιρούνι που κρατάνε καθιστοι με μούσια και μανδύα στο κάτω μέρος και μου είπε κάτι που δεν κατάλαβα με αυτή την παχιά φωνή όπως τις ταινίες.Μετα είδα μια σαν καλόγρια να μου λέει πως θα γεννήσω κοριτσάκι ενώ περιμένω αγόρι,και πως αν βάλω το χέρι μου θα το καταλάβω κ εγώ ..αυτά..
Απάντηση
Γεωργια
0 # Γεωργια 25-11-2016 11:49
Καλή σας μέρα!Σήμερα ονειρεύτηκα οτι κάναμε βόλτες με τον πρώην μου σε κάτι σκοτεινά στενά,διοτι και οι 2 θέλαμε να κρυφτουμε για να βρούμε κάποιον χώρο για να φιληθουμε..αυτό ς έχει κοπέλα,αλλα εγώ ακόμη ενδιαφερομαι γιαυτον.Νομιζω ότι πηδηξαμε μία μαντρα για να μπούμε μέσα στην αυλή ενός σπιτιού για να φιληθουμε,αλλα τελικά αλλάξαμε γνώμη.Μπορειτε να με βοηθησετε; Ευχαριστώ πολυ
Απάντηση
Βαλεντινα
0 # Βαλεντινα 08-12-2016 18:15
Γειά σας.ειδα στον ύπνο μ σήμερα το βράδυ πως μπήκα στο μέρος του σπιτιού μ κ είδα ότι η λεκάνη της τουαλέτας πάνω κ μέσα ήταν γεμάτη πάγο, εγώ ήθελα να κάνω την ανάγκη μ κ η τουαλέτα είχε μέσα πάγο σαν χιόνι, κθυμάμαι εδιωξα λίγο τον πάγο καθώς έκατσα πάνω, γιατί ήθελα να κάνω την ανάγκη μ,κ θύμαμαι έκανα την ανάγκη μ μέσα στον πάγο, ήταν καφέ κοπρανα, κ όταν σηκώθηκα να φύγω το πάνω καπάκι της τουαλετας είχε πάγο, γυαλί, κ εγώ τον έσπασα με τα χέρια μ η δε ξέρω πως εσπασε κ γέμισε το δάπεδο κομματια από γυαλιά σπασμενα κ γω τα πατούσα με τις πανινες παντόφλες που φορούσα κ μ μερικά κομματια τρυπουσαν κάτω στις παντόφλες. μετά αλλάζει στάση το όνειρο κ βλέπω ότι είμαι σε μια γνωστή μ αγορά κ περιμένω σε κάποιο μέρος, όταν ξαφνικά βλέπω τη θεία μ με το θείο μου να έρχονται σε εμένα κ η θεία μου είχε ένα σκουφο στα χέρια της κ μ τον φόρεσε στο κεφάλι κγια δοκιμή κ εγώ είπα ότι είναι λίγο μεγαλος για μένα δε μ κάνει, κ η θεία μελεγε ότι μ πάει κ ότι είναι δωρο για μένα, κ θύμαμαι είχε κ φούντα επάνω, αλλά δε θυμάμαι τι χρώμα ειχε ο σκουφος. είδα οτι είχε και κάτι μακριά κροσια που έφταναν μέχρι κάτω στα δάχτυλα των χεριών. μπορείτε να μου απαντήσετε σύντομα. ευχαριστώ.
Απάντηση
Ιωάννα
0 # Ιωάννα 09-12-2016 11:14
Καλησπερα! ειδα ενα περιεργο ονειρο, πηγα επισκεψη στην Αγγλια στην ξαδερφη μου μαζι με την αδερφη μου (η οποια μενει θεσσαλονικη, δεν εχω παει ποτε εξωτερικο) και μας εδειχνε τα μερη εκει περα, σε μια στιγμη στην μεση της πολης υπηρχε θαλασσα, ηταν πανεμορφα και ηθελα να το φωτογραφισω και εβγαζα πολλες φωτογραφιες και στην μεση της θαλασσας υπηρχαν ανθρωποι ο ενας διπλα στον αλλον οι οποιοι φωτογραφιζαν κ εκεινοι, η ξαδερφη μ επεμενε να φυγουμε και η αδερφη μ βουτηξε στην θαλασσα με τα ρουχα οταν βγηκε δεν ηταν βρεγμενη ομως.. εγω πρεπει να φορουσα κατι κοκκινο, τι να σημαινει? ευχαριστω πολυ
Απάντηση
Άννα
0 # Άννα 11-12-2016 16:24
Καλησπέρα, είδα στον ύπνο μου μία 18χρονη ξαδέρφη μου ή οποία στο όνειρο μου φαινόταν πολύ μεγάλη ηλικιακά τουλάχιστον 40 ετών, τι συμβολίζει αυτό;
Απάντηση
Christina
0 # Christina 15-12-2016 15:15
ειδα στον υπνο μου να μιλαω με τον πρωην μου και να μου λεει για την καινουρια του αγαπη και οτι δεν εχει ξαναερωτευτει πριν από αυτήν. μίλαγε για την κοπελα για την οποία με παρατησε, αλλα την φωναζουν με αλλο ονομα...τι συμβολίζει αυτό;
Απάντηση
Γεωργία
0 # Γεωργία 24-12-2016 12:14
Είδα στο όνειρο μου ότι φίλουσα ένα βιβλίο..Τι σημαίνει;
Απάντηση
Βιβιαν
0 # Βιβιαν 31-12-2016 14:11
Καλησπέρα! Είδα στον ύπνο μου τη γιαγιά μου που πέθανε πριν λίγες μέρες και μου έλεγε να μείνω ακόμα λίγο σπίτι της...εγώ άρχισα να τρέχω φοβισμένη, ώσπου τελικά έχασε τα ίχνη μου!Έχω πανικοβληθεί μ'αυτό το όνειρο... Αν υπάρχει εξήγηση θα ήθελα να την ακούσω....
Απάντηση
xrisou peterson
0 # xrisou peterson 18-01-2017 20:44
Εδώ και περίπου ένα μήνα βλέπω το ίδιο όνειρο όποτε και αν κοιμηθώ σε όποιο μέρος ή στάση ύπνου κοιμηθώ. Βλέπω δηλαδή ότι με κυνηγούν 27 σκυλιά στον ύπνο μου, ούτε ένα λιγότερο. Παρακαλώ βοήθήστε με! Τί μπορεί να σημαίνει το όνειρό μου αυτό και γιατί το βλέπω συνεχώς ;
Απάντηση
nana
0 # nana 20-01-2017 12:25
o skilos simvolizei to filo tou anthropou tin evtixia.
se kinigaei i evtixia sou ala esu trexeis na ksefigeis apo avthn
Απάντηση
Μαρία
0 # Μαρία 26-01-2017 09:57
Το όνειρο ξεκινά με μια αίσθηση σχετικά έντονης ζεστασιάς στο κάτω μέρος της πλάτης, ίσα που νιώθω ότι, αν με έκαιγε λίγο παραπάνω, θα καιγόμουν ολόκληρη.Βρίσκο μαι στο δεξί μέρος του Ιερού μιας εκκλησίας, εκεί που κάθονται οι άνδρες. Ανεβασμένη λίγο ποιο ψηλά από τους πιστούς, καθήμενη και με γυρισμένη την πλάτη προς το κομματι αυτό του Ιερού. Ξαφνικά, όλοι φωνάζουν Κοιτάξτε και όταν γυρίζω το κεφάλι βλέπω διάχυτο ένα ολόλευκο φως να εκπέμπει στην πάνω αριστερά πλευρά του Ιερού. Χτυπούσε κατευθείαν στην μέση μου, χαμηλά. Ήταν τόσο λαμπερό που δεν μπόρεσα να το δω παραπάνω. Θυμάμαι όμως τη λάμψη του και τον πυρήνα. Μετά, βρέθηκα αιωρούμενη μπροστά στο σημείο όπου υπήρχε το φως, αυτό είχε φύγει και στη θέση του άνοιγε σιγά αλλά δυναμικά μια μπουκαπόρτα, εγώ από κάτω της να φωνάζω κλαίγοντας Θεέ μου ας γίνει το. θέλημά σου. Τελικά, επανατοποθετήθη κα στη θέση που είχα μπροστά από τους πιστούς.
Απάντηση
Μαρία
0 # Μαρία 26-01-2017 10:17
Χτεσινό ό νειρο. Μεγάλο φίδι που το βλέπω σε φωτο, αρχίζει να ξεκουλουριάζετα ι από τον δεξί μου ώμο και μόλις νιώθω ότι απλώνεται, ευτυχώς δε με δαγκώνει, είναι αυτή ξ αγωνία μου στο όνειρο και μένω ακίνητη, ξυπνώ.
Απάντηση
Παυλινα
0 # Παυλινα 26-01-2017 14:41
Γεια σας είμαι η Νίκη χθες είδα στο όνειρο μου ότι εγώ και (είχαμε φιλήθει πιο παλιά ) ότι ήμασταν σε μια σκοτεινή αίθουσα με υπολογιστές και ότι μύριζε παρά πολυ έντονα το άρωμα μου αυτός με πλησίασε με αγκάλιασε με φίλησε στο λαιμό και μου είπε πως μύριζε πολυ ωραία και με ρώτησε γτ δεν μιλήσουμε πλέον εγώ εκείνη την στιγμή του έπιασα το χέρι και του το χαΐδευα από την παλάμη μέχρι τον ώμο δεν ξέρω τι σημαίνει όλο αυτό άμα μου απαντούσατε θα χαιρόμουν ιδιαίτερα
Απάντηση
Lina
0 # Lina 02-03-2017 15:09
γεια σας, ειδα στο ονειρο μου χτες οτι προσπαθουσα να αποφυγω εναν κινδυνο, τον συζυγο μου που ηταν λεει δολοφονος (καμια σχεση με την πραγματικοτητα) και εχουμε πολυ αγαπημενη σχεση περιμενα την κορη μου. η κορη μου ηρθε σε ενα αυτοκινητο που οδηγουσε ο ενας θειος μου που εχει πεθανει περσι. δεν ειχαμε πολυ καλες σχεσεισ με αυτον τον θειο. θθυμναμαι μου χαμογελασε και του ζητησα να με βοηθησει να παω στην αστυνομια.
Απάντηση
ιωαννης
0 # ιωαννης 16-03-2017 13:35
καλησπερα.ειδα ενα περιεργο ονειρο.ειδα καπιους φιλους παλιους που λεγανε να πανε καπου για πλακα.εφυγαν και οταν τους ακολουθησα μπηκαν σε ενα κτηριο που μεσα ειχε καποιες μορφες στηριγμενες σε ενα σωληνα ενω μεγαλωνας τα ποδια τους και απλονοντουσαν στο χωρο.οι φιλοι εκαναν το σταυρο τους και τους φιλουσαν τα ποδια.καταλαβα οτι ηταν διαολοι.ενω μεγαλωναν με δυσκολια σκυβοντας καταφερα και βγηκα εξω και οταν με ακολουθησαν οι φιλοι φωναζα λεω παμε καλυτερα σε μια εκλησσια να αναψουμε ενα κερι στον αγιο νικολαο.τι μπορει να ειναι δεν βρησκω ερμηνια.ευχαρισ τω για ολα.
Απάντηση
anna
+1 # anna 16-03-2017 18:43
ηταν δαιμονικο ονειρο προφανως, καποιες τυψεις εχεις , να προσεχεις μην συμφωνεις με οτι κανουν οι φιλοι σου, ευτυχως καταφερες να φυγεις αρα συνειδητοποιεις οτι καποιο λαθος κανουν.. αναψε ενα κερι στο ονομα του αγιου νικολαου θα σε βοηθησει
Απάντηση
Μαρία
0 # Μαρία 17-03-2017 11:56
Καλησπέρα,
χθες το βράδυ ονειρεύτηκα μια άγνωστη γιαγιά να με κοιτάει στα μάτια και να με συμβουλεύει με ήρεμη φωνή, όμως δεν θυμάμαι τι μου είπε. το μόνο που θυμάμαι είναι ότι στο τέλος την αγκάλιασα και ίσως έκλαιγα κιόλας. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;
Απάντηση
Νανα
0 # Νανα 07-04-2017 17:43
Γεια σας ειδα ενα ονειρο που με προβλαματισε παρα πολλη..θα ηθελα τη βοηθεια σας..Λοιπον ειδα πως ειμουνα με τον συζηγο μου σε ενα βουνο το οποιο ειχε πολλες λακουβες και μεσα απο μια λακουβα βγηκε ενα φιδι ηταν πολλη μακρυ το φιδι και το χρωμα του ηταν πορτοκαλι προς το κοκκινο ..μολις το ειδαμε με τν συζηγο μου αρχισαμε να τρεχουμε το φιδι βεβεα δεν μας ακολουθησε αλλα εφυγε με αλλη κατευθηνση..ητα ν πολλη μακρθ το φιδι ..μετα το τρεξιμο φτασαμε σε ενα σπιτι το οποιο ηταν στο βουνο και ειχε μεσα τα πραγματα που εχουμε στο σπιτι ιδια ντουλαπα ολα ιδια ηταν..και ρωτησα τν συζηγο που πως κουβαλησε τα πραγματα μεχρι εδω και πως θα τα παμε πισω στο σπιτι και που απαντησε πωσ ειναι ευκολο να τα ξαναπαμε πισω ..και μετα ξυπνησα μετα απο αυτο το οονειρο δεν μιλαμε 2μερες παρακαλω πολλη να μου πειτε τι σημενει το ονειρο να με βοηθησετε
Απάντηση
Μαριλιζα
0 # Μαριλιζα 20-04-2017 19:55
Είδα ένα όνειρο πως ήμουνα στο σχολείο κι στα διαλείμματα πηγενα στην πάνω αυλή εντωμεταξη φορούσα ένα προκλητικό κολάν.Πηγενω πάνω είτε για να μπω τερματοφύλακας είτε να κάτσω στις κερκίδες.Και τα 2τα έκανα αλλά όταν καθόμουν στις κερκίδες ερχόταν κι ένα αγόρι κι καθόταν διπλα μ .Αλλά αυτό το αγόρι καπνίζει κι είναι λίγο αλητακι ..

Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνει?
Απάντηση
Efi Kappa
0 # Efi Kappa 09-08-2017 11:23
Ειδα πως ημουν σττο σπιτι μιας φιλης μ...με καποια προσωπα από την οικογενεια μ και αυτος που ειχε το σπιτι με ένα μικρο μωρο που ειχε....προχωρα γα μεσα στο σπιτι και βρηκα 1 βαλιτσα την ανοιξα και βγηκε από εκει μεσα έναν αντρας....αμεσω ς αρχισα να ψαχνω ολο το σπιτι για να βρω κι άλλες βαλιτσες,...βρη κα άλλες 2...στην μια ηταν μεσα ενας νεκρος αγνωστος αντρας και στην τελευταια βγηκε ολοζώντανος ο Ashton Kutcher(ηθοποιο ς) ...ολοι νομιζαμε πως ο αντρας που ειχε το σπιτι το εκανε για να πουλησει τα οργανα τους.....Μετα όμως ανεβήκαμε ολοι μαζι στην ταρατσα και τρωγαμε...θυμαμ αι πως πηρα τον ηθοποιο και πηγαμε σε μια γωνια και βγαζαμε φωτογραφιες,,,ε καποια στιγμη του ειπα πως στις φωτογραφιες φαινεσαι καπως διαφορετικος και δεν θα καταλαβουν οι φιλες μου πως ηταν εκεινος ο διασημος...αλλα μου απαντησε πως το ιδιο φαινεται.... μετα από αυτό ...καποια γυναικα κατω στον δρομο φωναζε.....ελεγ ε τον ηθοποιο......με τα απο αυτό κατευαινουμε στο σαλονι του αντρα που μας καλεσε....και καθομαι σε έναν μεγαλο καναπε με τον αδερφο, μ το μωρο του αντρα που μας καλεσε και τον πατερα μ ,...και πιο περα κάθονται οι γονεις του πατερα μ....βγενει ξαφνικα ο ηθοποιος με ένα πιστολι και μας αποκαλυπτει πως δεν είναι ηθοποιος απλα του μοιαζει...και μετα μιλαει σε εμενα και μου λεει θα σκοτωσω έναν ανρα που αγαπας....αμεσω ς καλυπτω τον αδερφο μ και το μικρο μωρο...και φωναζει ο ηθοποιος μηπως τον μπαμπα σου και λεω εγω οχιιι και μου λεει μηπως τον παππου σου και λεω οχιι τρεχω εκει προσπαθώντας να τον κανω να ηρεμησει και να μην πειραξει κανεναν....ουρλ ιαζα και προσπαθουσα να τον χτυπησω και να του παρω το οπλο....αλλα με πυροβολησε στο ποδι...αλλα θυμαμαι δεν ποναγα,,,στο τελος καταφερα να του παρω το οπλο και μετα δεν μπορουσε να κανει τπτ κακο....εκει ξυπνησα
Απάντηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
0 # ΔΗΜΗΤΡΗΣ 07-09-2017 09:49
χαίρετε ειδα στον υπνο μου την αυλη μου που ειχει μια ροδια με πολλουσ καρπουσ γινομενουσ και σε ενα της κλαρακι που κρεμοταν ενα ροδι απτην μερια του γειτονικου μου σπιτιου και μια γατα προσπαθουσε να το πιασει και να το φαει τελικα τα καταφερε και το ετρωγε και εγω απλα την παρακολουθουσα με χαρα και περιεργια επειτα ηρθε ο σκυλος μου με ενα κοκαλο και εγω πηγαινα να μαζεψω ενα ροδι που ειχε πεσει κατω σπασμενο αλλα ο σκυλος μου αφεισε κατω το κοκαλο και πειγε και ετρωγε το ροδι το σπασμενο και ελεγα απο μεσα μου ε λογικο ειναι τοσο νοστιμα που ειναι τα ροδια
Απάντηση
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
0 # ΔΗΜΗΤΡΗΣ 07-09-2017 10:26
γεια σας ειδα στον υπνο μου πωσ εκανα παθιασμενο σεξ με την κοπελα μου πολυ λεπτομερος και οταν τελειωσαμε εγω ηθελα και αλλο αλλα εκεινη ηταν κουρασμενη ετσι εφειγα απτο σπιτι και πειγα στον κυπο μου και συγγεκριμενα στην ροδια μου οπου ηταν γεματη γινομενα κοκκινα ροδια ενα κλαρακι τησ με ενα ροδι κρεμασμενο ηταν απτην μερια της γειτονικης μου πολυκατικιας και στην μερια εκεινη μια γατα προσπαθουσε να φτασσει το ροδι και να το φαει και τελικα τα καταφερε το ανοιξε και το ετρωγε εγω απλα την κοιτουσα με περιεργια και χαρα οπωσ κοιτας ενα ζωακι στον ζωολογικο κυπο επειτα αποφασισα να μαζεψω μερικα ροδια και ενα ροδι ειχε πεσει κατω και πειγα να το μαζεψω και τοτε ο σκυλος μου (σαμογιετ) με ενα κοκαλο στο στομα ηρθε και παρατησε το κοκαλο του και λεμαργα εφαγε το σπασμενο ροδι και εγω θημαμαι ειπα απο μεσα μου ε λογικο ειναι τοσο νοστιμα που ειναι τα ροδια
(το ονειρο το ειδα τεταρτη βραδυ προς πεμπτη και την πεμπτη δηλαδη συμερα δινω δυσκολο μαθημα στην σχολη μου και ανειπομονω πολυ να το περασω δεν ξερω αν εχει καποια σχεση
Απάντηση
κατερινα ταμιωλακη
0 # κατερινα ταμιωλακη 13-09-2017 05:26
Βλεπω συχνα ενα ατομο αντρα με το οποιο απ την πμευρα του υπαρχει μισος κ αδιαφορια ενω εγω τον αγαπω ημασταν φιλοι αλλα οχι πια και τον θελω πισω.τον βλεπω λοιπον στα ονειρα μου να ξαναρχεται σπιτι μου.ειναι καλο αυτο?
Απάντηση
JOSINA
0 # JOSINA 23-10-2017 12:26
Η καρδιά μου έχει σπάσει τα τελευταία δύο χρόνια και ήταν σαν να μην βρήκα ξανά ποτέ αυτό που λέγεται αγάπη. Φώναξα και φώναξα για μέρες και νύχτες για τα τελευταία δύο χρόνια αναζητώντας βοήθεια για το πώς θα μπορούσα να πάρω πίσω τον σύζυγό μου αλλά δεν μπορούσα να πάρω βοήθεια γύρω από τη στιγμή που έψαχνα για βοήθεια στο διαδίκτυο όπου βρήκα τον Dr goko επαίνεσε και που δόθηκε από τόσους πολλούς πολίτες παγκοσμίως για τις καλές πράξεις του. Τον ήρθα σε επαφή με για βοήθεια και με διαβεβαίωσε και μου είπε ότι οι ημέρες μου λύπης τελείωσαν τον αμφέβαλα αρχικά γιατί δεν μπορούσα να αντέξω τον πόνο πια. Μου είπε και μου εγγυάται ότι ο σύζυγός μου θα πάει πίσω σε μένα μέσα σε 48 ώρες αφού τελειώσει με την προετοιμασία της βοήθειας μου και έκρυψα στα λόγια του και ακολούθησα τις οδηγίες του και έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν και βλέπω ο άντρας μου να επιστρέφει μου και είμαι χαρούμενος και πάλι με ένα υπέροχο, φροντίζοντας σύζυγο ευλογημένο με δύο υπέροχα παιδιά γι 'αυτό δεν θα σταματήσω να λέω για την καλή δουλειά του. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για οποιαδήποτε βοήθεια στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του: Dr.gokosspiritualcaster@gmail.com μπορείτε να του δώσετε να τον προσθέσετε σε chat και chat Viber +2348056398964
Απάντηση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση